AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 05 apr 2016, 15:12

_forzamilan_ je napisao/la:Pazi ovo nema Gallianija na sahrani na kakve je niske grane klub spao najniže otkad ja pratim.

Mihajlovic, Abbiati and Montolivo will represent the Milan team in Cesare Maldini's funeral [Milan Channel].

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ja sam oduvijek mislio da je AC Milan big happy family, a ono zesca suprotnost, pa da ima pravde Maldini bi imao poziciju u klubu, a mi legende trosimo ko maramice, jos Galliani uhljeb neda nikme ni prici ccc

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 05 apr 2016, 15:51

sta se palite bezveze, bili su obojica na sahrani :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 05 apr 2016, 18:49

Sastanak je odrzan u Ancoreu, bez obzira pobjedili sad Juve i u kupu, evidentno je da ce Slini frcati...e sad Silviev idealan i najjeftini bi bio Brokica mali, Galliani hoce Lippia, a Sacci je od prije zelio da dovedu Sarria umjesto Slinise, tako da se ceka i Sacciev prijedlog. Bilo kako bilo mislim da je Sinisi odzvonilo.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 apr 2016, 19:37

Ni jedan ne valja dvije pare, daj boze da se urazume i urade nesto konkretno glede ekipe. Nije fazon samo mijenjati šofere dok ti limuzina ostaje ista, efekat poboljsanja je minimum.

Da hoce raditi kao sto nece bili bi dobro, 2-3 WC igraca i 2-3 veoma kvalitetna pojacanja da se dovedu na ljeto, uz odgovarajuceg trenera, ova momcad bi izgledala sasvim drugacije. Ali problem je dati pare ili mozda ne, ljetos su bacili 100M u vodu a da su doveli jedno kako treba pojacanje ( Bacca ), Romagnolia necu ni racunati jer ga isplacuju na rate, znaci 5M godisnje je sica. Mogli su komotno dovesti jos 2 igraca kvalitetom kao i Carlos ali boze moj......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 05 apr 2016, 20:05

Trener je pola ekipe, mogli ste vidjeti da je atmosfera u klubu ocajna, kako su varnice frcale izmedju igraca...dzaba ti i wc igraci ako ce rezati jedni na druge...a Sinisa ih stavlja u karantenu i na silu pokusava naći hemiju izmedju igraca.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 05 apr 2016, 20:48

slika

slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Vidi Paola brata, ni sekunde ostario nije. Ja mislim da odradi par treninga obuče dres bolji od Šilje bi bio.

Moje isprike, ipak su ćelavci bili na sahrani. Sad da sam bezobrazan reko bih što nisu i oni legli kad su tu al neću :D

@Meskalin jeste trener pola ekipe. Ali gdje naći takvog trenera koji će biti spreman raditi sa ovim amaterima bilo od uprave bilo od polu igrača? Conte je po meni bio najbolja opcija jer ova ekipa ima slab kvalitet pa bi tom radničkom i borbenom igrom izvukao možda još više nego Miha. Ali nemojmo se zavaravati da je konzilijum sastavljen od Capella, Sacchija, Ancelottija, Lippija, Mourinha, Fergussona itd. ne bi pera mogli odbiti vodećoj trojci. A ja ti garantujem životom da je za ove loše rezultate kriva uprava najviše jer nakon one jedne loše utakmice čini mi se remi je bio počele su stalno izjave ćelavaca koje su indirektno pokazivale da Mihu čeka otkaz na kraju sezone i to je unijelo nemir i nesigurnost u ekipu. A ovi amateri u ekipi jedva dočekali na to da razbiju i ono malo harmonije što je bilo. Kad imaš u ekipi Balu, Meneza i sl. igrače ne treba ti puno za to. Zamisli kako je Mihi, ima te igrače koje boli qara jer znaju da će trener dobiti nogu i kako onda nad takvim konjima imati autoritet?

Odo sad da uživam u Barca-Atletico eh kad ćemo dočekati naš Milan opet u ovoj fazi LP?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 05 apr 2016, 23:05

Gledaj Sheve brata. Ja mislim da bi i u ovim godinama mogao činiti tandem sa Baccom umjesto ovih naših jadnika. :tokralju:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 05 apr 2016, 23:56

@forza_milan podrezumjeva se dovodjenje igraca, ali mora ovaj tim bez obzira na ove igrace bolje od 7 mjesta, po meni nije Sinisa dovoljno dobar trener.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 06 apr 2016, 10:39

Sheva :bow: :bow: :bow:

Sto se tice ovih nasih hedalja, uprave, igraca....sve vec receno.

Stvarno se nadam da ce konacno neko preuzeti klub, ne moze se ovaj jad vise gledati.

Gledam sinoc Atletiko, ljudi su zemlja jaki. Nekoliko kvalitetnih igraca, trener mud*nja i ljudi se bore s Barcelonom i u prvenstvu i u LP.
Ima nekoliko pozitivnih primjera da se ne mora trositi svake sezone 200 mil da bi bio konkurentan ali moras imati odredjenu finansijsku stabilnost,
kad je potrebno iskesirati se za "pravog" igraca. Imati upravu koja zna ko je "pravi" igrac.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 apr 2016, 11:45

Ajde sto nece biti Markizija sto nije neko zlo, nego nece biti ni Montoliva, a po svemu sudeci ni Kucke. Majke ti mile, pa ko ce nam igrati? :facepalm: I nas "najjaci" sastav veznjaka inace je blago receno prosjecan, ali tek zamjene su im ono...no koment.

poli - mauri, allahu boze isuse budo :roll: mozda je vrijeme da se konacno gurne locateli, nije da imas izbora. a nije ni da moze biti gori od ostalih, pa da ga yebes.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 apr 2016, 11:54

Šta fali Mauriju i Locateliju? Gori od Polija i Bertolacija sigurno nisu.
Il Club più titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 apr 2016, 14:09

Problemi pred meč sa Juventusom! Riccardo Montolivo je doživio povredu i neće igrati protiv Juventusa, Andrea Bertolacci će odraditi suspenziju zbog kartona, tako da će Juraj Kucka morati da igra, iako se tek oporavio od povrede. :(

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 06 apr 2016, 20:10

bio mi je drag igrac u milanu zbog svoje ratoborsnosti,ali zivota mi meni ovako da je uradio ,nek mi sve J*** zivo i mrtvo ubio bi hljeb u njemu,prebio bih ga na mrtvo ime ,ali bukvalno na mrtvo ime ,middget i ono nesto se kofrc,i kao bi te gatuso na patos poslo ne bi heftu dana dosao sebi .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 06 apr 2016, 21:42

Tačno sam znao da nas čeka Brocchi.
Ko je mislio da smo najgore prošli, neka pričeka sljedeću sezonu.
Jadna li nam majka našta.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 06 apr 2016, 22:00

LeSa je napisao/la:Tačno sam znao da nas čeka Brocchi.
Ko je mislio da smo najgore prošli, neka pričeka sljedeću sezonu.
Jadna li nam majka našta.
:?: :?: :?:

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 06 apr 2016, 22:51

Pa ono što mislim je da će sigurno krenuti prodaja Bacce i vjerovatno još ponekog kvalitetnog igrača.
Od ulagača kao što znamo nema ništa, šuplja priča matorog ćelavca kojem samo još najvjernije budale vjeruju.
Bacca ako ne bude prodan, otići će sam, a kladim se da već žali gdje je došao.
Opet novi trener ( i to amater ). Kakav klub takvo sve.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 07 apr 2016, 23:58

Miha je ogranicen i kao takav trener za Torina, Zvijezde i tako to, nikako za ozbiljan klub.

Galliani je zijanio konce davnih dana, Berlusca fura svoje, nema prodaje kluba dok god je ziv, kakve pcelice i pm, to je suplja, dokazano x puta :kafa:
Sto se tice tekme protiv Juventusa, ne treba zalit za Montolivom, jer je i to ogranicen igrac koji apsolutno nista nije pokazao u Milanu, uvreda slavnog amblema je da takva slina od igraca nosi kapitensku...

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 08 apr 2016, 01:42

Nikako za ozbiljan klub, dakle za Milan je idealan.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 apr 2016, 12:07

ova tema je postala "ubij sve i vrati se sam", rasadnik negativne energije yebote :rol: a taman sam se nekako pozitivan probudio. :nedam:

inace, sutra izgleda pocinje locateli uz kucku :opaopa: zao mi onog hudnika maurija, zadnja rupa na sviralu bez razloga, al' mi drago sto cemo konacno ovog vidjeti na djelu...tezak test za njega, al' ako se dokaze, to je to.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 apr 2016, 12:09

Što se dzaba nerviraš, ima sljedeća sezona, opet ćemo ispočetka...
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.