Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Carreno Busta - Donskoy 20.5+
Loše sinoc pravo..sta se dešava sa ovim cikagom to samo bog zna.. Nadam se da nece u po da se ne ofiraju bezveze..mirza odlicno kreno i na kraju samo 12..
Za danas mi se sviđa real 2.ne znam da li da igram i ronalda gol.. Teško im wolfsburg može parirat.. Kraljevi puni samopouzdanja nakon pobjede protiv barce.. Od nba mi se sviđa Barea 18,5 VIŠE, derona opet nema. Barea u dobroj formi zadnje vrijeme, uzima prosjecno 20 šuteva i postiže 25 poena.
Za danas mi se sviđa real 2.ne znam da li da igram i ronalda gol.. Teško im wolfsburg može parirat.. Kraljevi puni samopouzdanja nakon pobjede protiv barce.. Od nba mi se sviđa Barea 18,5 VIŠE, derona opet nema. Barea u dobroj formi zadnje vrijeme, uzima prosjecno 20 šuteva i postiže 25 poena.
Dinamo 1
Wolfsburg ps1
Psg ps1
Wolfsburg ukupno vise zutih 4,5
Psg ukupno vise zutih 4,5
MTK Budapest 1
Dinamo odavno nije imao prelaza, pa cu i to probati iz 2/1 na sitno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Wolfsburg ps1
Psg ps1
Wolfsburg ukupno vise zutih 4,5
Psg ukupno vise zutih 4,5
MTK Budapest 1
Dinamo odavno nije imao prelaza, pa cu i to probati iz 2/1 na sitno.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

P.George 20,5
Fournier 14,5
Bogdanovic 16,5
Douglas 13,5
Anthony 22,5
Westbrook 22,5
-
vivaILchelik
- Kontakt:
bambus je napisao/la:Sto se premiera tice,djelimicno je istina..
Sad ti je fazon Premier World Sport i Premier Sport kladionica..Nesto poput bet-live-a i sportplusa..
I sad ako si se ti uclanio u Premier World Sport samo u tim poslovnicama i mozes uplacivati,odnosno isplacivati dobitke.Njih je vise jer su prvi poceli,ovo je tek nastalo..Udjes u aplikaciju i ides isplata,izbaci ti poslovnice u kojima mozes uplacivati,odnosno isplacivati novac.Takodjer mozes i iz drugih gradova vrsit uplate/isplate..A RS samo moze u svom entitetu.Takodjer mozes se uclaniti i u ovaj drugi premier,dobit ces clanski i novi aktivacijski racun mozes otvorit.Cirkus,pa hajd.Kad udjes u premier nit znas koji ti je clanski,niti koja je poslovnica.
Poštovani,
Igrači učlanjeni u Premier Sport-u Republika Srpska mogu uplaćivati i isplaćivati novac samo u poslovnicama Premier Sport-a Republika Srpska.
Igrači učlanjeni u Premier Sport-u Federacija BiH mogu uplaćivati i isplaćivati novac samo u poslovnicama Premier Sport-a Federacija BiH.
Igrači učlanjeni u Premier World Sport-u mogu uplaćivati i isplaćivati novac samo u poslovnicama Premier World Sport-a.
Kako ćete znati koja poslovnica pripada kojoj firmi? Ukratko: možete uplaćivati i isplaćivati u svojoj matičnoj poslovnici i svim onim poslovnicama koje Vam se prikažu kod rezervacije isplate. Dakle, najlakše ćete saznati u kojim sve poslovnicama možete uplaćivati i isplaćivati je tako da odete na svoj račun i započnete proces rezervacije (nema veze ako nemate na računu). One poslovnice koje Vam se prikažu - u njima možete.
Ako Vam zbog daljine poslovnica to ne odgovara, Vi se bez problema možete ponovno učlaniti u neku od poslovnica koja Vam odgovara. Samo posjetite poslovnicu i zatražite to.
Hvala na razumijevanju.
Lijep pozdrav
Premier
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Inace samo pratim ovu temu ali vidim niko nista NBA tako da idem ja nabrzaka
The Cavs say that LeBron James will sit out tonight's game vs. Indiana for rest.
Irving vise 20.5
Indiana - Cleveland 1 @1,65
P George preko 20.5 (u Premieru, neke kladionice drze i po 22.5, bitna tekma protiv Cavsa, uvijek je nalozen protiv jacih ekipa, nema Jamesa ocekuje se pobjeda Indiane koja im je svakako bitna.. po ovoj mizernoj granici trebao bi prebaciti)
Uz to jos:
Harden preko 29.5 (mozda i najbitnija tekma sezone, covjek je ubjedljivo glavni igrac ekipe, uzimat ce trojke, ulazit pod kos, jos uz losu formu Howarda zbog ko zna cega, ovo bi trebalo u over + tekma je najzanimljivija veceras i Harden to zna i voli)
Harris preko 14.5 (samo Premier cuva ovu granicu, u ostalim kld je koliko ja znam oko 16.5, ide on preko)
The Cavs say that LeBron James will sit out tonight's game vs. Indiana for rest.
Irving vise 20.5
Indiana - Cleveland 1 @1,65
P George preko 20.5 (u Premieru, neke kladionice drze i po 22.5, bitna tekma protiv Cavsa, uvijek je nalozen protiv jacih ekipa, nema Jamesa ocekuje se pobjeda Indiane koja im je svakako bitna.. po ovoj mizernoj granici trebao bi prebaciti)
Uz to jos:
Harden preko 29.5 (mozda i najbitnija tekma sezone, covjek je ubjedljivo glavni igrac ekipe, uzimat ce trojke, ulazit pod kos, jos uz losu formu Howarda zbog ko zna cega, ovo bi trebalo u over + tekma je najzanimljivija veceras i Harden to zna i voli)
Harris preko 14.5 (samo Premier cuva ovu granicu, u ostalim kld je koliko ja znam oko 16.5, ide on preko)
SAMO ČELIK !
Mislim da sam tako i napisao.vivaILchelik je napisao/la: Lijep pozdrav
Premier
!
-
shalabajzer
- Kontakt:
Ko ima para nek live igra Portlanda keca dok je 1.7 kvota.......Ne igraju Westbrook, Ibaka i Durant (veceras ih odmara izgleda
)
Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sve utakmice evropske lige preko kartona, margine su 4,5, izuzev Dortmund gdje je 3,5.
Vilareal 1,
Real-Khmimki zbroj koseva 170,5 manje.
Cska hokej broj golova 5,5 manje
Kvota 28
Vilareal 1,
Real-Khmimki zbroj koseva 170,5 manje.
Cska hokej broj golova 5,5 manje
Kvota 28
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves 2
Za kingse neće nastupiti Marco Bellineli,Rajon Rondo,Demarcus Cousins i Omri Casspi, a Cauley-Stein je upitan.
Za kingse neće nastupiti Marco Bellineli,Rajon Rondo,Demarcus Cousins i Omri Casspi, a Cauley-Stein je upitan.
-
shalabajzer
- Kontakt:
adis30 je napisao/la:Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves 2
Slazem se s ovim ......Kingsima u cilju da izgube sve do kraja
Ima li kakav prijedlog za under/over igraca ??
-
shalabajzer
- Kontakt:
Minesota 2shalabajzer je napisao/la:adis30 je napisao/la:Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves 2
Slazem se s ovim ......Kingsima u cilju da izgube sve do kraja, tako da ce odmarat ih sve.....
Ima li kakav prijedlog za under/over igraca ??
Booker 17,5+ (PHO) i ne mogu da se odlucim za jos jedan par....**** Premier i uslovi xD
Zašto je ovolika kvota na Toronto?
-
shalabajzer
- Kontakt:
Vjerovatno sto ce se Lowry i DeRozan odmarati, a Atalanta ganja pobjeduda zadrzi trecu poziciju......mada bice to gutavo xDbeka23 je napisao/la:Zašto je ovolika kvota na Toronto?
-
shalabajzer
- Kontakt:
Minnesota 2
D.Booker 17,5+
K.Leonard 20,5+ Premier Kladionica
..............................................................
i narodni tiket sto bi se reklo
A.Horford 13.5+
J.Valanciunas 11.5 +
J.Harden 30.5 +
K.Leonard 20.5+
D.Howard 12.5 -
GSW (107.5) -
Sretno nam ko isprati

D.Booker 17,5+
K.Leonard 20,5+ Premier Kladionica
..............................................................
i narodni tiket sto bi se reklo
A.Horford 13.5+
J.Valanciunas 11.5 +
J.Harden 30.5 +
K.Leonard 20.5+
D.Howard 12.5 -
GSW (107.5) -
Sretno nam ko isprati
Najsvježije:shalabajzer je napisao/la:Vjerovatno sto ce se Lowry i DeRozan odmarati, a Atalanta ganja pobjeduda zadrzi trecu poziciju......mada bice to gutavo xDbeka23 je napisao/la:Zašto je ovolika kvota na Toronto?
Opalit kp2 pa šta Bog daEarly indications are that Dwane Casey will not rest his starters for Thursday's game against the Hawks, according **** of Rick Bonnell.
-
shalabajzer
- Kontakt:
Ma ja sam vec odigrao...izbjegao sam ja tu tekmu....ala ko ne bude odmarao startere trebala bi 2 onda doci...mada je NBA poludio u zadnje vrijeme xDbeka23 je napisao/la:Najsvježije:shalabajzer je napisao/la:Vjerovatno sto ce se Lowry i DeRozan odmarati, a Atalanta ganja pobjeduda zadrzi trecu poziciju......mada bice to gutavo xDbeka23 je napisao/la:Zašto je ovolika kvota na Toronto?
Opalit kp2 pa šta Bog daEarly indications are that Dwane Casey will not rest his starters for Thursday's game against the Hawks, according **** of Rick Bonnell.
Ova lutrija stvarno ima dobru ponudu
, steta sto nemaju online kladjenje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.