Bit' ce pakleno u uzvratima.
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Champions League 2015/16
Danilo igra za Real, ja kuci jedem sendvic od sira i salame
Benzema je vjerovatno najpotcjenjeniji igrac na kugli zemaljskoj 
Ok,
nakon večerašnjih utakmica očigledne su dvije stvari:
1. Barcelona i Atletico su ispred ostalih
2. Primarni klub madridista je Barcelona
Kako ono voli reći anonimac, smešan klub 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Upravo tako. Vidjelo se u zadnjem El Classicu koliko je Real ubojitiji kada je ovi vraćaju u odbranu. Bale se pogotovo trudio, i protiv Barce i večeras.Dzoni je napisao/la:Cestitke svabama,apsolutno zasluzeno.
Imaju lijepu zalihu pred revans na Bernabeu.
Real na kraju moze bit i zadovoljan sa ovim rezultatom,iako su Benzema i Ronaldo propustili 100% sanse.
5 igraca u sredini ce uvijek nadigrati trojicu,to je nesto sto u Madridu vec godinama ne zele da shvate.
Bez ispomoci BBCa sredina Reala protiv svake ozbiljnije ekipe je osudjena na propast.
2:0 nije nedostizan rezzltat al ce bit jako tesko.
Ukoliko Heking postavi bunker od prve minute ispast ce,mada cisto sumjam.
Veceras je nadmUdrio Zidana samo tako.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Bejlu se osim par nerezonskih pokusaja nema sta prigovorit.
Korektno odradio.
Korektno odradio.
Ako dobijes tim koji je dobio najbolji tim na svijetu, onda si ?Rajaz je napisao/la:Ok,
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mokes je napisao/la:Ako dobijes tim koji je dobio najbolji tim na svijetu, onda si ?Rajaz je napisao/la:Ok,
De nek neko provjeri jesul živi @anonimni i @madridista,
sinoć su bili najglasniji.
Zna li neko na kojem kanalu ce (i da li ce uopste) biti snimak ove utakmice iz Pariza?
JestDerdiyok je napisao/la:Jel' Guti šta ''švrljao'' po twitteru ?!
sinoć
- JohnCleese
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Mislim da se Zidane zafrkao s Casemirom u ovoj utakmnici. Trebao je umjesto njega gurnuti Jamesa ili Isca
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sta je ono grob te kalajiso
real mrtav p.poluvreme nemogu meda nisu doruckovali a bogami ni rucalali.mislim razu.potrosli su se u mecu sa mrtvom prcelonom ali da nemogu meda protiv mrtvog wolfsburga bar na kasiku e to ne mogu shvatiti Vukovima svaka cast momacki su odradradili mec.iako ce mi malo biti krivo ako hala iz madrida ispadne Bar ce biti ekipa u polufinalu koja je izbacila real i kojo ce se kapa morati skinuti.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Ne mozes bez klasicnog dmf. Real koje je osvojio la decimu je imao Khediru i Alonsa na dmf, sada je osudjen na Casemira. Stojim pri tome da je 433 najretardiranija postava u fudbalu.JohnCleese je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:Mislim da se Zidane zafrkao s Casemirom u ovoj utakmnici. Trebao je umjesto njega gurnuti Jamesa ili Isca
Nad tobom sunce najljepše sja
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa Romario ne znam kako nisi primjetio...zato sto laze i izvrce izvrnuo je da je RVP trebao dobiti crveni karton jer je hvatao nekoga za vrat a ustvari igrac Barcelone je njega hvatao za vrat, to je Risto Djogo stajl...Centre forward je napisao/la:Ma znam ja ko je on, i šta je radio neg' sam mislio sa kime si ga poistvojetio na forumu ?
Samo da napomenem da je na temi Arsenala vladalo misljenje kod nekolicine njih a vjerujem vlada i sada da je Theo Walcott bolji igrac od Draxlera
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 06 apr 2016, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Zavisi kako definiras to 4-3-3. Jer svi top klubovi je igraju: PSG , Barcelona, Bayern pa i City ponekad. Samo sto Barcelona igra 4-1-2-3 , a Madrid i ostali igraju 4-2-1-3. Kako god, uvjerljivo trenutno najpopularnija formacija na svijetu koja je donijela mnostvo titula mnogim klubovima.pinoglavi je napisao/la:Ne mozes bez klasicnog dmf. Real koje je osvojio la decimu je imao Khediru i Alonsa na dmf, sada je osudjen na Casemira. Stojim pri tome da je 433 najretardiranija postava u fudbalu.JohnCleese je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:Mislim da se Zidane zafrkao s Casemirom u ovoj utakmnici. Trebao je umjesto njega gurnuti Jamesa ili Isca
27.10.2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bayern ne igra 4-3-3, oni igraju 4-1-4-1 što je smeće od formacije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
psg vs atletiko
Finale bayern atletiko .bayern osvaja nakon sto nas sudije poguraju(da se veiki pepi od katalunje cuveni"takticki" mag n obruka da ne ode bez najveceg trofeja zbog kojeg je doven u instituciju zvanu bayern munchen,koju je za ove tri godine nerjetko puta momacki obruko lao ni jedan coach pre njega) Ili budemo chelsea iz 2012
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- BavaracZenica
- Kontakt:
Bravo Vukoviiii ...
Psg dobija u Engleskoj Man Citya za prolaz !!
Psg dobija u Engleskoj Man Citya za prolaz !!
FC Bayern !!!!!
Ali kako god, nakon odigranih utakmica opet se vidi ono sto mnogi ponavljaju: Barcelona i Atletico su trenutno najbolji klubovi u EuropiKarlo je napisao/la:Polufinale bayern vs wolfsburg
psg vs atletiko
Finale bayern atletiko .bayern osvaja nakon sto nas sudije poguraju(da se veiki pepi od katalunje cuveni"takticki" mag n obruka da ne ode bez najveceg trofeja zbog kojeg je doven u instituciju zvanu bayern munchen,koju je za ove tri godine nerjetko puta momacki obruko lao ni jedan coach pre njega) Ili budemo chelsea iz 2012
27.10.2020
Ova 4-1-4-1 je za zapisnika prije tekme a u realnosti to nije ni blizu formacije koju igramo, najbliza je 3-4-3 ili 3-6-1 ili nesto slicno tim karafekama.Bundesliga je napisao/la:Bayern ne igra 4-3-3, oni igraju 4-1-4-1 što je smeće od formacije.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 2 gosta.