FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 06 apr 2016, 14:38

Iraola je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Nazalost, nista od Vojvode.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
To se pretpostavljalo ali eto nadali smo se, ko je najbliži kandidat za klupu ?
Vjeruj da ne znam. Van Lukavca sam vec danima. Ovo za Vojvodu je iz prve ruke, kao i obicno ;)

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Iraola
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Iraola » 06 apr 2016, 16:58

Sportimo je napisao/la:Kako bi lijepo bilo poceti razmisljati zrelije,u smijeru koji vodi ka dobrom....siguran sam da u nasem gradu ima jos pametnih,i onih koji vole nas klub,da stanu i zapitaju se gdje je mjesto Radnickom,i uopsteno sportu u Lukavcu...jaka sredina a nivo sporta????tu smo malo i mi krivi....boli kad vidim mladog fudbalera na pomocnom da jedva rukom izvadi loptu iz trave pored korner zastavice,a i jednako boli kad vidim da se i nasa dvorana polagano unistava...gledamo naprijed,zelimo naprijed,a nestvaramo uslove...ZASLUZUJEMO PLASTICNI TRAVNJAK???garancija buducnosti,ali osim jake sredine,moramo imati i zdravu sredinu...trebaju nam ljudi u upravi,zeljni da rade,zato sto vole Radnicki....docekat cemo i to...siguran sam...
Svi se tome nadamo, a insfrastruktura je iz godine u godinu sve gora, trenutno je katastrofalna. A imamo uslove tj. ljude koji to mogu, ali ko j. Radnički, tako ti je to u BiH gdje se sve gleda stranački i svako gleda da mu marka uleti u džep a koga briga za budućnost i sve ostalo, malo je ljudi kao što je Azmir Husić, to se dešava jednom u x godina.. Ali šta je tu je od kukanja nema ništa, da je bar od ljeta početi travnjak sređivat, to nit je teško nit treba neki iznos za to pogotovo kad skontaš da je tu odma i voda.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 06 apr 2016, 18:51

Imali smo odbojkase,odbojkasice,rukometase,dzudo,karate,kuglanje......imali smo kvalitet,bili smo u vrhu...kosarkasi!!!momci se bore,da nezaboravim Radnicki je cak davao i prve reprez. u fudbalu (nogometu)...mora,treba,i moze se pruziti sansa,stvoriti uslovi da se ponovo stvori novi repre...jak je Lukavac,jaka organizacija...i opet kazem mozemo to svi zajedno,pa da docekamo,pun Josik i nasu dvoranu..

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 08 apr 2016, 15:46

Stizel sutra organizovano Vasa navijačka skupina?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 08 apr 2016, 16:10

Nah1d je napisao/la:Stizel sutra organizovano Vasa navijačka skupina?
Ne.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 apr 2016, 22:47

E ako je istina za ovo za grafit na Ircu u Tuzli stvarno ste dno dna. ...dzaba navlacite bijes na desetine momaka koji rade u Tuzli,skoluju se....
Neko ce dzaba "obrat zelen bostan".
Fuj
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 08 apr 2016, 23:06

solinas je napisao/la:E ako je istina za ovo za grafit na Ircu u Tuzli stvarno ste dno dna. ...dzaba navlacite bijes na desetine momaka koji rade u Tuzli,skoluju se....
Fuj
Totalno se slazem s jednim da je to dno dna pa ko god da je to uradio. Unistiti grafit mogu samo debili . Ali ne zaboravi da ste isto tako i vi nama uradili prije par mjeseci , tako da debila ima na svim stranama. Sada kada udjem u vas pdf i procitam sta pisete o nama pa covjek moze samo da vas mrzi i da vas pljuje na svakom mogucem koraku. I kada kazete sto vas ljudi na TK ne vole , udji na svoj pdf Slobode i procitaj... Sramota za "gradjane" jer ja kao "seljak" onako nesto ne bi ni Radovanu pisao. Nikada necete biti veliki klub jer ste kao ljudi mali i iskopleksirani , cast pojedincima, ali bas pojedincima...Pozdrav

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 apr 2016, 00:03

solinas je napisao/la:E ako je istina za ovo za grafit na Ircu u Tuzli stvarno ste dno dna. ...dzaba navlacite bijes na desetine momaka koji rade u Tuzli,skoluju se....
Fuj
Slazem se da je dno dna unistiti grafit. Ali druze, gdje si bio kad su se balavci, koji su se predstavljali kao "Fukare" fotografisali kako piske i saraju, tj. unistavaju grafit Sioux u Lukavcu?
Smijali ste se svi redom i podrzavali taj vandalski cin svojstven seljadiji koja s navijackom furkom ima zajednickog k'o ja sa Stanijom Dobrojevic u fizickom izgledu. Niko nije ni jednim slovom osudio taj idiotizam.

Te prijetnje iz Beca ostavi za tamosnje prilike. Posto licno poznajem neke momke koji su radili grafit na Ircu, znam koliko su truda ulozili u sve to i stvarno mi je zao da je grafit oskrnavljen. To nije navijacka furka...ali kao sto sam ranije napisao - vi ste svojom podrskom vandalima dali podstrek drugim vandalima (za koje imate tek insinuacije da su iz Lukavca) da urade istu stvar.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 apr 2016, 01:16

7aprildomemoj je napisao/la:
Iraola je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Nazalost, nista od Vojvode.

To se pretpostavljalo ali eto nadali smo se, ko je najbliži kandidat za klupu ?
Imal šanse da dovedete sir Irfana Džindu i spasite nas muke :mrgreen:
Džindo ostaje vama...nama će jedan vaš. Mislim da je dobar izbor ;)

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 09 apr 2016, 01:59

Fuj
Neka budala(naravno vaša) vam bacila bombu(ne bukvalno) da je grafit uništen,i vas par većih budala se napalilo i odma muda se stegla,po kome da pljujemo,ajmo po onom ko je konkurencija :D ko vas još ozbiljno doživljava? hahah nego jel dno dna grafit glavni u našem gradu sa divnim rukopisom napisano "fkr 87" .. jel dno dna skidati parole ? aa nije,jer ste vi fukare,huligani :D radite "akcije" hahahah

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 09 apr 2016, 18:41

Eee sad smo dosli u situaciju gdje nam je pobjeda imperativ, imamo srecu pa igramo kuci naredne dvije utakmice, jednostavno moramo dobiti Bosnu i Branitelj ili nam se ne pise dobro, ko dolazi kao novi trener, radi li ta nova uprava nesto ili tonemo sve dublje i dublje...

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 09 apr 2016, 20:14

Pa niko se nije ni nadao bodu iz Gradačca, ionako je protiv Bosne/Branitelja imperativ. Danas dobar teren, naši su skroz tanki. Zvijezda nije nešto posebno tako da onaj rezultat koji je glasio 3:0 opravdao je našu 0 ali njihovu 3 ne. Na kraju je moglo biti čak i 3:2 ali eto okrenimo se Bosni i pobjedi s kojom ostajemo u ligi.

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 09 apr 2016, 20:16

dobar teren u gradaccu, sigurno najbolji u ovoj ligi i to je jedan od razloga sto zvijezda treba u pl. sretno im u nastavku prvenstva.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 10 apr 2016, 13:13

Imamo jos 5 tekmi kuci ako od toga uzmemo 10 bodova i jos koji bod s strane opstanak je siguran. Bitno je to da Borac ne opstane u PL ,to je mozda i kljucno za opstanak, Svidja mi se i jucerasnji rezultat u Banovicima jer su to dvije ekipe s kojima igramo posljednja dva kola, gdje vjerujem da bi mogli do tada ispasti iz utrke za PL a onda ce se moci lakse igrati s njima. Uvjeren sam da opstajemo ali da sam sretan sta se desava s klubom , daleko od toga.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 10 apr 2016, 14:48

sodaacm je napisao/la:Imamo jos 5 tekmi kuci ako od toga uzmemo 10 bodova i jos koji bod s strane opstanak je siguran. Bitno je to da Borac ne opstane u PL ,to je mozda i kljucno za opstanak, Svidja mi se i jucerasnji rezultat u Banovicima jer su to dvije ekipe s kojima igramo posljednja dva kola, gdje vjerujem da bi mogli do tada ispasti iz utrke za PL a onda ce se moci lakse igrati s njima. Uvjeren sam da opstajemo ali da sam sretan sta se desava s klubom , daleko od toga.
Baš tako, samo ne znam tačno šta se dešava sa Siouxima, nema nikog već jedno 3 utakmice od onog incidenta-tuče na jugu..

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 11 apr 2016, 16:12

Jesu li Muslimovic i Alic preuzeli Radnicki.
BosnaE

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 11 apr 2016, 18:39

Eto vam Sadikovica.... :thumbup: :beba:

solvay
Kontakt:

Post Postao/la solvay » 11 apr 2016, 19:51

Takmičarska komisija Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine na sjednici u srijedu (14. marta) raspravljat će o novom skandalu u Prvoj ligi većeg bh. entiteta. Pokrenut će postupak protiv Denisa Sadikovića, trenera Fudbalskog kluba Krajišnik iz Velike Kladuše, koji je u medijima izjavio da prvenstveni bod osvojen prošlog vikenda protiv Gradine u Srebreniku (1:1) „poklanja“ Fikretu Abdiću – Babi, osuđenom ratnom zločincu.

„Takmičarska komisija pokrenut će postupak. Od Sadikovića će tražiti pismenu izjavu, a onda, vjerovatno, slučaj proslijediti Disciplinskoj komisija, koja će eventualno odlučivati o kazni za trenera Krajišnika“, rekao je za ****.ba Eldin Baković, generalni sekretar NS F BiH

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 11 apr 2016, 21:50

Ne tako los izbor za trenersku poziciju,sta nas je moglo zadesiti...mada sam se ja licno vise nadao Muslimovicu...i jos nesto...licno bih volio uskoro,u buducnosti vidjeti jednog naseg momka na klupi Radnickog MIRZU BASICA...oni koji prate i vole Radnicki znaju o cemu,i kakvom momku pricam...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 apr 2016, 15:32

Zanimljiv intervju sa Ćurguzom o razlozima ostavke sa mjesta šsš.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.