FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A jeste dosadni vise sa saidom **** ga ja takvih stvari ima tona nekih izjava boli me **** svaki igrac je dobro dosao ako ce profesionalno odraditi svoj posao.boze sacuvaj
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Znam samo da ce dolaziti vrhunska pojacanja, Azmir je jako ambiciozan tako da su njegove ambicije sigurno velike sto se tice pojacanja koje bi sigurno svaki trener pozelio .....odakle, koji.....nemam pojma.....nisam upucen.
🔴⚫️
Samo nova imena na Tusnju,ne treba se vracat u proslost
...svi su oni imali sansu da se dokazu.Ako mislimo imat rezultate,onda samo profesionalci,igra iz ljubavi je davno prestala...

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Ja bih volio da dovedemo Ronalda ili Messija... Ne znam z vas, ali eto to su moje neke zelje
ko god da nam dodje, neka samo ostavi srce na terenu i neka da svoj maksimum kao sto to radi ovi igrace, ostalo nije bitno 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Jos kad krene sa projektom skole fudbala, a na kantonu svako 15. dijete ima u nogama nesto. Od toga ce se debelo zaradjivati 

-
- Kontakt:
I ja se uz reprogram, najvise radujem tom projektu skole fudbala. Pa imat cemo talenata na izvoz, sto ujedno i znaci, imat cemo para na izvoz. Kapa dole Azmir Husicu, Sabahudinu Vugdalicu i ostalim ljudima koji su ucestvovali u tome! 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Nadam se da ce sada u subotu biti makar jedan pun sektor, moja neka zelja su dva puna sektora, ali hajde. Protiv Zelje smo dokazali da nas ima dosta, Mladost DK mozda nekima nije atraktivan protivnik, ali nama je svaka sljedeca utakmica finale. Svaku utakmicu nas mora biti 5,000 ili vise. Protiv Zelje se napuni stadion, i jos bruka ljudi ostade ispred stadiona, sto znaci da svijet zeli doci na Tusanj. Nadam se da ce prekosutra dosta svijeta doci i podrzati ove momke, koji su to zasluzili.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako da nece... Neatraktivan protivnik, kiša sa grmljavinom, cener ulaz, tekma na tv....Ako nas se sabere 3500 da se nogom u zicagu udaramoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nadam se da ce sada u subotu biti makar jedan pun sektor, moja neka zelja su dva puna sektora, ali hajde. Protiv Zelje smo dokazali da nas ima dosta, Mladost DK mozda nekima nije atraktivan protivnik, ali nama je svaka sljedeca utakmica finale. Svaku utakmicu nas mora biti 5,000 ili vise. Protiv Zelje se napuni stadion, i jos bruka ljudi ostade ispred stadiona, sto znaci da svijet zeli doci na Tusanj. Nadam se da ce prekosutra dosta svijeta doci i podrzati ove momke, koji su to zasluzili.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Beduin
- Kontakt:
Mozda cemo napraviti bazu pojacanja, nekih 90 ljudi, malo vise od Zelje.solinas je napisao/la:A koga bi ti od pojacanja doveo,koga "nogirao"iz Slobode.Skver je napisao/la:Reprogram potpisan.....ostale pojedinosti, poslovna tajna....kako rece Sasa Vugdalic....ne znam cemu vise rasprava o necemu sto je zavreseno....idemo dalje....Evropa, stadion, pojacanja na ljeto.

Ma na ljeto nam ne gine prodaja barem jednog najboljeg igraca, Piric-Ordagic-Ahmetovic da popravimo budzet, vjerovatno poslije grupne faze. Zeba bi trebao ostati, jos sezonu-dvije on moze biti pokretacka snaga naseg tima, a ne mogu se uzeti velike pare na njemu.
Nadam se da cemo Husica potpisati i ozbiljnije ocekivati na njega u narednoj sezoni, dok Haurdic vjerovatno ode, obzirom da je Husrefova politika bila da se potpisu do kraja sezone pa ako zadovolje... a vidili smo svi je li zadovoljio. Tipujem da ce i Govedarica otici, iako bih ga drzao i naredne sezone i uz jake pripreme znali bismo sta ocekivati od njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ko god da ode nek mu je sretno, itekako možemo popuniti igrački kadar i to kada bi bili ograničeni samo na igrače iz naše lige. 6 klubova ispada, treba pokupiti šta god valja od njih a i od ovih što ne ispadaju, ako možemo. Daleko je to još, nismo ni Europu osigurali, idemo mi prvo Mladost pobjediti.
I popustite više s reprogramom, mene zaboli qurac ko je jamac, bitno mi je da je potpisan i to je to, ima onih koji su se brinuli za druge stvari.
I popustite više s reprogramom, mene zaboli qurac ko je jamac, bitno mi je da je potpisan i to je to, ima onih koji su se brinuli za druge stvari.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ljudi, citam da je 15.4.rok za dostavu glavnog projekta istocne tribine Tusnja prema tenderu a evo i na Grbavici je par dana prije. Radovi bi mogli poceti u maju, a kod nas mozda i ranije tako da bismo vec ove godine mogli dobiti nesto kvalitetno na nasim stadionima i pored svih belaja u zemlji. Hajmo malo natjecanja u pozitivnim stvarima! 

Strucnjaci sta kaze vas uzor zajko zeba ko je najbolji desni bocni lige ? Ha ? Neki samir efendic je li ?
1919 <3
Merhaba ljudino.panini je napisao/la:Strucnjaci sta kaze vas uzor zajko zeba ko je najbolji desni bocni lige ? Ha ? Neki samir efendic je li ?
Kako ti visi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
Samir Efendic kod mene ima kredita momak koji se bori i gine za nas dres bio je uz nas kad je bilo najteze njemu kapa do poda najborbeniji igrac...
U subotu najavljuju kisu mozemo barem sjever kako treba popunit i naravno dic parolu za naseg PREDSJENIKA ZIVIO NAM JOS 100 GODINA!!!
U subotu najavljuju kisu mozemo barem sjever kako treba popunit i naravno dic parolu za naseg PREDSJENIKA ZIVIO NAM JOS 100 GODINA!!!
- Beduin
- Kontakt:
Otac mi sad govori da u nedjelju najavljuju kisu!? Svi na Tusanj, da cuskije padaju. Svaka naredna utakmica korak blize titulu.tinaslafkr je napisao/la: U subotu najavljuju kisu mozemo barem sjever kako treba popunit i naravno dic parolu za naseg PREDSJENIKA ZIVIO NAM JOS 100 GODINA!!!
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Zaboravih pohvaliti nasu odanu armiju koja je uradila grafit na Ircu "Fukare Irac + grb Slobode". Idemo farbati grad.
Ja dogovorio sa covjekom da mi jedan zid u sobi ukrasi nasim grbom.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ja vec ukrasioBeduin je napisao/la:Zaboravih pohvaliti nasu odanu armiju koja je uradila grafit na Ircu "Fukare Irac + grb Slobode". Idemo farbati grad.

-
- Kontakt:
Ja uradio citavu sobu u jaku crvenu boju sa crnim namjestajem. Skupo zara, ali poludi covjek od ove bojeBeduin je napisao/la:Zaboravih pohvaliti nasu odanu armiju koja je uradila grafit na Ircu "Fukare Irac + grb Slobode". Idemo farbati grad.

- Beduin
- Kontakt:
Beduin uvijek u pokretu, nema stalno mjesto.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ja vec ukrasioBeduin je napisao/la:Zaboravih pohvaliti nasu odanu armiju koja je uradila grafit na Ircu "Fukare Irac + grb Slobode". Idemo farbati grad.
Ja dogovorio sa covjekom da mi jedan zid u sobi ukrasi nasim grbom.![]()

Dje je slika, sibni da vidim.

Bagra - i ja sam imao to na umu kad sam renovirao kucu, ali mi prejake te boje, lakse mi puknuti logo kluba.

075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Stavio bih da znamBeduin je napisao/la:Beduin uvijek u pokretu, nema stalno mjesto.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ja vec ukrasioBeduin je napisao/la:Zaboravih pohvaliti nasu odanu armiju koja je uradila grafit na Ircu "Fukare Irac + grb Slobode". Idemo farbati grad.
Ja dogovorio sa covjekom da mi jedan zid u sobi ukrasi nasim grbom.![]()
Al eto dodje vakat i na ovaj korak, iako ce i meni samo poslati fotke kako je ispalo.
Dje je slika, sibni da vidim.
Bagra - i ja sam imao to na umu kad sam renovirao kucu, ali mi prejake te boje, lakse mi puknuti logo kluba.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.