to sto ste vi obrukali ovaj grad to je sramota. vama to nije nista novo, brukate ga od nastanka.ultrasegamega je napisao/la:
Nije 6, nego 7 miliona i nije samo na titulu, nego i na kamp, na sanaciju dugova...Muerte je napisao/la:6 mil na titulu, a na kraju mozda i ostanu bez nje
Zasto niko ne ukljuci mozak malo?
I ostacemo bez nje, isto k'o stoc ce i ostali ostati bez svojih titula.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Bravo zuhdija, evo ti banana.
Najjače mi je kad krene priča o tome kako je Sloboda ušla u PL oni se brane sa tim kako smo im mi stimali sudije preko Gobeljica.Ako smo uspjeli vama nastimat da sude protiv vas nije mi jasno kako onda sebi nismo uspjeli nastimat sudije gdje su nas na dvije domaće tekme uništili (Gosk,Igman) i to kad se sezona lomila.Protiv Igmana na samom kraju sezone par kola prije kraja gdje nam je i koliko se sjećam i čist gol su nam u toj utakmici poništili.Mi namjestali sudije a skoro svako kolo nam sudio neko sa TK,al bitno da smo vama uspjeli namjestit.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
to sto ste vi obrukali ovaj grad to je sramota. vama to nije nista novo, brukate ga od nastanka.[/quote]
Tako je, mi smo izbaceni zbog namjestanja utakmica i legenda kluba je kaznjena zabranom bavljenja sportom... Bravo mitomane glupi
Tako je, mi smo izbaceni zbog namjestanja utakmica i legenda kluba je kaznjena zabranom bavljenja sportom... Bravo mitomane glupi
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Tako je, mi smo izbaceni zbog namjestanja utakmica i legenda kluba je kaznjena zabranom bavljenja sportom... Bravo mitomane glupi[/quote]BeSha1992 je napisao/la:to sto ste vi obrukali ovaj grad to je sramota. vama to nije nista novo, brukate ga od nastanka.
a sto li su vama oduzimani bodovi, pa liga proširena .. sigurno jer ste pošteni bili
FaustinoAsprilla je napisao/la:Kazu gdje pise da se do odigravanja svih medjusobnih utakmica gleda gol razlika?![]()
![]()
![]()
o boze![]()
![]()
gdje zavrsava zdrav razum , pocinje tuzla
Zuhdija dominira
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=4Bihac96 je napisao/la:Najjače mi je kad krene priča o tome kako je Sloboda ušla u PL oni se brane sa tim kako smo im mi stimali sudije preko Gobeljica.Ako smo uspjeli vama nastimat da sude protiv vas nije mi jasno kako onda sebi nismo uspjeli nastimat sudije gdje su nas na dvije domaće tekme uništili (Gosk,Igman) i to kad se sezona lomila.Protiv Igmana na samom kraju sezone par kola prije kraja gdje nam je i koliko se sjećam i čist gol su nam u toj utakmici poništili.Mi namjestali sudije a skoro svako kolo nam sudio neko sa TK,al bitno da smo vama uspjeli namjestit.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
@kyrgios Hvala za sve streamove do sad !

šta reć hahaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:@kyrgios Hvala za sve streamove do sad !![]()
tu bananu bih ostavio radije za vas klub, ionako volite da sisate svi redom. brukate grad brukate klub. mali klubic koji je cijeli svoj zivotni vijek bio pod necijom cizmom, prvo partija, pa sda, pa sada kucka tanova. sramotan klub, septicka jama grada sarajeva.ultrasegamega je napisao/la:
glupi mali navijac njanjajeva. glup siBeSha1992 je napisao/la: Tako je, mi smo izbaceni zbog namjestanja utakmica i legenda kluba je kaznjena zabranom bavljenja sportom... Bravo mitomane glupi
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Zna Zeljo ko je prvi

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je, mi smo izbaceni zbog namjestanja utakmica i legenda kluba je kaznjena zabranom bavljenja sportom... Bravo mitomane glupi[/quote]BeSha1992 je napisao/la:to sto ste vi obrukali ovaj grad to je sramota. vama to nije nista novo, brukate ga od nastanka.
Bas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako bolan sarajevo nema para a evo oce medunjanina
ko misli da će se nekome oduzeti titula i da će neko biti kažnjen za namještanja iz prošle sezone nema pojma gdje živi
i sine
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto
Medunjanin, opaaa
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sobzirom da je nemoguce kazniti sve klubove, jer svi su ponekad ucestvovali u prljavim poslovima, a moraju se nekad te stvari svesti na minimum, moje misljenje da savez treba primjeniti metodu koju je primjenjivao svojevremeno Al Capone : "kazni jednog poduci stotinu"
Sto veci klub efekat ce biti veci
Sto veci klub efekat ce biti veci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
miki651 je napisao/la:FaustinoAsprilla je napisao/la:Kazu gdje pise da se do odigravanja svih medjusobnih utakmica gleda gol razlika?![]()
![]()
![]()
o boze![]()
![]()
gdje zavrsava zdrav razum , pocinje tuzla
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Suljo20002
- Kontakt:
E da mi je da se ta vre,ena ponove kad su gostujuce ekipe 1 bod slavile ko ligu sampiona ili kad bi pola lige golove davali samo iz prekidaAdo76 je napisao/la:Tacno,isto sam pomislio,yebote koji hororSlevinKelevra je napisao/la:Ali kad vidim ONLY YELLOW CARD, tacno se prepadnem sta cu vidjeti
edit:
Ofsajd![]()
![]()
Mislim da je Baka poslije ove tekme dao ostavku ili je bio suspendovan
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Popij lijekove i idi na spavanje. Ujutru ce doci po tebe doktori sa Jagomira.zuhdija je napisao/la:tu bananu bih ostavio radije za vas klub, ionako volite da sisate svi redom. brukate grad brukate klub. mali klubic koji je cijeli svoj zivotni vijek bio pod necijom cizmom, prvo partija, pa sda, pa sada kucka tanova. sramotan klub, septicka jama grada sarajeva.ultrasegamega je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la: Tako je, mi smo izbaceni zbog namjestanja utakmica i legenda kluba je kaznjena zabranom bavljenja sportom... Bravo mitomane glupi
glupi mali navijac njanjajeva. glup si
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.