GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Rijeka kiksala jučer, treba to iskoristit da se vrati prednost.
Opet laganica s Hajdukom. 2-0 na poluvremenu. Brekalo konacno nesto igra. Nadam se slicnoj igri komplet ekipe u drugom dijelu.
- branimir85
- Kontakt:
laganica ,4 komada s pola snage 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Fantasticna igra i rutinska pobjeda 
Vidi se da je onih 0-1 u ligi slučajnost, ogadili im sport po ko zna koji put 
Financijski izvještaj GNK Obilića.
Ukupno prihoda prošle god: 247 mil kuna
Ukupno rashoda 296 mil kuna
Minus 49 mil
Potraživanja 95 mil
OBAVEZE: 281 mil
Najlošije vođen klub na svijetu.
uredio: dubrava - smiri malo sa tim psovkaama, nije ovo cesta da se ponašaš ko kočijaš
Ukupno prihoda prošle god: 247 mil kuna
Ukupno rashoda 296 mil kuna
Minus 49 mil
Potraživanja 95 mil
OBAVEZE: 281 mil
Najlošije vođen klub na svijetu.
uredio: dubrava - smiri malo sa tim psovkaama, nije ovo cesta da se ponašaš ko kočijaš
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
PODIGNUTA OPTUŽNICA
Prva u nizu!15.25 m eura oštećen klub,1.6 m eura proračun.Slučaj premješten u Osijek zbog povezanosti krimosa sa sucima u Zagrebu.Idemo dalje,ovo nije ni petina pokradenog...
Izbori
Prva u nizu!15.25 m eura oštećen klub,1.6 m eura proračun.Slučaj premješten u Osijek zbog povezanosti krimosa sa sucima u Zagrebu.Idemo dalje,ovo nije ni petina pokradenog...
Ima li rođaka?Kako sad to?Sto to nije bio politicki progon njega rvata od strane nenarodne,komunisticko-jugoslavenske vlade?
Izbori
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sa zakašnjenjem Sretan 105.rođendan najtrofejnijem hrvatskom klubu i jedinom hrvatskom klubu s euro-trofejem
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Stize i 11. titula u nizu. Tocno ne pamtim kakav je to osjecaj da Dinamo nije prvak. Cak me ponekad zna uhvatiti jeza na pomisao da nekad nece osvojiti. Nije zdravo to sto su navikli ljude na prvo mjesto.
Čestitke tebi, spajku, Zdravku i Zoranu.Signore je napisao/la:Stize i 11. titula u nizu. Tocno ne pamtim kakav je to osjecaj da Dinamo nije prvak. Cak me ponekad zna uhvatiti jeza na pomisao da nekad nece osvojiti. Nije zdravo to sto su navikli ljude na prvo mjesto.
#undecima
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Na današnji dan 1982. Dinamo je pobjedio Budućnost pred 60000 gledatelja i postao prvak,a sa 45000 članova te sezone je bio drugi u Europi po broju članova (prva je bila Barcelona).
izbori
Rekao Zdravko još bar 10 godina.Signore je napisao/la:Stize i 11. titula u nizu. Tocno ne pamtim kakav je to osjecaj da Dinamo nije prvak. Cak me ponekad zna uhvatiti jeza na pomisao da nekad nece osvojiti. Nije zdravo to sto su navikli ljude na prvo mjesto.
Ne bih u to sumnjao i da nije rekao, ali rekao je i proljece u Europi pa jos uvijek cekamo.vedoz je napisao/la:Rekao Zdravko još bar 10 godina.Signore je napisao/la:Stize i 11. titula u nizu. Tocno ne pamtim kakav je to osjecaj da Dinamo nije prvak. Cak me ponekad zna uhvatiti jeza na pomisao da nekad nece osvojiti. Nije zdravo to sto su navikli ljude na prvo mjesto.
Možda u ovoj drugoj deceniji budemo imali više sreće po tom pitanju.Signore je napisao/la:Ne bih u to sumnjao i da nije rekao, ali rekao je i proljece u Europi pa jos uvijek cekamo.vedoz je napisao/la:Rekao Zdravko još bar 10 godina.Signore je napisao/la:Stize i 11. titula u nizu. Tocno ne pamtim kakav je to osjecaj da Dinamo nije prvak. Cak me ponekad zna uhvatiti jeza na pomisao da nekad nece osvojiti. Nije zdravo to sto su navikli ljude na prvo mjesto.
Dao bih pet titula u nizu ako bi u tih pet sezona igrali stalno grupu EL i jednom prosli dalje.
Navodno Benfica nudi 17 miliona eura za Pjacu 
- branimir85
- Kontakt:
jbte postao sam hladan na klub na kojem sam odrastao,samo pare pare i pare

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
I Rabuzinovo sunce je tu, opet dupla i još omogućili Lokosima EL.
Drago mi je zbog kupa, ali radije bih u Europi gledao ovaj Slaven nego Lokomotivu. Kamo srece da su oni cetvrti, jer nije da bih dao trofej za njihov nastup u Europivedoz je napisao/la:I Rabuzinovo sunce je tu, opet dupla i još omogućili Lokosima EL.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
14.kup u Hrvatskoj samostalnosti, uz 18 osvojenih prbenstava
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.