PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 18:45

Cocaine je napisao/la:Pinoglavi opet ti kazem to je bilo samo da se raja malo trzne i da podrsku mladicima. Brato je mostarska liska i on lozi raju. Sto se Azmira tice juce je bio iza gola okruzen sa 100 velezovaca i njih 7-8 je bas srcano skocilo kas ste dali gol niko ih nije pogledao krivo. Velez nema nista protiv Slobode. Nas te 87-me nije syebala Sloboda nego Glavina iz Klisa isto kao juce onaj **** iz Banjaluke. Bio na obadvije utakmice. Sad po cijoj su direktivi radili to ne znam ali da mene i ostale mostarce neko moze ozbiljno nagovorit na neku osvetu drugom na tabeli a u rosteru od 22 pazuha samo 6 dlakavo daj bola
Ma razumijem ja zbog cega je, nego je poenta da mislim da se trebate nafuravati preko ljubavi za Velez koju itekako imate, a ne preko te '87 pogotovo zbog razloga koje sam gore naveo a i pogotovo jer je UG kluba. Jedno je kad neko status napise, post na forumu, ali eto mislim da UG kluba ne treba da se zamara time, a ne praviti i video i sliku a i tako opisati protivnika u najavi utakmice. Ni ne mislim da imate nesto protiv, niti da ste juce gorili od zelje da se osvetite za '87 nego kazem da je ono nepotrebno. :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 18:52

Pinoglavi clan sam udruzenja medju prvim ali ne idem na sastanke. Ponekad odem u prostorije i to je to. Ne znam ko je radio klip ali znam koja je poenta bila. Ono sto radi UG MR je za svaku pohvalu jer je klub bez uprave i predsjednika.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 19:00

Cocaine je napisao/la:Pinoglavi clan sam udruzenja medju prvim ali ne idem na sastanke. Ponekad odem u prostorije i to je to. Ne znam ko je radio klip ali znam koja je poenta bila. Ono sto radi UG MR je za svaku pohvalu jer je klub bez uprave i predsjednika.
Jest za pohvalu, budite navijace, znam i ja koja je poenta, nisam ja shvatio to kao poziv na osvetu nego kao sto i jeste poenta animiranje raje, samo sam misljenja da je nepotrebna takva vrsta animiranja iz mnogobrojnih razloga koje sam gore naveo.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 apr 2016, 20:02

Lobje - i ja sam ocekivao neku brojku od preko 100, nemam sta lagati, moglo je i zasluzili su vise ali... u ovim blizim gostovanjima je sve preko 200 ljudi, pa kazem nasa raja je lijena i daleko im je ici u Mostar, pa makar to bilo i besplatno. Vjerovatno ako se bude lomila utakmica pod BB da ce biti najmanje 300-400 ljudi, ne bi bilo prvi put.

Kad vec spominjes gostovanje RA protiv Drine, isto tako ih je doslo samo 17 na Tusanj, jos tad niste bili zakovani za dno i jos nista nije bilo izgubljeno. Nema tu nekog pravila.
Ali hajmo baratati faktima:
- od osnivanja PL (jer nemam podataka za sezone tamo krajem '95 pa do nekih '99-2000...) vi skoro nikad niste imali bolju posjetu od Slobode, mozda 2 sezone ako se dobro sjecam, a oba kluba su bila u tukiju, bez nekih rezultata, mi kobajagi neki Intertoto igrali i 2 puta bili 3. na tabeli. A imate samo godinu vise staza u cvajti od nas.
- da nema Sarajevskog derbija posjeta i kod Zelje i Sarajeva bi bila daleko mizernija, evo cak i ove sezone Sloboda ima bolju posjetu (u 1 utakmici) od Sarajeva, dok samo Zeljo je ispred i to zbog Vjecitog derbija, a tako ce i Sarajevo se izdici kad bude uzvrat na Kosevu. I to nije samo ove sezone.
- pa i '80ih vi se imali neku posjetu izmedju 5-7 hiljada, dok ste odjednom u sezoni 1985/86 skocili na preko 9000, volio bih vidjeti u narednoj sezoni koliku ste imali posjetu u onoj borbi za titulu do utakmice na Tusnju.

Da je ova nasa liga preslikavanje ex ju lige govori i podatak da je npr. '80ih Celik u nar navrata kad se vracao u 1. ligu odmah imao najbolju posjetu od svih BH klubova, a te '86. (kad ste vi imali preko 9k) imao preko 12000. Mrsko mi sad cackati po netu i praviti komparacije svih sezona, mukotrpno je i dangubno, ali je Sloboda bila tad u banani sa posjetom, za razliku od onih '60ih, '70ih (ne znam cak i '50ih kako je bilo).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 apr 2016, 20:03

Nije ovo tema za drugoligase preselite se i raspleti te kose druge lige federalne. Aj
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 03 apr 2016, 20:09

Pinoglavi ne loži se bezveze, UG radi promociju, baca ložu za raju i navlači emocije kod ljudi jer se ne smije odustati od Veleža. Jučerašnji poraz mi nije teško pao, čakštaviše, neka ide Sloboda do kraja, samo nek Zrinjski ne bude šampion :mrgreen: kuknjava

Beduinu brojka je takva kakva je, sasvim solidna i pristojna za uslove u kojima se nalazi klub. Pa ne moram valjda naglašavati kako Velež igra ove sezone :rol: plus kakvo je stanje u klubu. O tome kako rezonuješ stvari govori i fail u kojem miješaš posjetu na stadionu sa navijačkim brojkama, posebno gostovanjima. Povrh svega, potpuno zanemaruješ činjenicu da je Tuzla značajno veća od Mostara, koji eto usput rečeno ima i dva kluba i dvije navijačke grupe :rol: Objektivno, bez ikakvog provociranja i podje.bavanja: te dvije sredine, Mostar i Tuzla se ne mogu ni porediti navijački. Nebo i zemlja. Sasvim realno mišljenje.

Zapalili brdo baklji noć prije, na utakmici uradili lijepu zaje.banciju sa sadržajem, prekidima i topovskim udarima, sve u svemu odličan dan :mrgreen:

slika
slika
slika
slika

Šokiranost retarda na temi Slobode zbog navijačkih dešavanja juče u Vrapčićima je za vjerovali ili ne. Ekipica je ostala zabezeknuta zbog nemilih scena. :tokralju: :rol:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 20:11

Beduin Velez je u jugi dobacivao do 15000 prosjeka kuci dok poslje rata nije ni bilo neke euforije ni borbi za evropu i titule plus udaljen stadion. Bilo je 2-3 sezone preko 3500 . Da je borba za titulu dobacili bi do petice a da je stadion u gradu i više. Za gostovanja da ne govorim

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 03 apr 2016, 20:32

Rijesite se uprave. Promijenite lokaciju stadiona, otvorite donatorski racun i opalite celicne montazne tribine. U Vrapcice ne treba ulagati. Sta je sa sjevernim logorom ?
Bio bi spas za vas

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 apr 2016, 21:07

slika

Maksuz alajhmanet saljem za ptičurine iz Banjaluke :wave: 2 liga aj druga liga. Aj bojac!

Veleza mi je zao, ali stvarno jer jbga ipak su dobri nekad bili u ex-Jugi. Nemaju drugi tim kao oni sto imaju zv ili par. Vole svoj klub I poslije rata su samo tonuli.
Otet Im stadion, uprava Boze sacuvaj zadnjih par godina. Mnogo losih stvari ih je spopalo.
Jednostavno mozda je I bolje sto idu u drugu ligu siguran sam da se vracaju brzo I zelim Im svi srecu( sta mi je danas)
Zadnjih par tekmi s nama su se ponasali seljacki, bice Zeljo k spamion I jos nekih stvari,aplauz pitarima itd itd.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 apr 2016, 21:08

Baader - nikakav nije fail, spomenuo sam gostovanje RA na Tusnju kao odgovor Pastrmki na vase gostovanje protiv Drine. A u nastavku sam pisao o posjeti na stadionu, generalno, i u tome smo ispred vas i to u dobroj mjeri, a nismo se borili za titulu i zaduzili smo se preko 8 miliona KM, za razliku od Veleza, pa ti sad vidi kakve su tek nase Uprave bile i sta su sve radile protiv Slobode.
Istina, prije rata se navijalo samo za Velez, nije bio i Zrinjski tu da se odmah nacionalisti preobrate i zamrze korijene, vec je bitno samo furati predznak. Ali isto tako sport u Tuzli nije samo FK Sloboda, kosarka ima svoju publiku, rukomet svoju, zenska kosarka i rukomet imali svoju, ako si stariji momak onda znas o cemu pricam po pitanju Tuzle i tih sportskih kolektiva, Pastrmka sigurno zna, tako da je odmah u startu i tu podjela u Tuzli. Pa KK Sloboda Dita je i nakon rata imala bolju posjetu u Mejdanu nego Velez u fudbalu, da ne kazem cak gledajuci i neke sezone u ju ligi. I onda neko kaze kako Tuzla nije sportski grad (ne mislim na tebe). :clap:

Pa j3bote Pristina je '80ih imala preko 18k u prosjeku par sezona, ulaskom u Prvu ligu.

Koka - zibje ba, pogledaj samo vasu navijacku tribinu, par safova i tu se rasirite ko kolo da igrate jbt, eto i ova posljednja fotografija to dokazuje. Da se navijacki skupite u 5 kvadrata bi stali. :urnebes:
I sad slijedi slika od par hiljada ljudi iz 1922. godine. :P

PS. Ono sto Pinoglavi kaze da Velez pokrene akciju kao sto je Zeljo, pa nema od toga nista. Treba dobar momenat iskoristiti, dovesti ljude koji ce raditi u korist kluba, pridobiti povjerenje i onda pokrenuti akciju u kojoj ce svi ucestvovati, a ne par ljudi koji bi ionako ucestvovali. Nije to samo hajmo objaviti na stranici i svi salju pare.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 03 apr 2016, 21:08

Ako je ovo kod Red Army-a neki zadatak ili show onda nam je scena pravi **** ahhaah

I da pitam Fukare zasto su udarile po gasu ? Strah od Hordi ? ahhaha jao jao
!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 apr 2016, 21:10

bambus je napisao/la:
:urnebes:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 21:18

Beduin je napisao/la:
PS. Ono sto Pinoglavi kaze da Velez pokrene akciju kao sto je Zeljo, pa nema od toga nista. Treba dobar momenat iskoristiti, dovesti ljude koji ce raditi u korist kluba, pridobiti povjerenje i onda pokrenuti akciju u kojoj ce svi ucestvovati, a ne par ljudi koji bi ionako ucestvovali. Nije to samo hajmo objaviti na stranici i svi salju pare.
Ma normala da treba momenat, slazem se s tobom, nego sam samo mislio na kapacitet koji Velez posjeduje.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 03 apr 2016, 21:35

Beduin je napisao/la:Lobje - i ja sam ocekivao neku brojku od preko 100, nemam sta lagati, moglo je i zasluzili su vise ali... u ovim blizim gostovanjima je sve preko 200 ljudi, pa kazem nasa raja je lijena i daleko im je ici u Mostar, pa makar to bilo i besplatno. Vjerovatno ako se bude lomila utakmica pod BB da ce biti najmanje 300-400 ljudi, ne bi bilo prvi put.

Kad vec spominjes gostovanje RA protiv Drine, isto tako ih je doslo samo 17 na Tusanj, jos tad niste bili zakovani za dno i jos nista nije bilo izgubljeno. Nema tu nekog pravila.
Ali hajmo baratati faktima:
- od osnivanja PL (jer nemam podataka za sezone tamo krajem '95 pa do nekih '99-2000...) vi skoro nikad niste imali bolju posjetu od Slobode, mozda 2 sezone ako se dobro sjecam, a oba kluba su bila u tukiju, bez nekih rezultata, mi kobajagi neki Intertoto igrali i 2 puta bili 3. na tabeli. A imate samo godinu vise staza u cvajti od nas.
- da nema Sarajevskog derbija posjeta i kod Zelje i Sarajeva bi bila daleko mizernija, evo cak i ove sezone Sloboda ima bolju posjetu (u 1 utakmici) od Sarajeva, dok samo Zeljo je ispred i to zbog Vjecitog derbija, a tako ce i Sarajevo se izdici kad bude uzvrat na Kosevu. I to nije samo ove sezone.
- pa i '80ih vi se imali neku posjetu izmedju 5-7 hiljada, dok ste odjednom u sezoni 1985/86 skocili na preko 9000, volio bih vidjeti u narednoj sezoni koliku ste imali posjetu u onoj borbi za titulu do utakmice na Tusnju.

Da je ova nasa liga preslikavanje ex ju lige govori i podatak da je npr. '80ih Celik u nar navrata kad se vracao u 1. ligu odmah imao najbolju posjetu od svih BH klubova, a te '86. (kad ste vi imali preko 9k) imao preko 12000. Mrsko mi sad cackati po netu i praviti komparacije svih sezona, mukotrpno je i dangubno, ali je Sloboda bila tad u banani sa posjetom, za razliku od onih '60ih, '70ih (ne znam cak i '50ih kako je bilo).
Utakmica protiv Širokog - 10.000
Ovo je dovoljno da dokazem da nije tačno ovo što govoriš.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 21:36

Beduin ti isto mutav. Evo ti klip fukara protiv komsija kad ste se borili za opstanak. Znaci prelomna tekma
[youtube][/youtube]
I ti meni pricas neke nebuloze. Golemo ne kontas nabijem te na racku da smo ispali prije pola godine. Tekma bez rezultatskog znacaja pa tri zadnje tekme u kopu po 300-350 momaka. To je sve mlađa raja koja nosi teret najveci. Rođendan. Pa rođendan je od RA i on ga slavi. Tih 300 momaka ga slavi a ne simpatizeri. Ta ne borimo se za prvaka ili evropu da zakucamo onu tribinu iza gola a imamo kapaciteta da je dva puta napunimo. Malo ti je bezveze prica ili ne kontas. Pises mi o nekim kosarkaskim podjelama i brojkama. Mostar je od 100 000 ljudi znao dat po 35 000 ljudi pod BB na Veležovim tekmama što ti Tuzla nece nikad. Mentaliteti su razliciti. Dobro ti je i badeer napisao. Mostar je manji grad od Tuzle,ima dvije navijacke grupe koje su sigurno jace od vas. Popisaj simpatizere ja ti o grupama govorim. Bola besplatan prevoz i borba za titulu vas ne moze skupit 100-200. Ja bi qurac otkino ako nas minimalno 10 autobusa nebi doslo u tuzlu

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 03 apr 2016, 21:38

Nas 500 otišlo u Mostar, a šesti na tabeli bili. Još o svom trošku..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 apr 2016, 21:39

bambus je napisao/la:Ako je ovo kod Red Army-a neki zadatak ili show onda nam je scena pravi **** ahhaah

:urnebes: :urnebes: mi sat bili na cesti,haman vi preko vlasica isli...u povratku opet bes pratnje dok je ispred vas rotacija picila :tralala:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 apr 2016, 21:41

PipiDugaCarapa je napisao/la:Nas 500 otišlo u Mostar, a šesti na tabeli bili. Još o svom trošku..
Vidim svi potencirate trosak prevoza...o cijem su trosku Fukare isle juce???
Zlatan Nalić sin tuzlanski

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 03 apr 2016, 21:44

PipiDugaCarapa je napisao/la:Nas 500 otišlo u Mostar, a šesti na tabeli bili. Još o svom trošku..
1,500+ Robijasa na Otoci a 5 mjesto......

:tokralju:
!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 21:44

Pozitivne promjene u klubu su uticale na to mada Željo i da je 10 ti došlo bi 200 ljudi. Kad ti 300 ljudi dođe u kop a znas da ces izgubit pa možda i 0:5 jer je velika vjerovatnoca svako normalan ce respektirati. Jedino bambus grobar i delija nece. To je stari tifoz među 2000 svojih ultrasa svaku tekmu :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.