Likmas, reci mi jesi li ikada udario tenisku lopticu? Drugo, gdje je to razlika kada se 'gura loptica na FH' i kada 'ne gura'? Ozbiljan sam, nesto mi hoce bit' na pomen tog guranja loptice a tenis igram svake sedmice!Unofficialpage je napisao/la:Meni je Mirza i prošle godine na šljaci bio dobar, solidan. Danas je bilo i spina dosta u igri, često Mirza gura lopticu sa fh strane.Biki je napisao/la:Bezbeli, podcjenjuju nasi i Damira na betonu i Mirzu na sljaci, a nije to bas tako slabo iako pobijediti Andrea nije sad neka pljacka. Nego, je li Mirza opet samo gura lopticu preko mreze?Unofficialpage je napisao/la:Bravo. Dobro je odigrao. Morat će samo padove svesti na minimum. Mislim da će imati odličnih rezultata i na šljaci.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Gledam ovaj žrijeb za Napoli, mogao bi Mirza ovdje i do polufinala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako Bog da i do titule.Virtu4l je napisao/la:Gledam ovaj žrijeb za Napoli, mogao bi Mirza ovdje i do polufinala.
"We need to suffer. And we need to fight."
Teško će do titule, u polufinalu ga sigurno čeka neki prekaljeni šljaker.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@biki, jednom ti je objasnjavao sta znaci guranje, mozes nazvati to drugacijim nazivom, ali znas o cemu se radi.
@vritual, nemoj tako, odmah ce ispasti u narednom kolu. Idemo lagano dalje, korak po korak. Cetvrtfnale je mjera, polufinale vec uspjeh.
@vritual, nemoj tako, odmah ce ispasti u narednom kolu. Idemo lagano dalje, korak po korak. Cetvrtfnale je mjera, polufinale vec uspjeh.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To mora da pogazi ko plitki potok. Cipola je domaci, ali igra uzasno u zadnje vrijeme i sve nesto na guzove. Mirza mu mora pokazat ko je babo. To je pod mus.esprit24 je napisao/la:pobjednik meca cipola(292)-carusso(260)Effenberg je napisao/la:Dobro je da se vratio, onaj zabar je bio smjesan na momente a i takvog ga s muckom mukom morao dobijat. Ovo je moro u 2 seta rjesit.
Na kog sada ide?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Guranje je kad prebacuješ lopticu bez agresivnosti, bez želje da preuzmeš inicijativu i kontrolu nad poenom, ziceraška igra, kao što bhsport reče možeš to nazvati kako hoćeš, ali obično svi znamo šta znači.
To je ono što je Damir uglavnom radio protiv Raonića, kratke lopte, bez snage, bez spina, šminka će vam to potvrditi
To je ono što je Damir uglavnom radio protiv Raonića, kratke lopte, bez snage, bez spina, šminka će vam to potvrditi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja to odmah gledam kroz bodovanje,bhsport je napisao/la:@vritual, nemoj tako, odmah ce ispasti u narednom kolu. Idemo lagano dalje, korak po korak. Cetvrtfnale je mjera, polufinale vec uspjeh.
polufinale = 33 boda
33 boda = TOP120
TOP120 = još 70 bodova za TOP100
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virto

MC otkazali Čilić i Tomić, ako Mirza ganja kvale, to će mu značiti
MC otkazali Čilić i Tomić, ako Mirza ganja kvale, to će mu značiti
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 05 apr 2016, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Može i to, ali mislio sam nešto drugo napisati nakon TOP100DANTES je napisao/la:top100 glavni žrijeb na W
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas me impresionirao taj odgovor, da znas!bhsport je napisao/la:@biki, jednom ti je objasnjavao sta znaci guranje, mozes nazvati to drugacijim nazivom, ali znas o cemu se radi.
nema Bikiju pomoći definitivno, nikad neće savladati ovu tematiku iako igra tenis svake sedmice, šteta
Još da Damir otkaže, i Mirza je unutra.shminka je napisao/la:MC otkazali Čilić i Tomić, ako Mirza ganja kvale, to će mu značiti
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A sta da ti kazem, to je vec tvoj problem sto ti smeta sto se tako zove. Niko ti tu ne moze pomoci, osim tebi za ljubav da ne koristimo tu rijec.Biki je napisao/la:Bas me impresionirao taj odgovor, da znas!bhsport je napisao/la:@biki, jednom ti je objasnjavao sta znaci guranje, mozes nazvati to drugacijim nazivom, ali znas o cemu se radi.
@vritual, nemoj tako, odmah ce ispasti u narednom kolu. Idemo lagano dalje, korak po korak. Cetvrtfnale je mjera, polufinale vec uspjeh.Ma smeta mi ta rijec guranje i gotovo. Ko je ikada uzeo teniski reket zna da se poen ne dobija 'na guranje', teska je ta igra, druze moj. Moja mama da udari lopticu udarila bi je ravno, dakle bez spina jer ne bi znala postaviti reket, i opet to ne bi bilo guranje. Ako Mirza gura lopticu, onda je Djoko champion guranja s Murray i da ne nabrajam. Smeta mi ta rijec i eto, da ponovim jer u mom teniskom vocabulary za loptice bez agresivnosti se kaze 'onaj samo prebacuje', ali to nisu neke loptice nane Fate, nego sa spinom, jake, ali bez zelje da se pogodi linija, zavrsi poen, vec 'nako, po sredini, samo da se vrati!' Ali necu vise, eto, dosta je bilo i 'guranja ' ove spike.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Raspored mu nije težak, trebao bi ići daleko ako misli još napredovati.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Mirza u 2.kolu ide na Carusa (260.) koji je danas ostvario prvu pobjedu u 2016oj godini. Sastali su se u novembru prosle godine u Ortisei i Mirza ga lagano dobio 6-1 6-2, jest da je bila tvrda podloga...
Kad ste već kod tog guranja, zanimljivo je da u bilijaru/snookeru stvarno postoji baš taj udarac pod tim nazivom i ilegalan je 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne, nisam nikad udario a neću da govorim razlog zašto.Biki je napisao/la:Likmas, reci mi jesi li ikada udario tenisku lopticu? Drugo, gdje je to razlika kada se 'gura loptica na FH' i kada 'ne gura'? Ozbiljan sam, nesto mi hoce bit' na pomen tog guranja loptice a tenis igram svake sedmice!
Ne znam kako da objasnjim(o) da vidiš razliku između guranja i udaranja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.