FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 03 apr 2016, 17:21

Majkl je napisao/la:Banujte ove što spominju upravu.Fulili ste temu
Hahaha je l' ti vuna što spominju? Pa spominju ljudi u drugom kontekstu.... Čuj "banujte ih"... :urnebes:

Danas ja nešto kupovao kad voda Dulja Amera, nešto mu delegira oko nekih majica. Ona frizura mi nikako ne stoji, molim ljude koji ga znaju a ovo čitaju da mu prenesu. :lol:
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 apr 2016, 17:25

Joj jeste dosadni sa Jovicem ,đe igro taj i sta je uradio pa da ga moramo dovesti.Ovako smo i za Hebibovica govorili pa frajer doso ne zna lopte primiti.Lako je i igrati u Borcu i boriti se za opstanak ,Sarajevo je nešto drugo.Treba npr.Hurtic ako će ostati da kaže za njegovu viziju igre sta mu treba,kakav igrac i koja pozicija.**** vas fm menadžer i dovođenje igrača.Ubiste sa Jovicem i tim nekim iz Slobode
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 03 apr 2016, 17:25

aleksandar_veliki je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Jovica obevazno dovesti iz borca, kao i Redzica!!!
Redzica Dino Selimovic stopirao jer je kao igrao za 'reprezentaciju rs-a' ...

Obojica su potencijali ogromni, ne dozvoliti vise da nam najtalentovaniji klize iz ruku!
Postigli ste bili dogovor s Borcem za Redzica pa Dino stopirao?
S Borcem nismo sigurno, Redzic je igrac Krupe s kojom ima ugovor do 2018-te.
Navodno smo mi dogovorili sa Krupom, 35k€ ali Dino stopirao jer je igrao za genocidnu tvorevinu, opet kazem navodno...

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 apr 2016, 17:25

FrancescoTotti je napisao/la:Nije jos kasno, i dalje ima dosta momaka koji tek dolaze, i sa njima bi se mogao napraviti strasan tim koji bi kroz godinu dvije igranja zajedno sigurno napravio iskorak i u europi i svaki od tih momaka bi otisao za velike pare vani!

Evo kako bi ja to odradio.
Dovesti Jovica jer najizglednije Dulja ide na kraju sezone.
U vezu ne dovoditi nove 'emersone' vec Radovcu i Rustemovicu prdruziti Redzica.
Dovesti Samira Memisevica iz Radnika, i uz Kovacevica i Mihojevica imamo beton odbranu najjacu u ligi sigurno!
Dzenan Burekovic iz Celika na lijevog beka!!! Obavezno!

Evo samo sa ovim igracima smo popunili sve pozicije koje nam skripe, ekstra talenti, vec igraju u prvim timovima, poprilican broj utakmica u premijer ligi.
Njima kad dodamo Hadzica, Kadusica i ostale nase momke, dobijamo sve sto smo oduvjek htjeli.

Ali..
A da ne spominjemo da bi doticni igraci igrali za minimum duplo manje plate od ovih sad.... opet gledajuci i sa finansijske strane da nebi bilo "probijanja budzeta"....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 apr 2016, 17:26

PiromanBL je napisao/la:Ako bude trebalo hitno novca u klubu, mozda vam prodamo jednog od njih, mada ne vjerujem, zna Sredojevic kao i uprava sta rade. Ne vjerujem zato da ce kao i prosle godine da rade citavi remont ekipe, mozda zamjena nekoliko igraca i to je to. Moje misljenje.
Vi ako ispadnete u nizi rang, 80% igraca ce vam sami traziti raskid ugovora, nemoj mastati o nekim prodajama.

A sto se tice pisanja oko ovih pojacanja iz nase lige, svi znamo da nismo imali puno srece sa njima. Ali slazem se, da treba pokupiti sve najbolje talente iz cijele BiH, samo me cudi sto to jos nismo uradili. Ustvari me i ne cudi, jer te mlade nade i nemaju neke menadzere, koji se mogu utaliti u nas klub. Samo kad pomislim gdje bi smo mogli biti sad, da se je sve normalno radilo :cry:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2016, 17:26

Majkl je napisao/la:Joj jeste dosadni sa Jovicem ,đe igro taj i sta je uradio pa da ga moramo dovesti.Ovako smo i za Hebibovica govorili pa frajer doso ne zna lopte primiti.Lako je i igrati u Borcu i boriti se za opstanak ,Sarajevo je nešto drugo.Treba npr.Hurtic ako će ostati da kaže za njegovu viziju igre sta mu treba,kakav igrac i koja pozicija.**** vas fm menadžer i dovođenje igrača.Ubiste sa Jovicem i tim nekim iz Slobode
Kad smo mogli slusati tvoja proseravanja oko Saida danima, mogu i momci pisati svoje misljenje o mladim igracima nase lige. Postajes naporan!
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2016, 17:27

Majkle oladi .

Kad smo prosle sezone spominjali 'nekog ordagica' iz zvijezde takvi slicni tebi su govorili isto sto i ti sad.
A vidi Ordagica danas .
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 03 apr 2016, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 apr 2016, 17:33

FrancescoTotti je napisao/la:Majkle oladi .

Kad smo prosle sezone spominjali 'nekog ordagica' iz zvijezde takvi slicni tebi su govorili isto sto i ti sad.
A vidi Ordagica danas .
Said je doktor.A ja ne bi dao Radovca i Rustema za tri Ordagica.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2016, 17:33

aleksandar_veliki je napisao/la: Igrom slucaja sam i vise nego dobar sa vlasnikom Krupe i dobro znam da dogovora nikad nikakvog nije bilo i da je Redziceva cijena mnogo, mnogo veca od 35.000 necega. Raspitivali se jeste, kao i vase komsije, ali cijena je ta zbog koje je sve ostalo samo na raspitivanju.
Koja je tacno Redziceva cijena Aco, ako nije problem?
Bahati, bahati Željkan!
1946

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 03 apr 2016, 17:36

Zato sam i napisao "navodno".
I meni je cifra od 35k€ premala za njega, ali isto tako mislim da ne mogu uzeti vise 100k€, cisto iz razloga sto su drugoligaska ekipa a mali vrijedi dosta vise...

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 03 apr 2016, 17:38

Ima li negdje sažetak provit Borca? Hvala.
4.10.2009.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 apr 2016, 17:39

Radovac je mlađi od tog iz Slobode,osvojio kup,titulu,igro play of el,prošao sve reprezentativne selekcije.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 03 apr 2016, 17:41

Vjerovatno je Redzic bio skuplji od ovih koje smo doveli da skupljaju lopte na treninzima
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 03 apr 2016, 17:44

Majkl je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Majkle oladi .

A vidi Ordagica danas .
Said je doktor.A ja ne bi dao Radovca i Rustema za tri Ordagica.
A bi li dao Kramara, Simeunovica, Harbu, brazilce i slicne ublehe koje nam je klub dovodio?
Ordagic je nivo iznad i Radovca, a pogotovo Rustemovica.
To sto ovi igraju za nas, ne znaci da trebamo biti slijepi i nerealni.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2016, 17:46

Rikardo je napisao/la:Kakva filijala zaboravljate sta je bilo sa kupom prosle godine kad nas Borac osramoti, opet se dize euforija i najavljuje titula.

Uskoro derbi pa cemo vidjeti na cemu smo.
Vozdra sa teme
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 apr 2016, 17:47

ja ne znam ko vishe izmishlja sve ove priche?mashtovite raje ima fkt,najjachi su mi ovi koji znaju da uprava ide 100% na kraju sezone,dopisuju se sa tanom svakodnevno[WHITE SMILING FACE],shta vam josh tan kazhe?imaju li mu djeca problema u shkoli?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 03 apr 2016, 17:50

MortemHz je napisao/la:
Rikardo je napisao/la:Kakva filijala zaboravljate sta je bilo sa kupom prosle godine kad nas Borac osramoti, opet se dize euforija i najavljuje titula.

Uskoro derbi pa cemo vidjeti na cemu smo.
Vozdra sa teme
Ovo je ona larva, sto jos ne zna u sta ce se pretvoriti kad odraste..Hocel biti Div ili gurbet..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 03 apr 2016, 17:54

koalem je napisao/la:Ima li negdje sažetak provit Borca? Hvala.
Izvinjavam se što se ponavljam.. :pray:
4.10.2009.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 apr 2016, 17:55

aleksandar_veliki je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Igrom slucaja sam i vise nego dobar sa vlasnikom Krupe i dobro znam da dogovora nikad nikakvog nije bilo i da je Redziceva cijena mnogo, mnogo veca od 35.000 necega. Raspitivali se jeste, kao i vase komsije, ali cijena je ta zbog koje je sve ostalo samo na raspitivanju.
Koja je tacno Redziceva cijena Aco, ako nije problem?
Covjek koji ga drzi ima novaca, ono bas ima da ne zna sta ce od njih i po nekim nasim pricama ne misli ga pustiti ispod 250.000 eura. Da li ce se nesto promijeniti, da li bi kakav procenat u narednoj prodaji igrao ulogu, tesko je reci. Ove price o 35.000 i reprezentaciji RS su bas ono navodne. Prosto je kao pasulj, da je igrac Borca mozda bi ga neko i doveo jer su oni bili priimorani i Subica prodati ispod realne cijene.
Ne znam covjeka licno kao ti, ali znam kakav je sa parama. :D Opet mislim da je ovo nerealna cifra totalno za jednog talenta Krupe, ali eto. Kone Amira malog prodadose za 400-500k, a igrao je neuporedivo vece utakmice od Redzica, bolji je igrac, igrao evropu, igrao i dokazao se u jacoj ekipi itd.
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2016, 17:57

Aco vecina raje je bila protiv dovodjenja Pirica jer je tad Matej bio u punom pogonu ali vise zbog cinjenice da mu je menadzer husaric.
Dosta nas je prizeljkivali i Pirica i Ordagica, kao i Govedaricu!
A gle gdje oni zavrsise. Ispade da sloboda ima vise lara nego mi.

Ne, problem je taj sto mi pare dajemo na kramare, cezare, emersone, ikandee, alispahice i slicne PREVARE
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, bvsic i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []