Miralem Pjanić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

HariTz
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la HariTz » 07 apr 2016, 15:02

Mišljenja sam da je za njega Primera savršena, ali očigledno je da ni Barci ni Realu ne treba ovakav tip igrača.
Chelsea je dobar izbor, ne znam kako bi se snašao u Engleskoj, ali bilo bi lijepo da se ovaj transfer ostvari.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 apr 2016, 15:58

A sto se ne bi snasao u Engleskoj?

Lik je prekuc'o sa mesarima iz Italije, a brzi tempo i napadacki fudbal ce mu ionako vise goditi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 apr 2016, 18:26

rope11 je napisao/la:A sto se ne bi snasao u Engleskoj?

Lik je prekuc'o sa mesarima iz Italije, a brzi tempo i napadacki fudbal ce mu ionako vise goditi.
Nisam rekao da se ne bi snašao, nego da je nepoznanica.
Zbog njegovih sposobnosti više bi mu Spanija odgovarala.

Fdbal90
Kontakt:

Post Postao/la Fdbal90 » 07 apr 2016, 21:27

rope11 je napisao/la:A sto se ne bi snasao u Engleskoj?

Covjek bi se snasao u engleskoj. On bi tamo bio cudo kao silva iz najboljih dana. Pa svaki bolji tehnicar je strava igrac u engleskoj. On ce ako ode u chelsea za 3 mjeseca ce se o njemu pricati kao najboljem veznom igracu lige upamti jer takvi igraci u engleskom nogometu su raritet.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 apr 2016, 22:00

Sad izjava Pallote da on neće nigdje, da je izjavio da neće nigdje i da popuste :damn:
Džaba furaju narod zbog klikova.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 apr 2016, 22:12

HariTz je napisao/la: Sad izjava Pallote da on neće nigdje, da je izjavio da neće nigdje i da popuste :damn:
Sva priča i stoji u tome,špekulacije,nagađanja,.

Ovdje je sve do Rome,ako im lova nije primarna sasvim je vjerovatno da Pjanić ostaje,.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 apr 2016, 22:16

chily-rz je napisao/la:Ovdje je sve do Rome,ako im lova nije primarna sasvim je vjerovatno da Pjanić ostaje,.
Njima su prioritet pare i uvjeren sam da u Pjaniću vide odličnu zaradu. Neće ga pustiti ispod cijene, ali ako dođe dobra ponuda, on ode. Politika im je otprilike, kupi sitno, prodaj krupno.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 apr 2016, 22:18

HariTz je napisao/la:Sad izjava Pallote da on neće nigdje, da je izjavio da neće nigdje i da popuste :damn:
Pa zar nema klauzulu u ugovoru 40 mil? ako ima moze on pricat do sutra ako dodje takva ponuda..
This time next year we'll be millionaires.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 apr 2016, 22:22

Momciluk je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Sad izjava Pallote da on neće nigdje, da je izjavio da neće nigdje i da popuste :damn:
Pa zar nema klauzulu u ugovoru 40 mil? ako ima moze on pricat do sutra ako dodje takva ponuda..
Nisam upoznat sa tom klauzulom, ali i da ima, nije to mali iznos.
Možda par klubova bi moglo izvaliti tu cifru, ali njima trenutno ne treba centralni veznjak. Chealsea jeste gigant, ali ipak mislim da će probati to spustiti.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 apr 2016, 22:54

On ima otkupnu klauzlu od 30.000.000 €. Tako da je tu Pallotta nemocan ako dodje klub i ponudi 30 milja.

Ali ja mislim da ce ostati i sljedecu sezonu jos, pokusace uzeti Scudetto sa Romom.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 apr 2016, 01:43

chily-rz je napisao/la:
HariTz je napisao/la: Sad izjava Pallote da on neće nigdje, da je izjavio da neće nigdje i da popuste :damn:
Sva priča i stoji u tome,špekulacije,nagađanja,.

Ovdje je sve do Rome,ako im lova nije primarna sasvim je vjerovatno da Pjanić ostaje,.
Nadam se da ga nece pustiti. Roma je bolji klub.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 apr 2016, 02:32

Ako smatrate da je Pjanic top igrac, onda ne smije da bude tih izlika liga mu ne odgovara i slicno.
Pravi igrac ce se dokazati u bilo kojoj ligi i ekipi.
Ako je premekan za Englesku, onda zasigurno nema ni mjesta u Barceloni, Realu, Bayernu...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 08 apr 2016, 07:13

HariTz je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Ovdje je sve do Rome,ako im lova nije primarna sasvim je vjerovatno da Pjanić ostaje,.
Njima su prioritet pare i uvjeren sam da u Pjaniću vide odličnu zaradu. Neće ga pustiti ispod cijene, ali ako dođe dobra ponuda, on ode. Politika im je otprilike, kupi sitno, prodaj krupno.
navodno je ta politika bila primjenjivana zbog uzasne finansijske situacije koju su naslijedili od prethodne uprave. kako pallottta rece jucer, ove sezone su finansijski stabilni i pravice minimalne promjene rostera tj prodati visak, kupiti pojacanja gdje trebaju i pronaci nove klubove za kaljenje mladih igraca.

eh sad, covjek je biznismen i ako dodje neka ponuda koja se tesko odbija mislim da ce je razmotriti. kako za pjanica, tako za radju i ostale, ali isto tako ako je igraceva zelja ostati u romi vjerujem da ce to ispostovati.

sto se tice otkupne klauzule cisto sumnjam da ista postoji, a i ako postoji sigurno je veca od 30 miliona eura.

sve u svemu, ne treba se hvatati za ove glasine jer su samo to - glasine. kada je leonardo postao sportski direktor PSG-a, selili su pola italije tamo. kada je spalletti uzeo zenit desila se ista stvar, a evo sada se desava isto i sa conteovim chelseaom.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 apr 2016, 15:41

@Evil
Ma mislim, naravno da su glasine, možda nema ni 1 % istine u tome. ali šuška se oko Pjanića već evo nekoliko godina. Plus, igra vjerovatno najbolju sezonu.
Roma ako zadrzi Radju, Pjanica i Manolasa, može se reći da već ciljaju da grade klub i da pucaju na sami vrh.
Ako njih prodaju, opet je to sve za finansijsku dobrobit, što se meni kao simpatizeru i ne sviđa.
Što se tiče klauzule, ako je ima, ne može nikako biti ispod 40 miliona eura, što je ipak previše za neki klub da trenutno iskešira za Pjanića. Uvjeren sam da bi Roma pregovarala ako bi se radilo oko 30-tak miliona eura.

Rios

Post Postao/la Rios » 08 apr 2016, 16:38

Definitivno ce se vidjeti na primjerima Radje i Miralema kakvo je oprijedjeljenje Rome kad je igracki kadar u pitanju,ako ih zadrze obojicu onda se radi o ozbiljnim ambicijama za nerednu sezonu.Naravno,pored njih tu mislim i na jos par igraca plus eventualna ciljana pojacanja.
Sto se tice Mirelama i Celzija,ja sam pola pola sto se kaze.Bilo bi mi ok kad bi i otisao,Premier liga je atraktivna,Celzi pravi rekonstrukciju ekipe i vjerovatno ce napadati opet sam vrh.Mana je to sto ne bi igrao LP,al dobro..Opet,ako i ostane pod gore navedenim uslovima ne bih se ljutio,on je u Romi ocito sretan,igra sezonu iz snova,a vjerujem da ce svaka iduca biti jos bolja jer ulazi u zenit svoje karijere i u igracke zlatne godine.U takvim okolnostima ne bi manjkalo zainteresovanih velikana sigurno. :bih:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 09 apr 2016, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 apr 2016, 12:06

znate kako kazu: ko se jednom sprzi na mlijeko, taj i u jogurt puse :D

takav je otprilike moj odnos sa pallottom tj skeptik sam po pitanju svih njegovih izjava i uzimam ih sa odredjenom dozom rezerve, tako da kao i vas dvojica cekam ljeto da vidim sta ce se zapravo desiti i sa pjanicem i sa samim klubom.

u medjuvremenu, zvanicni sajt rome mu je posvetio video http://www.asroma.com/en/video/2016/4/8 ... -on-pjanic

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 11 apr 2016, 07:57

roma fans voted to sell Pjanic over Radja or Manolas-prevod na naski-ako se pita navijace rome,lakse bi preboljeli prodaju pjanica,nego radje ili manolasa.izgleda da vise cijene radju nego pjanica

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 11 apr 2016, 09:29

abramovich poslao prvu zvanicnu ponudu za radju-37 mil eur,roma trazi min 45.pored chealsja,u bitku za radjin podpis ukljucila se i barcelona.pitam se zasto su svi ti velikani toliko zapeli za radju,kad taj isti radja nije ni do koljena nasem princu pjanicu.pjanic je vec odavno prerastao romu,ali na kraju ce jedino on docekati 3 banke u rimu.sve se moze kupiti za prave pare,svi su dostupni,jedino je nas pjanic preskup.nisam ovdje da provuciram,ali ljudi moji,malo realnosti nebi skodilo.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 apr 2016, 09:49

realnost na osnovu transfer glasina i ankete na nekom portalu :hmmmmm:

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 11 apr 2016, 11:32

tarabuka je napisao/la:abramovich poslao prvu zvanicnu ponudu za radju-37 mil eur,roma trazi min 45.pored chealsja,u bitku za radjin podpis ukljucila se i barcelona.pitam se zasto su svi ti velikani toliko zapeli za radju,kad taj isti radja nije ni do koljena nasem princu pjanicu.pjanic je vec odavno prerastao romu,ali na kraju ce jedino on docekati 3 banke u rimu.sve se moze kupiti za prave pare,svi su dostupni,jedino je nas pjanic preskup.nisam ovdje da provuciram,ali ljudi moji,malo realnosti nebi skodilo.
Smijesan si.
🔵⚪

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Nemanja99, RightBack, Sveti i 31 gost.