FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 04 apr 2016, 22:17

Lakoste je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
jedino što znam za Harisa je da je navijač Sarajeva 100%, mislim da ima i intervju dok je bio u AZ-u gdje to kaže....ali teško da je ovo istina
Izvinjavam se na upadu, ali u pitanju je ispravka netacnog navoda: Medunjanin je navijac Zeljeznicara. ;)
[youtube][/youtube]

49:00 :bih:
Dr. Jekyll and Mr. Hyde :think:

http://sc----sport.ba/vijest/22837
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 apr 2016, 22:19

E, svasta... Kad je sa Maccabijem gostovao nama, na pressu prica kako od djetinjstva navija za nas... Znam da su mu neki nasi navijaci zamjerili sto je ginuo protiv prvog kluba. :mrgreen:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 apr 2016, 22:19

psovali mu sestru i majku kad su igrali u evropi pa ih sad ne moze ocima smisliti.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 apr 2016, 22:20

Boli Harisa tuki i za nas i za kone, to je jedina istina. Ko mu plati vise, igrao bi za njih, a ovo ciji je navijac je uzaludna diskusija, nije niciji.
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 apr 2016, 22:22

Sabinho je napisao/la: Dr. Jekyll and Mr. Hyde :think:

http://sc----sport.ba/vijest/22837
video je iz 2015
uzećemo najnovije informacije :D :lol: :D

i ja mislim da mu je apsolutno svejedno....kako ga ko pritisne u tom momentu tako i odgovori...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 apr 2016, 22:22

Lakoste je napisao/la:psovali mu sestru i majku kad su igrali u evropi pa ih sad ne moze ocima smisliti.
Ustvari, vrlo moguce... Zato ovo premisljanje, i odgovor: sada Sarajevo. Inace, promjeniti klub za koji navijas, posebno gradske rivale... :? :facepalm:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 apr 2016, 22:27

Sreća njegova pa nije protiv nas igrao,jel da jeste zbog istočne tribine bi već sad vjerovatno govorio da za Olimpic navija od malena
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 apr 2016, 22:27

Izgleda kako ko zadnji osvoji titulu, Medunjanin za njega navija :lol:
Nema od njega nista, jos pogotovo kad tako nesto objavi stranica za koju prvi put cujem...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 apr 2016, 22:29

miky_hz je napisao/la:Sreća njegova pa nije protiv nas igrao,jel da jeste zbog istočne tribine bi već sad vjerovatno govorio da za Olimpic navija od malena
Pa, psovke i jesu bile sa vaseg istoka... Barem lokacijski :urnebes: :mrgreen:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 apr 2016, 22:30

navija za svoj dzep, i libo ga neka stvar i za nas i za njih i za ligu komplet. On ako dodje ja cu go trcat titovom
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 apr 2016, 22:33

Sto se toce navijaca i gostovanja, cinjenica je da cesto pljackaju pumpe il neke prodavnice.. to rade i manijaci isto..
Mozda je to neki kodeks ponasanja navijaca, ako ne opljackas ko da nisi ni bio na gostovanju :D

A za Medunjanina, ja mislim da su Stevanovic i Zahirovic pokrenuli taj neki val povratka reprezentativaca, bivsih, u nasu ligu.
I sigurno kroz godinu dvije da ce neko zvucno ime doci.. Mislim da se to namece, pogotovo jos sto ce biti liga 12 :)

High

Post Postao/la High » 04 apr 2016, 22:36

Zip je napisao/la:Sto se toce navijaca i gostovanja, cinjenica je da cesto pljackaju pumpe il neke prodavnice.. to rade i manijaci isto..
Mozda je to neki kodeks ponasanja navijaca, ako ne opljackas ko da nisi ni bio na gostovanju :D
Sjećam se kad je jedan naš, kad smo se vraćali iz Banja Luke prije 5-6 godina, na pumpi maznuo Tide. Kaže odoh mami odnijeti. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 apr 2016, 22:37

Zip je napisao/la:Sto se toce navijaca i gostovanja, cinjenica je da cesto pljackaju pumpe il neke prodavnice.. to rade i manijaci isto..

A za Medunjanina, ja mislim da su Stevanovic i Zahirovic pokrenuli taj neki val povratka reprezentativaca, bivsih, u nasu ligu.
I sigurno kroz godinu dvije da ce neko zvucno ime doci.. Mislim da se to namece, pogotovo jos sto ce biti liga 12 :)
opljackana je pumpa, pa su se krenuli vratit za fuksarama, al im brz bus hehe
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 apr 2016, 22:50

High je napisao/la:
Sjećam se kad je jedan naš, kad smo se vraćali iz Banja Luke prije 5-6 godina, na pumpi maznuo Tide. Kaže odoh mami odnijeti. :lol:
a daj lazes :lol: :lol:
E svasta :D
Fakat mirise bijelo :D haha
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 04 apr 2016, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2016, 22:53

Zip je napisao/la:kuknjava
High je napisao/la:
Fakat mirise bijelo :D haha

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 apr 2016, 22:54

Zip je napisao/la:
High je napisao/la:
Ne sumnjam ni najmanje u ovo jer se ista stvar desila sa našima prošle sezone. Tačnije, tada su Bonux krali i zbog toga su vraćeni sa gostovanja, nisam siguran koje gostovanje je u pitanju. O cigarama, sokovima i alkoholu je suvišno govoriti..

Naši su znali često i vodu krasti. :kafa: :mrgreen:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 04 apr 2016, 22:59

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Zip je napisao/la:
High je napisao/la:
Ne sumnjam ni najmanje u ovo jer se ista stvar desila sa našima prošle sezone. Tačnije, tada su Bonux krali i zbog toga su vraćeni sa gostovanja, nisam siguran koje gostovanje je u pitanju. O cigarama, sokovima i alkoholu je suvišno govoriti..
Ko je bio sa Manijacima u Modrici jedne godine, mogao je vidjeti upad u odjel sa mesom i rezanje salame, sira i svega što je bilo pod rukom na koso za sendvice i masu jednako ludih situacija.

Izvinite na offtopicu. :bih:
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 apr 2016, 23:00

Sta sad ovo navijaci zeljeznicara slobodno pisu na nasoj temi. To neki dekret potpisan?smijemo li mi tamo? :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 apr 2016, 23:02

@newborn svaka cast za ovo sto ste se sjetili rahmwtli Izeta Nanica i stavili njegove rijeci u parolu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 apr 2016, 23:05

Kone heroji, a ne zločinci!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.