ovim postom je sve receno ne znam kako neko moze da povjeruje u ove gluposti koje pisu borovina i kompanija sjetite se samo kad su pisali da ce beslija preci u celik vjerovatno su i tada imali izvor blizak klubu koji je zelio ostati anonimanSeyo_TM je napisao/la:skoro pola miliona po sezoni u 31. godini, igracu iz nase lige...i jos vjerujete borovinama i tajnim izvorim...kako ste samo naivni![]()
ne kazem da se nisu ponude odbile, ali ovolike cifre sigurno nisu...
izvor blizak klubuzeljeznica? moscanica?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- eliminator
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
MIRSAD BESLIJA JEDAN JE OD NAS, KAPA DOLE KRALJU , SVAKA CAST
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Beslija je ljudina i bez lazi od borovina i odbijanja nekih transfera...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ma bolan... Mirso je igracina za cijelu ligu.... to sam vec rekao kad je neki prozivao Mirsu, a covjek igra srcem i do kraja mogucnosti i izdrzljivosti.... I slazem se da BAS NEGA TREBA ZA KAPITENA....
On je tip Mulalića, jest' da je Edis bio "ekspolzivniji" ,, dok je Šeha blag ,nezna da vodi ekipu npr. kao što je to radio Edis, Mirsad ima iskustva i siguran sam da bi znao dobro da vodi ekipu na Evropskim takmičenjima.
MIRSAD BEŠLIJA!
1996
De bolan, Seha je kapiten i vjeruj da se nece nista promjeniti!cassanova je napisao/la:On je tip Mulalića, jest' da je Edis bio "ekspolzivniji" ,, dok je Šeha blag ,nezna da vodi ekipu npr. kao što je to radio Edis, Mirsad ima iskustva i siguran sam da bi znao dobro da vodi ekipu na Evropskim takmičenjima.MIRSAD BEŠLIJA!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mulalić i Bešlija su ,za mene, institucije
ljudine u svakom pogledu i naravno da Bešlija treba da bude kapiten i uzor ovim mlađim igracima...covjek je svakako to zaslužio.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Šeha nema iskustva, nezna da vodi ekipu jednostavno... dok je Mirsad i Edis priča za sebe.
Nemora se promjeniti kapiten o tome odlučuje SIR AMAR OSIM .
1996
neces vjerovati Seha je za mene institucija jer on u ovom trenutku nosi traku oko ruke a sve drugo je podrivanje kapitena naseg kluba.Drugo upalite se nakon teksta koji nema veze sa stvarnoscu slazem se da je Mirso dobar i covjek i igrac al ne treba degradirati naseg kapitenadrop je napisao/la:Mulalić i Bešlija su ,za mene, institucijeljudine u svakom pogledu i naravno da Bešlija treba da bude kapiten i uzor ovim mlađim igracima...covjek je svakako to zaslužio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma sta se Amar odlucivat...odlucivat ce borovine sa pouzdanim informacijama...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Nemam ja apsolutno ništa protiv Šehe, cak mi je drag lik i korektan momak...ali mislim da kapitenska traka treba da ide na ruku Bešlije - moje mišljenje...mada se niko od nas forumaša ništa ne pita oko toga, bice kako Šef odredi.pile87 je napisao/la:neces vjerovati Seha je za mene institucija jer on u ovom trenutku nosi traku oko ruke a sve drugo je podrivanje kapitena naseg kluba.Drugo upalite se nakon teksta koji nema veze sa stvarnoscu slazem se da je Mirso dobar i covjek i igrac al ne treba degradirati naseg kapitenadrop je napisao/la:Mulalić i Bešlija su ,za mene, institucijeljudine u svakom pogledu i naravno da Bešlija treba da bude kapiten i uzor ovim mlađim igracima...covjek je svakako to zaslužio.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
@drop
Nek traku nosi ko god hoće, zar je traka toliki problem. Šeha je nosi, ja se slažem da bi dobro stajala i Bešliji jer je i ljudina i igračina, al traka je najmanji problem, treba nastaviti sa dobrom igrom samim time i dobrim rezultatima. Timski rad...
Nek traku nosi ko god hoće, zar je traka toliki problem. Šeha je nosi, ja se slažem da bi dobro stajala i Bešliji jer je i ljudina i igračina, al traka je najmanji problem, treba nastaviti sa dobrom igrom samim time i dobrim rezultatima. Timski rad...
Novi grafit u centru Breze !
http://tm87-breza.com.ba
Novim grafitom u centru Breze,momci su se oduzili igracima na dobroj igri u prosloj sezoni...
Novim grafitom u centru Breze,momci su se oduzili igracima na dobroj igri u prosloj sezoni...
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
-
belmin tm87
- Kontakt:
mozetel mi samo rec hocel manijaci bodrit i rk.zeljeznicar jer si usli u premier ligu pa bi bio i red...pozzz
Ovo pored škole vidio sam danas sam prolazio pravo dobarAnnesTM87 je napisao/la:Novi grafit u centru Breze !
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Hahaha, bravo mačak, potpisujem...Seyo_TM je napisao/la:Ma sta se Amar odlucivat...odlucivat ce borovine sa pouzdanim informacijama...
Hajde ba ljudi,šta se svadjate oko kapitena.....
Evo vam jedna da vas podsjeti:
[youtube][/youtube]

Evo vam jedna da vas podsjeti:
[youtube][/youtube]
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
CUj raspadamo se,istina je da idu igraci ali Amar ce dovesti mozda cak i boljeJajcani je napisao/la:Raspadamo se a vi razvezli o kapitenskoj traci.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kakav crni Vukelja, nece to Borac dati.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: propoklopac, RoadRunner85 i 43 gosta.