bhsport je napisao/la:Da si bio na tekmi vidio bi.Mancini je napisao/la:Igrač dao tri gola glavom. Šta su tada radili Uzelac i Regoje?Koga su oni "čuvali"?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Kadeti pobjedili 2-1, juniori 5-0 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trolovi ne bih vam jednu KM dao da igrate Ligu šampiona.brile je napisao/la:bhsport je napisao/la:Da si bio na tekmi vidio bi.Mancini je napisao/la:Igrač dao tri gola glavom. Šta su tada radili Uzelac i Regoje?Koga su oni "čuvali"?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
To je tvoja sramota, ne moja. Kvalitetan fudbal kosta ,a da si bio na tekmi vidio bi da onakva partija vrijedi 5 KM.Mancini je napisao/la:Trolovi ne bih vam jednu KM dao da igrate Ligu šampiona.brile je napisao/la:bhsport je napisao/la: Da si bio na tekmi vidio bi.
Opusti se i uzivaj u zivotu Mancini. Ne gledaj sve crno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To je tvoja sramota, ne moja. Kvalitetan fudbal kosta ,a da si bio na tekmi vidio bi da onakva partija vrijedi 5 KM.
Opusti se i uzivaj u zivotu Mancini. Ne gledaj sve crno.[/quote]
Čuj moja sramota!?
Kvalitetan fudbal a unaprijed se zna ko će pobijediti.
Prevarantima dati 5 KM!?
I na kraju: Nemoj me ti savjetovati da uživam u životu ako ikako možeš!? Da je neko drugi u pitanju ali ti!? 
Opusti se i uzivaj u zivotu Mancini. Ne gledaj sve crno.[/quote]
Čuj moja sramota!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mene više brine ova fizička nespremnost i što igrači ne žele prihvatiti način igre novog trenera. Umjesto na Bjelašnicu ide se u neko selo na pripreme. Onda počne prvenstvo i nemaš snage za 90 minuta igre. 
Čuj moja sramota!?Mancini je napisao/la:To je tvoja sramota, ne moja. Kvalitetan fudbal kosta ,a da si bio na tekmi vidio bi da onakva partija vrijedi 5 KM.![]()
Opusti se i uzivaj u zivotu Mancini. Ne gledaj sve crno.
Naravno da znas kad smo 3 klase iznad vas. Trebao si doci, 3 gola glavom se ne vidjaju svaki put, onda i pad olimpicovca je bio maestralan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Naravno da znas kad smo 3 klase iznad vas. Trebao si doci, 3 gola glavom se ne vidjaju svaki put, onda i pad olimpicovca je bio maestralan.bhsport je napisao/la:Čuj moja sramota!?Mancini je napisao/la:To je tvoja sramota, ne moja. Kvalitetan fudbal kosta ,a da si bio na tekmi vidio bi da onakva partija vrijedi 5 KM.![]()
Opusti se i uzivaj u zivotu Mancini. Ne gledaj sve crno.Kvalitetan fudbal a unaprijed se zna ko će pobijediti.
Prevarantima dati 5 KM!?
I na kraju: Nemoj me ti savjetovati da uživam u životu ako ikako možeš!? Da je neko drugi u pitanju ali ti!?
Sedam klasa.
Vidim pitari se hvale da imaju pozitivno misljenje revizije,mi to misljenje imamo vec sedam dana.Ovo je druga godina za redom da klub stvara pozitivan rezultat finansijski a rezultatski,dodju nam igraci

lupus je napisao/la:Vidim pitari se hvale da imaju pozitivno misljenje revizije,mi to misljenje imamo vec sedam dana.Ovo je druga godina za redom da klub stvara pozitivan rezultat finansijski a rezultatski,dodju nam igraci![]()
A, Dino Hamzićlupus je napisao/la:Vidim pitari se hvale da imaju pozitivno misljenje revizije,mi to misljenje imamo vec sedam dana.Ovo je druga godina za redom da klub stvara pozitivan rezultat finansijski a rezultatski,dodju nam igraci![]()
SRETAN BROJ - 1725
legendo pustili smo ga bez obestecenja i idi na svoju temu oko talisanja,ni nas jadni sef ne moze da vas iscupa.
Aha, bez obeštečenja, a koliko je morao duga oprostiti za papirelupus je napisao/la:legendo pustili smo ga bez obestecenja i idi na svoju temu oko talisanja,ni nas jadni sef ne moze da vas iscupa.
SRETAN BROJ - 1725
oko 14000 KM a igraca i obestecenja i zarade na njemu 
Ili je možda duplo od te navedene cifrelupus je napisao/la:oko 14000 KM a igraca i obestecenja i zarade na njemu
SRETAN BROJ - 1725
da se ne raspravljam sa tobom jer zelis napraviti neku zajebanciju sa klubom a kada ukljucis logiku shvatices da je manji iznos i od mog navedenog,za cetiri mjeseca u klubu sigurno nije imao taj iznos.A igrac je potpisao i sporazum postoji i ne zamaraj ziv bio.Obziran sam prema tebi,uvazi i otidji lagano.
Evo naš načelnik novcem poreskih obveznika finansirao kupovinu stolica na Grbavici. Bolje bi mu bilo da kupi neki dobar valjak za stadion Otoka da se travnjak može dobro izravnati.
Nama je Opština sponzor oko 5000 KM na godisnjem nivou.
"Pretrgli" su se.
Olimpicu zelim srecu I da ostane u prvoj. Samo onaj rogoje I bandovic su slabi samo tako.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.