Champions League 2015/16

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Donnie Darko » 06 apr 2016, 18:17

alan_kardec je napisao/la:Večeras Real dobija u hendikepu. Kako se približava kraj sezone, Vukovi se pretvaraju u ovce, strašno su pali u formi.
I ja mislim da će ovo otići u hendikep večeras.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 06 apr 2016, 18:32

DakleM, da sumiramo.

Madridski orijentisana novina, MARCA, u svom naslovu kaže da je drugi žuti za Torresa bio sasvim regularna i ispravna stvar.
slika
Sam Torres izjavi sljedeće:

"Znam da sam napravio dvije greške jer se za takve prekršaje obično i dobijaju žuti kartoni i iskreno mi je žao što sam iznevjerio svoje suigrače i navijače. Ovo je jedan od najgorih trenutaka u mojoj nogometnoj karijeri''.

I tako direktno prizna krivicu za glupost koju je napravio.

Rio Ferdinand i ostali englezi ( vjerujem da ovo @rio može naći ) naprave analizu i odlučno se slože da je sudija uradio ispravnu stvar.

I na kraju krajeva,
sam pajsoni prizna sve to
BigBigBang je napisao/la:Istina jesu bili prekrsaji Torres jeste glup

Da bi nakon toga opalio sebi takav samošamar da sam se ja crvenio ispred njega slika

Što kolega kaže,

naložen je u zadnje vrijeme da dokaže nešto, ali ne zna ni on šta

:rol: :tokralju:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 06 apr 2016, 18:36

anonymousHD je napisao/la:Mene bi bilo stid branit ovakve lopove.
Pa svake godine, svaka KO faza, njima se štima, svaka utakmica sudija nešto pomogne, a pogotovo kad su u zaostatku, tad dodatno pomažu.
Smešan klub.
Zato i izvlace godinama samo buraniju a ne sile poput Wolfsburga,Schalkea,Apoela,Rome.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 apr 2016, 18:37

Izvini inteligentni ali gdje ti u ovoj recenici vidis priznanje i za sta? Molim te objasni mi gledam sta sam izjavio i opet ne shvatam kakvo priznanje za sta? Pomozi mi molim te?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2016, 18:39

Petardaa je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:PEtarda drugi lazov, to je situacija kad RVP nije imao nijedan zuti karton dakle lazove prvi je dobio u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena i da mu ga je tu dao svejedno to ne bi bio drugi zuti i crveni. Dakle u sudijskoj nadoknadi za jedan faul je dobio zuti karton jer mu je ovde progledao kroz prste, dakle jos jedan katalonski risto djogo je razotkriven.
U svakom slučaju je napravio 2 faula za 2 žuta kartona zar ne? :mrgreen: Prvi žuti je valjda dobio za ovo ali ne piše u kojoj minuti

slika

I zašto si izbjegao napisati da je Arsenal napravio preokret u prvoj utakmici isključivo, jedino i samo iz razloga jer je Messiju poništen regularan gol za 2-0? :mrgreen:
vidimo ovdje iz prilozenih snimaka kako je tu vece van persie bio humanisticki nastrojen i kako je iskljucen na pravdi boga jer sudije rade za barcu

ne znam gdje nalazite ove snimke, bilo bi lijepo da vidimo iz tog dvomeca kako je barci ponisten cist gol, ak se sjecam ona situacija kad je bilo rukometa igraca arsenala, al ne svira covjek cist penal, onda u produzetku akcije jos ponisti i cist gol, nevidjena lakrdija i pomoc arsenalu da ostane u zivotu

bilo bi lijepo vidjeti i taj persijev sut, da vidimo kako je to sutao po goolu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 apr 2016, 18:40

Jel ovo nema na Areni PSG-City :?
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 06 apr 2016, 18:40

anonymousHD je napisao/la:Mene bi bilo stid branit ovakve lopove.
Pa svake godine, svaka KO faza, njima se štima, svaka utakmica sudija nešto pomogne, a pogotovo kad su u zaostatku, tad dodatno pomažu.
Smešan klub.
Penal za Real protiv Juventusa prošle sezone?
Da li je Carvajal dobio crveni kada je srušio Teveza kao zadnje igrač odbrane?
Da li je Carvajal dobio crveni kada je namjerno udario Mandžukića protiv Atletica u svom 16-ercu?
Da li je Felix Brych prošle sezone dao i dva žuta (crveni) Ardi Turanu protiv Reala?
Da li je Galata oštećena za 2 penala protiv Reala? U drugoj utakmici je Real bio pregažen ali su prošli jer su dobili 3-0 u prvoj
Da li su Benzema i Khedira trebali dobiti 2 crvena u toj istoj utakmici protiv Galate?
Kakav je crveni dobio Nani protiv Reala?
Da li je Ronaldo zabio gol iz ofsajda protiv Bayerna 2012 godine?
Da li je Realu u toj utakmici suđen penal?
Da li isti takav penal nije suđen Bayernu nakon igranja rukom Pepea za koji bi dobio drugi žuti?
Da li Real godinama dobija najlakše protivnike u knokaut-fazi i kad dobiju težeg ti klubovi budu pokradeni?
Da li je Real osvojio Primeru 2011/12 uz ogromnu sudačku pomoć?
Da li su im pokušali naštitati titulu u prošle sezone ali nisu uspjeli?
Da li su sudije Ramosu, Pepeu, Ronaldu, Carvajalu zajedno oprostili oko 30-40 crvenih kartona od kad su u Realu?
Da li je Real osvojio LP 1998 godine zbog gola iz ofsajda Mijatovića u finalu?
Da li ima smisla da navijač Reala priča o namještanju i pomoći sudija? :rol: :rol: :rol:

Barca jeste gurana u LP ali su isto tako bili i oštećeni za razliku od Reala ;)
Zadnja izmjena: Petardaa, dana/u 06 apr 2016, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 apr 2016, 18:41

hahahaha Risto Djogo ponovo u akciji ala onomad Chelsea pokrao Barcelonu :rol: :rol:

Nakon sto je razotkriven u jednoj lazi a to je davljenje igraca Barcelone koje je pripisao RVP-u sada je Risto izmislio nove lazi i nebuloze :rol:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 apr 2016, 18:43

BigBigBang je napisao/la:Risto Djogo
:rol:

Na koga misliš, pod jedan, i pod dva, Đe ti ovaj pade na pamet ??
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 06 apr 2016, 18:46

Ne mogu da vjerujem da su ljudi nasjeli na objavu one djecurlije sa Barcelona Balkan,u vezi Toresa.

Sta je ustvari rek'o.

Torres said in the mixed zone after the game: "It was a complicated day. If not the worst day, probably among the worst in my career."

"I am sad to have left the team with 10. In a way I feel responsible for the team not winning. I am certain that with 11 it would have been totally different.

"But I am proud to play in this team. The result is not all bad. At the Calderon, anything is possible."

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 apr 2016, 18:48

Risto Djogo ti je ponzati ratni propagandista sa Radiotelevizije Republike Srpske koji je poznat po brojnim lazima koje je izrekao tokom rata a svakako najpoznatija od svih je ona da je u Sarajevu Davorin Popovic bacao djecu srpske nacionalnosti lavovima u Pionirskoj dolini (Zooloski vrt).

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 apr 2016, 18:51

Ma znam ja ko je on, i šta je radio neg' sam mislio sa kime si ga poistvojetio na forumu ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 apr 2016, 19:18

Da kad covjek kaze " na neki nacin se osjecam odgovornim" to je indirektno priznanje :lol:
Mandrax,pa barem si ti iznad blata u kojemu se kanta valja evo 24h.
Poceo je i licno vrijedjati jer u stvari argumenata osim lazi nema.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 apr 2016, 19:23

Cuj Rajaz licno vrijeđa, a zapravo njega ovdje porede sa onim raznim zločincem Ristom Djogom :shock: ...jbt, kako se ljudi prave naivni, koliko licemjerstva izbija

I vidim ne popušta manija i histerija za Toresom, madridisti i dalje kmeče za pravdom svojih komšija Atletica :urnebes: urnebesna komedija

A niko nece pomenuti da je npr. Benfica sinoc zakinuta za cist penal protiv Bayerna, to ne zanima dežurne moraliste sa ovog foruma, oni se samo bave Barcom 24/7, samo kad je Barca u pitanju njima se aktiviraju refleksi i potreba da optužuju.

Sad ce Anonimus nastaviti kmečati o Atleticu i pravdi za Torresa, a Madridist po 186 put pisati kako je Barca sve svoje titule kupila preko sudija...šta ces, ima se love :kafa:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 06 apr 2016, 19:32

madridist je napisao/la:Da kad covjek kaze " na neki nacin se osjecam odgovornim" to je indirektno priznanje :lol:
Mandrax,pa barem si ti iznad blata u kojemu se kanta valja evo 24h.
Poceo je i licno vrijedjati jer u stvari argumenata osim lazi nema.
slika

http://staznaci.com/indirektno

http://staznaci.com/argument

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 apr 2016, 19:37

Prenosi li iko PSG- City veceras?!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 apr 2016, 19:43

SlevinKelevra je napisao/la:Prenosi li iko PSG- City veceras?!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 06 apr 2016, 19:45

let3 je napisao/la:Cuj Rajaz licno vrijeđa, a zapravo njega ovdje porede sa onim raznim zločincem Ristom Djogom :shock: ...jbt, kako se ljudi prave naivni, koliko licemjerstva izbija

I vidim ne popušta manija i histerija za Toresom, madridisti i dalje kmeče za pravdom svojih komšija Atletica :urnebes: urnebesna komedija

A niko nece pomenuti da je npr. Benfica sinoc zakinuta za cist penal protiv Bayerna, to ne zanima dežurne moraliste sa ovog foruma, oni se samo bave Barcom 24/7, samo kad je Barca u pitanju njima se aktiviraju refleksi i potreba da optužuju.

Sad ce Anonimus nastaviti kmečati o Atleticu i pravdi za Torresa, a Madridist po 186 put pisati kako je Barca sve svoje titule kupila preko sudija...šta ces, ima se love :kafa:
Svako igranje rukom u 16 ne znaci automatsko sviranje penala. Ovakve stvari od sinoc se ostavljaju sudiji na procjenu koji uzima nekoliko faktora u razmatranjr i pri tome pravi odluku, a ti faktori izmedju ostalih su: polozaj igraca i ruke, namjera igraca, kretanje ruke ka lopti ili lopte ka ruci, gol sansa, uticaj na napad, mogucnost, sposobnost igraca da skloni ruku itd. Uzmi sve u razmatranje i reci da li je ono penal? Lahm ili bilo ko sumnjam da bi prosao ljekarski bez jedne ili obje ruke a ocigledno samo takav igrac ne bi igrao rukom u onoj situaciji. Sudija uzevsk u obzir koliko je razmisljao stice se dojam da je ono rutinska oduka i bez puno dvoumljenja. Opet, naravno da je dobro sto nismo kaznjeni penalom pa i da je bio, sa tim nemam problema jer na ovaj ili onaj nacin svako dobija takve poklone sto je i dio igre.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 apr 2016, 19:50

muamerc je napisao/la:
let3 je napisao/la:Cuj Rajaz licno vrijeđa, a zapravo njega ovdje porede sa onim raznim zločincem Ristom Djogom :shock: ...jbt, kako se ljudi prave naivni, koliko licemjerstva izbija

Svako igranje rukom u 16 ne znaci automatsko sviranje penala. Ovakve stvari od sinoc se ostavljaju sudiji na procjenu koji uzima nekoliko faktora u razmatranjr i pri tome pravi odluku, a ti faktori izmedju ostalih su: polozaj igraca i ruke, namjera igraca, kretanje ruke ka lopti ili lopte ka ruci, gol sansa, uticaj na napad, mogucnost, sposobnost igraca da skloni ruku itd. Uzmi sve u razmatranje i reci da li je ono penal? Lahm ili bilo ko sumnjam da bi prosao ljekarski bez jedne ili obje ruke a ocigledno samo takav igrac ne bi igrao rukom u onoj situaciji. Sudija uzevsk u obzir koliko je razmisljao stice se dojam da je ono rutinska oduka i bez puno dvoumljenja. Opet, naravno da je dobro sto nismo kaznjeni penalom pa i da je bio, sa tim nemam problema jer na ovaj ili onaj nacin svako dobija takve poklone sto je i dio igre.
Uopšte nije bila namjera i poena pricati o Lahmu i penalu za Benficu.
Ali ne brini, nece se dežurni moralisti baviti Benficom i Bayernom ;) njih to ne zanima...imaju oni svoje stare fetiše na Barcu.

A ono je bio cist penal, priznat ces i sam ;) vidjeli smo svi bezbroj sviranih penala za identicnu situaciju, da se ne lažemo ;)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 apr 2016, 19:51

SlevinKelevra je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Prenosi li iko PSG- City veceras?!
:urnebes: :mrgreen:
Saznat cemo izgleda jedino u areninoj emisiji. :roll: :oops:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []