Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pa zasto ne? Pedro je timski igrac koji nijeigrac svjetske klase ali u nekom odredjenom sistemu igre (kao sto je onaj Barcelonin) on moze biti igrac sampionske ekipe ali limit mu je taj sto je ta Barcelona bila vjerovatno i jedina sampionska ekipa u kojoj je on mogao biti koristan. PEdro nije bas los igrac kao Walnut npr. ako sam nesto nekad lose napisao za njega to je uglavnom bilo zbog onog foristanja kataloncica da je on najbolje krilo svijeta i slicne nebuloze. A objektivno gledajuci PEdro moze biti igrac sampionske ekipe u rotaciji mada sumnjam da to moze biti i u jednoj drugoj bitan kao sto je onda u Barceloni to mu je bio vrhunac igre igrac sistema nesto kao Kagawa u Dortmundu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bas kao sto je Pedro igrac za rotacije, tako je i Kos igrac za prvih jedanaest jedne sampionske ekipe. Reci da Arsenal ne osvaja titule radi njeg je smijesno i idiotski.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Po kojoj to logici ako je Pedro igrac za rotacije Koscielny je igrac za prvih 11 sampionske ekipe?
Haj molim te objasni... dokazano je da Koscielny nije za prvih 11 ekipe koja je sampionska jer ako nisi znao igraci koji imaju kvalitet za takve ekipe do svoje 31 godine su bar jednom igrali za takvu ekipu i takva ekipa bi ih dovela. Da te podsjetim jedini transfer tvog Bossa je transfer u najjadniji Arsenal zadnjih ne znam ni ja koliko godina. A prije nego sto kazes da je to izgovor Koscielnom sto nista nije osvojio jer je dosao u smijesnu i nekonkurentnu ekipu taj njegov kao i transfer igraca slicnih njemu je upravo razlog zasto je ekipa najjadnija i nekonkurentna u borbi za ozbiljne trofeje. Da, to je zato sto su se dovodili raznorazni Koscielni, Giroudi, Monreali, Artete, Cazorle, Mertesackeri. Kad skines cvike subjektivnosti vidjeces da ovo nisu nikakvi top igraci vidjeces da ovi igraci ne bi imali mjesta u ekipama koje su osvjale titule EPL i LP zadnjih godina i kad im pogledas karijere gdje su igrali i sta su postigli vidjeces da sam upravu a onda ces pogledati rezultate Arsenala sa njima i opet ces vidjeti da sam upravu.
Dakle iduci put kad pises nebuloze bolje ti je da ih argumentiras dakle ne mozes ti doci i tvrdtii da je KOscielny igrac za prvih 11 sampionske ekipe bez ijednog konkretnog argumenta i dokaza na svojoj strani. Ja ti mogu dokazati da je dovoljno dobar da igra za neku sampionsku ekipu bar u rotaciji a isto tako sam dokazao da Koscielny nije dovoljno dobar.
Da, i nemoj da mjesas u pricu igrace poput Gerarda koji su nekad u svojoj karijeri sigurno mogli igrati i biti medju glavnim igracima ekipe koja osvaja titule ali iz trecih razloga nisu zavrsili u takvim ekipama i ostali su u timu koji to ne moze napraviti mada on je uzeo tu jednu LP na kraju krajeva.
Dakle iduci put kad pises nebuloze bolje ti je da ih argumentiras dakle ne mozes ti doci i tvrdtii da je KOscielny igrac za prvih 11 sampionske ekipe bez ijednog konkretnog argumenta i dokaza na svojoj strani. Ja ti mogu dokazati da je dovoljno dobar da igra za neku sampionsku ekipu bar u rotaciji a isto tako sam dokazao da Koscielny nije dovoljno dobar.
Da, i nemoj da mjesas u pricu igrace poput Gerarda koji su nekad u svojoj karijeri sigurno mogli igrati i biti medju glavnim igracima ekipe koja osvaja titule ali iz trecih razloga nisu zavrsili u takvim ekipama i ostali su u timu koji to ne moze napraviti mada on je uzeo tu jednu LP na kraju krajeva.
Zasto ga strucnjaci uvrstvaju medju top5 stopera lige?
Walk on, with hope in your hearts.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nemaju pojma eto zasto
Ne moraju stručnjaci, mogu vrhunski penzionisani štoperi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Interesantno je da se ne pozivate na strucnjake i penzionisane igrace kada saspu kritiku na racun Arsenalovih igraca a i voajera izmedju ostalog tada se ne prenose njihove izjave i osim kad ih Seamen stavi nijedna jedina vijest takva ovde se ne bi ni spomenula ali zato ako Ferdinand je rekao pozitivne rijeci o Koscielnom tada se uvelike citiraju i postaju mjerodavni. Sjecam se onda kad je Henry kritikovao i govorio ovo sto aj govorim da fali u svakoj liniji po jedan vrhunski igrac od odbrane, dmf, napada i krila tada se nije bas puno ljudi slagalo i uzimalo za ozbiljno to sot je on bivsi vrhunski igrac i legenda kluba. I nije tu samo Henry, mogao bi da nabrajam do sutra velika imena od kojih su neki otvoreno rekli da Arsenal mora otjerati voajera ali to se ovde nece citirati i uzeti za ozbiljno to sto oni govore.
artemis77 je napisao/la:Zasto ga strucnjaci uvrstvaju medju top5 stopera lige?

Jaka konkurencija.
Kakav je komentar tih "stručnjaka" na igre Koscielnya u epskim porazima od Man Utd 8:2,Chelsea 6:0,Liverpool 5:1,City 6:3.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa i Ramos je igrao u visokim porazima. Ove godine na svom terenu od Barcelone 4-0(hladno mogli primiti jos koji). Igrao u porazu kod kuce 2-6 od Barcelone. U porazu od 5-0 je cak dobio i crveni karton. Crveni je dobio i u porazu od 3-4 kod kuce protiv Barcelone.
Dakle ni on ne valja?
@BBB ti nisi nista dokazao. Tebi je covjek dokazao da je sam Witsel reakao da nije DMF pa to ne prihvatas.
Dakle ni on ne valja?
@BBB ti nisi nista dokazao. Tebi je covjek dokazao da je sam Witsel reakao da nije DMF pa to ne prihvatas.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Svaki put kad ste bez arugmenata hinjski se izvlacite preskacete odgovore, svaki put isto odgovori na pitanje argumentuj i obrazlozi gore navedenu nebulozu i odgovori na pitanja koja sam postavio. Takodjer jos uvijek cekam odgovor na ranije postavljeno pitanje o Panjoudu? Kada ces ti i tebi slicni priznati da ste pricali gluposti kada ste mislili da se moze titula osvojiti sa panjinom u napadu?
Svaki put kad vam se navedu cinjenice izvlacite se...
Meni najomiljenija blamaza sa WC kartonom je Southampton i to ove sezone firsko i hladno 4-0, WC karton briljirao...
Meni najomiljenija blamaza sa WC kartonom je Southampton i to ove sezone firsko i hladno 4-0, WC karton briljirao...
Re: RE: Re: Arsenal
Pajo druze haj se pridruzi na temi sta mislite o makasuBigBigBang je napisao/la:Svaki put kad ste bez arugmenata hinjski se izvlacite preskacete odgovore, svaki put isto odgovori na pitanje argumentuj i obrazlozi gore navedenu nebulozu i odgovori na pitanja koja sam postavio. Takodjer jos uvijek cekam odgovor na ranije postavljeno pitanje o Panjoudu? Kada ces ti i tebi slicni priznati da ste pricali gluposti kada ste mislili da se moze titula osvojiti sa panjinom u napadu?
Re: RE: Re: Arsenal
Pajo druze haj se pridruzi na temi sta mislite o makasuBigBigBang je napisao/la:Svaki put kad ste bez arugmenata hinjski se izvlacite preskacete odgovore, svaki put isto odgovori na pitanje argumentuj i obrazlozi gore navedenu nebulozu i odgovori na pitanja koja sam postavio. Takodjer jos uvijek cekam odgovor na ranije postavljeno pitanje o Panjoudu? Kada ces ti i tebi slicni priznati da ste pricali gluposti kada ste mislili da se moze titula osvojiti sa panjinom u napadu?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Isto kao sto se moze sa Pedrom moze se i sa Giroudom. Cak je ovaj drugi i sam donio titulu svom klubu, dok je Pedro bio obicni vodonosa.
Ne mogu ja tebi objasnit kad ti to ne zelis da razumijes. Ja tebi ovdje sad da redam clanke, da iznosim misljenja strucnjaka, i ti da kazes sve je to u redu, ali ja znam bolje. Ne hvala. A zapitaj se zasto ti niko normalan ne odgovara.
Ne mogu ja tebi objasnit kad ti to ne zelis da razumijes. Ja tebi ovdje sad da redam clanke, da iznosim misljenja strucnjaka, i ti da kazes sve je to u redu, ali ja znam bolje. Ne hvala. A zapitaj se zasto ti niko normalan ne odgovara.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa ti mi odgovaras ocigledno sebe nazivas nenormalnim...Nista ti nisi dokazao priznaj tvrdio sam Panjoudom u napadu se moze osvojiti titula sta je sada 4 sezone ti je kloc forsiran cetiri godine si dobijao sansu da ispadnes upravu i kloc nijednu yebenu sezonu nije mogao 20 da zabije (to su u Engleskoj znali raditi i ne bas vrhunski napadaci u slabijim ekipama). Dakle tvoj panj u jednoj top4 ekipi kojoj je hajmo rei godinama unazad vezni red bio najjaca karika (onaj ofanzivni dio) nije uspio jednu sezonu da zabije preko 15 golova sto mu je rekord koji ce ostati do kraja karijere.
hahaha donio titulu u smijesnoj francuskoj ligi gdje je i Chamakh donio titulu haha jakog argumenta
(nemoj samo reci pored PSG-a, PSG je tada tek pocinjao projekt ovoga sto su danas tako da ne ispadne da je uzeo titulu pored danasnjeg PSG-a) pricamo o najjacim evropskim ligama a to su engleska i spanska, njemacka eventualno italijanska. Razlika izmedju karijere Panjouda i Chamkha u Arsenalu je ta sto je Chamakh poslije pristojne neko bi rekao i dobre polusezone klupiran i nije se vise vraca za stalno u prvih 11 a Panjinaj e 4 godine u prvih 11 sa povremenim klupiranjem poslije crnih serija gdje ne postigne po 2 mjeseca gol kao sto je danas slucaj.
Pedro je bio standardan igrac u prvih 11 vodonosa se zove ono sto ti je Cazorla u spanskoj reprezentaciji igrac koji je u prvih 11 sigurno ne moze biti vodonosa. Inace mi je smijesno sto branim igraca koga ne smatram nekom ultra klasom ali sigurno ga ne smatram ni ultra klocem da ga svedem na nivo Panjouda.
hahaha donio titulu u smijesnoj francuskoj ligi gdje je i Chamakh donio titulu haha jakog argumenta
Pedro je bio standardan igrac u prvih 11 vodonosa se zove ono sto ti je Cazorla u spanskoj reprezentaciji igrac koji je u prvih 11 sigurno ne moze biti vodonosa. Inace mi je smijesno sto branim igraca koga ne smatram nekom ultra klasom ali sigurno ga ne smatram ni ultra klocem da ga svedem na nivo Panjouda.
Dominacija je neminovnost.
Pozdrav ekipi.
Pozdrav ekipi.
Arnelinho ?Arnelv52 je napisao/la:Dominacija je neminovnost.![]()
Pozdrav ekipi.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Paja me razočarao. 
Pozdrav topnik prijatelju, šta ima? Rekoh da navratim.
Pozdrav topnik prijatelju, šta ima? Rekoh da navratim.
Al igra ovaj Ramos i veceras svaka mu cast, treba WC karton da se ugleda na njeg

Alo njemu se moze, on je uzeo sve i jadan moguci trofej sto ga cini WC igracem... 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zato sad daje k'o na traci. Pored onakvih saigraca i ja bih davao golove.Fdbal90 je napisao/la:Pedro covjek koji je postizao golove u finalima barcelone mozda vise nego messi.vama je vodonosa a giru igracina koji donosi trofeje. Covjek dao pevi gol u finalu lige prvaka protiv uniteda (3-1), covjek dao 2 gola u finalu kupa kralja protiv bilbao, super kup evrope protiv sahtora u produzetku, zatim u finalu svetskog klupskog prvenstva je dao gol protiv estudijantesa za 1-1, i zadnje protiv sevilje u super kupu evrope u produzetku. Ali ne covjek nije za titule on je vodonosa **** to sto je dao 6 golova u 5 finala za barcelonu.AllGunsBlazing je napisao/la:Isto kao sto se moze sa Pedrom moze se i sa Giroudom. Cak je ovaj drugi i sam donio titulu svom klubu, dok je Pedro bio obicni vodonosa.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.