Kizumonogatari su filmovi bazirani na prvom novelu dok ova 2 (po meni) kvare dojam. Mada je Hanamonogatari kontroverzan po tom pitanju. Ugl. bake, nise i 2 sezona su nuzni i tu se odvija glavna radnja.Maestro^^ je napisao/la: Šta je sa Nekomonogatari , Hanamonogatari , Koyomimonogatari i Kizumonogatari part 1 , treba li išta od ovoga gledati ?![]()
Anime, manga
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Anime, manga
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Hvala drug , iako mi se čini da ću ja ovo sve pregledati ako mi se svidi koncept ovog serijala.AjsKjub je napisao/la:Kizumonogatari su filmovi bazirani na prvom novelu dok ova 2 (po meni) kvare dojam. Mada je Hanamonogatari kontroverzan po tom pitanju. Ugl. bake, nise i 2 sezona su nuzni i tu se odvija glavna radnja.Maestro^^ je napisao/la: Šta je sa Nekomonogatari , Hanamonogatari , Koyomimonogatari i Kizumonogatari part 1 , treba li išta od ovoga gledati ?![]()
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hellsing - očekivao puno više,bezveze animacija sa prosječnom pričom... 5/10
Hellsing Ultimate - ovo je već nešto,dosta bolje grafički izgleda,puno bolja priča (treći rajh ftw),zanimljivi likovi i bolje borbe,mada bi bolje bilo da su još borbe i krvi stavili,a manje dijaloga.Kako god dosta bolji od običnog. 7.5/10
Akame ga Kill - nisam zadovoljan na kraju,počelo fino,carska oružja,borbe do smrti...ali kasnije kako serija ide priča postaje sve lošija,da kažem djetinasta,plus previše likova se izmjenilo,a nisu uopšte obrađeni koliko su trebali biti. 6/10
High School of the death - zombi apokalipsa (the walking dead fazon),grupa srednjoškolaca u borbi sa hodajućim mrtvacima,zanimljivo samo na momente.Da nema golotinje sumnjam da bih izdržao svih 12 epizoda hahaha,smor uglavnom. 5/10
One-Punch Man - Odlično! Prejak anime sa prejakim glavnim likom,Saitama j... keve. Iako sve odrađuje jednim udarcem,nimalo dosadan nije,pored njega ima još hrpa zanimljivih superheroja koji bi se mogli iskoristiti u idućoj sezoni koja je vjerovatna,ali nije najavljena.Preporuka svima. 9/10
Fullmetal Alhemist - napokon sam završio i ovaj klasik,ostao mi još film pogledati koji navodno dovrši priču.Nakon toga se bacam na Brotherhood pa imam pitanje za one koji su gledali oba,da li su potpuno različiti ili ima epizoda koje se preklapaju? Inače što se tiče samog FMA 9/10
Hellsing Ultimate - ovo je već nešto,dosta bolje grafički izgleda,puno bolja priča (treći rajh ftw),zanimljivi likovi i bolje borbe,mada bi bolje bilo da su još borbe i krvi stavili,a manje dijaloga.Kako god dosta bolji od običnog. 7.5/10
Akame ga Kill - nisam zadovoljan na kraju,počelo fino,carska oružja,borbe do smrti...ali kasnije kako serija ide priča postaje sve lošija,da kažem djetinasta,plus previše likova se izmjenilo,a nisu uopšte obrađeni koliko su trebali biti. 6/10
High School of the death - zombi apokalipsa (the walking dead fazon),grupa srednjoškolaca u borbi sa hodajućim mrtvacima,zanimljivo samo na momente.Da nema golotinje sumnjam da bih izdržao svih 12 epizoda hahaha,smor uglavnom. 5/10
One-Punch Man - Odlično! Prejak anime sa prejakim glavnim likom,Saitama j... keve. Iako sve odrađuje jednim udarcem,nimalo dosadan nije,pored njega ima još hrpa zanimljivih superheroja koji bi se mogli iskoristiti u idućoj sezoni koja je vjerovatna,ali nije najavljena.Preporuka svima. 9/10
Fullmetal Alhemist - napokon sam završio i ovaj klasik,ostao mi još film pogledati koji navodno dovrši priču.Nakon toga se bacam na Brotherhood pa imam pitanje za one koji su gledali oba,da li su potpuno različiti ili ima epizoda koje se preklapaju? Inače što se tiče samog FMA 9/10
it's football day
-
BordoArmy88
- Kontakt:
FMA ranije izašao dok je Manga još trajala pa su morali "improvizirati" sa pričom dok je Brotherhoodom kasnije izašao i on je adaptacija Mange od početka do kraja, zbog čega je i sa razlogom numero uno Anime ever! Kada odgledaš znat' ćeš i zašto a mogao bi i zažaliti što si trošio vrijeme na prvi FMA!Baboon je napisao/la:Hellsing - očekivao puno više,bezveze animacija sa prosječnom pričom... 5/10
Šta gledati od ove nove sezone ? Nekako mi se čini da je Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu najbolji od svih zasada ,anime je neka kombinacija Konosube i Erased-a, dok se najveći hype diže oko Boku no Hero Academia , ali meni nekako nije legla ova prva epizoda , valjda se to popravi u nastavku. Mayoiga je misteriozan , tako da moguće da se i on popravi u nastavku. Dosta stvari sam nabacio na listu i puno sam pogledao prvih epizoda , ali nešto ne vjerujem da će ih puno zaživiti kod mene. Već vidim par njih kako će letjeti sa liste uskoro. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
B gata H key uopšte nije loš. Ne znam čemu loše ocjene na MALu. Opet me ne iznenadjuje, gledajući da tamo vlada masa edgy kvazi elitista koji nitpickaju sve moguće stvari i svršavaju na prosjek stvari tipa Legend of the Galactic Heroes i sl.
Uglavnom jedan od rijetkih animacija od kojih se mogu nasmijati i shvatit koliko nemam smisla za humor. Ecchi dio dobro odradjen.
Uglavnom jedan od rijetkih animacija od kojih se mogu nasmijati i shvatit koliko nemam smisla za humor. Ecchi dio dobro odradjen.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Kad pročitam ovaj sinopsis o tom navedenom anime-u , reklo bi se da je masterpiece . Bitan je taj dio oko ecchija. 
Čitas li i dalje Nisekoi mangu ?
Zakuhava se polahko , izgleda. Zadnji chapter što je izašao.
Čitas li i dalje Nisekoi mangu ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kabaneri of the Iron Fortress - dosta liči na titane,moglo bi biti nešto od ovog
it's football day
I ja mislim da bi taj anime mogao biti , ako ništa gledljiv , što će biti dovoljno kako trenutno izgleda ova sezona. 
Još bih možda dodao Bungou Stray Dogs koji bi mogao zadovoljiti. :/
Još bih možda dodao Bungou Stray Dogs koji bi mogao zadovoljiti. :/
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Natjeram se nekad da pročitam koji chapter. Izgubio motivaciju ponajviše zbog toga što me Raku nervira (možda čak i više nego onaj lik iz School Daysa), i načina na koji su tretirali Tachibanu.Maestro^^ je napisao/la: Čitas li i dalje Nisekoi mangu ?
Kako god, nisam čito al sam zapazio nešto zanimljvo (navodno vezano za zadnji chapter)
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Samo One Piece.
Mislim da je krajnje vrijeme da se i ovo završava. Raku je fakat prevršio svaku mjeru. 212 chaptera prošlo , a i dalje se ništa ne zna , osim što otpada po koji kandidat. Ne bi me čudilo da u priču uđe još neko , da izmisle i još poneki ključ.AjsKjub je napisao/la:Natjeram se nekad da pročitam koji chapter. Izgubio motivaciju ponajviše zbog toga što me Raku nervira (možda čak i više nego onaj lik iz School Daysa), i načina na koji su tretirali Tachibanu.Maestro^^ je napisao/la: Čitas li i dalje Nisekoi mangu ?
Kako god, nisam čito al sam zapazio nešto zanimljvo (navodno vezano za zadnji chapter)![]()
Jadna Tachibana. Naći će ona sebi boljeg.
Džaba ta slika , mislim da svi ipak znamo ishod anime-a. Majmunčić je njemu suđen ipak.
A i u One Piece-u se napokon zakuhava u ovom arc-u ( što se tiče mange ). Mislim da će se uskoro pojaviti neki likovi koje iščekujemo već neki duži period.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AjsKjub je napisao/la:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
http://myanimelist.net/anime/31964/Boku ... o_Academia
i to je to.
Al' će zato ljeto bit pakleno
Food Wars sezona 2 i Orange adaptacija.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
E i ja jedva čekam ljeto i ta 2 anime-a pogotovo. Jeste da čitam Soumu mangu , ali će biti milina vidjeti kraj ovog turnira ekraniziranog.
I od Erine Nakiri očekujem neko Tsundere izdanje.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kakvo samo razočarenje digimon tri, ja ne znam kakva je im je zamisao bio, ali ono izgleda kao neka drama
sam artwork na prvom mijestu mi se ne sviđa, pa jedva likove da raspoznajem
nema nekih borbi, odnosno kao jedva da postoje
dosadio mi je više real world, u digimon 01 su bil istalno u digi svijetu, a u 02 mi se djelimično nije sviđao što su mjenjali svijetove.
digievolucija mi se ne sviđa isto .
sam artwork na prvom mijestu mi se ne sviđa, pa jedva likove da raspoznajem
nema nekih borbi, odnosno kao jedva da postoje
dosadio mi je više real world, u digimon 01 su bil istalno u digi svijetu, a u 02 mi se djelimično nije sviđao što su mjenjali svijetove.
digievolucija mi se ne sviđa isto .
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Izašla prva epizoda Kabaneri of the Iron Fortress

[youtube][/youtube]A huge budget anime to look forward in Spring 2016, is directed by Tetsuro Araki (Death Note, Attack on Titan) and will be produced by Wit Studio (Attack on Titan). Ichiro Okouchi (Code Geass) will in charge of the script. Sawano Hiroyuki (Aldnoah.Zero, Attack on Titan, Guilty Crown, Gundam Unicorn) is composing the music for the anime.
Pogledao sam prvu epizodu i svidio mi se anime. Muzika i brutalnost , pa i pomalo plot podsjeća na SnK , što znači da je zabava zagarantovana.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Lucci vs Luffy ili Doflamingo vs Luffy
Za mene je ovo najbolji fajt do sad u OPu. Dresroza odlična, dobra uvertira u New World.

Kaido izgleda zastrašujuće u ovoj sceni, dobro odradjen pos'o.. što se ne može često reći za Toei
Za mene je ovo najbolji fajt do sad u OPu. Dresroza odlična, dobra uvertira u New World.

Kaido izgleda zastrašujuće u ovoj sceni, dobro odradjen pos'o.. što se ne može često reći za Toei
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.