FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tesko da ce se ponovitirasavoje je napisao/la:66.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ti hoces ban da pokupis ??Rikardo je napisao/la:Kakva filijala zaboravljate sta je bilo sa kupom prosle godine kad nas Borac osramoti, opet se dize euforija i najavljuje titula.
Uskoro derbi pa cemo vidjeti na cemu smo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ili zato sto mu menadzer ne radi sa dinokiom u talu??FrancescoTotti je napisao/la:Jovica obevazno dovesti iz borca, kao i Redzica!!!
Redzica Dino Selimovic stopirao jer je kao igrao za 'reprezentaciju rs-a' ...
Obojica su potencijali ogromni, ne dozvoliti vise da nam najtalentovaniji klize iz ruku!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Hadzic is on fire!! Nadam se da ga u prvi tim gurati postepeno kako bi sto bolje napredovao. Mora malo poraditi na fizici, ali fudbalsko znanje mu je ocigledno vanserijsko. Umjesto dovođenja novih Ikandea, Alispahica i nekih prdimahovina koje nam prazne kasu, treba ganjati igrace iz nase lige malo vise, kao sto ti rece, Redzic pod br 1 i slicni njemu. U Borcu se jucer vidjelo da imaju 2-3 fina igraca koji bi nama mogli valjati, ne bi bili skupi i zeljni su dokazivanja i transfera u inostranstvo. A nasa vrla uprava odbije Redzica, a dovodimo debile sa hronicnim povredama. Odlazi ubleho feminizirana sto o fudbalu pojma nema!!FrancescoTotti je napisao/la:Pa ovaj nije normalan
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/fenome ... eva/189639
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa kad bi pobijedili sve do kraja imali bi tacno 66 bodova, slucajnost ili ne.
Prosle godine u ova doba imali 47 bodova, ove 45.
Prosle sezone, 9 nerijesenih (Velez (D), Mladost (G), Travnik (D), obje sa Celikom, Zrinjski (G), Borac (D), Drina (G), Zeljo (D)) i 2 izgubljene (Siroki (G) i Velez (G)).
Ove sezone, dosad, 3 nerijesene (Celik (G), Zrinjski (G), Rudar (G), i 6 izgubljenih (Travnik (G), Zrinjski (D), Slavija (G), Zeljo (G), Mladost (G), Siroki (G)).
Prosle sezone zadnjih 7 kola smo igrali nerijeseno samo sa Zeljom, a imali smo tezi raspored, mada smo imali jaci tim, ka' se sjetim samo Milosa.
Treba ici utakmicu po utakmicu, kad bi sve pobijedili i da ne uzmemo titulu, nema veze. Vjerujem da ce ovi zbog kupa kiksati bar nesto. Samo da se Delac vrati na gol. 
Prosle godine u ova doba imali 47 bodova, ove 45.
Prosle sezone, 9 nerijesenih (Velez (D), Mladost (G), Travnik (D), obje sa Celikom, Zrinjski (G), Borac (D), Drina (G), Zeljo (D)) i 2 izgubljene (Siroki (G) i Velez (G)).
Ove sezone, dosad, 3 nerijesene (Celik (G), Zrinjski (G), Rudar (G), i 6 izgubljenih (Travnik (G), Zrinjski (D), Slavija (G), Zeljo (G), Mladost (G), Siroki (G)).
Prosle sezone zadnjih 7 kola smo igrali nerijeseno samo sa Zeljom, a imali smo tezi raspored, mada smo imali jaci tim, ka' se sjetim samo Milosa.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne znam i ne zelim da znam.Rinuka je napisao/la:Ili zato sto mu menadzer ne radi sa dinokiom u talu??FrancescoTotti je napisao/la:Jovica obevazno dovesti iz borca, kao i Redzica!!!
Redzica Dino Selimovic stopirao jer je kao igrao za 'reprezentaciju rs-a' ...
Obojica su potencijali ogromni, ne dozvoliti vise da nam najtalentovaniji klize iz ruku!
Ono sto je poprilicno sigurno je to da cemo dobit nove ljude u klubu na kraju sezone.
Nadam se da ce ti znati sta rade i kao sto joker iznad kaze, prvo dovesti najbolje, ama bas SVE najbolje iz nase lige, a tek onda bacati pare na riskantne i sumnjive strance.
Jovic, Redzic su prvi na listi. Ima njih jos dosta
Da iko mozga i vizije ima u klubu, za nas bi sad igrali Redzic, Ordagic i Piric.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- VanCipelic
- Kontakt:
Subic, Sanicanin, pa cak bi tu dodao Arezinu...Evander je napisao/la:Da iko mozga i vizije ima u klubu, za nas bi sad igrali Redzic, Ordagic i Piric.
Subic.... i jel ono "Crnov" bio... ovako nesto .... koliko se bacilo para na ove otpisane igrace sad smo mogli imat strrasan tim ....Evander je napisao/la:Da iko mozga i vizije ima u klubu, za nas bi sad igrali Redzic, Ordagic i Piric.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Tacno me huja neka uhvati kad vidim sva ova imena. Od puno ljudi sam cuo ono sto @Totti rece za stopiranje Redzicevog transfera od strane feminiziranog i tacno ne zelim da vjerujem u to. Ne zelim da vjerujem da jedan lik koji ne zna trcati, koji nikad nije sutnuo loptu ni sa rajom na terminu, jedan feminizirani diletant nama odlucuje oko takvih stvari i uskrati nas za vrhunskog talenta iz vec pomenutog presmijesnog razloga. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako bude trebalo hitno novca u klubu, mozda vam prodamo jednog od njih, mada ne vjerujem, zna Sredojevic kao i uprava sta rade. Ne vjerujem zato da ce kao i prosle godine da rade citavi remont ekipe, mozda zamjena nekoliko igraca i to je to. Moje misljenje.FrancescoTotti je napisao/la:Ono sto je poprilicno sigurno je to da cemo dobit nove ljude u klubu na kraju sezone.
Nadam se da ce ti znati sta rade i kao sto joker iznad kaze, prvo dovesti najbolje, ama bas SVE najbolje iz nase lige, a tek onda bacati pare na riskantne i sumnjive strance.
Jovic, Redzic su prvi na listi. Ima njih jos dosta
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Mi samo da kupimo iz ove nase lige sve sto valja (sto ne ode u europu ili aziju ili tursku za pare) mi bi bili beton .... nego mi smo TAJ mentalitet da necemo da platimo odstetu za nekog igraca, jer ko je Borac da mi Borcu damo "200 milja" za igraca (navodno su na kraju dobili 40 milja)..... bolje bacit pare na starohane od 28+ godina koji su na zalasku karijere nego na igraca koji tek treba da "eksplodira" ili na kraju krajeva ima 22 god (Subic) koji ti moze igrat 3 god i opet da uzmesh dobre pare za njega jer je relativno mlad opet (25).....apsurd.....
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 03 apr 2016, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Kad se samo sjetim onog Benke kako je ismijavo kad smo nas par prizeljkivali Ordagica. Kolko je taj momak nebuloza piso po forumu, nevjerovatno.
Cestitam Hurticu i ekipi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cestitam Hurticu i ekipi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Hurticu kapa dole.
Strasan posao radi.
Strasan posao radi.
70 milja, ali opet mizerna cijena... Mada ima tu i prstiju nase bivse drage uprave, ljepse im prodati za bagatelu igraca partizanu i sklapati neki “prijateljski“ ugovor, ali aj. Mada tako bi bilo mozda i bezbolnije, jer vi ste nam rival, ali opet... 200 000 je cak i neka ajmo reci donja granica bila, neki su nudili i vise, cak i duplo.DBR1987 je napisao/la:Mi samo da kupimo iz ove nase lige sve sto valja (sto ne ode u europu ili aziju ili tursku za pare) mi bi bili beton .... nego mi smo TAJ mentalitet da necemo da platimo odstetu za nekog igraca, jer ko je Borac da mi Borcu damo "200 milja" za igraca (navodno su na kraju dobili 40 milja)..... bolje bacit pare na starohane od 28+ godina koji su na zalasku karijere nego na igraca koji tek treba da "eksplodira" ili na kraju krajeva ima 22 god (Subic) koji ti moze igrat 3 god i opet da uzmesh dobre pare za njega jer je relativno mlad opet (25).....apsurd.....
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije jos kasno, i dalje ima dosta momaka koji tek dolaze, i sa njima bi se mogao napraviti strasan tim koji bi kroz godinu dvije igranja zajedno sigurno napravio iskorak i u europi i svaki od tih momaka bi otisao za velike pare vani!
Evo kako bi ja to odradio.
Dovesti Jovica jer najizglednije Dulja ide na kraju sezone.
U vezu ne dovoditi nove 'emersone' vec Radovcu i Rustemovicu prdruziti Redzica.
Dovesti Samira Memisevica iz Radnika, i uz Kovacevica i Mihojevica imamo beton odbranu najjacu u ligi sigurno!
Dzenan Burekovic iz Celika na lijevog beka!!! Obavezno!
Evo samo sa ovim igracima smo popunili sve pozicije koje nam skripe, ekstra talenti, vec igraju u prvim timovima, poprilican broj utakmica u premijer ligi.
Njima kad dodamo Hadzica, Kadusica i ostale nase momke, dobijamo sve sto smo oduvjek htjeli.
Ali..
Evo kako bi ja to odradio.
Dovesti Jovica jer najizglednije Dulja ide na kraju sezone.
U vezu ne dovoditi nove 'emersone' vec Radovcu i Rustemovicu prdruziti Redzica.
Dovesti Samira Memisevica iz Radnika, i uz Kovacevica i Mihojevica imamo beton odbranu najjacu u ligi sigurno!
Dzenan Burekovic iz Celika na lijevog beka!!! Obavezno!
Evo samo sa ovim igracima smo popunili sve pozicije koje nam skripe, ekstra talenti, vec igraju u prvim timovima, poprilican broj utakmica u premijer ligi.
Njima kad dodamo Hadzica, Kadusica i ostale nase momke, dobijamo sve sto smo oduvjek htjeli.
Ali..
Banujte ove što spominju upravu.Fulili ste temu
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
bordobijeli
- Kontakt:
vidim prica se o nekim igracima ,iz celika Grahovac strašo dobar igrac
to bi valjalo dovesti