AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 04 apr 2016, 00:39

Chinaglia je napisao/la:ako pricamo o istom sheikhu, Al Thani, on navija za Lazio
just sayin'
Sta ce od Lazia, s Milanom dobija brend koji je prepoznatljiv u cijelom svijetu, mislim da Lazio nije ni priblizno u tome rangu...ovo bi bilo idealno, ali mislim da je ovo "patka"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 apr 2016, 00:43

meskalin je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ako pricamo o istom sheikhu, Al Thani, on navija za Lazio
just sayin'
Sta ce od Lazia, s Milanom dobija brend koji je prepoznatljiv u cijelom svijetu, mislim da Lazio nije ni priblizno u tome rangu...ovo bi bilo idealno, ali mislim da je ovo "patka"
ma onako kazem
a sto se tice brenda, kao da to seicima nesto znaci, vidis i sam, jedni uzeli Man City, drugi PSG, a od oba kluba napravili brend, a nisu bili :zviz: a Lazio je sigurno bio veci brend od Man Cityja i PSG prije nego su dosli seici
oni jednostavno vole da se igraju, nista vise, kao da im je bitno koga ce uzet' ..

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 04 apr 2016, 01:31

Chinaglia je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
just sayin'
ma onako kazem
a sto se tice brenda, kao da to seicima nesto znaci, vidis i sam, jedni uzeli Man City, drugi PSG, a od oba kluba napravili brend, a nisu bili :zviz: a Lazio je sigurno bio veci brend od Man Cityja i PSG prije nego su dosli seici
oni jednostavno vole da se igraju, nista vise, kao da im je bitno koga ce uzet' ..
U pravu si PSG nekako, ali City nikako....mada po meni je nekako vise izbrendiran Pariz, dok mi City djeluje izvjestaceno poput australskih klubova...najgore sto se moze desiti je to da se sejici pokupe i odu doma, a klub ostane s astronomskim platama i ugovorima i onda ti ne gine ekspresni bankrot..

Chinaglia
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Chinaglia » 04 apr 2016, 01:38

hipoteticki, moze sheikh otici, ali ce doci novi sheikh, ili Amerikanac, Rus, uglavnom, nastavila bi se ulaganja
u praksi ipak, nema sanse da ce sheikh otici ..

volio bih da i vas neko uzme, nesto mi ovaj Bee djeluje suhveli, iako ni sam ne znam kakva je situacija kod vas, cije su pare ulozene u transfer rok, jesu li njegove i koliki udio ima u Milanu

uglavnom, bez ozbiljnog ulagaca s ozbiljnim kesom nema nista, barem ne na euro sceni

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 apr 2016, 03:32

gambler1899 je napisao/la: :urnebes: najbolje pokazuje kakav je milan
I sta kaze komentator "full of energy". :urnebes: Ili je mislio "fool of energy". :lol:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 apr 2016, 10:12

Kao prvo, uvijek se te neke price oko prodaje pojacaju nakon neke blamaze.I ako nema vise navijaca koji mogu ovo trpiti, jer 4 godine vec unistavaju klub, bez ikakve ozbiljne namjere da nesto poprave.

Kao drugo, isti covjek nece biti vlasnik dva kluba.Moze biti samo neki drugi lik iz te ultra bogate porodice.Kompanija koja je vlasnik PSGa manevrise sa skoro 200 milijardi dolara, i pare njima nisu problem.

Kao trece, ako novi vlasnik ili suvlasnik ne dodje do pocetka jula, nema od toga nista onda.

I na kraju, zar mislite da je Galliani za to da Milan ide u pretkola EL-e, koja pocinju u Julu? I da im zbog toga propadne turneja, koja donosi vise novca.

Sasvim sigurno da im je svejedno ako budu 7. I jedini nacin na koji bi pristali na ulazak u EL-u je pobjeda u kupu, i direktan plasman.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

LeSa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la LeSa » 04 apr 2016, 14:28

meskalin je napisao/la:https://translate.google.ba/translate?h ... 0-milioni/

Mozda ima istine u ovome, daj Boze :D

Odužio se aprilili.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 apr 2016, 14:44

Ma klub ce se sigurno prodati, pa ko god to na kraju bio. Trebalo se jos prosle godine i odustadose iz ko zna kojih razloga, ali mislim da i oni vide da ovako dalje ne ide, vjerujte da je ovdje samo pitanje vremena. Losi rezultati, dugovi, manjak para, manjak dobrih igraca...bez novog investitora su nemocni izaci na kraj sa ovim, a svakim danom sve dublje tonu.

Problem je sto i sa novim investitorom nit' mozes namamiti dobrog trenera nit' mozes privuci nekog klasnog igraca i trebat ce proci vremena i vremena da se situacija stabilizuje, al' ajde, istrpit cemo kao sto smo sve dosad. :zzz: Bar znas da te cekaju neka pozitivnija vremena, a ne ovo, utopija iz sezone u sezonu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 apr 2016, 14:49

rope11 je napisao/la:Ma klub ce se sigurno prodati, pa ko god to na kraju bio. Trebalo se jos prosle godine i odustadose iz ko zna kojih razloga, ali mislim da i oni vide da ovako dalje ne ide, vjerujte da je ovdje samo pitanje vremena. Losi rezultati, dugovi, manjak para, manjak dobrih igraca...bez novog investitora su nemocni izaci na kraj sa ovim, a svakim danom sve dublje tonu.

Problem je sto i sa novim investitorom nit' mozes namamiti dobrog trenera nit' mozes privuci nekog klasnog igraca i trebat ce proci vremena i vremena da se situacija stabilizuje, al' ajde, istrpit cemo kao sto smo sve dosad. :zzz: Bar znas da te cekaju neka pozitivnija vremena, a ne ovo, utopija iz sezone u sezonu.
Milan tone već 4 godine, ali i dalje je veliko ime i brend u svijetu fudbala. Garantuj kvalitetna pojačanja i nema top trenera koji ne bi volio raditi u Milanu uz naravno jaku platu. U fudbalu danas novac radi sve, ustvari tako je bilo i prije, nisu svi oni majstori igrali u Milanu za neku siću. Kaka je još 2007-08 imao platu od skoro 10M eura, kasnije i Ibra imao isto toliko. Nisu ni Seedorf, Pirlo, Sheva i društvo igrali za siću, svi su oni bili uredno plaćeni po 6-7M po sezoni. S' tim da su te cifre tad bile među najvećim na svijetu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 apr 2016, 15:14

Ali koga dovesti? Nije toliki problem ni dovesti trenera koliki je problem to sto ih ustvari nema na trzistu. :mrgreen:
Jedino ime vrijedno pomena je Emeri, nemas drugog. Ima tu Di Francesko koji stvarno vec godinama radi dobar posao sa prosjecnim timom, al' da li je to taj kalibar koji ce vratiti Milan na vrh, ne znam. Mozda je dobro prinudno rijesenje za pocetak, a poslije sta bog da.

Slazem se za igrace, moze se dovesti par jako dobrih, samo ih nagradi dobrom platom. Poslije kako rastes i napredujes, tako nadogradjujes ekipu jos boljih imenima, ali valja doci do tog stadijuma majko moja. :zzz: Sad mi sve to djeluje nemoguce i nekako daleko, pogotovo kad imas metuzaleme i nesposobne ljude u upravi koji nit' znaju koji igrac treba biti prioritet nit' onaj vise zna dovesti igraca kako je prije znao.
Valjda klub prodise kad njih par konacno ode, ali njih izgleda samo jos smrt moze otjerati, niko drugi.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 apr 2016, 21:00

Roma otkupljuje Serafa 99% po cijeni 15 mil !! A mi imamo naseg Kamikazu ili eventualno de Sciglia na krilu :D

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 apr 2016, 21:34

Aubameyang nije koliko se sjećam nikad zaigrao oficijelni meč za Milan. U onom miki maus Berlusconi kupu dao Juventusu gol glavom i tu mu se gubi svaki trag. A evo ga sad malo je reći razvaljuje u Bundesligi. Može birati gdje će igrati i vjerovatno ide u Real. Evo mali Suso hattrick, da je ne znam kakav bolji je od MDS prevare od beka. Ali ja vam garantujem ako Šiljo ode u Juve da će biti jedan od najboljih bekova lige jer ljudi znaju izvući maksimum iz igrača. Evo sad i Šaraf pokazuje ko je i šta je mada smo mi to odavno znali. Previše je tu fejlova uprave moglo bi se satima raspravljati. Što su ćelavci stariji to više fejlaju. Ali sve to na stranu ja im nikad neću halaliti odnos prema legendama te što jedan Maldini nema mjesta u klubu pa otkaz na onakav ružan način sa Seedorfom i Pippom itd. A nekad se pričalo da Milan nije ko Real i da poštuje svoje legende.
After a request from the family, only a representative from the Milan squad will attend Cesare Maldini's funeral, not the whole squad.
Pametnom dosta.

Pobjeda u kupu mada realno nemoguće popravila bi barem malo loš utisak.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 04 apr 2016, 21:44

Očekujem kroz par kola otkaz Siniši i postavljanje na klupu Brocchija. :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 apr 2016, 22:39

Sta su se ovo danas posvadjali Galiani, Migajlovic i igraci, haos bio :mrgreen:
boze dragi, ja kluba i govana, onoliko im vremena trebalo da konacno oko januara iole proigraju i jedva da je mjesec i po trajalo, i evo opet iznova sranje i havarija u timu. :damn: tacno im hodzu treba poslati, ovo nije normalno kakav se crni oblak nadvio nad njima zadnje 4 godine i ne popusta.

ja mislim kad bi nas prvi tim igrao protiv igraca koji su nam na posudbi, da bi popusili od njih :mrgreen: to samo oni mogu, genijalci.

ali ne bi mi bilo krivo da silju otjeraju, antifudbaler pun mi ga qrac :puke: kod saravija, obamejanga i slicnih je ipak na kraju presudila istrajnost, volja i kvaliteta, a ovaj nema ni jedno ni drugo ni trece...

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 apr 2016, 23:06

rope11 je napisao/la:Sta su se ovo danas posvadjali Galiani, Migajlovic i igraci, haos bio :mrgreen:
A gdje si ovo procitao? :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 apr 2016, 23:19

There was strong language used by Galliani and #Mihajlovic while the team was sitting there in silence. #MilanNews

There was a harsh confrontation between Galliani, #Mihajlovic and the team at Milanello today. [@MilanNewsit]

[quote="meskalin"]

A gdje si ovo procitao? :D[/quote]

evo tu :mrgreen:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 05 apr 2016, 00:34

Ovo je sve otislo k vragu ccc toliko sam puta krenuo napisati nesto i onda obrisem, jer shvatim da je napisano vec xy puta... nema se sta vise pisati

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 05 apr 2016, 09:09

Najbolje nista i ne pisat dok je ovakva situacija, jednostavno samo negativa, nema nista dobro. Poserem se ja njima na njihov "talijanski Milan" sa degenericima poput Polia, Sciglia, Markizija i ostalih vjecnih nada.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 apr 2016, 11:37

e boze pomozi, ima li kraja ovome? :facepalm:
If Milan lose against Juventus on Saturday, Mihajlovic will be sacked & Brocchi will take over, Corriere dello Sport

Meni nije jasno kako stvari ovako lako odu u qrac. Ajde sto ode u igrackom smislu pa vec mjesec dana igraju ocajno nego to odmah za sobom povlaci nemire, razdor, svadje medju ekipom, opsi haos. E koje smo mi budale i paljevine bili kad smo se ponadali poslije ona dva mjeseca da mozemo do LS i da ova ekipa ima potencijala... :mrgreen: :mrgreen:

hit :rol: :rol:
vec par dana umirem od zelje da saznam koji forumas je njega nazvao novim markizijem, a mrsko mi traziti :D ko se javi, ima od mene pivu :bow:

[youtube][/youtube]

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 05 apr 2016, 12:26

Pazi ovo nema Gallianija na sahrani na kakve je niske grane klub spao najniže otkad ja pratim.

Mihajlovic, Abbiati and Montolivo will represent the Milan team in Cesare Maldini's funeral [Milan Channel].

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.