Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Obrisa post gdje napisa da je namjestena pobjeda

@ cikazubo
Robijaši koliko znam nisu imali šalove sa logom SDA, ali nam SDA jest progutala klub i sad ga želi ugasit. Horde i Manijaci jesu imali šalove sa SDA logom koji su se mogli vidjeti još prije nekih 15 godina. Malo si ti to pomiješao.
Robijaši koliko znam nisu imali šalove sa logom SDA, ali nam SDA jest progutala klub i sad ga želi ugasit. Horde i Manijaci jesu imali šalove sa SDA logom koji su se mogli vidjeti još prije nekih 15 godina. Malo si ti to pomiješao.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Pa jest to gol, ne kazem ja, ali kontas, puca sa kornera, lopta se nadje tik pred golom, i haj se snadji i odbrani! Nije to ni blizu tezak, vrijedan gol kao gol iz igre. Evo recimo kad je u prvom poluvremenu vas neki igrac sam se nasao pred golom, dodje na 10-ak metara, ni toliko, pucao na gol i gle, Ruzic k'o od sale odbrani! Znaci, cist gol promasi, memoj molim te. A da ne pricam koliko se namjestalo da vi dobijete ovu utakmicu, te neka suspendovanja nasih glavnih igraca, koje nije proslo, pa onda suspendovanje igranja ukoliko se ne isplate dugovi, mi i to isplatili, i savez nije imao kako vise da vam pomogne nego da smjeste sudjenje kao u hagu. Tako i bi. Dva principa kako da za zelenim stolom dobijete utakmicu nisu prosla, zato ste morali ovako. Nije vam ova pobjeda uopste na ponos.Osttribine je napisao/la:Ma sto nam se banjalucki djecak nacitirai kakva je to glupost iz kornera gol, sto ne racuna se to jel, dobro nismo znali
sretno vam u prvoj ligi, ali rs
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Kakvi su ono usporeni snimci u negativu jbt zivot 
Nad tobom sunce najljepše sja
-
GradKamena
- Kontakt:
Spalevic mrtva seljacina igra na seljacki ha-bu !
Novi krik modepinoglavi je napisao/la:Kakvi su ono usporeni snimci u negativu jbt zivot
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nek sam ja puko, utakmica vam je namjestena, ne mozete mazati oci nikome.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovaj iz BL gori od nas iz TZ u teorijama zavjere 
"nego da smjeste sudjenje kao u hagu." Dovoljno si rekao, i jso jedan koji se otkrio. Dabogda ispali i nikad se ne vratili u PL
"nego da smjeste sudjenje kao u hagu." Dovoljno si rekao, i jso jedan koji se otkrio. Dabogda ispali i nikad se ne vratili u PL
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 03 apr 2016, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sto mu ne opali crveni Valjicu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne provaljuj se nero zivota ti
Koliko imas godina? Tlinest?
Koliko imas godina? Tlinest?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Po kojim je to pravilima gol iz kornera manje vrijedan nego gol iz igre? Hahahahah!PiromanBL je napisao/la:Nek sam ja puko, utakmica vam je namjestena, ne mozete mazati oci nikome.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa koje teorije zavjere, vama nikad nisu odmagali kad ste igrali sa sarajlijama? Daj cuti bolje, ostavi se fudbala.
To za hag svako normalan iole vidi da sude politicki i daleko od pravde. Ali dosta o hahu, fudbal je tema.
Ps. Hvala na lijepim zeljama. DaBogda vam sarajvo otelo titulu na kraju, znacete o cemu pricam.
To za hag svako normalan iole vidi da sude politicki i daleko od pravde. Ali dosta o hahu, fudbal je tema.
Ps. Hvala na lijepim zeljama. DaBogda vam sarajvo otelo titulu na kraju, znacete o cemu pricam.
Zadnja izmjena: PiromanBL, dana/u 03 apr 2016, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne pro va ljuj sePiromanBL je napisao/la:Pa koje teorije zavjere, vama nikad nisu odmagali kad ste igrali sa sarajlijama? Daj cuti bolje, ostavi se fudbala.
Ne ponavljaj se.FrancescoTotti je napisao/la:Ne pro va ljuj se
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- Osttribine
- Kontakt:
Kad malo odrastes vidjeces da nije sve tako kako mislis sad, gluposti si se nalupetao kao 14.-njak, a po pisanju i jesi mislim tih godina, gol je gol nebitno iz kakve situacije je postignut ukoliko je ona cista, a situacija kod naseg gola je cista. To sto ste duzni i Bogu i narodu nije vam kriv ni fudbalski savez ni FK Sarajevo vec vasa uprava. A o kakvim stimanjima pricas fkt mi nije jasno sto se tekme tice, jednostavno Sarajevo je bilo bolje i da su Duljevic i ostali iskoristili onih par situacija pobjeda je mogla biti ubjedljivija, doduse imali ste i vi par sansi ali ih niste iskoristili. Sezona ide dalje i borite se, a nemojte o teorijama zavjere zivota vam.PiromanBL je napisao/la:Pa jest to gol, ne kazem ja, ali kontas, puca sa kornera, lopta se nadje tik pred golom, i haj se snadji i odbrani! Nije to ni blizu tezak, vrijedan gol kao gol iz igre. Evo recimo kad je u prvom poluvremenu vas neki igrac sam se nasao pred golom, dodje na 10-ak metara, ni toliko, pucao na gol i gle, Ruzic k'o od sale odbrani! Znaci, cist gol promasi, memoj molim te. A da ne pricam koliko se namjestalo da vi dobijete ovu utakmicu, te neka suspendovanja nasih glavnih igraca, koje nije proslo, pa onda suspendovanje igranja ukoliko se ne isplate dugovi, mi i to isplatili, i savez nije imao kako vise da vam pomogne nego da smjeste sudjenje kao u hagu. Tako i bi. Dva principa kako da za zelenim stolom dobijete utakmicu nisu prosla, zato ste morali ovako. Nije vam ova pobjeda uopste na ponos.Osttribine je napisao/la:Ma sto nam se banjalucki djecak nacitirai kakva je to glupost iz kornera gol, sto ne racuna se to jel, dobro nismo znali
sretno vam u prvoj ligi, ali rs
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ti si momak malo lud, al maloPiromanBL je napisao/la:Pa koje teorije zavjere, vama nikad nisu odmagali kad ste igrali sa sarajlijama? Daj cuti bolje, ostavi se fudbala.
Cvajta akoBogda
Vrijeme je i Slaviji da napusti ligu. 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Levatu dodik vam svake godine da nekoliko stotina hiljada da bi uopste mogli igrat, a pricas ovamo neku drugu pricu.
O tim teorijama i namjestanjima samo glupa osoba moze pricat. Kao sto znamo, u Bosni se nikad nije namjestalo u fudbalu
Druga liga drug
O tim teorijama i namjestanjima samo glupa osoba moze pricat. Kao sto znamo, u Bosni se nikad nije namjestalo u fudbalu
Druga liga drug
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.