FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Penal k'o suza. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bez problema se moglo svirati
i kažu mi kupili utakmicu 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nismo mi kupili utakmicu vec su igraci Veleza bili premirani od par ljudi iz Zrinjskog..Aerials je napisao/la:Bez problema se moglo sviratii kažu mi kupili utakmicu
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Prestani lupetati jos od juce jel ti bitno da napises bilo sta ili ?tuzlak1987 je napisao/la:Nismo mi kupili utakmicu vec su igraci Veleza bili premirani od par ljudi iz Zrinjskog..Aerials je napisao/la:Bez problema se moglo sviratii kažu mi kupili utakmicu
samo Sloboda
Ja ovo govorim jer su juče spominjali kako smo kupili utakmicu i sudije.. Pa što nam ovo ne svira ako smo kupili 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pa eto sacekaj malo vremena pa ces vidjeti da je informacija tacna..merak je napisao/la:Prestani lupetati jos od juce jel ti bitno da napises bilo sta ili ?tuzlak1987 je napisao/la:Nismo mi kupili utakmicu vec su igraci Veleza bili premirani od par ljudi iz Zrinjskog..Aerials je napisao/la:Bez problema se moglo sviratii kažu mi kupili utakmicu
-
Sloboda1919
- Kontakt:
penalll

"Kad ustanem radim za Slobodu,kad legnem mislim na Slobodu"
AZMIRE KRALJU,GIGANTU,BOŽE....
AZMIRE KRALJU,GIGANTU,BOŽE....
- Beduin
- Kontakt:
Nisam bio svjestan emocija o kojim pricate, ali kad sam pogledao reportazu i ovu Zebinu izjavu, ovoliko emocija sam rijetko gdje vidio, i kaze da se ni on u zivotu ne moze sjetiti kad su ga ovoliko emocije savladale. Svjestan je i on koliko ova borba i titula znace Tuzli i tuzlacima, Fukarama, Azmiru i svim igracima koji disu kao jedan. Od veceras i definitivno kako god zavrsili na kraju sezone zaista nece ni 1% promijeniti moj stav i misljenje da su moji heroji i nema stvari koja ce stvoriti losu sliku o njima, rezultat je u drugom planu definitivno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tacno tako, ne moramo mi nista osvojit ali momcima svaka cast tako se igra za Slobodu i bori za crveno crnu boju, jos jednom svaka cast momcima i predsjedniku Azmiru, nakon sto sam vidio reportazu sa RTV Slona ostao sam bez teksta stvarno, sta reci nego da su ovo nasi heroji

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ajjj kakva reportaza i kakve emocije ..fakat su momci zasluzili da nas bog jednom pogleda i da valjda jedan od trofeja uzmemo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- FrantoBauzek
Sloboda kao klub odise pozitivom, onom tuzlanskom pozitivom, od igraca na terenu preko strucnog staba do organa kluba
Do kraja moramo biti uz momke, sami protiv svih, trebamo bratstvo i jedinstvo. Ovom prilikom pozivam navijace bratstva i jedinstva da nam se prikljuce u podrski da bi se izborili za Slobodu
Ocekujem da mi kao navijaci jos jace i masovnije podrzimo klub, a fukare rade odlican posao i da svi zajedno slavimo na kraju sezone
Do kraja moramo biti uz momke, sami protiv svih, trebamo bratstvo i jedinstvo. Ovom prilikom pozivam navijace bratstva i jedinstva da nam se prikljuce u podrski da bi se izborili za Slobodu
Ocekujem da mi kao navijaci jos jace i masovnije podrzimo klub, a fukare rade odlican posao i da svi zajedno slavimo na kraju sezone
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jel ko primjetio Ordagica za vrijeme Azmirovog intervju? Tamo sa loptom radi sa nekim likom. Inace, kapa dole legendi Husicu! Kakve taj covjek ideje ima, nadam se da ce sve ici po planu!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
Nisam ga dobro cuo u ovoj emisiji "postoji mogucnost da dovede sponzora od kojeg cemo dobiti cetvrt miliona ili 4 miliona KM po sponzorstvu"?
Haha, de ba Azmire odvadi malo, gori si od ribara (naravno da se salim, jer ako spominje ove cifre onda sigurno da je vec dobio neke garancije usmene).
Haha, de ba Azmire odvadi malo, gori si od ribara (naravno da se salim, jer ako spominje ove cifre onda sigurno da je vec dobio neke garancije usmene).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Haurdica niko ne voli, niko nece da lajka sliku na kojoj je on na fb 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako budu losi komentari brisi ko Berba i banNYKnicks Fan je napisao/la:Haurdica niko ne voli, niko nece da lajka sliku na kojoj je on na fb
Meni se na prvu učinilo 4, baš ću sutra da pogledam opet, možda nisam dobro čula 

tuzlak1987 je napisao/la:Ako budu losi komentari brisi ko Berba i banNYKnicks Fan je napisao/la:Haurdica niko ne voli, niko nece da lajka sliku na kojoj je on na fb
Nijedno, već " cifre koje prelaze čak i milion maraka po sponzorstvu".Beduin je napisao/la:Nisam ga dobro cuo u ovoj emisiji "postoji mogucnost da dovede sponzora od kojeg cemo dobiti cetvrt miliona ili 4 miliona KM po sponzorstvu"?
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 04 apr 2016, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
NYKnicks Fan je napisao/la:Haurdica niko ne voli, niko nece da lajka sliku na kojoj je on na fb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.