Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Opet sve zavisi pod kakvim uslovima je ponuden povratak Veleza
moje misljenje da Zrinjski kao aktuelni korisnik stadiona i grad Mostar trebaju obezbjediti sve potrebne uslove za Velezov poveatak. Predocit im sigurnost plan za nekoliko godina...i naravno da se sve napravi transparentno i javno uruci poziv Velezu tako da o tome sudjeluju svi gradani Mostara. Samo na ovaj nacin ce se rjesiti ovo vjecito pitanje, a sta su se dva _tri covjeka dogovorili(a sobzirom da se ovdje spominju pare za novi stadion, meni je jasno kako su se dogovorili) potpuno je nevazno.
Zrinjski kao pravi domacin treba da napravi prvi korak i javno pozove Velez, a ako navijaci i FKV odbiju, onda je to pitanje zavrseno..a ovo prebacivanje loptica na trenutno slabog Veleza, meni samo povecava sumlju u namjere gradonacelnika i HNKZ
moje misljenje da Zrinjski kao aktuelni korisnik stadiona i grad Mostar trebaju obezbjediti sve potrebne uslove za Velezov poveatak. Predocit im sigurnost plan za nekoliko godina...i naravno da se sve napravi transparentno i javno uruci poziv Velezu tako da o tome sudjeluju svi gradani Mostara. Samo na ovaj nacin ce se rjesiti ovo vjecito pitanje, a sta su se dva _tri covjeka dogovorili(a sobzirom da se ovdje spominju pare za novi stadion, meni je jasno kako su se dogovorili) potpuno je nevazno.
Zrinjski kao pravi domacin treba da napravi prvi korak i javno pozove Velez, a ako navijaci i FKV odbiju, onda je to pitanje zavrseno..a ovo prebacivanje loptica na trenutno slabog Veleza, meni samo povecava sumlju u namjere gradonacelnika i HNKZ
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 08 apr 2016, 11:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Isti klosari koji su vas vodili tih godina i koji bi prodali majku a ne nesto drugo su bez znanja javnosti to dogovorili. Pusti price niko za ovo nije znao do sinoc. To ti je isto dao stan za garažuSkver je napisao/la:Velika sramota ako je istina da im je gradonacelnik nudio da se vrate pod BB, a tadasnja uprava odbila....mogli su igrati pod BB a u Vrapcicima izgraditi ekstra trening centar.
Stipu bola. Dali ovim nasim pilicarima dobru cifru ds sute ovaj progovorio juce nakon prozivanja i to je to. 99% nije znalo nista. Taj su stadion izgradili navijaci Veleza. Zar mislis da bi vi slobodini navijaci dali tusanj za tribinu u simin hanu
Stipu to brato. Pilicari brato koji su predstavljali klub u tom periodu. Raja nema nista s tim
Kako brato tek sinoć čuli ovo za vraćanje pod BB, a pišu Zrinjevci da cijeli Mostar ovo zna već godinamaCocaine je napisao/la:Smjesno je da se stvar generslizira jer ja kao i 99,9 % navijaca Veleza smo za ovo culi sinoc (a desilo se prije nekoliko godina) sto znaci da se radilo bez znanja javnost. Ovo nije stav navijaca Veleza ali ko ce politici i onima koji bi majkin mezar prodali stat u kraj. Znaci kada pisete te ljude nazivajte predstavnici uprave Veleza te i te godine a ne Velez i škutori nemojte srat o nekim parama. Koliko je Velez dobio toliko je dobio i zrinjski. Eto vi levati a mi namazani. Toliko se gradi jedan dio a drugi ko džemahirija. Stipu te price
Za ove pare, vjerujem da vas je uprava zavrnula i grabila sebi bez vašeg znanja.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Inteligentan momak kojem ne treba crtat. Aferim majstore
slana_krv je napisao/la:Opet sve zavisi pod kakvim uslovima je ponuden povratak veleza
Nisam ni napisao da ste znali.......Slobodu su syebali kriminalci, ti isti su htjeli prisvojiti i stadion....da grad nije uknjizio stadion u svoje vlasnistvo sad bi na Tusnju bio poslovno - stambeni centar.Cocaine je napisao/la:Isti klosari koji su vas vodili tih godina i koji bi prodali majku a ne nesto drugo su bez znanja javnosti to dogovorili. Pusti price niko za ovo nije znao do sinoc. To ti je isto dao stan za garažuSkver je napisao/la:Velika sramota ako je istina da im je gradonacelnik nudio da se vrate pod BB, a tadasnja uprava odbila....mogli su igrati pod BB a u Vrapcicima izgraditi ekstra trening centar.
Stipu bola. Dali ovim nasim pilicarima dobru cifru ds sute ovaj progovorio juce nakon prozivanja i to je to. 99% nije znalo nista. Taj su stadion izgradili navijaci Veleza. Zar mislis da bi vi slobodini navijaci dali tusanj za tribinu u simin hanu
Stipu to brato. Pilicari brato koji su predstavljali klub u tom periodu. Raja nema nista s tim
Ma bakir je sigurno rekao ovima iz veleza da se ne prica o bb i da se rade vrapcici.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
ispa niko nije znao. Pa kako se kod nas trubi o tome godinama a vi se ludi pravite? pa nije mostar new york. Ocistite to sto vam se kroz ove godine nakotilo oko kluba i krenite ponovno.Cocaine je napisao/la:Club niko druze nije znao. Mi smo svi tek sinoc saznali. Napisao sam na temi Veleza treba sada pokrenuti inicijativu rusenja tribine i vracanja para gradu koje je i on bez ikakvog znanja javnosti tj Ljubo davao kao da su njegove. I traziti od Ljube povratak pod BB jer evo kaze covjek nakon dvajes godina nakon sto se vucaramo po vrapcicima da je mogao. Znaci tek nakon 20 godina javno to kaze. To je politicki sve urađeno bez znanja javnosti jer se zna da bi bilo pobune a i par ljudi se tu rastalilo sigurno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa o tome ti pricam. Neka od bivsih uprava uzela pare i presutila mada i to treba utvrdit laze li ovaj jer ne moze on bez znanja javnosti i tako lako davati pare iz gradskog budzeta.Nisu to njegove pare. Opet kazem niko do juce nije znao za ovo i stav velezovih navijaca je suprotan i nismo toliki levati brato da bi dali stadion koji smo mi napravili za tribinu u vrapcicimawobly92 je napisao/la: Kako brato tek sinoć čuli ovo za vraćanje pod BB, a pišu Zrinjevci da cijeli Mostar ovo zna već godinama![]()
![]()
Za ove pare, vjerujem da vas je uprava zavrnula i grabila sebi bez vašeg znanja.
- Stone Island
- Kontakt:
Koji je covjek konkretno odbio povratak i trazio novac za tribinu ? Kad sve vec znate. Nije isto nagadjati i znati.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma da je bilo volje to se moglo uraditi. Problem je sto nece niko iz svog tora jer kokuzluk to nedozvoljava. Mora se malo zavrnuti za sebe. Zasto Ljubo nije to saopcio javno pa da znamo onda svi u kojem grmu lezi zec. Kaze dao 400.000KM, pa to nije dovoljno ni za plastenik za uzgajati zelenu salatu. Zasto nije procjenjena vrijednost BB i onda dato isto toliko da se Velezu napravi stadion u SL?Cocaine je napisao/la:Inteligentan momak kojem ne treba crtat. Aferim majstoreslana_krv je napisao/la:Opet sve zavisi pod kakvim uslovima je ponuden povratak veleza
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ciji je u stvari stadion pod BB, ciji je sad i ciji je bio prije rata?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
gradskiVirtu4l je napisao/la:Ciji je u stvari stadion pod BB, ciji je sad i ciji je bio prije rata?
- Stone Island
- Kontakt:
Gradski bio pa ga dali kao babovinu Zrinjskom na 99 godina.
što i vi ne igrate na njemu? Zrinjski neda? u čemu je problem? jeli vam nuđeno?Stone Island je napisao/la:Gradski bio pa ga dali kao babovinu Zrinjskom na 99 godina.
- Stone Island
- Kontakt:
Eto nudili su nam ga ali nama draza skela u Vrapcicima.
To znaci ako je gradski da Velez moze igrati na njemu.
Zrinjski je korisnik Ali nije vlasnik.
Podjele troskove odrzavanja i dovidjenja.
Ali velez mora podnijeti zahtjev.
A vrapcice neka koriste popola kao trening centar.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
a vi niste znali. zamisli da ste znali?Stone Island je napisao/la:Eto nudili su nam ga ali nama draza skela u Vrapcicima.
Ma realno Velez i ne treba pod BB. Nije taj stadion vise sto je bio niti je to Mostar. Njima treba novi stadion na blizoj lokaciji. Uprava se zajebala sto nije trazila zemlju umjesto tribinu.
Gradski izgrađen za potrebe Veleza kojeg su izgradili Veležovi navijači svojim rukama. Mnogo je u onom betonu znoja Veležovih navijaca brato. Nema drugog. I da se masa toga olako odrekne šta ti je. Politika i pare su najvece zloVirtu4l je napisao/la:Ciji je u stvari stadion pod BB, ciji je sad i ciji je bio prije rata?
Ovo je odličan prijedlog, bar što se tiče korištenja i održavanja BB.solinas je napisao/la:To znaci ako je gradski da Velez moze igrati na njemu.
Peticiju potpisijte i pritisnite upravu da podnesu zahtjev gradu za korištenje BB.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.