HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Signore
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Signore » 06 apr 2016, 11:58

PiazzaGrande je napisao/la:https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories

Ovdje se mogu pogledati infrastrukturni kriteriji za kategorizaciju stadiona....Mi trenutno zadovoljavamo, koliko znam, 2. kategoriju...
Ovo je samo osnovno. Jos puno toga se gleda. Imas na stranici UEFA-e dokument(mrsko mi traziti), ali imas i na stranici HNS-a dokument na hrvatskom jeziku. On je iz 2010., a pravila su se nakon toga malo mijenjala, no ipak se moze pogledati.

http://hns-cff.hr/files/documents/old/1 ... i_2010.pdf

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 06 apr 2016, 12:00

Hvala ti...car si
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 06 apr 2016, 12:39

da se i mi navijači organiziramo, da se pokrene neka akcija, da je riješit stajanje napravit neku normalnu tribinu.. pa natkrit zapad.. riješit ulaze na stadion, trenutno su skroz nefunkcionalni.. riješit se one nakaradne atletske staze.. ima tu dosta posla.. da je bar krenut polako
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 06 apr 2016, 13:08

Upadoh maloprije na InStatovu stranicu i vidim da su i nas klub stavili medju svoje klijente uz Siroki Brijeg iz BiH....Jos su tu iz okruzenja Dinamo i Rijeka iz HR te Vojvodina i Partizan iz SRB.....Bravo...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 06 apr 2016, 17:19

Bío sam baniran pa nisam stigao da vam cestitam na pobjedi protiv Slavije, i nama ste ucinili uslugu jer su nam to direktni konkurenti za óstanak.Samo tako nastavite i derite im guzove svima redom a mi kad vam budemo dolazili nešto ćemo se već dogovoriti ;)
Godine prolaze jubav ostaje...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 apr 2016, 17:28

mara1905 je napisao/la:da se i mi navijači organiziramo, da se pokrene neka akcija, da je riješit stajanje napravit neku normalnu tribinu.. pa natkrit zapad.. riješit ulaze na stadion, trenutno su skroz nefunkcionalni.. riješit se one nakaradne atletske staze.. ima tu dosta posla.. da je bar krenut polako
Jedna obicna tribina uopce ne kosta puno. Mislim, kosta puno za malog covjeka, ali ako se navijaci pokrenu, podju kucati na vrata sponzora i slicno, moglo bi se izganjati da se to sredi. Za 300.000 maraka mozete napraviti betonsku tribinu i postaviti stolice za 2.000 ljudi. To bi bilo sasvim solidno za stajanje. Poslije se moze dogradjivati sve potrebno, a izmedju ostalog i krov.

Mislim da vas klub to moze isfinancirati, ali da im je zapad ipak na prvom mjestu i podredit ce sve dok se on ne sredi za tu trecu kategoriju. On ispunjava i odredjeni kapacitet od 4.500 sjedecih mjesta i potrebno je samo doradjivati ostale stvari koje su potrebne. Ja mislim da im ne trebate zamjeriti na tome, jer nakon sto to odrade vjerojatno ce stajanje doci na red.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 06 apr 2016, 17:36

Realno nisu to neke velike pare.Sa jednim izletom u Europu se to praktični "izrefa".Stajanje je trenutno u katastrofalnom stanju.Mislim da se treba što prije raditi na tome, ali mislim da ćemo se još dosta načekati da to doživimo.

Gledam kako Željo radi i ovo je stvarno fascinantno.Svaka čast ljudima u upravi i navijačima što su prepoznali prave poteze uprave.... :clap:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 06 apr 2016, 19:24

Volio bih da iz kluba izadju sa konkretnom informacijom sto se to tocno treba uraditi da se dobije ta 3. kategorija, napraviti troskovnik, osmisliti dobru marketinsku kampanju i krenuti sa prikupljanjem sredstava, pa da vidimo jesmo li u stanju pomoci klubu a ujedno i vidjeti koliko ima nas kojima Zrinjski znaci nesto u zivotu...
Nakon toga naciniti plan rekonstrukcije stadiona, neki idejni projekat, a hvala Bogu u gradu imamo mnogo neimara ( gradjevinaca ) pa neka naprave neki konzorcij koji bi izvodio radove na stadionu...Uz potporu navijaca, simpatizera, sponzora, Grada i UEFA-inih fondova moglo bi se to odraditi...

Nevezano za ovo, tuzno je i zalosno sto Zrinjski nema clanstvo, a i to je jedan od izvora finansiranja kluba...valjda ce se sjetiti da i tu temu pokrenu...nekad...nadam se...
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 06 apr 2016, 21:57

kad već pričamo o svemu i svačemu ne mogu da ne spomenem sramotu na transfermarktu i friziranje cijena igračima sarajeva.. sigurno da neki sarajlija radi procjene igrača za bih ligu, možda i neki menadžer... jer ne mogu vjerovati da jednom deniju simeunovicu raste cijena (trenutna 500 tisuća eura), a recimo jednom Filipu Arežini 350 tisuća eura, Oliveru Petraku 150 tisuća eura itd... da sarajevo vrijedi ukupno 12 miliona, a mi 7,9 miliona.. pa sad vi recite da to nije žalosno
HŠKZ!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 apr 2016, 22:08

mara1905 je napisao/la:kad već pričamo o svemu i svačemu ne mogu da ne spomenem sramotu na transfermarktu i friziranje cijena igračima sarajeva.. sigurno da neki sarajlija radi procjene igrača za bih ligu, možda i neki menadžer... jer ne mogu vjerovati da jednom deniju simeunovicu raste cijena (trenutna 500 tisuća eura), a recimo jednom Filipu Arežini 350 tisuća eura, Oliveru Petraku 150 tisuća eura itd... da sarajevo vrijedi ukupno 12 miliona, a mi 7,9 miliona.. pa sad vi recite da to nije žalosno
To radi navijac Sarajeva koji je clan ovog foruma ako sam ja dobro upratio :mrgreen:

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 06 apr 2016, 22:21

Signore je napisao/la:
mara1905 je napisao/la:kad već pričamo o svemu i svačemu ne mogu da ne spomenem sramotu na transfermarktu i friziranje cijena igračima sarajeva.. sigurno da neki sarajlija radi procjene igrača za bih ligu, možda i neki menadžer... jer ne mogu vjerovati da jednom deniju simeunovicu raste cijena (trenutna 500 tisuća eura), a recimo jednom Filipu Arežini 350 tisuća eura, Oliveru Petraku 150 tisuća eura itd... da sarajevo vrijedi ukupno 12 miliona, a mi 7,9 miliona.. pa sad vi recite da to nije žalosno
To radi navijac Sarajeva koji je clan ovog foruma ako sam ja dobro upratio :mrgreen:
mislio sam da je to ozbiljna stranica, pa svak se poziva na njih i uzima ih kao neku referencu.. samo pogledajte cijene igračima sarajeva, svakome cijena raste, samo trojici pada.. simenunović odigrao 3 utakmice u sezoni i raste mu cijena hahah.. da ne govorim za ostale... pa treba netko reći ljudima iz transfermarkta, napisat mail, nešto.. jer ovo je stvarno žalosno
HŠKZ!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 06 apr 2016, 22:48

TM nije baš vjerodostojna stranica, što se tiče tih cijena igrača, a posebice iz ovih nešto manje popularnih liga, a to se uglavnom i vidi po tim cijenama.Sumnjam da ozbiljni klubovi sa ozbiljnim scoutingom previše vremena provode na takvim vrstama informacija... :wink:

Ali je opet krajnje neozbiljno da jedna stranica sa takvom popularnošću dopušta da bilo tko uređuje podatke o igračima :facepalm:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 apr 2016, 12:04

Utakmica u subotu biti će Borcu dvanaesta prvenstvena protiv Zrinjskog u Mostaru, a u prethodnih jedanaest Zrinjski je upisao deset pobjeda uz jedan remi (2010./2011)...Proslosezonski susret izmedju Zrinjskog i Borca u Mostaru zavrsio je pobjedom Zrinjskog rezultatom 2-0 ( 22. min Pero Stojkic-pen i 43.min Stevo Nikolic )...

Najbolji strijelac momčadi Borca je Toni Jović koji je postigao šest pogodaka, a osim njega u strijelce su se upisivali još Ajdin Režić, Lazar Marjanović, Uglješa Radinović (2), Siniša Saničanin, Nebojša Runić, Vladan Milosavljev, Srboljub Jandrić, Petar Ilić i Armando Mance (1)...

Zbog crvenih kartona utakmicu protiv Zrinjskog propustit će Uglješa Radinović, Fedor Predragović i Željko Đokić...

Zanimljivo je da je Borče Sredojević već peti trener Borca u ovoj sezoni...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 apr 2016, 12:35

Proslo kolo sam prozvao i dozvao Zakarica, ovaj put cu pokusati sa Zeravicom....Red bi bio da zabije prvi gol u dresu Zrinjskog i PL uopce kao sto je prije toga zabijao u dresu OFK Beograda i Slobode Uzice uglavnom dalekometnim projektilima...Zanimljivo u vezi njega je da od tri utakmice koje smo izgubili ove sezone u prvenstvu, Milos nije nastupio u dvije, protiv Viteza ( 1-0 ) i Slobode ( 2-1 ) dok je u trecoj utakmici koju smo izgubili ( Borac ) igrao svih 90 minuta....
Do sada je upisao tri asistencije i to protiv Olimpica u 1. i 16. kolu te Travnika u 18. kolu uz dva zuta kartona protiv Celika u 6. kolu i Travnika u 18. kolu....
Zera obraduj nas...
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 07 apr 2016, 15:25

Od svih dana kiša našla padati baš u subotu i to koliko vidim dosta obilna kiša u subotu poslijepodne.Ništa zato , mora se dobit utakmica.Neće biti lako sigurno , ja opet očekujem mučenje i treniranje živaca (daj Bože da griješim) ali isto tako ipak očekujem na kraju tri boda.Bolji smo i kvalitetniji ,tradicija je na našoj strani,naš teren ....izuzev vremenskih uvjeta sve je na našoj strani.Ajmo Zrinjaaa.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 apr 2016, 19:18

Klub navijača „Ultras – Zrinjski“ uključuje se u humanitarnu akciju „Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva“.
Cilj akcije je da se ovaj veličanstveni simbol Domovisnkog rata i slobode hrvatskog naroda, zaštiti od propadanja i učini vječnom uspomenom.
Na svim domaćim utakmicama HŠK Zrinjski do kraja sezone, počevši od one protiv Borca, na Stajanju će biti postavljene kutije u kojima će svi moći ostaviti svoj prilog za akciju.
Kutija za priloge do kraja sezone će stajati i u prostorijama Kluba navijača.
Po završetku sezone, sav prikupljeni novac bit će uplaćen na račun akcije.

Bravo Ultrasi,svaka cast...
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 07 apr 2016, 20:55

Zasto samo na stajanju?Puno veci efekat ce biti na zapadu
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 08 apr 2016, 12:45

ALOBOLA je napisao/la:Zasto samo na stajanju?Puno veci efekat ce biti na zapadu
Ultrasi organiziraju akciju na svojoj tribini, ona se tice iskljucivo Ultrasa i njihovih clanova.. na zapadu trebaju simpatizeri organizirati nesto slicno
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 08 apr 2016, 13:00

Vinko Marinović je rekao: Mi smo skoro kompetni i samo Čolić će biti van stroja zbog žutih kartona. U ovom trenutku je ekipa spremna i ponavljam mi hoćemo, možemo i imamo potencijala ostati na tronu i osvojiti titulu.

Bravo Vinko, obozavam ovakav stav...Hocemo titulu i ove godine!
Volim te bola'!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 08 apr 2016, 13:53

mara1905 je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Zasto samo na stajanju?Puno veci efekat ce biti na zapadu
Ultrasi organiziraju akciju na svojoj tribini, ona se tice iskljucivo Ultrasa i njihovih clanova.. na zapadu trebaju simpatizeri organizirati nesto slicno
Valjda nije problem da i neko sa zapada 'zaduži' kutiju :?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.