NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Dirk bez razmišljanja najbolji 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
I sta ako je gledao? Nase misljenje je irelevantno? Ne trebam uletiti u vremensku kapsulu da idem u 60-te gledati Billa Russela da zakljucim da je on veci igrac od Shaqa npr.Lillard je napisao/la:Ne znam koji vam je qurac. Čovjek ima svoje mišljenje, čovjek je gledao obojicu za razliku od bas jbt.
Lillard je napisao/la:Ne znam koji vam je qurac. Čovjek ima svoje mišljenje, čovjek je gledao obojicu za razliku od bas jbt.
gledao sam ih i ja,nebitno je to da li ih je ko uzivo gledao
Poštuj za početak tuđe mišljenje, ne moraš u svakom postu ispoljvat neku superiornost.Kajzer10 je napisao/la:I sta ako je gledao? Nase misljenje je irelevantno? Ne trebam uletiti u vremensku kapsulu da idem u 60-te gledati Billa Russela da zakljucim da je on veci igrac od Shaqa npr.Lillard je napisao/la:Ne znam koji vam je qurac. Čovjek ima svoje mišljenje, čovjek je gledao obojicu za razliku od bas jbt.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:@ filip,
ali nisu ni bili prvi izbor na draftu,nego 20 velika je to razlika.
da saberemo sve,nema liste na ovoj planeti na kojoj se Parker vodi ispred Petrovica!
ovako ide
to je tvoje misljenje,postujem,moje je da je parker imao bolju karijeru u najjacoj ligi na svijetu
nema te liste,gdje je Parker ispred.Cak ni Parkerova najbolja sezona,nije bila bolja od Drazenove kratke nba epizode.
dema je napisao/la:jesu ali ni playoffa nisu vidjeli ko glavni igraci a Dirk titula,MVP itdfilip13 je napisao/la:dema je napisao/la:Dirk je postigao najvise u NBA.Nijedan ostali nije bio glavni igrac svoje ekipe i jos da je osvojio sve mislim na NBA.Rijetko vidjen igrac s onom visinom a onakav sut i kontrola lopte.Po meni je doprinjeo dosta da visoki igraci promjene nacin igre.Pa sad i PF cesto igraju dalje od kosa a ni trica vise nije nesto nezamislivo.
Parker,Gasol,Kukoc i drugi nisu bili glavni igraci u svojim ekipama.
Petrovic dali bi bio najbolji ostaje nerijeseno,titulu bi tesko vidio u MJ23 vrijeme.Da li bi bio najbolji,ili ne to se ne zna ali s onoliko koliko je igrao po mom misljenju nije dovoljno da bi bio najbolji igrac iz Europe
gasol jeste bio glavni igrač u memphisu,kukoc jeste bio glavni igrac u bullsima ali samo jednu sezonu
gasol je 3 puta kao glavni igrac igrao play off sa memphisom,za kukoca to stoji ali to nisi napisao u prethodnom postu
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:@ filip,
ali nisu ni bili prvi izbor na draftu,nego 20 velika je to razlika.
da saberemo sve,nema liste na ovoj planeti na kojoj se Parker vodi ispred Petrovica!
ovako ide
to je tvoje misljenje,postujem,moje je da je parker imao bolju karijeru u najjacoj ligi na svijetu
nema te liste,gdje je Parker ispred.Cak ni Parkerova najbolja sezona,nije bila bolja od Drazenove kratke nba epizode.
slozicemo se da se ne slazemo,na netu sigurno postoji takva lista,kao i nagrada za milosa teodosica kao najboljeg evropljanina prije nekoliko godina,svako sastavlja te liste,svako dodjeljuje te nagrade,nije relevantno
Ne postujem nicije misljenje koje je zasnovano na smijesnim argumentima, teorijama, konstatacijama. Samo cu se nasmijati kao sto bih se nasmijao da me neko krene ubijedjivati da je Zidane veci igrac od Messija npr.Lillard je napisao/la: Poštuj za početak tuđe mišljenje, ne moraš u svakom postu ispoljvat neku superiornost.
Drazen ni po cemu nije veci igrac od Gasola, Parkera i Dirka jer su ovi napravili velike NBA karijere a on nije. Dakle, daleko bolje NBA karijere i moj stav je kad neki igrac ima daleko bolju NBA karijeru od drugog, on je bolji ma sta god ovaj drugi radio u Europi. Jer je NBA najbolji, jednostavno.
Nazalost, covjek je poginuo i nije napravio nesto vece preko bare i mi tu stajemo. Ocigledno ovi uzimaju u obzir sta bi on radio da se nije desio taj nesretni slucaj.
Neka mi Bog oprosti, ali da je covjek na neki drugi nacin zavrsio karijeru onako mlad, 1000% sam siguran da se o ovome ne bi raspravljalo. Ovako se mit stvorio.
Drazena cijenim, postujem ( da ne bi ko pomislio da mi je mrzak) ali jednostavno ne volim mitove.
I tu cu zavrsiti.
Kajzer10 je napisao/la:Ne postujem nicije misljenje koje je zasnovano na smijesnim argumentima, teorijama, konstatacijama. Samo cu se nasmijati kao sto bih se nasmijao da me neko krene ubijedjivati da je Zidane veci igrac od Messija npr.Lillard je napisao/la: Poštuj za početak tuđe mišljenje, ne moraš u svakom postu ispoljvat neku superiornost.
Drazen ni po cemu nije veci igrac od Gasola, Parkera i Dirka jer su ovi napravili velike NBA karijere a on nije. Dakle, daleko bolje NBA karijere i moj stav je kad neki igrac ima daleko bolju NBA karijeru od drugog, on je bolji ma sta god ovaj drugi radio u Europi. Jer je NBA najbolji, jednostavno.
Nazalost, covjek je poginuo i nije napravio nesto vece preko bare i mi tu stajemo. Ocigledno ovi uzimaju u obzir sta bi on radio da se nije desio taj nesretni slucaj.
Neka mi Bog oprosti, ali da je covjek na neki drugi nacin zavrsio karijeru onako mlad, 1000% sam siguran da se o ovome ne bi raspravljalo. Ovako se mit stvorio.
Drazena cijenim, postujem ( da ne bi ko pomislio da mi je mrzak) ali jednostavno ne volim mitove.
I tu cu zavrsiti.
da,da,stvoren je mit o petroviću i to nije nista cudno jer je bio veliki,veliki igrač ali ne i najveći iz evrope koji je ikad igrao košarku
Ma nije ni najveći Hrvat. Kukoč ga debelo uzima tu. I meni smeta taj mit o njemu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Ma nije ni najveći Hrvat. Kukoč ga debelo uzima tu. I meni smeta taj mit o njemu.
ha,ha opet strucnjak
neven bertičević je u magazinu košarka najviše učestvovao u stvaranju tog mita o petroviću
filip13 je napisao/la:neven bertičević je u magazinu košarka najviše učestvovao u stvaranju tog mita o petroviću
malo ih je filipe ,malo...
vi koji smatrate da je petrović veći od parkera, odnosno da je u samom vrhu top 3 europljana svih vremena, hajd se zapitajte samo jedno pitanje
da je dražen estonac ili latvijac, da li bi isto mišljenje o njemu imali?
da je dražen estonac ili latvijac, da li bi isto mišljenje o njemu imali?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:neven bertičević je u magazinu košarka najviše učestvovao u stvaranju tog mita o petroviću
mitova?
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:neven bertičević je u magazinu košarka najviše učestvovao u stvaranju tog mita o petroviću
mitova?
- branimir85
- Kontakt:
isto ko što neki ovdje pokušavaju stvoriti mit da je Parker bolji igrač od Petrovića,filip13 je napisao/la:neven bertičević je u magazinu košarka najviše učestvovao u stvaranju tog mita o petroviću
pravim košarkaškim sladokuscima je to svetogrđe
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
http://hoopshype.com/2015/09/21/the-top ... Idslide-19
http://www.insidermonkey.com/blog/the-1 ... 187614/11/
evo dvije liste na kojima je parker ispred petrovica,ne kazem da se slazem sa time,ali danas ima svakakvih listi
http://www.insidermonkey.com/blog/the-1 ... 187614/11/
evo dvije liste na kojima je parker ispred petrovica,ne kazem da se slazem sa time,ali danas ima svakakvih listi