mara1905 je napisao/la:da se i mi navijači organiziramo, da se pokrene neka akcija, da je riješit stajanje napravit neku normalnu tribinu.. pa natkrit zapad.. riješit ulaze na stadion, trenutno su skroz nefunkcionalni.. riješit se one nakaradne atletske staze.. ima tu dosta posla.. da je bar krenut polako
Jedna obicna tribina uopce ne kosta puno. Mislim, kosta puno za malog covjeka, ali ako se navijaci pokrenu, podju kucati na vrata sponzora i slicno, moglo bi se izganjati da se to sredi. Za 300.000 maraka mozete napraviti betonsku tribinu i postaviti stolice za 2.000 ljudi. To bi bilo sasvim solidno za stajanje. Poslije se moze dogradjivati sve potrebno, a izmedju ostalog i krov.
Mislim da vas klub to moze isfinancirati, ali da im je zapad ipak na prvom mjestu i podredit ce sve dok se on ne sredi za tu trecu kategoriju. On ispunjava i odredjeni kapacitet od 4.500 sjedecih mjesta i potrebno je samo doradjivati ostale stvari koje su potrebne. Ja mislim da im ne trebate zamjeriti na tome, jer nakon sto to odrade vjerojatno ce stajanje doci na red.