FK Velež (opšte diskusije)

Juventino1995
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la Juventino1995 » 04 apr 2016, 14:12

Jedni govore da se sklanjamo Zelji, dok Zeljovci kazu da smo im titulu uzeli kad smo ih pobijedili 4-2, daj se dogovorite prvo.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 apr 2016, 14:25

Sa' će se sarajlijice dogovorit', sačekaj malo. Nemoj bit' previše napadan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 04 apr 2016, 15:02

Čuj, nezadovoljni suđenjem protiv slobode. Isto kao da ovaj što je pisao saopštenje nije bio na utakmici nego samo čuo kako je Sloboda dala go u 96 minuti. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 04 apr 2016, 19:24

djulba je napisao/la:Čuj, nezadovoljni suđenjem protiv slobode. Isto kao da ovaj što je pisao saopštenje nije bio na utakmici nego samo čuo kako je Sloboda dala go u 96 minuti. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Da nezadovoljni sudjenjem u cemu je problem?Mi smo zadnji pa ne smijemo nikom pomrsiti racun jel to,ja sam bio na utakmici i onom sudijskom trojcu sve najgore zelim, sve dok je onakvih fudbal u nasoj ligi nikad nece napredovat.Niko ne prica o 2-3 ofsajda koja su svirana kad smo trcali kontre samo je prikazan taj neki nedosudjeni penal,pun mi je **** vise ovakvih sudjenja i pizdarija oko nase lige
#musvdg

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 apr 2016, 20:01

1922VFC1981 je napisao/la:
djulba je napisao/la:Čuj, nezadovoljni suđenjem protiv slobode. Isto kao da ovaj što je pisao saopštenje nije bio na utakmici nego samo čuo kako je Sloboda dala go u 96 minuti. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Da nezadovoljni sudjenjem u cemu je problem?Mi smo zadnji pa ne smijemo nikom pomrsiti racun jel to,ja sam bio na utakmici i onom sudijskom trojcu sve najgore zelim, sve dok je onakvih fudbal u nasoj ligi nikad nece napredovat.Niko ne prica o 2-3 ofsajda koja su svirana kad smo trcali kontre samo je prikazan taj neki nedosudjeni penal,pun mi je **** vise ovakvih sudjenja i pizdarija oko nase lige
80 minuta se igrala viktorija pred golom Veleza i ti si nezadovoljan sudjenjem. ... :facepalm:
Stativa. ..osteceni smo za penal to je cjela drzava vidjela....
Trebas zahvaljivati bogu i reci suti dobro smo prosli...
Druga stvar potencirate da nije bio ofsajd imas li ti kakav dokaz za te tvrdnje.
Molim te prilozi snimak i obrukaj nas.
Jer sve sto imamo je "vasa rijec" da nije bio.
Bolje da se fokusirate na probleme unutar kluba ljudi nemaju sta da jedu. Plata nije bilo sace godina.bavite se umjesto toga glupostima jer realnost je da smo jaci 5 puta trenutno.
I jos nesto,da je Velez igrao kao protiv nas i Zelje i ostale utakmice imao bi vise nego duplo bodova siguran sam.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 apr 2016, 20:33

solinas je napisao/la:80 minuta se igrala viktorija pred golom Veleza i ti si nezadovoljan sudjenjem. ... :facepalm:
Druga stvar potencirate da nije bio ofsajd imas li ti kakav dokaz za te tvrdnje.
Bolje da se fokusirate na probleme unutar kluba ljudi nemaju sta da jedu. Plata nije bilo sace godina.bavite se umjesto toga glupostima jer realnost je da smo jaci 5 puta trenutno.
I jos nesto,da je Velez igrao kao protiv nas i Zelje i ostale utakmice imao bi vise nego duplo bodova siguran sam.
Koga boli qrac što se igrala viktorija pred golom, da se igrala 160 a ne 80 minuta? Svako ima pravo da igra na način na koji to želi. Šta smo trebali? Da se nadigravamo sa vama sa 4 poluigrača, i 6 momaka koje ni transfermarket nije zabilježio?

I kao takvi smo mogli da imamo vrlo dobre šanse protiv vas da nije sudija mahao zastavicom 2 puta, a nije trebao. Gol koji ste dali za izjednačenje je pao nakon što je lopta izašla već van terena. Ali to nije BHT-u zanimljivo. Logično je bilo da vi pobjedite, na koji način, to nije bitno uopšte.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 04 apr 2016, 20:34

solinas je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:
80 minuta se igrala viktorija pred golom Veleza i ti si nezadovoljan sudjenjem. ... :facepalm:
Ti kao i uvijek mlatis jezikom ne birajuci jel pametno govoris ili ne.
Kakve veze ima to sto se igrala viktorija pred golom sa sudjenjem? Jel to znaci ako neko ima vec posjed lopte da treba sudije da naginju za taj klub? Ti treba da zahvaljuje Bogu sto su vas gledale sudije onako u subotu.Dosudjeni nepostojeci ofsajdi,sitni prekrsaji na sredini terena koji se sude jednom timu drugom ne sude,nas igrac jednom pridje i kaze nesto dobija zuti karton jer je nepoznat jer je dijete a dok vasi vrse nesnosan pritisak i nikakvu sankciju ne dobiju..mnogo toga je jos bilo,ja znam vi ste kontali bit ce 0-3 hladno ovako ste se najebali majke na pdf-u svakom od musemica do zadnje igraca u klubu.
Mlataras jezikom bezveze plate se isplacuju,a te neistine i lazi pricaj svojim istomisljenicima.Sve smo pustali da nas dobiju samo protiv vas i Zelje zapnemo.. :facepalm:
I jos da spomenem samo kontrafaul kod centarsuta sa stane prije nego sto ce gol Zeba zabiti,kao sto i vas komentator osta u cudu i rece DA LI JE BIO KONTRAFAUL..Toliko
#musvdg

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 apr 2016, 20:38

zizu1991 je napisao/la:
solinas je napisao/la:80 minuta se igrala viktorija pred golom Veleza i ti si nezadovoljan sudjenjem. ... :facepalm:
Koga boli qrac što se igrala viktorija pred golom, da se igrala 160 a ne 80 minuta? Svako ima pravo da igra na način na koji to želi. Šta smo trebali? Da se nadigravamo sa vama sa 4 poluigrača, i 6 momaka koje ni transfermarket nije zabilježio?

I kao takvi smo mogli da imamo vrlo dobre šanse protiv vas da nije sudija mahao zastavicom 2 puta, a nije trebao. Gol koji ste dali za izjednačenje je pao nakon što je lopta izašla već van terena. Ali to nije BHT-u zanimljivo. Logično je bilo da vi pobjedite, na koji način, to nije bitno uopšte.
Pa valjda je neko snimao **** utakmicu nije se igrala u Bangladesu.
Dajte snimke tog auta i ofsajda .
Sa druge strane da je sviran cist penal za Slobodu nebi ni dosao u priliku da pricas o tome.
Kada vas covjek slusa rekao bi da ste u vrhu i meljete protivnike a ne da ne pamtite kada ste gol postigli.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 apr 2016, 20:43

solinas je napisao/la:Pa valjda je neko snimao **** utakmicu nije se igrala u Bangladesu.
Dajte snimke tog auta i ofsajda .
Sa druge strane da je sviran cist penal za Slobodu nebi ni dosao u priliku da pricas o tome.
Kada vas covjek slusa rekao bi da ste u vrhu i meljete protivnike a ne da ne pamtite kada ste gol postigli.
Kakav ćeš snimak dobit' kad je jedino BHT snim'o, a RTVMO je odavno u g*vnima?
Koga boli qrac što smo na dnu tabele? Nepravda je nepravda. Ko još gazi protivnika koji je na podu? To je jad, bijeda, i samo dokaziva koliko je mnogima i ovakav Velež trn u oku.

Da smo sve s nulom od početka gubili to nam ne oduzima pravo protesta na one idiote u crnom koji po nečijim nalozima ne daju pošteno suđenje na sopstvenom stadionu.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 apr 2016, 20:44

Eto ti si krleza vidio iz beča da se 80 minuta igrala viktorija usta ti se ponjake. Jest Sloboda bolja ekipa nema price ali da nesto bas vele odskace nema šanse. Imali ste stativu i jos 3-4 fine šanse ali isto se nama svirala dva nepostojeca ofsajda na 1:1 posebno ona malog Dine gdje je metar bio iza a sam izasao pred vaseg golmana. Mogli ste matirani bit da je posteno suđenje. Utakmica je prekinuta u 66' jer sam gledao na semafor. Utamica je nastavljena u 18:20 a Sloboda je dala gol u 18:53 što znači da ste dali gol u 99-oj minuti. Igralo bi se jos da ga niste dali. U čitavoj utakmici volio bi vidit statistiku nije svirano 7-8 faulova u korist Veleža dok se vama sviralo preko 25 puta a grubo se igralo sa obadvije strane. Orangutane sa bečkih wc šolja treba biti realan i ne kenjati o necemu što nisi gledao uživo. Sloboda jest bolja od Veleža ali ne nešto drastično i jako smo oštečeni u subotu. Mogli ste nas dobit dva razlike a mogli smo i mi vas jedan iz one kontre i nepostojeceg ofsajda u devedesetoj. Ovo je pitanje svih nas jer če ti npr u odlučujučoj tekmi pod bb sudije tako nategnut zrinjskom. Imaju 16 puta jači lobi od vas. Zayebancije na stranu ali bar iskrenost. Ne pobjeđuje uvijek bolji. Možda jesmo u qurcu ali ne zaslužujemo da se ovako odnosi prema onim mladićima koji nisu u subotu zaslužili poraz. Za to da nemaju igraci sta jest daaaaj bola stipu te price. Mozda nemaju hiljade ali su redovne i daju za njih više znoja nego mnoge ekipe za vece plate

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 apr 2016, 20:57

Cocaine je napisao/la:Eto ti si krleza vidio iz beča da se 80 minuta igrala viktorija usta ti se ponjake. Jest Sloboda bolja ekipa nema price ali da nesto bas vele odskace nema šanse. Imali ste stativu i jos 3-4 fine šanse ali isto se nama svirala dva nepostojeca ofsajda na 1:1 posebno ona malog Dine gdje je metar bio iza a sam izasao pred vaseg golmana. Mogli ste matirani bit da je posteno suđenje. Utakmica je prekinuta u 66' jer sam gledao na semafor. Utamica je nastavljena u 18:20 a Sloboda je dala gol u 18:53 što znači da ste dali gol u 99-oj minuti. Igralo bi se jos da ga niste dali. U čitavoj utakmici volio bi vidit statistiku nije svirano 7-8 faulova u korist Veleža dok se vama sviralo preko 25 puta a grubo se igralo sa obadvije strane. Orangutane sa bečkih wc šolja treba biti realan i ne kenjati o necemu što nisi gledao uživo. Sloboda jest bolja od Veleža ali ne nešto drastično i jako smo oštečeni u subotu. Mogli ste nas dobit dva razlike a mogli smo i mi vas jedan iz one kontre i nepostojeceg ofsajda u devedesetoj. Ovo je pitanje svih nas jer če ti npr u odlučujučoj tekmi pod bb sudije tako nategnut zrinjskom. Imaju 16 puta jači lobi od vas. Zayebancije na stranu ali bar iskrenost. Ne pobjeđuje uvijek bolji. Možda jesmo u qurcu ali ne zaslužujemo da se ovako odnosi prema onim mladićima koji nisu u subotu zaslužili poraz. Za to da nemaju igraci sta jest daaaaj bola stipu te price. Mozda nemaju hiljade ali su redovne i daju za njih više znoja nego mnoge ekipe za vece plate
Ma rasuli ste nas.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 04 apr 2016, 21:04

Pitanje za mostarce jeste li zadovoljni nasim drugom Novom Papazom....Vidim igra daje golove to je jedan mnogo dobar momak koji je izasao iz teske povrede bas mi je drago kad sam vidio da se ustalio u ekipi...Samo gurajte ovako hrabro i jako...

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 apr 2016, 21:07

Ti isto ko da ja čimpanzi objašnjavam. Gdje je neko napisao da smo vas rasuli. Ne pisi nebuloze. Ne krivim Slobodu,krivim sudije,znaci ljude u crnom koji su svirali po necijoj direktivi protiv onih momaka koji nisu zasluzili poraz. Sloboda je bolja od Veleza,po meni najbolja ekipa koja je gostovala ali mi smo ošteceni. **** majku svoju pisao bi tako da je obrnuto. Treba stati u kraj ovim ljudima gdje se mora natezati drugom protiv zadnjeg. Sutra ce biti ostecena Sloboda prekosutra Slavija nije bitno ali gamad treba nogama nabit iz naseg fudbala. Isto bi se svaki navijac Slobode osjecao da je ono dozivio. Nema nam utakmica rezultatski znacaj ali posteno smo igrali

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 apr 2016, 21:11

lovcen16 je napisao/la:Pitanje za mostarce jeste li zadovoljni nasim drugom Novom Papazom....Vidim igra daje golove to je jedan mnogo dobar momak koji je izasao iz teske povrede bas mi je drago kad sam vidio da se ustalio u ekipi...Samo gurajte ovako hrabro i jako...
Ma druže šta da ti kažemo. Nama je na polusezoni bilo najbitnije da imamo tim, da se konsolidujemo koliko - toliko i da nastavimo takmičenje. Ni pred jednog igrača nismo postavili imperativ jer smo svjesni koliko ova ekipa može. Od njih samo tražimo borbu, borbu, borbu. To dobivamo, dobili smo i UG Mostarski Rođeni koji odrađiva fantastičan posao i u posljednjim domaćim utakmicama u kooperaciji sa RA Old Crew kupuje karte, djeli iste, sređiva prijevoz do stadiona.

Trenutno stvari stoje tako i mi smo zadovoljni načinom na koji je sve krenulo da ide ka gore. Izgurat' će se ova polusezona pa ćemo da vidimo šta da radimo i kako da se spremimo za Federalku.

Sretno i Slaviji, nadam se da takav sportski kolektiv neće doživjeti krah u Prvoj ligi RS.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 apr 2016, 21:17

lovcen16 je napisao/la:Pitanje za mostarce jeste li zadovoljni nasim drugom Novom Papazom....Vidim igra daje golove to je jedan mnogo dobar momak koji je izasao iz teske povrede bas mi je drago kad sam vidio da se ustalio u ekipi...Samo gurajte ovako hrabro i jako...
Novo tehnicki fino potkovan samo nema snage za neki duzi tempo u jakom ritmu. Bori se koliko moze i raja je to prepoznala. Hvala druze na normalnim i ok rijecima i puno srece u borbi za opstanak :salut:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 04 apr 2016, 21:40

Cocaine je napisao/la:Ti isto ko da ja čimpanzi objašnjavam. Gdje je neko napisao da smo vas rasuli. Ne pisi nebuloze. Ne krivim Slobodu,krivim sudije,znaci ljude u crnom koji su svirali po necijoj direktivi protiv onih momaka koji nisu zasluzili poraz. Sloboda je bolja od Veleza,po meni najbolja ekipa koja je gostovala ali mi smo ošteceni. **** majku svoju pisao bi tako da je obrnuto. Treba stati u kraj ovim ljudima gdje se mora natezati drugom protiv zadnjeg. Sutra ce biti ostecena Sloboda prekosutra Slavija nije bitno ali gamad treba nogama nabit iz naseg fudbala. Isto bi se svaki navijac Slobode osjecao da je ono dozivio. Nema nam utakmica rezultatski znacaj ali posteno smo igrali
Dzaba je njemu trubit druze,sloboda uzela 3 boda sve je udure sutra kad ovako bude slobodi bit ce prvi koji ce burno reagovat
#musvdg

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 05 apr 2016, 09:39

Pa pa drugoligasi Sloboda Vam ovjeri zwajtaru igrajuci viktorije i suknu Vam kad najvise boli u zadnjim sekundama [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Doduse da nam je sviram penal koji je OCIT ne bi Vas toliko bolilo
Uzivajte u zwajtari sa Goskom,Capljinom.Braniteljem
I da, bacite pogled na tabelu i skontajte koliki vam je minus u odnosu na buduceg sampiona BiH

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 apr 2016, 12:48

Velez nije izbacila Sloboda,Velez su izbacili losa uprava i neozbiljnost u klubu isto kao sto su Slobodu izbacili onaj 31 ili 32 boda koja su skupii do kraja. Mozda je Gosk kupio utakmicu kod Veleza Slobodinim parama kojim je Sloboda kupila utakmicu u Gabeli i ispalla drzavni levat broj 1 koje je naguzila jedna seoska ekipa. Sloboda je kupovala i kod Branitelja i kod Capljine i mnogih ekipa kad je igrala drugu ligu ili kad im je Velez predzadnje kolo otisao s juniorima i mogao ohladit prije Slavije ali to nije bitno. Bitno je da je Kemalu kroz genetiku dede i oca koji je presao i na njega nabijen taj kompleks od Veleza koji se vazda izivljavao na njima. Kemale otidji kod hodze neka ti salije stravu a grb Veleza koji ispadne od olova baci u neki potok ili lokvu u Tuzli. A pradedo ti je garib mozda i umro a nije vidio pobjedu Slobode protiv Rodjenih jer je Sloboda prvu pobjedu protiv Veleza upisala u sezoni 1973/74. Koje silovanje kroz istoriju :salut:

Međusobni dueli Veleža i Slobode u Prvoj saveznoj ligi Jugoslavije:

1959/60 Velež – Sloboda 2:2, Sloboda – Velež 0:0
1962/63 Velež – Sloboda 4:0 Sloboda – Velež 1:1
1969/70 Velež – Sloboda 3:1, Sloboda – Velež 1:1
1970/71 Velež – Sloboda 2:0, Sloboda – Velež 1:2
1971/72 Velež – Sloboda 0:0, Sloboda – Velež 0:2
1972/73 Velež – Sloboda 1:1, Sloboda – Velež 0:0
1973/74 Velež – Sloboda3:0, Sloboda – Velež 2:0
1974/75 Velež – Sloboda 5:0 Sloboda – Velež 1:0
1975/76 Velež – Sloboda4:2, Sloboda – Velež 1:0
1976/77 Velež – Sloboda 1:0, Sloboda – Velež 3:0
1977/78 Velež – Sloboda3:1, Sloboda – Velež 2:1
1978/79 Velež – Sloboda 0:0, Sloboda – Velež 1:1
1979/80 Velež – Sloboda 5:1, Sloboda – Velež 2:0
1980/81 Velež – Sloboda 1:0, Sloboda – Velež 2:1
1981/82 Velež – Sloboda 0:0, Sloboda – Velež 1:1
1982/83 Velež – Sloboda 1:0, Sloboda – Velež 3:0
1983/84 Velež – Sloboda 2:0, Sloboda – Velež 2:1
1984/85 Velež – Sloboda 3:1, Sloboda – Velež 0:0
1985/86 Velež – Sloboda 2:0, Sloboda – Velež 2:1
1986/87 Velež – Sloboda 4:3, Sloboda – Velež 2:1
1987/88 Velež – Sloboda 3:0, Sloboda – Velež 0:0
1988/89 Velež – Sloboda 2:0, Sloboda – Velež2:4
1989/90 Velež – Sloboda 3:0, Sloboda – Velež1:1 (p. 3:4)
1990/91 Velež – Sloboda 1:0, Sloboda – Velež 0:0 (p. 6:7)
1991/92 Velež – Sloboda (-), Sloboda – Velež 1:1 (p. 4:3)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 apr 2016, 12:57

Znaci moramo opet....
Ukupni omjer Slobode i Veleza
Ukupno 79 utakmica
Pobjeda Veleza 35
Pobjeda Slobode 27
Nerjeseno 17
Cisto da razbijemo tvoje lazi o "navodnom silovanju"
Ako "silovanje" pretstavlja nekoliko pobjeda vise je...bem ti Tito majku.
Druga stvar potenciras kupovine bas je Velez usao u ligu posteno hajde ne seri.
Da se pokrene kakva prava istraga gasi ligu komotno.
I sto se tice tvojih nebuloza oko juniora dovoljno je pogledati utakmicu prije i poslije Slobode i razlika u sastavu Veleza je zanemariva (2,3 igraca).
I ako ste odmarali par igraca na Tusnju nije igrala juniorska ekipa nebudi mitoman.
Ti fakat zivis u nekom svom svijetu.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 apr 2016, 13:05

Velez je imao skor prvih osam kola osam pobjeda i na polusezoni je drugom bjezao 12 bodova. Velez se posteno vratio u PL isto kao sto cemo se vratiti opet. Ako ovo nije silovanje kroz istoriju onda ne znam sta je. Taman sam se okanio provociranja ali kemo mi daje inspiraciju da cupam argumente i statistike i ponizavam vas,yebiga zahvalite se njemu. Jos kad nadodamo 50ak navijaca u borbi za tituu sa placenim prevozom pocesem se po jajima i nasmijem

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, Hrammm1921, JackW, Jurica95, Rigoletto, ristagrad i 75 gostiju.