Ma ne mogu, o njemu se i radi, zato je na sliciThranduil je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Haurdica niko ne voli, niko nece da lajka sliku na kojoj je on na fb![]()
opalak hahahaha zbog Haurdića nam pada facebook rejting
![]()
Iskruži ga sa slika
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakve su šanse da ga opsujemo, a da nas ne banuješ? 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kad krene ovo sa omladinskim pogonom u regiji, a nadam se da ce uskoro, valjda ne bude onih koji ce gledati da sebe uhljebe, tesko je 50 ljudi kontrolisati. Valjda Azmir nadje nacina da to sredi, recimo bonusi za one koji daju Slobodi prvotimca 
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nikakve, nažalostwobly92 je napisao/la:Kakve su šanse da ga opsujemo, a da nas ne banuješ?
Obori nas Anes totalno.NYKnicks Fan je napisao/la:Nikakve, nažalostwobly92 je napisao/la:Kakve su šanse da ga opsujemo, a da nas ne banuješ?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Totalno. Al namjerno sam ga stavio znam da ga ne voliteNKMramor je napisao/la:Obori nas Anes totalno.NYKnicks Fan je napisao/la:Nikakve, nažalostwobly92 je napisao/la:Kakve su šanse da ga opsujemo, a da nas ne banuješ?
Bolje bi ti bilo da nam kvakicu na fb izganjasNYKnicks Fan je napisao/la: Totalno. Al namjerno sam ga stavio znam da ga ne volite
Čist penal se ne svira za Slobodu što je za malo direktno moglo uticat na rezultat a izmišlja se penal za Široki protiv Mladosti.Treba se čuvat suđenja protiv Širokog na Tušnju,bit će sigurno u korist gostiju.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nema boga, ne prihvataju zahtjeve sa našeg područja, idemo sad drugim putem.pinoglavi je napisao/la:Bolje bi ti bilo da nam kvakicu na fb izganjasNYKnicks Fan je napisao/la: Totalno. Al namjerno sam ga stavio znam da ga ne volite
A pazi saopštenja Veleža.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jao saopštenja
Trebao si staviti umjesto njegove slike neku generičku sliku fudbalera s loptop i potpisati sa "ilustracija"NYKnicks Fan je napisao/la:Ma ne mogu, o njemu se i radi, zato je na sliciThranduil je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Haurdica niko ne voli, niko nece da lajka sliku na kojoj je on na fb![]()
opalak hahahaha zbog Haurdića nam pada facebook rejting
![]()
Iskruži ga sa slika
Jel prosao prvi AprilNKMramor je napisao/la:A pazi saopštenja Veleža.![]()
![]()
![]()
Dajte dato procitam u "cjelosti"gdje ima to
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bježi, ionako sam oplako na @wobly92 komentar hahaha
http://sportsport.ba/bh_fudbal/otvoreno ... lez/189711solinas je napisao/la:Jel prosao prvi AprilNKMramor je napisao/la:A pazi saopštenja Veleža.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nas mentalitet, svi drugi su kriviNYKnicks Fan je napisao/la:Jao saopštenja
Sudija namjestio utakmicu a zakinuo nas za penal, igralo se "dok Sloboda ne pobjedi" a njihovi navijaci napravili 3 prekida i vrlovjerovatno odugovlacili igru, Husref psuje sudijama mora da ih je kupio pa ga ne slusaju. Titula nam je kupljena 100%.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Idu saopštenja ko djeca iz skolepinoglavi je napisao/la:Nas mentalitet, svi drugi su kriviNYKnicks Fan je napisao/la:Jao saopštenja
Sudija namjestio utakmicu a zakinuo nas za penal, igralo se "dok Sloboda ne pobjedi" a njihovi navijaci napravili 3 prekida i vrlovjerovatno odugovlacili igru, Husref psuje sudijama mora da ih je kupio pa ga ne slusaju. Titula nam je kupljena 100%.Nadam se da su makar iskreni po pitanju da naprave stabilan klub, ovo oko sudjenja malo-malo pa nekom prekipi i napise saopstenje. Svega je prije bilo, popravlja se stanje i treba gledati u buducnost.
Ostalo Mostarcima mrva po džepovima izgleda.NYKnicks Fan je napisao/la: Idu saopštenja ko djeca iz skole
Profesionalni neklub, baš kad sam mislio da ne mogu dublje oni izvale ovo... za njih je i liga federacije gospodskaNKMramor je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/otvoreno ... lez/189711solinas je napisao/la:Jel prosao prvi AprilNKMramor je napisao/la:A pazi saopštenja Veleža.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svako kolo po jedno saopštenje 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.