Pa znam ja da je gol takav vrijedan onog broja 1 sto pise na semagoru, ali takav nacin postizanja gola, u usporedbi sa onim promasenim sto sam naveo govori samo o kvaliteti igre fk sarajva sinoc, to je sve.Osttribine je napisao/la:Kad malo odrastes vidjeces da nije sve tako kako mislis sad, gluposti si se nalupetao kao 14.-njak, a po pisanju i jesi mislim tih godina, gol je gol nebitno iz kakve situacije je postignut ukoliko je ona cista, a situacija kod naseg gola je cista. To sto ste duzni i Bogu i narodu nije vam kriv ni fudbalski savez ni FK Sarajevo vec vasa uprava. A o kakvim stimanjima pricas fkt mi nije jasno sto se tekme tice, jednostavno Sarajevo je bilo bolje i da su Duljevic i ostali iskoristili onih par situacija pobjeda je mogla biti ubjedljivija, doduse imali ste i vi par sansi ali ih niste iskoristili. Sezona ide dalje i borite se, a nemojte o teorijama zavjere zivota vam.PiromanBL je napisao/la:Pa jest to gol, ne kazem ja, ali kontas, puca sa kornera, lopta se nadje tik pred golom, i haj se snadji i odbrani! Nije to ni blizu tezak, vrijedan gol kao gol iz igre. Evo recimo kad je u prvom poluvremenu vas neki igrac sam se nasao pred golom, dodje na 10-ak metara, ni toliko, pucao na gol i gle, Ruzic k'o od sale odbrani! Znaci, cist gol promasi, memoj molim te. A da ne pricam koliko se namjestalo da vi dobijete ovu utakmicu, te neka suspendovanja nasih glavnih igraca, koje nije proslo, pa onda suspendovanje igranja ukoliko se ne isplate dugovi, mi i to isplatili, i savez nije imao kako vise da vam pomogne nego da smjeste sudjenje kao u hagu. Tako i bi. Dva principa kako da za zelenim stolom dobijete utakmicu nisu prosla, zato ste morali ovako. Nije vam ova pobjeda uopste na ponos.Osttribine je napisao/la:Ma sto nam se banjalucki djecak nacitirai kakva je to glupost iz kornera gol, sto ne racuna se to jel, dobro nismo znali
sretno vam u prvoj ligi, ali rs
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zrinjski nije nista odigrao, a vodi. Ko zna koja utakmica u tom stilu, zato i jesu u borbi za titulu jer izvuku max bodova u odnosu na igru...
-
ultra gitano
Ovaj teren je kriminalan
čudo je i da vodimo. Stvarno ekipe koje ne mogu omogućiti uvjete za normalnu igru (travnjak, jedniu natkrivenu tribinu i reflektore) pomeni nebi trebali igrati prvi rang takmičenja
-Siroki dolazi Slobodi,
-Zeljo ide Sarajevu,
-Zrinski dolazi Želji,
-Sarajevo ide Slobodi
-Zrinski ceka Slobodu
Kljucni dueli
-Zeljo ide Sarajevu,
-Zrinski dolazi Želji,
-Sarajevo ide Slobodi
-Zrinski ceka Slobodu
Kljucni dueli
Zadnja izmjena: Rikardo, dana/u 03 apr 2016, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Potpisujem!ultra gitano je napisao/la:Ovaj teren je kriminalančudo je i da vodimo. Stvarno ekipe koje ne mogu omogućiti uvjete za normalnu igru (travnjak, jedniu natkrivenu tribinu i reflektore) pomeni nebi trebali igrati prvi rang takmičenja
To je isto kao da kazes da Velez je svake godine dobivao neki takav iznos od hdz-a, eto. Stvarno nemas pameti.FrancescoTotti je napisao/la:Levatu dodik vam svake godine da nekoliko stotina hiljada da bi uopste mogli igrat, a pricas ovamo neku drugu pricu.
O tim teorijama i namjestanjima samo glupa osoba moze pricat. Kao sto znamo, u Bosni se nikad nije namjestalo u fudbalu
Druga liga drug
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma vi stvarno niste normalniSteelman je napisao/la:
Robijaši koliko znam nisu imali šalove sa logom SDA, ali nam SDA jest progutala klub i sad ga želi ugasit. Horde i Manijaci jesu imali šalove sa SDA logom koji su se mogli vidjeti još prije nekih 15 godina. Malo si ti to pomiješao.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Nokautira ga ti sve
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
GradKamena
- Kontakt:
Ako ste bacili pogled na Leicester i ovaj slucaj sto ovaj nije sviro ovaj penal kad je pogodila u ruku,u nas bi se drzava digla na noge radi neke stele a ovde i protivnicki igraci mrtvi hladni ko da nista nije bilo. Samo jos jedan dokaz da i u najvecim ligama grijese.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jadan ovaj Karacic ocam... 
Ja mislim da se milion maraka ulozi u ovaj teren u istocnom sarajevu da se ne bi popravio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ono nije vidjelo pogreskeGradKamena je napisao/la:Ako ste bacili pogled na Leicester i ovaj slucaj sto ovaj nije sviro ovaj penal kad je pogodila u ruku,u nas bi se drzava digla na noge radi neke stele a ovde i protivnicki igraci mrtvi hladni ko da nista nije bilo. Samo jos jedan dokaz da i u najvecim ligama grijese.
Nad tobom sunce najljepše sja
Arezina cutuku jedan , sto ne pusti Filipovicu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Vi kao navijaci timova koji su trenutno u vrhu slinite toliko za Borcem koji je trenutno na 11. poziciji. Zasto? Mi cemo vas ugroziti? Mi cemo se popeti na celo tabele pa vas to brine, ili imamo manje vise isto bodova kao vi? Ne. Zasto onda puna usta nas, sto se ne brinete recimo o Celiku koji je na 7. poziciji (mi 11.) i ima 32 boda (mi 25), oni su vam ipak mozda veca prijetnja, gledajuci tabelu samo?
Zato. Mi smo vam, u sto smo upoznati, veliki trn u oku, velika smetnja, veliki rival. Sadasnje stanje na tabeli to ne govori, ali tako je. Da nije tako, sta vas onda boli k za nama koji smo u “zoni ispadanja“? Navodno nista, nista, a iza te maske se jedete sto uopste postojimo. Nemojte mi sad “ti si glup“ i neke kontraargumente, znam sve, nisam toliko glup, jasno mi je. I to je sve ok, sportsko rivalstvo, ali nemojte price “druga liga, mi smo velicina za vas“ i tako to.
Zato. Mi smo vam, u sto smo upoznati, veliki trn u oku, velika smetnja, veliki rival. Sadasnje stanje na tabeli to ne govori, ali tako je. Da nije tako, sta vas onda boli k za nama koji smo u “zoni ispadanja“? Navodno nista, nista, a iza te maske se jedete sto uopste postojimo. Nemojte mi sad “ti si glup“ i neke kontraargumente, znam sve, nisam toliko glup, jasno mi je. I to je sve ok, sportsko rivalstvo, ali nemojte price “druga liga, mi smo velicina za vas“ i tako to.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Velez da je igro ko protiv Zelje i Slobode nebi ispo Ali Da je a sto nije.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Fkt vrijeme je, samo ne vidim kako ove sezone.NKMramor je napisao/la:Vrijeme je i Slaviji da napusti ligu.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Što da ne, recimo već naredno kolo gostuju Čeliku, a Olimpic čeka Veleža. Borac igra sa Zrinjskim, tako da bi Olimpic mogao preskočiti Borca i doći Slaviji na 3 boda, a ostat' će još 6 kola do kraja.Memara je napisao/la:Fkt vrijeme je, samo ne vidim kako ove sezone.NKMramor je napisao/la:Vrijeme je i Slaviji da napusti ligu.
-
GradKamena
- Kontakt:
Kako da ne,ruka pola metra od njega,mogo je stavit iza sebe ko i svi ostali kad onde idu u blok.pinoglavi je napisao/la:Ono nije vidjelo pogreskeGradKamena je napisao/la:Ako ste bacili pogled na Leicester i ovaj slucaj sto ovaj nije sviro ovaj penal kad je pogodila u ruku,u nas bi se drzava digla na noge radi neke stele a ovde i protivnicki igraci mrtvi hladni ko da nista nije bilo. Samo jos jedan dokaz da i u najvecim ligama grijese.
Nema to veze sa tabelom, ni sa rivalitetom..Jedini razlog sto vas niko ne voli je taj vas primitivizam na tribinama..Ja licno bi volio da borac ostane u PL, ali bi volio i da navijaci borca dodju sebi i skontaju u kojoj drzavi zive, i da na utakmice protiv FKS, Zelje itd dolaze iskljucivo da navijaju za borac a ne iz politickih razloga..PiromanBL je napisao/la:Vi kao navijaci timova koji su trenutno u vrhu slinite toliko za Borcem koji je trenutno na 11. poziciji. Zasto? Mi cemo vas ugroziti? Mi cemo se popeti na celo tabele pa vas to brine, ili imamo manje vise isto bodova kao vi? Ne. Zasto onda puna usta nas, sto se ne brinete recimo o Celiku koji je na 7. poziciji (mi 11.) i ima 32 boda (mi 25), oni su vam ipak mozda veca prijetnja, gledajuci tabelu samo?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.