Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
Je li moguće da i HRT i OBN Reala prenose?
Mislim drago mi je, ali brate mili.. 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Obn prenosi 1/4 LP i jedina sedmicna uvodna emisija pocinje u pola 9 kad igraci izlaze na teren, mislim... ova tv kuca je vrh.
rtsSlevinKelevra je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Prenosi li iko PSG- City veceras?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jel moguce da niko ne prenosi PSG City ?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- JohnCleese
- Kontakt:
Mislim da se Zidane zafrkao s Casemirom u ovoj utakmnici. Trebao je umjesto njega gurnuti Jamesa ili Isca

Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 06 apr 2016, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Wolfsburg i Real izveli najbolje što imaju,
Biće zanimljiva utakmica, igraju dva tima koja se ne znaju braniti.
Prednost Realu zbog očajne forme zelenih, inače da igraju kako na papiru to izgleda očekivao bih puno više. Ovako se samo nadam da mogu baš večeras proigrati i mlatnuti Reala, zašto da ne.
Biće zanimljiva utakmica, igraju dva tima koja se ne znaju braniti.
Prednost Realu zbog očajne forme zelenih, inače da igraju kako na papiru to izgleda očekivao bih puno više. Ovako se samo nadam da mogu baš večeras proigrati i mlatnuti Reala, zašto da ne.
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Zar ne prenosi Arena BH?DANTES je napisao/la:rtsSlevinKelevra je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Prenosi li iko PSG- City veceras?!
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel moguće da su ovi iz OBN-a stvarno retardirani? Mislim ono, ništa protiv retardiranih osoba, ali nemaju šta tražiti na televiziji dovoljno velikoj da posjeduje prava utakmice Lige Šampiona. Sreća pa se Barca i Real nisu sastali u 1/4 finalu, čak i kada bi bilo finale tipa Bayern - PSG ovi bi prenosili reprizu Barce i Reala jbt.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
To mi nista ne znaci. Pa, jel moguce sta na OBN radi?!DANTES je napisao/la:rtsSlevinKelevra je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Prenosi li iko PSG- City veceras?!
Jel sigurno ?DANTES je napisao/la:rtsSlevinKelevra je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Prenosi li iko PSG- City veceras?!
Maloprije gledam program nisam vidio menscini..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
1000%bodi123 je napisao/la: Jel sigurno ?
Maloprije gledam program nisam vidio menscini..
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ma prenosi i arena BiH utakmicu PSG - Man City

Jesam ja jedini koji će radije gledat utakmicu u Njemačkoj?
City me nikako ne privlači igrom ni bilo čime, čak mislim da će ih PSG rasut večeras, tj. da će taj dvomeč bit nezanimljiviji od ovog drugog. Wolfsburg ne igra bajno, ali CL, naložit će se protiv Madrida, a i zanima me kako će suci pokrast Rejal
City me nikako ne privlači igrom ni bilo čime, čak mislim da će ih PSG rasut večeras, tj. da će taj dvomeč bit nezanimljiviji od ovog drugog. Wolfsburg ne igra bajno, ali CL, naložit će se protiv Madrida, a i zanima me kako će suci pokrast Rejal
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jedino zanimljivo u ovoj fazi takmicenja.arelinho je napisao/la:Ma prenosi i arena BiH utakmicu PSG - Man City![]()
A smooth sea never made a skilled sailor.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, nisi jedini sigurno, ali vecina raje hoce da gleda drugu tekmu. Korektno bi bilo da televizija koja je dostupna vecini prenosi atraktivniju tekmu, ali OBN radi suprotno. Prosli put su popusili foru jer su Bayern i Juve odigrali klasik, a oni prenosili Barcelonino igranje po Nou Campu... Vidjet cemo vecerasLillard je napisao/la:Jesam ja jedini koji će radije gledat utakmicu u Njemačkoj?![]()
Ne radi samo OBN, i HRT prenosi Wolfsburg - Real Madrid.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
sinoc 1/2Policeman je napisao/la:PROGNOZA
Bayern - Benfica 1-0
Barcelona - Atl. Madrid 1-0
Wolfsburg-Real Madrid 2-1
PSG-Manchester City 2-0
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, HRT forsira Real od kada je Luka tamo a sada i Kovacic. Sjecam se da su dosta kritikovani zbog 'cudnog' izbora tekmi... OBN je do sada bio korektan, ne znam koji im je qurac odjednomLillard je napisao/la:Ne radi samo OBN, i HRT prenosi Wolfsburg - Real Madrid.
Otkud mi Arena ? 
To mi je u drugom planu za gledanje. Gledam Real pošto njih gotivim.Asteriks je napisao/la:Jedino zanimljivo u ovoj fazi takmicenja.arelinho je napisao/la:Ma prenosi i arena BiH utakmicu PSG - Man City![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.