solinas je napisao/la:Chinaglia falis![]()
sad i ja htio napisati, sta mu je da nije bolestan

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
solinas je napisao/la:Chinaglia falis![]()
Pa da mu ne prijavljujete postove možda bi se i javio. Stvarno licemjerno s obzirom da većina tvrdi da im forum ništa ne znači, ako nekome smeta šala, nek zaobiđe brate.solinas je napisao/la:Chinaglia falis![]()
Ja ne prijavljujem bracu.sto imam napisem sta imam prijavljivat.wobly92 je napisao/la:Pa da mu ne prijavljujete postove možda bi se i javio. Stvarno licemjerno s obzirom da većina tvrdi da im forum ništa ne znači, ako nekome smeta šala, nek zaobiđe brate.solinas je napisao/la:Chinaglia falis![]()
Chini uz tebe smo!
Protiv Mladosti očekujem manju posjetu najviše zbog izgubljene protiv Želje, takva nam je psiha. Al ipak bi trebalo da bude barem 4-5k.
Mladost igra sve slabije, dosta problema u zadnje vrijeme imaju u timu iz njima poznatih razloga...2:0.
Manja ti posjeta 4-5 ?tisućljami iljada??wobly92 je napisao/la:Pa da mu ne prijavljujete postove možda bi se i javio. Stvarno licemjerno s obzirom da većina tvrdi da im forum ništa ne znači, ako nekome smeta šala, nek zaobiđe brate.solinas je napisao/la:Chinaglia falis![]()
Chini uz tebe smo!
Protiv Mladosti očekujem manju posjetu najviše zbog izgubljene protiv Želje, takva nam je psiha. Al ipak bi trebalo da bude barem 4-5k.
Mladost igra sve slabije, dosta problema u zadnje vrijeme imaju u timu iz njima poznatih razloga...2:0.
Barem grupna faza.NKMramor je napisao/la:Nadam se da ne vidiš nas već prvu sezonu u grupnoj fazi?Beduin je napisao/la: Mozda cemo napraviti bazu pojacanja, nekih 90 ljudi, malo vise od Zelje.![]()
Ma na ljeto nam ne gine prodaja barem jednog najboljeg igraca, Piric-Ordagic-Ahmetovic da popravimo budzet, vjerovatno poslije grupne faze. Zeba bi trebao ostati, jos sezonu-dvije on moze biti pokretacka snaga naseg tima, a ne mogu se uzeti velike pare na njemu.
Nadam se da cemo Husica potpisati i ozbiljnije ocekivati na njega u narednoj sezoni, dok Haurdic vjerovatno ode, obzirom da je Husrefova politika bila da se potpisu do kraja sezone pa ako zadovolje... a vidili smo svi je li zadovoljio. Tipujem da ce i Govedarica otici, iako bih ga drzao i naredne sezone i uz jake pripreme znali bismo sta ocekivati od njega.
Ima li ko sa strane na crtu da mu staneDoeTz je napisao/la:![]()
![]()
Nikad ni bila, samo se malo nafuraju ovi sto nisu informisanisolinas je napisao/la:Ja vam govorim da ne pisete gluposti a vi opet po svom.
Braca ovo ono.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.