Europa League 2015/2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Europa League 2015/2016
nema veceg anti-talenta od onog durma, sve upropasti.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Umalo 0:2... Dosta nesigurna odbrana Dortmunda, a u napadu dosta jalovo. Mogao bi Klopp zatvoriti ovo u nastavku... Inace, atmosfera 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Spanci upisuju jos jedan poraz. Precjenjena liga.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sevilla. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Villareal 25 šuteva, a samo dva gola
još primiše gol iz kornera u zadnjim sekundama
Bakambu je lik koji ce na jednoj utakmici zabiti dva gola i promašiti tri mrtva zicera
Bakambu je lik koji ce na jednoj utakmici zabiti dva gola i promašiti tri mrtva zicera
Sinoc osmi tim bundeslige pobijedi treci tim primereDonnie Darko je napisao/la:Spanci upisuju jos jedan poraz. Precjenjena liga.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Asteriks je napisao/la:Msm da ce BVB vec u prvoj tekmi rijesiti pitanje prolaza.
Joj stručnjaka.Lillard je napisao/la:Veće šanse dajem Sparti da prođe nego Liverpoolu. Razbit će ih Dortmund kao i Spurse.
Borusija nešto bolja, ali nedovoljno za pobjedu...revanš ce biti extra jer je sve potpuno otvoreno
šanse i dalje 50/50
Villareal se propisno ispromašio veceras i nose samo 2-1 u revanš
(gledao kombinovano sa Bor - Liv), a dosta toga je i golman Sparte odbranio.
Bilbao kao što sam i ocekivao prije meca - bez Laportea stuba odbrane je bio osuđen na poraz protiv Seville.
Villareal se propisno ispromašio veceras i nose samo 2-1 u revanš
Bilbao kao što sam i ocekivao prije meca - bez Laportea stuba odbrane je bio osuđen na poraz protiv Seville.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislim da i jedni i drugi ipak mogu biti zadovoljni... Liverpool zbog pozitivnog rezultata, a Dortmund jer su bili dosta blijedi, a vrlo lako su ga mogli i ispusiti da nije bilo fenomenalnog Waidenfelera. Ostale nisam gledao jos, ali potpuno da Sevilli nista niko ne moze u ovom takmicenju, a Villarreal je mogao to i ubjedljivije. Ukrajinci ipak kvaliteta vise. Ove godine bolje igraju kao gosti.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ocito Sevilla u SVOM kupu radi najbolje sto zna, ipak je ovo njihovo polje heh
otvorene utakmice i u Liverpoolu, moguce da ce zuta podmornica ispast na kraju od strane ceha, za ove silne promasaje !!
otvorene utakmice i u Liverpoolu, moguce da ce zuta podmornica ispast na kraju od strane ceha, za ove silne promasaje !!
FC Bayern !!!!!
E nece moci ove godineBavaracZenica je napisao/la:Ocito Sevilla u SVOM kupu radi najbolje sto zna, ipak je ovo njihovo polje heh![]()
Stati ce se i njima u kraj, buraz ....možda cak i prije finala
Ko prođe u dvomeču Dortmund-Liverpool taj će i osvojit 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jedino ako se Sevilla ugasi do tadavedoz je napisao/la:Ko prođe u dvomeču Dortmund-Liverpool taj će i osvojit
Kao što kolega reče, ničija nije do zore gorila i njima će se stat u kraj koliko god ovo bilo "njihovo" takmičenjeSlevinKelevra je napisao/la:Jedino ako se Sevilla ugasi do tadavedoz je napisao/la:Ko prođe u dvomeču Dortmund-Liverpool taj će i osvojit
SlevinKelevra je napisao/la:Jedino ako se Sevilla ugasi do tadavedoz je napisao/la:Ko prođe u dvomeču Dortmund-Liverpool taj će i osvojit
ja još uvijek očekujem finale Shakhtar-Sevilja
Ako ništa to bi bila i više nego zanimljiva kombinacija za finalejestamaji je napisao/la:ja još uvijek očekujem finale Shakhtar-Sevilja
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma i ja tipujem na Dortmund cak i poslije remija sa Liverpoolom, ali nekako Sevilla Cuplet3 je napisao/la:E nece moci ove godineBavaracZenica je napisao/la:Ocito Sevilla u SVOM kupu radi najbolje sto zna, ipak je ovo njihovo polje heh![]()
otvorene utakmice i u Liverpoolu, moguce da ce zuta podmornica ispast na kraju od strane ceha, za ove silne promasaje !!![]()
Stati ce se i njima u kraj, buraz ....možda cak i prije finalaBorusija/Liverpool i Villareal ih mogu sigurno izbaciti...jedino da ih žrijeb pripazi i da dobiju varijantu iz duela Braga/Shakhtar.
FC Bayern !!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da ce, ako Villarreal prodje, jedan polufinalni par ciniti Sevilla i Villarreal. Uefa se jezi od jednonacionalnih finala, osim ako nije u pitanju El Clasico. Drugi par Shakthar - Liverpool/Dortmund.
Znaci Sparta opet izvukla dobar rezultat, veoma mi je drago. Nadam se da u Pragu mogu pobjediti i proci dalje 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.