Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Ovdje neki pisu o Vedi kao da covjek u najmanju ruku ima 34 godine, pa i vise, i kao da je zavrsio s ozbiljnim fudbalom...halo, njemu je 31 i na SP-u u Rusiji ce imati 33...i dalje ce biti pun snage i nas napadac koji ce najvise pretrcati, kretati se... kralj sesnaesterca (citaj 5-erca)...
Bio i osto kralj 16m. Izgradio je sebe kao igrača kojeg suigrači vole,imam osjećaj da nekad više vole da on zabije gol nego oni.hurem je napisao/la:Ovdje neki pisu o Vedi kao da covjek u najmanju ruku ima 34 godine, pa i vise, i kao da je zavrsio s ozbiljnim fudbalom...halo, njemu je 31 i na SP-u u Rusiji ce imati 33...i dalje ce biti pun snage i nas napadac koji ce najvise pretrcati, kretati se... kralj sesnaesterca (citaj 5-erca)...
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- DragonGirl
- Kontakt:
Deset golova mu treba za cifru od 100 golova u Bundesligi. 
Vedo danas vise igrao odbranu nego napad, dobar dio vremena je proveo u defanzivi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
To je i kod Sušića radio kad smo igrali s dva napadača. Samo što Sušić nije igrao s desnim krilom, pa gur'o Vedu, tehnički limitiranog desno.Pivopija je napisao/la:Vedo danas vise igrao odbranu nego napad, dobar dio vremena je proveo u defanzivi.
Na ovaj način je imao koliko - toliko više prostora. Uputio je jedno jako dobro proigravanje za Džeku na kojem je napravljen faul iz kojeg je Pjanić postigao gol.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa zar ono nije Mateo odigrao? Ja sam tesko pratio utakmicu a i komentator nije puno pomogao. Trci Susic po krilu a on govori Anel Hadzic. Stvarno me stalno zbunjivao a gledao sam na kompu pa je pomoc komentatora ponekad bila potrebna. Lopta je za Dzeku dosla sa desne strane pa sam mislio da je Susic uputio.zizu1991 je napisao/la:To je i kod Sušića radio kad smo igrali s dva napadača. Samo što Sušić nije igrao s desnim krilom, pa gur'o Vedu, tehnički limitiranog desno.Pivopija je napisao/la:Vedo danas vise igrao odbranu nego napad, dobar dio vremena je proveo u defanzivi.
Na ovaj način je imao koliko - toliko više prostora. Uputio je jedno jako dobro proigravanje za Džeku na kojem je napravljen faul iz kojeg je Pjanić postigao gol.
Veceras je bio jos defanzivniji, u 2-3 navrata je cak bio na poziciji stopera ili defanzivnog veznog i to kad su svicarci gradili dugi napad.zizu1991 je napisao/la:To je i kod Sušića radio kad smo igrali s dva napadača. Samo što Sušić nije igrao s desnim krilom, pa gur'o Vedu, tehnički limitiranog desno.Pivopija je napisao/la:Vedo danas vise igrao odbranu nego napad, dobar dio vremena je proveo u defanzivi.
Mateo dodao Vedi a onda Vedo do Dzeke.dubrovnik je napisao/la:Pa zar ono nije Mateo odigrao? Ja sam tesko pratio utakmicu a i komentator nije puno pomogao. Trci Susic po krilu a on govori Anel Hadzic. Stvarno me stalno zbunjivao a gledao sam na kompu pa je pomoc komentatora ponekad bila potrebna. Lopta je za Dzeku dosla sa desne strane pa sam mislio da je Susic uputio.zizu1991 je napisao/la:To je i kod Sušića radio kad smo igrali s dva napadača. Samo što Sušić nije igrao s desnim krilom, pa gur'o Vedu, tehnički limitiranog desno.Pivopija je napisao/la:Vedo danas vise igrao odbranu nego napad, dobar dio vremena je proveo u defanzivi.
borba,zalaganje, otvaranje prostora , sve za 10.
Koliko smo samo bolji kad on igra sidraša, a Djeko se izvlaći na krila i na desetku
Jedino zakazala realizacija,ali ogroman posao radi za tim u smislu otvaranja prostora ostalim,vezivanja po dvojice protivnika za sebe.
svaka čast Vedo
Koliko smo samo bolji kad on igra sidraša, a Djeko se izvlaći na krila i na desetku
Jedino zakazala realizacija,ali ogroman posao radi za tim u smislu otvaranja prostora ostalim,vezivanja po dvojice protivnika za sebe.
svaka čast Vedo
Prva postava protiv BMG, jako bitna utakmica.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Odigrala je ekipa lošu tekmu, ali tek posle 60min. Izgubili su 5-0.
dobre guzove ima Belma
majstoreeeeeeeeeeeeee
valjda se nije povrijedio

valjda se nije povrijedio
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trpaj!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Bravo plavooki bombarderu, idemo jos 2 komada.
Bravo Vedoo
P.S. Ko ga ovo udesi ovako?
P.S. Ko ga ovo udesi ovako?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bravo Vedex majstore
- ElCartel11
- Kontakt:
Izuzetan igrac kad uzmemo u obzir, da bi vec odavno trebao biti u penziji, sto bi rekli forumski strucnjaci
Bravo Vedo!
Bravo Vedo!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Benko123, Edincapitano, Goalgetter, greenwood, hansbosna, HariTz, Kaunas, LeCoq, MiranGlasnic, Sheyi, soccerfan, Wolffire i 87 gostiju.