HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
ultra gitano
Re: HŠK Zrinjski
Danas po pobjedu dosta 0:1 idemooo 
Hvala Bogu dali rani gol...jer na ovoj oranici je opasno i traktor voziti a kamo tek trcati i igrati nogomet
Nije mi jasno da im je teren konstantno ovako los,jos ga fol renovirali.Yebala ih Ceca.U pravu su navijaci Slavije za Valjica,los skroz.Dosad im je trebao iskljuciti onog Arsenijevica.Nidje veze umjesto da igraju oni samo pricaju sa sucem.Ali stvarno ne moze se sastaviti dva normalna pasa po onoj njivi.Teren Redarstvenika je vembli za ono.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
nadam se da nas nece kostat ovaj todorovicev promasaj
Hvala Bogu pa nije.Sreca pa Gogo skide one dvije.Ja im zbog terena oprastam losiju igru.Opet smo prvi.Samo jako i do kraja.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Trebao je ranije izmjene napravit, pogotovo Todorovica i Stojanovica. Oba su malo zivosti unijela.
- primasquadra
- Kontakt:
uvijek kasni sa izmjenama ali dobro je ispalo na kraju . realniji rezultat je 1-3 ali eto 3 boda su tu 
Vinko je odradio izmjene na vrijeme i one koje je trebao.Dao je Todoru i Stoji preko 20 minuta.Ocajan teren lako se dese povrede ,treba biti oprezan.
- hskzmostar
- Kontakt:
Samo.jako aBd do titule,ako ne onda treba europu osigurat,to je najvaznije!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ja mislim da je europa vec sigurna pod uvjetom da dobijemo 3 sljedece domace tekme.To su Borac,Vitez i Velez.Onu u zadnjem kolu necu jos da komentarisem:D.S obzirom da imamo 7 bodova prednosti nad Sirokim i Zeljom i eventualno ovih 9 i to bi aBd trebalo biti dovoljno za europu a to je primarni cilj.Titula je dohvatljiva ali to je jos daleko, puno je 7 kola.Kolo po kolo......
nije u redu da se radi ovo stevi nikolicu i vucini,koji su nas odveli do trona 2014..zasluzili su bar da na klupi budu
Ne znam kome su se zamjerili Nikolić i Šćepanović,KpbKaka22 je napisao/la:nije u redu da se radi ovo stevi nikolicu i vucini,koji su nas odveli do trona 2014..zasluzili su bar da na klupi budu
treneru ili upravi...
Mnogo nedostaju ekipi na terenu,
a i nama navijačima na tribini,
vratite ih nazad u momčad i titula će sigurno biti naša...!
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Ne znam kome su se trener ili uprava zamjerili, Zrinja rusi rekorde, 1. , a vi zugate konstantno
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
gade mi se citati komentari pojedinaca, i meni je drag stevo.. zao mi je sto ne igra.. al sta ljudi pisu o mesi, a momak suti i radi.. pa jucer je bio jedan od boljih igraca.. koliko on pretrci, koliko se zrtvuje za ekipu, ostavi srce na terenu.. to sto je u dosta utakmica odsjecen od ekipa, to je najmanje do njega.. sramota je da neki pisu da igra na racun menadzera itd.. po meni zasluzeno igra u prvih 11
HŠKZ!
-
PiazzaGrande
Bravo Zrinja!
Uzivajmo u pobjedi i u prvom mjestu, pustimo sada kadrovsku krizaljku...Svaki igrac Zrinjskog mi je drag ali u zapisnik mogu uci samo njih 18, od toga 3 juniora i ne vise od 6 stranaca a mi imamo vise od 18 kvalitetnih igraca...Ne mislite valjda da bi Vinko i Uprava radili protiv sebe kada se zna koji je cilj koji su oni sami a i mi, navijaci, postavili za ovu sezonu a to je 4. titula prvaka...
Na pravom smo putu, nadam se da cemo i nakon sljedeceg kola biti prvoplasirani na ljestvici, ozljedjenih nema ( koliko znam ) cini mi se da Benjo nema pravo nastupa u sljedecoj tekmi zbog kartona ( ako sam to dobro izracunao ) a cujem i da su neke jake firme izrazile zelju za sponzorstvom, sve u svemu, lijepo je biti stanovnik planete Zrinjski..
Zajedno sve ove godine
Kroz pobjede i kroz poraze
Zajedno smo stajali
Istu pjesmu pjevali
Najljepšu baladu o tebi...
Uzivajmo u pobjedi i u prvom mjestu, pustimo sada kadrovsku krizaljku...Svaki igrac Zrinjskog mi je drag ali u zapisnik mogu uci samo njih 18, od toga 3 juniora i ne vise od 6 stranaca a mi imamo vise od 18 kvalitetnih igraca...Ne mislite valjda da bi Vinko i Uprava radili protiv sebe kada se zna koji je cilj koji su oni sami a i mi, navijaci, postavili za ovu sezonu a to je 4. titula prvaka...
Na pravom smo putu, nadam se da cemo i nakon sljedeceg kola biti prvoplasirani na ljestvici, ozljedjenih nema ( koliko znam ) cini mi se da Benjo nema pravo nastupa u sljedecoj tekmi zbog kartona ( ako sam to dobro izracunao ) a cujem i da su neke jake firme izrazile zelju za sponzorstvom, sve u svemu, lijepo je biti stanovnik planete Zrinjski..
Zajedno sve ove godine
Kroz pobjede i kroz poraze
Zajedno smo stajali
Istu pjesmu pjevali
Najljepšu baladu o tebi...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
jos nesto.. iskreno, nikad nisam gotivio blaića, ali realno je televizor u boji za čolića
HŠKZ!
-
PiazzaGrande
Nije Zrinjski u Istočnom Sarajevu osvojio samo nova tri boda, nego je srušio i klupski rekord po broju pobjeda u gostima. Naime, trijumf protiv Slavije (1:0) bio nam je već osmi ovosezonski u gostima, a za izjednačavanje premierligaškog rekorda Zeljeznicara i Sarajeva (9) treba nam još jedna pobjeda iz preostale tri utakmice...
Nisu samo seniori na prvom mjestu, jer lidersku poziciju drže i naši juniori koji nakon 21. kola uz utakmicu manje imaju dva boda više od Borca. U posljednjem kolu momčad Nenada Gagre slavila je protiv Čelika (2:1) golovima Josipa Miketeka i Antonija Miličevića...
Bravo i za mlade Plemiće...
...mosa njaZri!
Nisu samo seniori na prvom mjestu, jer lidersku poziciju drže i naši juniori koji nakon 21. kola uz utakmicu manje imaju dva boda više od Borca. U posljednjem kolu momčad Nenada Gagre slavila je protiv Čelika (2:1) golovima Josipa Miketeka i Antonija Miličevića...
Bravo i za mlade Plemiće...
...mosa njaZri!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Kakvo žuganje,Duff je napisao/la:Ne znam kome su se trener ili uprava zamjerili, Zrinja rusi rekorde, 1. , a vi zugate konstantno
svak ima pravo na svoje mišljenje,
zamjerili su se već jednom sa izbacivanjem Branka Karačića, a to nas je koštalo titule prvaka.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
PiazzaGrande
HŠK Zrinjski-FK Borac
9.travanj (subota) u 18:00
TV prijenos na Arena Sport
9.travanj (subota) u 18:00
TV prijenos na Arena Sport
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.