RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

cunami
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la cunami » 11 jun 2010, 17:32

Ma i ja sam za domaceg trenera ali trenutno ga nema sa lincencom osim Tane tako da tipujem i prizeljkujem Ninkovica za trenera a mozda se desi neki preokret pa Tana postane trener a neko drugi direktor.
Majke mi,nista me ne bi zacudilo ali se nadam najboljem rjesenju

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 12 jun 2010, 00:27

Ono sto ja vidim sa strane vam je najpametnije i najbolje da bi samim tim postavili klub na stabilne noge (a to vam trenutno nije slucaj) je da napravite uslove za mladje kategorije i da time djecu sklonite sa ulice jer samo od pravljenja talenata moze klub dobro zaradit a ovo ostalo je sve trosenja novca (kupovina igraca) jer vidim da vam mladjih kategorija nigdje nema a generalno nasi svi klubovi mogu samo tako pozitivno poslovati jer nemamo mi toliko love za kupovinu igraca kako moje Sarajevo tako i vas Velez ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 jun 2010, 11:33

Eto, ode juce i Cola privatnim avionom za Trnavu.... :)
Majstore, svaka cast i hvala na svemu sto si za nas ucinio...Sretno, i zelim ti jos veci napredak 8-)
Nadam se da nece biti kontra postova, jer za ovakve stvari Velez treba i da postoji...

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 12 jun 2010, 14:13

A bogami. :roll:
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 12 jun 2010, 15:30

carina je napisao/la:Eto, ode juce i Cola privatnim avionom za Trnavu.... :)
Majstore, svaka cast i hvala na svemu sto si za nas ucinio...Sretno, i zelim ti jos veci napredak 8-)
Nadam se da nece biti kontra postova, jer za ovakve stvari Velez treba i da postoji...
Velez od ovakvih stvari treba da zivi, a ne samo da postoji radi drugih. Jedini igrac za kojeg smo dobili neku kintu je Vladavic, i mislim da samo dobili za Drakula neke novce, dakle dvojica, a otislo nam je mali milion igraca po nasoj i drugim Ligama.

Sretno Colicu, svakako, neka uspije, vrlo mi je drago.
Support Velez, It's logical! ★

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 12 jun 2010, 15:34

Može li mi neko reći kako je Mustafa Kodro i da li ima namjeru ostati u Veležu ili ići negdje drugo. Pozdrav
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 12 jun 2010, 15:34

Sve je ovo fino ali nema Veleza nigdje sto se tice para ali tako je kad ne potpisujes ugovore na malo visi period od godinu dana.
Za sad smo samo dobili pare ja mislim od Vladavica,Drakula a ima u Velezu i sad materijala sto se tice mladih igraca i ne kontam kako klub nesto ne radi da ih proda ali im prije toga dati malo vise sanse.
Ima li ista novo za trenera ili predsjednika???

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 12 jun 2010, 15:38

husein veličanstveni je napisao/la:Može li mi neko reći kako je Mustafa Kodro i da li ima namjeru ostati u Veležu ili ići negdje drugo. Pozdrav
Mislim da Kodro ima ugovor sa Velezom, na koliki period, ne bih znao, ali sam takodjer cuo da je trazio papire sa namjerom da ide trbuhom za kruhom. Sta ce biti od svega, Boga pitaj...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 12 jun 2010, 15:44

Pa ja stvarno ne kontam sta misli ovaj POJACANI Upravni Odbor?Za nekih 15-ak dana trebale bi preipreme pocet a u Velezu nema nista novo.Nema predsjednika,nema trenera a za sad je isteko ugovor skoro 90 posto tima i svi izgleda traze ispisnice.
Misle li oni ikog zadrzavat?
Hadzija otiso,Osmanagic otiso,Djafic otiso,Knez i Cola otisli a ugovori istekli Skaljicima,Kajti,Zaimu,Mrkvi,Boricu,Kadicu,Salihovicu,Majkic izgleda zatrazio ispisnicu i to sam procito negdje u novinama,Kazazicu ugovor isteko,Kodri ugovor isteko koliko sam cuo pa nesto kontam ako niko ne potpise ugovor od ovih igraca sa kakvim ce igrackim kadrom uci Velez u pripreme za iducu sezonu?
Ja da sam na Taninom mjestu,svo koji dodju,potpisi na najmanje 2 godine i dovidjenja a ne svake godine nova ekipa

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 12 jun 2010, 20:09

cunami je napisao/la:Pa ja stvarno ne kontam sta misli ovaj POJACANI Upravni Odbor?Za nekih 15-ak dana trebale bi preipreme pocet a u Velezu nema nista novo.Nema predsjednika,nema trenera a za sad je isteko ugovor skoro 90 posto tima i svi izgleda traze ispisnice.
Misle li oni ikog zadrzavat?
Hadzija otiso,Osmanagic otiso,Djafic otiso,Knez i Cola otisli a ugovori istekli Skaljicima,Kajti,Zaimu,Mrkvi,Boricu,Kadicu,Salihovicu,Majkic izgleda zatrazio ispisnicu i to sam procito negdje u novinama,Kazazicu ugovor isteko,Kodri ugovor isteko koliko sam cuo pa nesto kontam ako niko ne potpise ugovor od ovih igraca sa kakvim ce igrackim kadrom uci Velez u pripreme za iducu sezonu?
Ja da sam na Taninom mjestu,svo koji dodju,potpisi na najmanje 2 godine i dovidjenja a ne svake godine nova ekipa
Navodno, u ponedeljak ide Tana u potragu za trenera.Sta ce biti,cuce se.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 12 jun 2010, 21:27

Ma meni je vazniji predsjednik nego trener u ovom trenutku a o tom predsjedniku niko nista ne govori a sto se tice trenera,nek Tana odmah ide po onog Ninkovica kad je onaj Sredoejvic reko da su male sanse da preuzme Velez

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 13 jun 2010, 12:22

Aleksandre, upravo sam aludirao na to sta si napisao, Velez nema nista od transfera, sto je vise nego zalosno, ali sta ces, evo Edinko ce nam srediti da imamo 25% od slijedeceg Robinhovog transfera, ccc..

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 13 jun 2010, 13:05

Bola okani se ti Jugoslavije, ljevicarstva, bosnjastva, picke materine i ostalih stvari koje veze nemaju sa Velezom. Ako si odlucio da dignes ruke od Veleza i vise ne pratis, okani se i ove teme, sad ce tekma za pola sata, idi pravi kokice sebi, iskuliraj, navijaj za Alzir i mirna Bosna.

Uvijek, ali uvijek kad je ovakva prica u pitanju, na pamet mi padne prvo kolo nase prve sezone u Prvoj Ligi FBiH, i nas oko 15 iza gola i mozda 50 na drvenoj tribini, gdje je sada ona tzv. centralna, i onaj ljetni pljusak, i ono beznadje, i ona tuga, i tada su svi bili digli ruke, da se takvih pita i zvali bismo se Đerzelez, sreca pa nije tako.

Religija Velez :P

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 13 jun 2010, 15:04

Svi oni koji sumnjaju u patriotizam RA neka se malo raspitaju koliko ljudi iz te grupe aktivno prati reprezentaciju BiH, koliko su ucinili za nju i slicno... Takodjer i neka bace pogled na to ko je u prvim redovima kada se obiljezava bilo kakva godisnjica vezana za Armiju BiH i period od 92. do 95.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 13 jun 2010, 15:12

Edinko i Babilon mogu pod ruku zajedno :lol:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 jun 2010, 15:20

za koji klub ti navijas uopste, jel i ti dizes ruke od Veleza ili nisi uopste navijao?
mislim stvarno ne kontam, sta e tvoja misija... kojim dobrom te spremise na nas dio foruma??? :mrgreen:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 jun 2010, 15:28

Mostar danas slavi tj sjeca se svojih heroja i junaka

Da se nikada ne zaboravi,da se nikada ne ponovi,13.6.1992,Mostarci su uz nad ljudske napore u akciji koja je jedna od istorijskih,otjerali četničko-crnogorsku armadu sa lijeve obale Mostara.
Na robnoj kući Razvitak,zavijorila se zastava sa zlatnim ljiljanima,koju su postavili komadanti rahmetli Ahmo Hadzić i Salko Repak,i u tom herojskom podvigu,dali su svoje zivote za odbranu Mostara i BIH..(mucki ubijeni)
tekst prenesen sa jednog drugog foruma, napisan od strane velikog mostarca u cast herojima grada koji svoje zivote dadose za svoju ulicu, za svoj grad, za svoju BH...
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 13 jun 2010, 15:37

e svasta procitah, mi patimo za yugom i ne volimo BiH :)

evo uzivajte:

[youtube][/youtube]

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 13 jun 2010, 16:07

Kakvi bola argumenti, haha, o cemu vi pricate ljudi, fuj fuj fuj fuj..

slika

Dok ne umrem.

Arogantni, imas poljubac.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 13 jun 2010, 16:14

Ne znam sta se raspravaljate sa nekim defosima iz Bosne koji nisu pogledali 3 Velezove utakmice?
Ne obracajte paznju na ovakve postove nego se mi raja trebamo malo pozabavit sami sobom tj.Velezom i RA jer nikakvih novosti nema u vezi kluba a u klubu navijaca mora da se promjeni po mom misljenju,mnogo toga.
Ako se nista ne pocne desavat,trebalo bi se malo razmislit sta i kako da se postave navijaci Veleza i da trazimo bolje za nas Velez

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.