FK Željezničar (opšte diskusije)

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la emirzlaTu » 23 mar 2016, 21:13

AFERIM za malca sto potrosi ustedjevinu na stolice :tokralju:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2016, 12:08

Ne mogu, a da se ne osvrnem na Edisa Mulalica. Imate trenera za respekt. Sve zahebancije koje su na racun Mulalica-sablje bile padaju u vodu. Cak sam iznosio par puta svoje misljenje o njemu kada su ga drugi podyebavali. Stvarno trenersko osvjezenje u PL. Respekt!
E sada kada se vratim na onu nesretnu utkmicu sa Leotarom, kada smo ispali i izjava Amara, Edis je susta suprotnost. Kako samo trener moze da podigne postovanje prema nekom klubu to smo vidjeli na Tusnju, kada smo izgubili, a pobjedniku uputili aplauz. Zasluge najvece Edis Mulalic.
Siguran sam da je u Trebinju bio Edis na klupi Zelje, da bi Leotar bio zgazen, sto mozda za nas i ne bi bilo dobro jer bi uhljupi ostali u upravi.
Veliki respekt za Edisa Mulalica-Sablju!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 mar 2016, 13:12

Probisvjet je napisao/la:Ne mogu, a da se ne osvrnem na Edisa Mulalica. Imate trenera za respekt. Sve zahebancije koje su na racun Mulalica-sablje bile padaju u vodu. Cak sam iznosio par puta svoje misljenje o njemu kada su ga drugi podyebavali. Stvarno trenersko osvjezenje u PL. Respekt!
E sada kada se vratim na onu nesretnu utkmicu sa Leotarom, kada smo ispali i izjava Amara, Edis je susta suprotnost. Kako samo trener moze da podigne postovanje prema nekom klubu to smo vidjeli na Tusnju, kada smo izgubili, a pobjedniku uputili aplauz. Zasluge najvece Edis Mulalic.
Siguran sam da je u Trebinju bio Edis na klupi Zelje, da bi Leotar bio zgazen, sto mozda za nas i ne bi bilo dobro jer bi uhljupi ostali u upravi.
Ja mislim da ti to nije razlog za nepostovanje Amara. Covjek ima vise titula od Sarajeva i najtrofejniji je trener u BIH. Dalje, jedini krivac je Ibrakovic i vi ste sami sebi krivi sto ste se doveli u situaciju za opstanak. Jel ovako bilo ako izgubite jedan razlike protiv Slavije ostajete u ligi i pored pobjede leotara, jel tako?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2016, 13:40

amazon je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ne mogu, a da se ne osvrnem na Edisa Mulalica. Imate trenera za respekt. Sve zahebancije koje su na racun Mulalica-sablje bile padaju u vodu. Cak sam iznosio par puta svoje misljenje o njemu kada su ga drugi podyebavali. Stvarno trenersko osvjezenje u PL. Respekt!
Ja mislim da ti to nije razlog za nepostovanje Amara. Covjek ima vise titula od Sarajeva i najtrofejniji je trener u BIH. Dalje, jedini krivac je Ibrakovic i vi ste sami sebi krivi sto ste se doveli u situaciju za opstanak. Jel ovako bilo ako izgubite jedan razlike protiv Slavije ostajete u ligi i pored pobjede leotara, jel tako?
Mulalic je ljudina u mojim ocima. To je jedino sto sam htio reci. Amara sam davno prestao komentarisati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 24 mar 2016, 13:53

Ma Edis je velika ljudina, gromada od covjeka. Onako skroman, covjek iz naroda, i danas udje u objekat pozdravi se sa svima, iako te ljude nije nikad vidio. Raja ga je gotivila i kada je bio igrac, a i danas. Slazem se za drugi dio, i posebno bih naglasio da vam je to mozda i najbolje sto se desilo. **** drugu ligu, Zeljo je i u Jugoslaviji ispadao u drugu, pa onda se vratio i zavrsavao u vrhu. Sloboda nije mogla nastaviti onako, sve da je i ostala u ligi, mozda bi i danas bili duzni i Bogu i narodu, borili se za opstanak, a tamo neki likovi punili svoje djepove. Sjecam se dobro one utakmice u Lukavici i stvarno je bilo tuzno, ja sam navijao za Slobodu nervirao se vise nego ikad gledajuci neki klub osim Zelje, ali stvarno je bilo ocajno i zasluzen put u nizi rang. Kako god, drago mi je sto ste se vratili i sto ste u vrhu, nadam se da cemo zaigrati i u finalu kupa, nekad su Fukare i Manijaci zajedno bili na tribini i imali odlican odnos.

Javster
Kontakt:

Post Postao/la Javster » 03 apr 2016, 22:35

Sta mislite o ovom dresu za narednu sezonu?

slika

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 05 apr 2016, 11:32

Znali neko u koliko je kup utakmica?

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 05 apr 2016, 14:14

emirzlaTu je napisao/la:Znali neko u koliko je kup utakmica?
Posto murija nesto sere oko nocne tekme.... najvjerovatnije da ce tekma biti u 16h ili 16:30h

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 05 apr 2016, 14:38

Alleenn je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Znali neko u koliko je kup utakmica?
Posto murija nesto sere oko nocne tekme.... najvjerovatnije da ce tekma biti u 16h ili 16:30h
Onda im se treba fino ljubazno zahvaliti i predati odmah 2.000 ulaznica (vjerovatno i malo vise) onih koji nece stici zbog poslovnih obaveza, pa neka izvrse uplatu. Ne igra Roma vs. Lazio pa su takve mjere osiguranja. Ako rade taj posao, onda treba da ga rade profesionalno do kraja, a ne da guse posjetu...

Po meni bi bilo idealno oko 18.00h.
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 05 apr 2016, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 apr 2016, 14:40

Utakmica ce se igrati vjerovatno oko 18:00 ili vecernja. Vjerovatno vecernja ali treba sacekati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 05 apr 2016, 14:47

Izgleda da se klubovi moraju prilagođavati nesposobnoj policiji koja to i naplati.
Prvo ograniče broj gostujućih navijača, pa te onda uvedu 20 nakon početka i 15 min izvedu prije kraja, pa onda putovanje od 100 km traje min 4 sata sve zbog njih, na stadionu nit možeš pišati ni sendvić unijeti pa da jedeš ... ima još puno stvari. Ovoj smijuriji se mora stati u kraj a to klubovi moraju pokrenuti ako ne možeš obavljati posao za koji si plaćen onda snosi posljedice.
Svaki ternim prije 18 h u radne dane donosi minus klubu minimalno 500-1000 ulaznica.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 apr 2016, 15:03

club21 je napisao/la:Izgleda da se klubovi moraju prilagođavati nesposobnoj policiji koja to i naplati.
Prvo ograniče broj gostujućih navijača, pa te onda uvedu 20 nakon početka i 15 min izvedu prije kraja, pa onda putovanje od 100 km traje min 4 sata sve zbog njih, na stadionu nit možeš pišati ni sendvić unijeti pa da jedeš ... ima još puno stvari. Ovoj smijuriji se mora stati u kraj a to klubovi moraju pokrenuti ako ne možeš obavljati posao za koji si plaćen onda snosi posljedice.
Svaki ternim prije 18 h u radne dane donosi minus klubu minimalno 500-1000 ulaznica.
Ma lupeta frajer ko maksim po diviziji. Utakmica se igra u srijedu, nema sanse da se razgovaralo o tome 8 dana ranije. Tako da to ne moze znati. Utakmica ce biti 18 ili vecernja, ne brini.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 05 apr 2016, 15:21

club21 je napisao/la:Izgleda da se klubovi moraju prilagođavati nesposobnoj policiji koja to i naplati.
Definitivno si u pravu,jbt mi dva gola u busu slavimo(Sarajevo kup i sad sa Velezom) :crazy:

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 05 apr 2016, 17:42

amazon je napisao/la:
Ma lupeta frajer ko maksim po diviziji. Utakmica se igra u srijedu, nema sanse da se razgovaralo o tome 8 dana ranije. Tako da to ne moze znati. Utakmica ce biti 18 ili vecernja, ne brini.
Nek mi ti nesto pametno napises. Da imalo pratis sitaciju na grbavici se vise nece igrati ni jedna nocna tekma jer murija nece da radi osiguranje.... Ali da ti probam pojasniti ali znam da neces shvatiti

Znači prema propisima, potrebno je imati UPS i neprekidno napajanje sa dva odvojena redundantna sistema koje će preuzeti potrošnju u slučaju naponske pauze. Nakon toga ustarta a gregat koji će preuzeti reflektore do kraja utakmice.

A ne znam dali znas sta je Anti panik zaštita... E radi toga svega nema nocnih tekmi.... I da sve je do murije dali ce dozvoliti ili nece, ako im je k***u cejf mogu reci ne moze i to je to

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 05 apr 2016, 18:17

Daleko od toga da imam nesto protiv Edisa, ali taj isti Edis je prodao tekmu protiv Zepca da bi oni ostali u ligi i tada je Borac ispao. Na Grbavici izgubili 1:2, on je fulao haman svaku loptu, dodavao ljudima, ugl imao je dvije asistencije. Amar Osim je neuporediv s bilo kim, institucija i covjek koji je napravio sve moguce rekorde i covjek koji ima trofeja vise nego ijedan klub u ligi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 apr 2016, 20:59

Alleenn je napisao/la: Nek mi ti nesto pametno napises. Da imalo pratis sitaciju na grbavici se vise nece igrati ni jedna nocna tekma jer murija nece da radi osiguranje.... Ali da ti probam pojasniti ali znam da neces shvatiti

Znači prema propisima, potrebno je imati UPS i neprekidno napajanje sa dva odvojena redundantna sistema koje će preuzeti potrošnju u slučaju naponske pauze. Nakon toga ustarta a gregat koji će preuzeti reflektore do kraja utakmice.

A ne znam dali znas sta je Anti panik zaštita... E radi toga svega nema nocnih tekmi.... I da sve je do murije dali ce dozvoliti ili nece, ako im je k***u cejf mogu reci ne moze i to je to
Zamolio bih te da ne glumis insajdera da ti kao nesto znas a blage veze nemas.Hvala ;)

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 06 apr 2016, 16:40

amazon je napisao/la:
Alleenn je napisao/la: Nek mi ti nesto pametno napises. Da imalo pratis sitaciju na grbavici se vise nece igrati ni jedna nocna tekma jer murija nece da radi osiguranje.... Ali da ti probam pojasniti ali znam da neces shvatiti

Zamolio bih te da ne glumis insajdera da ti kao nesto znas a blage veze nemas.Hvala ;)

Znaci to je tvoj maksimum konverzacije i odgovora bas si mi spustio evo ja se odjavljujem sa foruma za sva vremena... Da imalo znas propise i da si ih ikad u zivotu procitao znao bi nesto... Ali je lakse ostati tupav i glup nego nesto nauciti...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 apr 2016, 23:26

Alleenn je napisao/la: Znaci to je tvoj maksimum konverzacije i odgovora bas si mi spustio evo ja se odjavljujem sa foruma za sva vremena... Da imalo znas propise i da si ih ikad u zivotu procitao znao bi nesto... Ali je lakse ostati tupav i glup nego nesto nauciti...

Prvo izmisljas neki dan za nekog spoznora sto nikad nije vidjen na nasim prostorima, ja ti fino napisem da nije nista specijalno, nego da ce se zahvaliti navijacima, ima post, a ti glumis nesto i siris gluposti. Sad najavljujes vrijeme utakmice i spominjes policiju sto nema veze s zivotom. Sacekajmo objavu termina utakmice pa da vidimo konkretno ko lupeta?!

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 07 apr 2016, 01:53

amazon je napisao/la:
Alleenn je napisao/la: Znaci to je tvoj maksimum konverzacije i odgovora bas si mi spustio evo ja se odjavljujem sa foruma za sva vremena... Da imalo znas propise i da si ih ikad u zivotu procitao znao bi nesto... Ali je lakse ostati tupav i glup nego nesto nauciti...

Prvo izmisljas neki dan za nekog spoznora sto nikad nije vidjen na nasim prostorima, ja ti fino napisem da nije nista specijalno, nego da ce se zahvaliti navijacima, ima post, a ti glumis nesto i siris gluposti. Sad najavljujes vrijeme utakmice i spominjes policiju sto nema veze s zivotom. Sacekajmo objavu termina utakmice pa da vidimo konkretno ko lupeta?!
Da imalo citas sta se pise ili da procitas citav post znao bi o cemu pisem.... Ali si tupav jer citas samo sto tebi odgovara.... Ja sam ti napisao u proslom postu procitaj malo i nauci nesto.... Vidim da slabo poznajes materiju sto se tice policije i utakmica pa bi te zamolio da ne pises glupost.... A to za sponzora ako ima igdje da su navijaci izvoli nadji ko je to stavio na dres....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Jadnimi, laszlo, Maestro^^, Suki46, THEC i 48 gostiju.