FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 05 apr 2016, 21:47

joker90 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Čuj Majkla što spinuje, raja prestala pričati svi ga ingorišu, on i dalje pravda tamo šta već... :urnebes:
Prestao biti simpatican, sad je samo dosadan i providan...
Providan jašta, al' poeni za trud. Meni najjače promaši 4 od 5 stvari i onda samo ignoriše kad ga neko poklopi, SDA škola. :D
Samo Saraj'vo.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 05 apr 2016, 21:48

Dobar je i Popovic iz Celika.
1946

sekac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 05 apr 2016, 21:53

Evander je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Rijeka izgubila od Slaven Belupa u kupu 3:0,sta trebaju oni sad da se rasformiraju.To se desi jednostavno nekad,moraš i izgubiti
Ne pali vise prica kako Sloboda nece dobiti licencu, pa sad nasu losu sezonu pravdas neuspjehom tamo neke Rijeke?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Fakat **** u Rijeku je uloženo mnogo više nego u Sarajevo i oni ispadnu iz kupa i šta, ali nama treba **** mater upravi ili nekom zato što smo haman izgubili od Slobode koja je lider u prvenstvu ne kontam baš tebe evander je li ovo istina ili laž što je Majkl napisao po meni je na mjestu svaka koju je rekao.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 05 apr 2016, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 05 apr 2016, 21:55

franklampard8 je napisao/la:Dobar je i Popovic iz Celika.
Pa ako već moram za nekog da se odlučim iz Čelika prije bi doveo Popovića nego Grahovca,jer na poziciji na kojoj igra Grahovac imamo bolje igrače ,Radovac,Rustemovic,Mihojevic,Dzemo a na poziciji krila ,možda bi Popović dobro došao mlad ,e sad pitanje je koliko moze.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

High

Post Postao/la High » 05 apr 2016, 21:56

Dovesti pola tima FKŽ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 apr 2016, 22:01

High je napisao/la:Dovesti pola tima FKŽ.
Brate ja bi prestao navijati za Sarajevo odmah.
Sarajevo ljubavi moja!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 05 apr 2016, 22:08

sekac je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Rijeka izgubila od Slaven Belupa u kupu 3:0,sta trebaju oni sad da se rasformiraju.To se desi jednostavno nekad,moraš i izgubiti
Ne pali vise prica kako Sloboda nece dobiti licencu, pa sad nasu losu sezonu pravdas neuspjehom tamo neke Rijeke?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Fakat **** u Rijeku je uloženo mnogo više nego u Sarajevo i oni ispadnu iz kupa i šta, ali nama treba **** mater upravi ili nekom zato što smo haman izgubili od Slobode koja je lider u prvenstvu ne kontam baš tebe evander je li ovo istina ili laž što je Majkl napisao po meni je na mjestu svaka koju je rekao.
Ne vrijedi jarane objašnjavati nekome ko ne moze da skonta.Ne mogu ja crtati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 apr 2016, 22:20

Majkl je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Dobar je i Popovic iz Celika.
Pa ako već moram za nekog da se odlučim iz Čelika prije bi doveo Popovića nego Grahovca,jer na poziciji na kojoj igra Grahovac imamo bolje igrače ,Radovac,Rustemovic,Mihojevic,Dzemo a na poziciji krila ,možda bi Popović dobro došao mlad ,e sad pitanje je koliko moze.
ja sam gkledao tri utakmice čelika i Grahovac je bio odlican ,protiv nas zrinjskog i širokog bio mi je najbolji na terenu omalen ,brz okretan ima ga na svim djelovima terena ,meni se baš svidjeo :salut:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 apr 2016, 22:36

Iz Celika Dzidica dovesti umjesto Barbe,I Burekovica dovest rijesiti napokon lijevog beka,Ajdin Redzic I Toni Jovic iz Borca,Memisevic I Obradovic iz Radnika,Ordagic Sloboda,to su igraci kojim treba da se okrenemo dosta je vise polovnjaka koji dodju ovde da igraju preko kurca.
Samo Sarajevo

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 apr 2016, 22:38

Mislim da se na kraju krajeva svi slažemo da se treba što prije okrenuti domaćim sturčnjacima i domaćim igračima.
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 apr 2016, 22:42

High je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
High je napisao/la:Otišao na frizuru. :kafa:
Al je ruzan ovako yebo ga ker kuknjava
Ta frizura stoji samo meni. :kafa:
slika
I sve ovo sto je moj brat kanarinac iznad napisao :bih:
Citas mi misli
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 apr 2016, 22:46

Al kako kritika brata kanarinca utice na Hurtica odma' klupira Amera u narednoj utakmici.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 apr 2016, 22:51

Besic je napisao/la:Al kako kritika brata kanarinca utice na Hurtica odma' klupira Amera u narednoj utakmici.
Hehe samo ga drzati sto dalje od prvih 11 nemam protiv momka nis,ali momak ima stvarno slabo fudbalsko umijece ja kad vidim kako se od njega lopta odbije ja bih poludio
Samo Sarajevo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 apr 2016, 22:52

Džidić se nemoze dovesti,čovjek došao dole karijeru da završi pa da onda uleti u novu upravu dole,da pokušavaju spašavati Čelika,evo sad im je on lično i pripreme platio što dovoljno govori o njegovoj situaciji.A Burekovic će nam nam kod kona sad mu nisu dali papire pa su odgodili to za ljeto.Neznam baš što smo se ufatilo Čelika dole je Mahir Karić najbolji igrač tako da npr bolje otići do Travnika i vratiti Kouadija koji u ovom Sarajevu bez problema moze igrati u najgorem slučaju kao jako dobro riješenje sa klupe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 apr 2016, 22:53

kanarinac je napisao/la:
Besic je napisao/la:Al kako kritika brata kanarinca utice na Hurtica odma' klupira Amera u narednoj utakmici.
Hehe samo ga drzati sto dalje od prvih 11 nemam protiv momka nis,ali momak ima stvarno slabo fudbalsko umijece ja kad vidim kako se od njega lopta odbije ja bih poludio
:stop:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 apr 2016, 22:53

kanarinac je napisao/la:Iz Celika Dzidica dovesti umjesto Barbe,I Burekovica dovest rijesiti napokon lijevog beka,Ajdin Redzic I Toni Jovic iz Borca,Memisevic I Obradovic iz Radnika,Ordagic Sloboda,to su igraci kojim treba da se okrenemo dosta je vise polovnjaka koji dodju ovde da igraju preko kurca.
Ordagic neda njeg slobaoda ,morao bi baš iskesirati znaci nista ,Dzidica mozes dovesti ako on bas hoce da dodje , redzic ,obradovic i memisevic su zanimljivi to bi mozda i mogli ganjati

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 apr 2016, 22:56

Za ovu trojicu krupi i radniku obecat procenat od sljedeceg transfera ako vec 'ne placamo' za transfere.
Ima nacina da ih se dovede, samo treba znat
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 apr 2016, 22:56

bordobijeli je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Iz Celika Dzidica dovesti umjesto Barbe,I Burekovica dovest rijesiti napokon lijevog beka,Ajdin Redzic I Toni Jovic iz Borca,Memisevic I Obradovic iz Radnika,Ordagic Sloboda,to su igraci kojim treba da se okrenemo dosta je vise polovnjaka koji dodju ovde da igraju preko kurca.
Ordagic neda njeg slobaoda ,morao bi baš iskesirati znaci nista ,Dzidica mozes dovesti ako on bas hoce da dodje , redzic ,obradovic i memisevic su zanimljivi to bi mozda i mogli ganjati

dovest cemo ih onda kad bude na klupi pravi strucnjak poput HUSREFA MUSEMICA i onaj PETROVIC iz radnika koji znaju sta valja
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 apr 2016, 22:57

FrancescoTotti je napisao/la:Za ovu trojicu krupi i radniku obecat procenat od sljedeceg transfera ako vec 'ne placamo' za transfere.
Ima nacina da ih se dovede, samo treba znat
Bolje bacit oko na nekog iz Mijanmara, Burkina Faso eventualno. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 apr 2016, 22:58

bordobijeli je napisao/la:
Ordagic ne da njeg slobaoda ,morao bi baš iskesirati znaci nista ,Dzidica mozes dovesti ako on bas hoce da dodje , redzic ,obradovic i memisevic su zanimljivi to bi mozda i mogli ganjati
Ma nemoramo dovesti Ordagica ali ima I drugih igraca u nasoj ligi koji su zanimljivi,ja sam mislio uopsteno trebamo se okrenuti nasoj ligi I igracima iz nase lige,Cimirot,Duljevic,Kovacevic igraci koji su najbolji pokazatelj o cemu pricam,da smo bogdom doveli I Pirica I Ordagica dok smo mogli
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Google [Bot] i 46 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []