PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

emirzlaTu
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la emirzlaTu » 03 apr 2016, 17:34

Jasta neg jesu :crazy:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 03 apr 2016, 17:36

Jedan od ''plavih sponzora'' uslikan juce nakon pobjede nad olimpikom :rol: :rol: :rol: :rol:

slika

Mi smo zeljkanovi, zeljkan je nas :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 apr 2016, 17:38

Grob te j3bo, necu nista reci osim (ako je istina) "bas postuju svoj grad i narod u njemu".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 17:39

narodniheroj je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Stvarno su skandirali Zapadni Mostar , nije zezancija. ;)
Priča mi danas jaran, mrtvi veležovac bio juče dole na utakmici, nisu skandirali jedan je , nego j.ebem z.M :bih:

EDTIT može nam @cocaine reći istinu, volio bih ga čuti po ovom pitanju
Brato odgovorio bi ti ali stvarno nisam ih ni čuo. Nije zajebancija ni provokacija. Onih 50-60 se nije culo citavu tekmu. Vidio sam po blicevima da su slikali bakljadu i dimnijadu. Armija grmila 98 + 25 minuta prekida

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 apr 2016, 17:41

Rinuka je napisao/la:Jedan od ''plavih sponzora'' uslikan juce nakon pobjede nad olimpikom :rol: :rol: :rol: :rol:

slika

Mi smo zeljkanovi, zeljkan je nas :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nisam vidio osobu da tako pokušava biti smiješna, a ne može, nema dovoljan IQ za to.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 apr 2016, 17:44

Beduin je napisao/la:Grob te j3bo, necu nista reci osim (ako je istina) "bas postuju svoj grad i narod u njemu".
Nisam ni sam mogo vjerovat...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 apr 2016, 17:46

Cocaine je napisao/la: Brato odgovorio bi ti ali stvarno nisam ih ni čuo. Nije zajebancija ni provokacija. Onih 50-60 se nije culo citavu tekmu. Vidio sam po blicevima da su slikali bakljadu i dimnijadu. Armija grmila 98 + 25 minuta prekida
Bizi ba, u nas ispred stadiona ostane vise ljudi, nego kod vas jucer sto je bilo na stadionu. U pravu si za snimanje, par vasih momaka je konstantno snimalo Fukare, 60 gostiju vs. 200 Red Shejtana (jos rodjendan slave) :urnebes:

Nego, dje cete Gabeli skandirati tebra, imajte makar malo ponosa, jeb3mu sejtana da mu j3bem.

075 ❤

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 17:54

Beduin je napisao/la:
Cocaine je napisao/la: Brato odgovorio bi ti ali stvarno nisam ih ni čuo. Nije zajebancija ni provokacija. Onih 50-60 se nije culo citavu tekmu. Vidio sam po blicevima da su slikali bakljadu i dimnijadu. Armija grmila 98 + 25 minuta prekida
Bizi ba, u nas ispred stadiona ostane vise ljudi, nego kod vas jucer sto je bilo na stadionu. U pravu si za snimanje, par vasih momaka je konstantno snimalo Fukare, 60 gostiju vs. 200 Red Shejtana (jos rodjendan slave) :urnebes:
Nego, dje cete Gabeli skandirati tebra, imajte makar malo ponosa, jeb3mu sejtana da mu j3bem.
Nije zayebancija vidio sam bliceve sa gostujuce tribine kad je bila bakljada i dimnijada. 60 ljudi u borbi za titulu a jos prevoz placen. Negdje sam upratio sinoc da je neko napisao "Pa bola u nas bi 60 trudnica otišlo :urnebes: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 apr 2016, 17:57

Cocaine je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Nije zayebancija vidio sam bliceve sa gostujuce tribine kad je bila bakljada. 60 ljudi u borbi za titulu a jos prevoz placen. Negdje sam upratio sinoc da je neko napisao "Pa bola u nas bi 60 trudnica otišlo :urnebes: :urnebes:
Sto covjeku ne odgovoris ba pitanje.
I da su 2 covjeka neka su vas za **** rodjendan nema 200 a sve neke milje spominjes.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 18:01

Beduin je napisao/la:Grob te j3bo, necu nista reci osim (ako je istina) "bas postuju svoj grad i narod u njemu".
To je dubioza zesca. To je isto kad bi ja vama napisao gdje cete aplaudirat srbima koji su pobili tuzlansku omladinu na kapiji. Aplauz je bio sportski da sam cak i ja na njega u Mostaru ponosan bio a nisam tuzlak. Isto tako skandiranje Gosk je bio odgovor na vase "Druga liga " i kroz sportski šuk jer su vas oni naguzili one godine. Nabijem vas na racku fudbal je nije rat kakvi konc logori i pm. Zasto ste retardirani tako 20 godina poslje njega a vecina vas je u pelenama bila dok je trajao. Samo sport yebo politiku.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 apr 2016, 18:01

Cocaine je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Nije zayebancija vidio sam bliceve sa gostujuce tribine kad je bila bakljada i dimnijada. 60 ljudi u borbi za titulu a jos prevoz placen. Negdje sam upratio sinoc da je neko napisao "Pa bola u nas bi 60 trudnica otišlo :urnebes: :urnebes:
Ma od dimnijade nisi primjetio da to Fukare prave selfije bola. :urnebes: Inace, nasa raja je indolentna, a i daleko im je Mostar, subota je u BiH radni dan (jer ne ide masa onih iz drzavnih firmi na tekme), da ne pricam o derbi navijacima diljem nase lipe nam drzavice.

Kakav je rodjendanski koreo bio jucer, sibni mi sliku, moze i na pp? Mada, za rodjendan tek 200 okorjelih zaljubljenika u klub i nije neka cifra, zasluzio je Velez i RAja daleko vise.

075 ❤

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 18:03

Nego pastrmka jel podrzavas onakvu najavu utakmice od vaseg UG-a? Mislim na ono never forget '87
Nad tobom sunce najljepše sja

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 apr 2016, 18:04

Cocaine je napisao/la:
To je dubioza zesca. To je isto kad bi ja vama napisao gdje cete aplaudirat srbima koji su pobili tuzlansku omladinu na kapiji. Aplauz je bio sportski da sam cak i ja na njega u Mostaru ponosan bio a nisam tuzlak. Isto tako skandiranje Gosk je bio odgovor na vase "Druga liga " i kroz sportski šuk jer su vas oni naguzili one godine. Nabijem vas na racku fudbal je nije rat kakvi konc logori i pm. Zasto ste retardirani tako 20 godina poslje njega a vecina vas je u pelenama bila dok je trajao. Samo sport yebo politiku.
Kad biste vi skandirali svakome ko nam je ucero u ovih 20 godina, i overtime na tribini biste morali odraditi. :urnebes:

075 ❤

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 18:12

Beduin necu na pp preko 300 baklji zapaljeno u 2 dana,dvi dimnijade,5 mostova u plamenu i respect sa svih dijelova regiona. Velez je klub bez uprave,bez predsjednika,klub bez priprema,zadnju dobili Drinu u Zvorniku a zadnji gol dali Borcu u BL prije pola godine. I ti imas obraza spominjati neke cifre. Nije 200 bilo je vise iza gola. Sve su to momci koji su zesca omladina. Stara ekipa je bila na dedari. Budi realan jer nemoj da ti lijepim klip fukara protiv zrinjskog u aprilu one godine kad ste ispali a odlucujuca vam tekma bila. Nema 60-70 ljudi na novoj tribini a imali ste sanse. Mi bola ispali ima pola godine. Zar je problem napisati respect za ovo. Srce grada i svih 5 mostova u plamenu
slika
slika

slikaslikaslika

DAS PERVERZION :clap: :clap: :clap: :clap:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 18:17

pinoglavi je napisao/la:Nego pastrmka jel podrzavas onakvu najavu utakmice od vaseg UG-a? Mislim na ono never forget '87
Dosta ljudi ne konta bratu. Brato je samo lozio raju da se aktivira i pojavi na stadionu. Ta nije niko levat ovdje da moze nasjest na neku kao lafo ozbiljnu poruku da se idemo osvecivat drugom na tabeli sa djecom u igrackom kadru :lol: Daj babe sta ti je. Tuzno je da su pojedini toliko zatupljeni i tu poruku shvatili na šarplaninski zatucani nacin

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 18:22

Cocaine je napisao/la:Beduin necu na pp preko 300 baklji zapaljeno u 2 dana,dvi dimnijade,preko 50 topovskih,pun ko sibica klub oxigen u petak navece,5 mostova u plamenu i respect sa svih dijelova regiona. Velez je klub bez uprave,bez predsjednika,klub bez priprema,zadnju dobili Drinu u Zvorniku a zadnji gol dali Borcu u BL prije pola godine. I ti imas obraza spominjati neke cifre. Nije 200 bilo je vise iza gola. Sve su to momci koji su zesca omladina. Stara ekipa je bila na dedari. Budi realan jer nemoj da ti lijepim klip fukara protiv zrinjskog u aprilu one godine kad ste ispali a odlucujuca vam tekma bila. Nema 60-70 ljudi na novoj tribini a imali ste sanse. Mi bola ispali ima pola godine. Zar je problem napisati respect za ovo. Srce grada i svih 5 mostova u plamenu
slika
slika

slikaslikaslika

DAS PERVERZION :clap: :clap: :clap: :clap:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 apr 2016, 18:23

Nema sta, kazem respect momcima koji idu svaku tekmu i vole klub, ali da su prebahati prema igracima, nije da nisu, skidaju im gace, prijete, ne treba da to trpe igraci. Upravu treba opkoliti, prijetiti, psovati, a ne momke koji igraju nizasta, zar nije tako!?
Nego, osvrnuo sam se na cifru jer se toliko dana unaprijed pozivalo na rodjendansko slavlje, osvetu Slobodi i slicno, 1KM od svake ulaznice ide onom bolesnom momku (ako sam u pravu), mora da sam ja ocekivao malo vise raje jucer.

Mi se ni ne hvalimo nekim posjetama i velicanju Fukara, pogotovo odlaskom na gostovanja, bodrimo koliko mozemo i zelimo, neko prepozna to kasnije pa isprati, nekoga boli taki, to je nasa liga i nasa realnost i mi se pomirili sa tim. Sutra ako ne pobjedimo Mladost i Siroki posjeta ce opasti vjerovatno, svjestan sam toga i ja.

075 ❤

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 18:26

Beduin nije provokacija ali ocekivao sam bar 250 ljudi. Placen prevoz,borba za titulu i pozitivne stvari u klubu. 60 ljudi u tim okolnostima je mizerno. 70-80 je RA bilo u Zvorniku ove godine gledalo one picke sto su igrali jesenji dio

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 18:26

Cocaine je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Nego pastrmka jel podrzavas onakvu najavu utakmice od vaseg UG-a? Mislim na ono never forget '87
Dosta ljudi ne konta bratu. Brato je samo lozio raju da se aktivira i pojavi na stadionu. Ta nije niko levat ovdje da moze nasjest na neku ozbiljnu poruku da se idemo osvecivat drugom na tabeli sa djecom u igrackom kadru :lol: Daj babe sta ti je. Tuzno je da su pojedini toliko zatupljeni i tu poruku shvatili na šarplaninski zatucani nacin
I ona slika, i klip a i najava utakmice: Velez igra sa timom koji nas je zakinuo '87 bla bla. Jbt mene bi sramota bilo da UG najavi utakmicu: gostujemo timu koji nas je prodao za Gabelu. Valjda UG kluba treba biti iznad toga svega. Dugogodisnji sportski rivali, 2 petokrake, znas i sam da vam je Sloboda dala podrsku kad vam je najvise trebala, redovni ste bili i na nasem Hukinom turniru, Azmir je u nekoliko intervjua spominjao kako mu je zao situacije u Velezu i kako se nada da ce se izdici jer je velikan, a niko ga nije ni pitao, bukvalno sam skrene s teme da to kaze.

Puno stvari ima po meni nije bilo bas potrebno onoliko forsiranje toga. S druge strane igraju vam djeca Veleza koja ginu za grb, dolazi jedna od boljih ekipa u ligi, dosta pozitivnih stvari vam se vrti oko kluba, 35. rodjendan RA, mnogo razloga i bez '87 da se dodje na tekmu. Imate vi ogromnu ljubav prema klubu tako da je i to dodatni razlog sto vam je, po meni, greska to forsiranje '87. Yebo '87, gledaj sta sam razloga nabrojao da se dodje na tekmu. Ali nebitno jebga, nadam se da cete dovesti sposobne ljude u upravu i da cete se uskoro vratiti. Treba vam akcija kao kod Zelje za stadion, koliko ima simpatizera Veleza mogli bi novi izgraditi samo od donacija.
Nad tobom sunce najljepše sja

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 18:36

Pinoglavi opet ti kazem to je bilo samo da se raja malo trzne i da podrsku mladicima. Brato je mostarska liska i on lozi raju. Sto se Azmira tice juce je bio iza gola okruzen sa 100 velezovaca i njih 7-8 je bas srcano skocilo kas ste dali gol niko ih nije pogledao krivo. Velez nema nista protiv Slobode. Nas te 87-me nije syebala Sloboda nego Glavina iz Klisa isto kao juce onaj **** iz Banjaluke. Bio na obadvije utakmice. Sad po cijoj su direktivi radili to ne znam ali da mene i ostale mostarce neko moze ozbiljno nagovorit na neku osvetu drugom na tabeli a u rosteru od 22 pazuha samo 6 dlakavo daj bola

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.