Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Kako je vrhunski bio ovaj Dota event u Splitu. 2 dana gejmanja, jos da nije bilo delaya i da su ubacili neki secret shop bio bi izvrstan. Uspia sam uhvatit slike sa Tobiem,Capitalistom, Swindlom iz Complexity gaminga, Maelkom, fly-om iz OG-a i Notailom i Miracleom 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
National Manager na FB-u, neki dan poceo igrati sa Bosnom, nije losa, cisto da se covjek malo opusti. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima li, u Sarajevu, kakvih sniženja za PS4?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ne mozes direktno sa Bosankom karticom kupovati na playstation store-u, ni Hr, ni US, ni, ma kontas, ne mozes... ali mozes ovako to odraditi. Prije nego odem u detalje, moram naglasiti da moras imati Americki PlayStation racun, ako hoces da ovo radi, jer Americke PlayStation kartice sa kreditom rade samo na Americkom PlayStation racunu. Ako imas Americki PSN racun (ako nemas lako je novi otvorit), onda ovako: Odes na Americki Amazon: http://www.amazon.comgunner14 je napisao/la:Jel se mogu nekako iz Bosne kupovati igrice za PS3 na ovome njihovom Playstation store-u ? Posto vidim da za PS3 nemaju mogucnost uplate preko PayPal-a a ne prihvata mi ovu debitnu Visa Electron karticu sto imam tj pise da nije validna. Pa me zanima jel postoji neki nacin i ako moze neko ukratko da objasni. Kad sam pravio nalog tamo na njihovoj stranici stavio sam za zemlju Hrvatsku jer eto nema Bosne da li se treba staviti US ili UK recimo da bi mi prihvatili ovu moju karticu koju ja trenutno imam i da li se trebaju uopste kod pravljenja naloga unositi informacije za adresu, onaj postanski broj i to?
Otvoris sebi tu racun i kada krenes da se registrujes, pod home address nadjes neku adresu nekog hotela recimo iz drzave Florida, ili Delaware... Stavis tu adresu, a kada bude ti trazilo kreditnu/debitnu karticu da ukucas, slobodno stavis tu svoju Bosansku debit karticu. Onda tu sebi kupuj playstation network kartice, ili ti ga kredit:
Imas u apoenima od 10, 20, 50, 60 i 100$ vrijednosti. Kada kupis tu karticu, ili kartice, za koji minut na mail koji si dao da se registrujes (zato legitiman stavi), dobijes digitalni code koji onda redeem (iskoristis) na playstation radnji pod 'redeem codes'. Kada redeem taj code, to ti doda vrijednost kartice koju si kupio na tvoj playstation racun, i mozes sa tim onda kupovat u njihovoj radnji sve sto imaju u ponudi.
To je jedan od nacina. Ili mozes na Pik-u kupovati te PSN kartice, ali oni ti uracunavaju proviziju.
Postovanje treba zaraditi.
Ili se meni čini, ili je Dark Souls 3 znatno lakši od dvice.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
za pola sata krece CS:GO Major u Columbusu
NiKo igra oko 5, ocekujem 30 bomb protiv brace iz favele
https://www.twitch.tv/mlg
NiKo igra oko 5, ocekujem 30 bomb protiv brace iz favele
https://www.twitch.tv/mlg
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Guns, Core and Canolli, upravo kupih na Steamu za 5 evra. Ko voli 2d Platformere - velika preporuka 
-
gojzerica
- Kontakt:
dobra.MortemHz je napisao/la:National Manager na FB-u, neki dan poceo igrati sa Bosnom, nije losa, cisto da se covjek malo opusti.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jesam ja, odlično je.Tracy3McGrady je napisao/la:Igra li ko socer hero ?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
džakailibu
- Kontakt:
Momci , moze li mi neko detaljnije objasniti kako da igram PS 2 a da koristim usb. mislim da mi se laser cd-a malo(vise) istrosio i ne radi uopste ili samo ako je originakl(i to ne svaki). U sustini stara masina ali su djeca zainteresovana. hvala vam
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Nikolinja izabrali za tim Evrope na All star mecu 
Evo Maikelele napustio FaZedscile je napisao/la:Nikolinja izabrali za tim Evrope na All star mecu
jos foxa nek sutnu i dodaju oskara i NiKu i eto ekipice
jesil gledao Arsenalovski choke od strane Liquida
HLTV ludi od zelje da se desi to sto si napisao
Nisam gledao to polufinale, vidim samo da casteri spridaju Hiko-a. I kad je ulazio u arenu kaze onaj sto ih najavljuje: "Clutch majstor sve dok se ne udje u produzetke".
Nisam gledao to polufinale, vidim samo da casteri spridaju Hiko-a. I kad je ulazio u arenu kaze onaj sto ih najavljuje: "Clutch majstor sve dok se ne udje u produzetke".
ma preskup je NiKo ali lijepo je sanjati
ne smijem ni zamisliti kako bi on i Rain otvarali sajtove
Hiko bio brutalan na cache-u, 24-5 (
) imao na onih 10 mec poena i onda 3-19 do kraja
navija se za NaVi u finalu
ne smijem ni zamisliti kako bi on i Rain otvarali sajtove
Hiko bio brutalan na cache-u, 24-5 (
navija se za NaVi u finalu
Iskreno, veceras ne navijam ni za koga.. Mislim da su obje ekipe zasluzile da uzmu major.
Ako bih morao pod prisilom nekoga odabrati, onda bi to bili ovi momci
Ako bih morao pod prisilom nekoga odabrati, onda bi to bili ovi momci
Naosvajali su se onidscile je napisao/la:Iskreno, veceras ne navijam ni za koga.. Mislim da su obje ekipe zasluzile da uzmu major.
Ako bih morao pod prisilom nekoga odabrati, onda bi to bili ovi momci![]()
mTw i dalje ima nocne more od njih
Grehota je da Guardian nema ni jedan Major
Cim sam cuo castera kako rece da je Markeloff okacio sliku sa starom ekipom, morao sam je odma naci.. samo nisam znao da je ceh9 i dalje nesto u NaVi-u. Covjek je sinonim za trash talk, cim ga vidim sjetim se toga
Realno iz tog njihovog perioda svi imaju more..
Zasluzio je ovo LG.. steta za NaVi, ali ne leze im Brazilci jednostavno. I oni i fnatic su im trenutno penicilin.
Realno iz tog njihovog perioda svi imaju more..
Zasluzio je ovo LG.. steta za NaVi, ali ne leze im Brazilci jednostavno. I oni i fnatic su im trenutno penicilin.
Fallen je bio odlican sa awp.om a Guardian citav turnir se muci zbog povrede zgloba, taj matchup je i odlucio tok meca
Drago mi je zbog Fallena, lik je legenda, izgradio je Brazilsku scenu prakticno iz temelja
Drago mi je zbog Fallena, lik je legenda, izgradio je Brazilsku scenu prakticno iz temelja
-
gojzerica
- Kontakt:
ja igram Score: Hero, ako na to misliteToxicity je napisao/la:Jesam ja, odlično je.Tracy3McGrady je napisao/la:Igra li ko socer hero ?
počeo karijeru u Palermu, sad sam u Sassuolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.