Pa kakvu smo mi to olupinu pustili blizu kluba. Imaju li pameti ovi nasi.
Naravno tu se spominje i ibrakovic. Gdje su mutne radnje tu je i on. Pu yebem ti zivot
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daj link hahaFrancescoTotti je napisao/la:Joj husarica po fb se svadja s ljudima![]()
Pa kakvu smo mi to olupinu pustili blizu kluba. Imaju li pameti ovi nasi.
Naravno tu se spominje i ibrakovic. Gdje su mutne radnje tu je i on. Pu yebem ti zivot
Velika plata.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako se dobro sjećam, delač je još ovu sezonu vezan ugovorom sa Chelsea, nakon toga je slobodan, ne vidim razloga zašto ga ne bismo mogli sačuvati za narednu-dvije sezone
Po ko zna koji put, a svki pud do sada si izignorisao kad nisi imao šta da zaspinuješ: daj mi citiraj komentar u kojem ja eksplicitno želim to što mi stavjlaš na teret? Prestani da trolaš sa izmišljinjama, djeca ti se smiju.Majkl je napisao/la:Eto koliki si ti delegat ,navijas da mi ne budemo prvi pa da mozes reci kako si bio upravu.
Sve i da je tako, zašto naši ne reaguju? Zašto dozvoljavaju onda da se ime Fudbalskog Kluba Sarajevo blati i pominje u takvom kontekstu?DrustveniParazit je napisao/la:Imam neki osjećaj da je ovo haj' spomeni i Sarajevo, više će ljude zanimati.
Upravo tako .... Treba javno demantovat ove izjave....PitarBordo je napisao/la:Sve i da je tako, zašto naši ne reaguju? Zašto dozvoljavaju onda da se ime Fudbalskog Kluba Sarajevo blati i pominje u takvom kontekstu?DrustveniParazit je napisao/la:Imam neki osjećaj da je ovo haj' spomeni i Sarajevo, više će ljude zanimati.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.