Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

High

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la High » 06 apr 2016, 16:10

krmpotich je napisao/la:
High je napisao/la:
Ovo kad se spomene - oznoje mu se američke sisurine.
Mozete mu se samo saget' :shhh:
Tišina, dječko s fetišom na tamnopute. :kafa: Imaš se ti kome saginjati. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 apr 2016, 16:11

miki651 je napisao/la:pretpostavljam da slijede sms ili transkripti iz proljetneg dijela federalne lige kad je Sloboda ušla u premijer ligu a sam g Husić je javno rekao da sredstva nije birao, odnosno radio što i drugi rade ali eto on samo malo bolje ili (jače). Pa biće veselo.
Mislim da si u pravu.Nače se način da se Azmir utiša, a kud češ bolji od dokaza da je kupio ulazak u PL, što je nažalost bolna istina.
Eh sad kako pomiriti te dvije kontradiktornosti, optužuješ nekog za stvari koje si i sam radio :damn:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 06 apr 2016, 16:12

HAJMO SE IGRATI MALO!

REGISTRUJTE SE: http://premijerliga.ba.

KOD ZA LIGU: xoKir7Enpn. :thumbup:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 apr 2016, 16:13

NYKnicks Fan je napisao/la:HAJMO SE IGRATI MALO!

koji kralj :rol: :rol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 apr 2016, 16:13

High je napisao/la:
Tišine, dječko s fetišom na tamnopute. :kafa:
Nije to fetiš nego naklon najvecem udaracu svih vremena :zviz: Isti onakav kojeg mi imamo i poslace na patos onu vazu zenu sto se naziva predsjednikom. Senzualni Dino :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2016, 16:14

Azmir je u proljece u Federalnoj ligi uradio istu stvar kao Zeljeznicar ovo proljece, doveo je Ciru i 10 igraca koji su PL kalibra..
Pricate o necemu o cemu nemate pojma, bar se malo informisite prije nego sto pocnete pisati jer ocito da tu sezonu Federalne niste niti pratili, niti znate kakva je u proljece, a i prije proljeca situacija bila u Jedinstvu.

Mi smo tu sezonu propatili sa sudjenjem i delegiranjem i niko nije izvisio zbog Slobode u konacnici jer Jedinstvo nije bilo bolje i nije imalo kapacitet za dalje sto se vidi i iz naredne dvije sezone Jedinstva.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 apr 2016, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 apr 2016, 16:15

solinas je napisao/la:Cuj advokati fk Sarajeva.
Azmir nema za advokata sirotinja :urnebes:
Dok pitari skontaju da su opet popisani prodje voz.
I to od vlastite uprave.
A ne znam fakat čemu se oni ovdje nadaju, zašto se uzdižu, tražio je izvinjenje prije 2 mjeseca, i traži ga opet, čemu su tu oni u prednosti da se ovoliko dižu? I Velež ih je popiš'o, Slavija davno rekla svoje, Travnik ima dokaze koji se savršeno uklapaju u sve ovo, još ako iz Viteza progovore...
Ne vide dalje od očiju i onog što im serviraju, a zapravo su bliže ambisu nego što mogu zamislit.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 apr 2016, 16:15

Rinuka je napisao/la:Zna li neko ko ce umjesto slobode uci u ligu 12, ako njih izbace? Mora li to biti neko iz TK, ili ce se gledati tabela prve federalne??
Razigravaju 11-ti iz PL i drugi iz federalne :rol: :rol:

High

Post Postao/la High » 06 apr 2016, 16:16

krmpotich je napisao/la:
High je napisao/la:
Tišine, dječko s fetišom na tamnopute. :kafa:
Nije to fetiš nego naklon najvecem udaracu svih vremena :zviz: Isti onakav kojeg mi imamo i poslace na patos onu vazu zenu sto se naziva predsjednikom. Senzualni Dino :kafa:
Voliš, dakle, udarače? Bude li masnica? :hmmmmm: Znoj sa naturaliziranih američkih dojčina pada po volanžijinim farmerkama čim se spomene posao ispod žita u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine - bliži se egzodus u SAD. :hmmmmm:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 06 apr 2016, 16:17

sloboda ce najvjerovatnije biti izbacena iz PL..husic je priznao da je kupio ulazak u istu, a osim toga priznao je i da su sudije bile kupljene kad je rekao da mu je to dino sredio, za sto nema nikakav dokaz i dino ce ga tuziti za tu klevetu..steta jbg, bili su fino krenuli :cry: :cry:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 apr 2016, 16:19

Rinuka je napisao/la:sloboda ce najvjerovatnije biti izbacena iz PL..husic je priznao da je kupio ulazak u istu, a osim toga priznao je i da su sudije bile kupljene kad je rekao da mu je to dino sredio, za sto nema nikakav dokaz i dino ce ga tuziti za tu klevetu..steta jbg, bili su fino krenuli :cry: :cry:
al fakat :(
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 06 apr 2016, 16:20

narodniheroj je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Zna li neko ko ce umjesto slobode uci u ligu 12, ako njih izbace? Mora li to biti neko iz TK, ili ce se gledati tabela prve federalne??
Razigravaju 11-ti iz PL i drugi iz federalne :rol: :rol:
Pa to je najbolje za ligu, medjutim steta je da niko iz njihovog kanotna ne igra PL..Zna li neko kakva je situacija sa onima iz Siminog Hana? Mogu li oni nekako uskociti umjesto slobode?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 06 apr 2016, 16:20

miki651 je napisao/la:pretpostavljam da slijede sms ili transkripti iz proljetneg dijela federalne lige kad je Sloboda ušla u premijer ligu a sam g Husić je javno rekao da sredstva nije birao, odnosno radio što i drugi rade ali eto on samo malo bolje ili (jače). Pa biće veselo.
Nakon utakmice Pod BB između Branitelja i Slobode 2014. godine jedan stariji gospodin se pozdravlja sa Ćirom i čestita mu na pobjedi a ovaj mu odgovara: "Daj, nemoj me z@****'".... :D
Volim te bola'!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 06 apr 2016, 16:20

Pazite sta pricate, karma je **** :wave:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 apr 2016, 16:23

wobly92 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:HAJMO SE IGRATI MALO!

Imal' kakva za 1. ligu Federacije? Trebaće Torpedašima.
Govore za Slobodu a po "njihovom scenariju "Sarajevo leti prije Slobode :urnebes:
Hrabre sami sebe a muda sebi pojedose.
**** ih je dinokijo za vjeke vjekova :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2016, 16:24

PiazzaGrande je napisao/la:
Nakon utakmice Pod BB između Branitelja i Slobode 2014. godine jedan stariji gospodin se pozdravlja sa Ćirom i čestita mu na pobjedi a ovaj mu odgovara: "Daj, nemoj me z@****'".... :D
Ovo je kljucan dokaz, predlazem da pozovemo starijeg gospodina u savez da prozbori koju uz polovku lozovace :thumbup:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 apr 2016, 16:25

Sjedi sad Pilav kod Kibeta sa Dinom, smiju se i kazu Husicu pedala iz fudbala :rol:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 06 apr 2016, 16:30

@tuzlak1987...nije ovo nikakav ključni dokaz, samo prepričavam situaciju koju sam vidio a ti ako misliš da ste povratak u PLBiH izborili samo igrama na zelenom terenu onda si mnogo naivan, šinko...isto kao što se ni titula ne osvaja samo na travnjaku, ne samo kod nas nego svugdje...
Volim te bola'!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 apr 2016, 16:31

Eh kad fukarice pred sudiju bace screnshoot privatne poruke s foruma. Ima da sudija raspusti sud i osudi Dinu na giljotinu.
Kakvi su to kapaciteti, njima je dokaz privatna poruka nekog iz Travnika i saopstenje Veleza. :rol: :bow: :tokralju:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2016, 16:33

PiazzaGrande je napisao/la:@tuzlak1987...nije ovo nikakav ključni dokaz, samo prepričavam situaciju koju sam vidio a ti ako misliš da ste povratak u PLBiH izborili samo igrama na zelenom terenu onda si mnogo naivan, šinko...isto kao što se ni titula ne osvaja samo na travnjaku, ne samo kod nas nego svugdje...
Koja ekipa je bila bolja to proljece u Federalnoj od Slobode?
Niste realni nikako, po vama je trebalo da Sloboda odigra protiv svake ekipe koja ce zapeti, a Jedinstvo i ostali da odigraju meceve gdje ce protivnik igrati na pola snage.
Protiv Slobode je Rudar zapeo, zapela je i Gracanica i tu je Sloboda uzela 1 bod. Jedinstvo je krivo samo sebi jer je kiksalo protiv Igmana koji se borio za opstanak, Goska i izgubilo na Tusnju zasluzeno 2:0
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 apr 2016, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []