Hladne tri bobe za Borac.Memara je napisao/la:Borac nema šta tražiti u Prijedoru.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ti znas sta je on uradio... Kao prvo kako je Azmir zaradio ista od Slobode kad ona nije njegovo vlasnistvo? Kao drugo ohladi malo, gluposti pricas.Rinuka je napisao/la:Ne znate vi sta su amerike i njihovi zakoni..azmir je u 2015-toj sa slobodom zaradio preko 5000 dolara koje je po njihovom zakonu morao prijaviti i platiti otprilike 4800 dolara taxe, a on to nije uradio..zbog toga mu prijeti do 12 godina zatvorske kazne
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Iznenadjujes me, kako se upeca na njegove gluposti...DoeTz je napisao/la: Ti znas sta je on uradio... Kao prvo kako je Azmir zaradio ista od Slobode kad ona nije njegovo vlasnistvo? Kao drugo ohladi malo, gluposti pricas.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
nemate vi pojma sta su amerike i njihovi zakoni..pa pokojni, allahrahmetile alkapone je pao na toj taxi..haloooo-znaci ALCAPONE, pa ko je onda za njih azmir?? zao mi ga, bogamiwobly92 je napisao/la:Iznenadjujes me, kako se upeca na njegove gluposti...DoeTz je napisao/la: Ti znas sta je on uradio... Kao prvo kako je Azmir zaradio ista od Slobode kad ona nije njegovo vlasnistvo? Kao drugo ohladi malo, gluposti pricas.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rinuka je napisao/la:nemate vi pojma sta su amerike i njihovi zakoni..pa pokojni, allahrahmetile alkapone je pao na toj taxi..haloooo-znaci ALCAPONE, pa ko je onda za njih azmir?? zao mi ga, bogamiwobly92 je napisao/la:Iznenadjujes me, kako se upeca na njegove gluposti...DoeTz je napisao/la: Ti znas sta je on uradio... Kao prvo kako je Azmir zaradio ista od Slobode kad ona nije njegovo vlasnistvo? Kao drugo ohladi malo, gluposti pricas.![]()
![]()
Jarane nemogu da vjerujem sta citam
Ma vi stvarno niste normalni
"Volim te Zeljo"
sto me persirasGKhan je napisao/la:
Ma vi stvarno niste normalni
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Pa nisam samo tebe citiro da pisem u jedniniRinuka je napisao/la:sto me persirasGKhan je napisao/la:
Ma vi stvarno niste normalni![]()
"Volim te Zeljo"
- Probisvjet
- Kontakt:
Dino jos nije platio 20.000KM, a nije ni tuzbu podnio. Sta ceka ovaj covjek?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovaj njegov post gore mi je sve objasnio, upravu siwobly92 je napisao/la:Iznenadjujes me, kako se upeca na njegove gluposti...DoeTz je napisao/la: Ti znas sta je on uradio... Kao prvo kako je Azmir zaradio ista od Slobode kad ona nije njegovo vlasnistvo? Kao drugo ohladi malo, gluposti pricas.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Rinuka samo valja gluposti i izmislja neke price ali to ponavlja vise puta.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Upravu je rinuka tesko ce se Azmir u Ameriki izvuc sa ovim malverzacijama..
This time next year we'll be millionaires.
Ti da si osnovnu zavrsio valjda bi znao da se kaze nesto, dziberuJoseeMourinho je napisao/la:yebem ti forum i pamet forumskuRinuka je napisao/la:znaci osim dozivotne zabrane, mogao bi azmir i u zatvoru zavrsiti..![]()
![]()
![]()
majko moja i onda uzmu nesta pisat, a elementarne stvari o tome ne znaju, stvarno skup prcoladije koja jos srednju nije zavrsila![]()
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Fura vas RINUKA... Dal ste retardirani il ne kontate
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Naucio od vas i vase furanje za kisovit danstaragarda je napisao/la:Fura vas RINUKA... Dal ste retardirani il ne kontate
Nemoj covjeka odma napadati, tako se u njegovom selu kažeRN87 je napisao/la:Ti da si osnovnu zavrsio valjda bi znao da se kaze nesto, dziberuJoseeMourinho je napisao/la:yebem ti forum i pamet forumskuRinuka je napisao/la:znaci osim dozivotne zabrane, mogao bi azmir i u zatvoru zavrsiti..![]()
![]()
![]()
majko moja i onda uzmu nesta pisat, a elementarne stvari o tome ne znaju, stvarno skup prcoladije koja jos srednju nije zavrsila![]()
Das Ist Walter
- egzodus1946
- Kontakt:
Rinuka klasicni srednjoskolac
Nogometni savez bi preventivno trebao oduzet titulu Sarajevu od prošle sezone sve dok se ne dokaže da je sve bilo regularno.
I on kup iz sezone prije, dok se ne dokaze da i tu nije punac regulisao sta...espresso je napisao/la:Nogometni savez bi preventivno trebao oduzet titulu Sarajevu od prošle sezone sve dok se ne dokaže da je sve bilo regularno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- egzodus1946
- Kontakt:
Sta ti je papakespresso je napisao/la:Nogometni savez bi preventivno trebao oduzet titulu Sarajevu od prošle sezone sve dok se ne dokaže da je sve bilo regularno.
Dobar video
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.