FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma iscrpili smo tu bazu kao i u nigeriji, predlazem da nas famozni 'skaut' skokne do gibraltara il farskih oatrva, cujem i tamo se bave fudbalomuNbx je napisao/la:Bolje bacit oko na nekog iz Mijanmara, Burkina Faso eventualno.FrancescoTotti je napisao/la:Za ovu trojicu krupi i radniku obecat procenat od sljedeceg transfera ako vec 'ne placamo' za transfere.
Ima nacina da ih se dovede, samo treba znat
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hajde sad malo Okića operi na ruke pa da i njega gledamo klupiranogkanarinac je napisao/la: Hehe samo ga drzati sto dalje od prvih 11 nemam protiv momka nis,ali momak ima stvarno slabo fudbalsko umijece ja kad vidim kako se od njega lopta odbije ja bih poludio
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nesmijem vratit ce Bekica u prvi tim pa mi valja 3 leksa prije svake utakmice,joj kad se sjetim bicikla protiv Rudara.Besic je napisao/la:Hajde sad malo Okića operi na ruke pa da i njega gledamo klupiranogkanarinac je napisao/la: Hehe samo ga drzati sto dalje od prvih 11 nemam protiv momka nis,ali momak ima stvarno slabo fudbalsko umijece ja kad vidim kako se od njega lopta odbije ja bih poludio
Samo Sarajevo
Puno mu je. Video-skautira naše protivnike, obavlja dužnost delegata na Kantonu i usput parazitira na klupi. Još treba ić tamo, da se umori...FrancescoTotti je napisao/la:Ma iscrpili smo tu bazu kao i u nigeriji, predlazem da nas famozni 'skaut' skokne do gibraltara il farskih oatrva, cujem i tamo se bave fudbalomuNbx je napisao/la:Bolje bacit oko na nekog iz Mijanmara, Burkina Faso eventualno.FrancescoTotti je napisao/la:Za ovu trojicu krupi i radniku obecat procenat od sljedeceg transfera ako vec 'ne placamo' za transfere.
Ima nacina da ih se dovede, samo treba znat
#skaut #heroj #a #ne #zločinac
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ima Harba al' moramo pola kluba oprat na ruke da on počnekanarinac je napisao/la: Nesmijem vratit ce Bekica u prvi tim pa mi valja 3 leksa prije svake utakmice,joj kad se sjetim bicikla protiv Rudara.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Odmah ga dovesti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I meni je Harba okBesic je napisao/la:Ima Harba al' moramo pola kluba oprat na ruke da on počnekanarinac je napisao/la: Nesmijem vratit ce Bekica u prvi tim pa mi valja 3 leksa prije svake utakmice,joj kad se sjetim bicikla protiv Rudara.
Samo Sarajevo
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad mi kao ta Rijeka odigrao u Europi, plasiramo se u grupe, pariramo ravnopravno Sevili, Lyonu, Stutgartu, gazda nam napravi dva nova stadiona, vjeruj da ce mi biti svejedno kako cemo u kupu igrati.sekac je napisao/la:Fakat **** u Rijeku je uloženo mnogo više nego u Sarajevo i oni ispadnu iz kupa i šta, ali nama treba **** mater upravi ili nekom zato što smo haman izgubili od Slobode koja je lider u prvenstvu ne kontam baš tebe evander je li ovo istina ili laž što je Majkl napisao po meni je na mjestu svaka koju je rekao.Evander je napisao/la:Ne pali vise prica kako Sloboda nece dobiti licencu, pa sad nasu losu sezonu pravdas neuspjehom tamo neke Rijeke?Majkl je napisao/la:Rijeka izgubila od Slaven Belupa u kupu 3:0,sta trebaju oni sad da se rasformiraju.To se desi jednostavno nekad,moraš i izgubiti
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Kako bi nam sad valj'o Alispahić pregazili bi ligu.
Jel to on explodiraoBesic je napisao/la:Kako bi nam sad valj'o Alispahić pregazili bi ligu.
Samo Sarajevo
Jest negdje u Šibenikukanarinac je napisao/la:Jel to on explodiraoBesic je napisao/la:Kako bi nam sad valj'o Alispahić pregazili bi ligu.
Bi! Samo ga fino tempirati da eksplodira kad nam bude najpotrebnije.Besic je napisao/la:Kako bi nam sad valj'o Alispahić pregazili bi ligu.
Hall of Fame
Bandović - Barić - Mitrevski - Kramar - Protić - Kostić - Ikande - Alispahić .
PitarBordo je napisao/la:Mislim da se na kraju krajeva svi slažemo da se treba što prije okrenuti domaćim sturčnjacima i domaćim igračima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dadaj jos:Besic je napisao/la:Hall of Fame
Ostrakovic
Puric
Kaudio
Hebibovic
Brazilce oba
Stepanov
Kalasi
Sve sami promasaji.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Vama ovo izgleda smijesno al ja se razbolim kad ovo vidim.Evander je napisao/la:Dadaj jos:Besic je napisao/la:Hall of Fame
Ostrakovic
Puric
Kaudio
Hebibovic
Brazilce oba
Stepanov
Kalasi
Sve sami promasaji.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
slozio bi se s vecinom da treba dovoditi iz nase lige igrace po mogucnosti mladje , cimirot ,dulja ,stojcev ,kovacevic itd itd i još nesto sto je jako bitno za ove mlade igrace to je vrijeme adaptacije na FKS a to u vecini slucajeva nemamo , cimirot je tek trecu sezonu u bordo dresu odigrao kako treba pa i kovacevic sad tek pruza prave partije ,ovo je dobro sto sad imamo mlade iz cijele BIH u akademiji tu ce se vec privikniti na tezinu bordo dresa .
Koji brat govori Klaudio umjesto Koaudio nek se javi ? 
@pitarBesic je napisao/la:Koji brat govori Klaudio umjesto Koaudio nek se javi ?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.