I ja sam skoro prosjaku kada je trazio da mu dam nesto para trazio POS aparat da mu provucem karticu. Nije imao i nisam mu mogao uplatiti markicu.Rigoletto je napisao/la:što i vi ne igrate na njemu? Zrinjski neda? u čemu je problem? jeli vam nuđeno?Stone Island je napisao/la:Gradski bio pa ga dali kao babovinu Zrinjskom na 99 godina.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Stone Island
- Kontakt:
Mozda bi izvukli tri tribine od Ljube a ne jednu.Rigoletto je napisao/la:a vi niste znali. zamisli da ste znali?Stone Island je napisao/la:Eto nudili su nam ga ali nama draza skela u Vrapcicima.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nemoj samo reci da nije bilo u izgradnji sadasnjih navijatelja Zrinjskog.Cocaine je napisao/la:Gradski izgrađen za potrebe Veleza kojeg su izgradili Veležovi navijači svojim rukama. Mnogo je u onom betonu znoja Veležovih navijaca brato. Nema drugog. I da se masa toga olako odrekne šta ti je. Politika i pare su najvece zloVirtu4l je napisao/la:Ciji je u stvari stadion pod BB, ciji je sad i ciji je bio prije rata?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Niko ništa nije nikome dao ..nego ko je šta sebi jamio u proteklim dešavanjima to mu je i ostalo...samo što neko reče četvrt vijeka je prošlo od ratnih s r a nj a pa ljudi žive na obje strabe,nisu hajvani..valjada se može naći iole razumnih ljudi da se stvari pokrenu... . a što se tiče Veleža...ljudi trebaju biti hrabri,ne kriviti nikoga,nešto kao Čelikovci koji su skontali da je do njihovih ljudi...Uostalom ako se i nisu mogli objektivno vratiti pod BB treba utvrditi koliko je novca ušlo u Velež..pa da je i pola od toga nebi došli do ovoga gdje ste sada..ja samo želim da se vratite jači i puno,puno pametniji...treba rada strpljenja i najvažnije malo obraza i poštenja,,
- Stone Island
- Kontakt:
Bravo. To je to. Nema se sta dalje pricati.Probisvjet je napisao/la:I ja sam skoro prosjaku kada je trazio da mu dam nesto para trazio POS aparat da mu provucem karticu. Nije imao i nisam mu mogao uplatiti markicu.Rigoletto je napisao/la:što i vi ne igrate na njemu? Zrinjski neda? u čemu je problem? jeli vam nuđeno?Stone Island je napisao/la:Gradski bio pa ga dali kao babovinu Zrinjskom na 99 godina.
Ništa, probajte ponovno iz federalne. Taman kad se vratite bit će stadion u sjevernom pa ćemo popolaStone Island je napisao/la:Bravo. To je to. Nema se sta dalje pricati.Probisvjet je napisao/la: I ja sam skoro prosjaku kada je trazio da mu dam nesto para trazio POS aparat da mu provucem karticu. Nije imao i nisam mu mogao uplatiti markicu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vratite Velezu stadion, a vi sebi pravite... 
čim ga napravimoNYKnicks Fan je napisao/la:Vratite Velezu stadion, a vi sebi pravite...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jednom krmak, vazda krmak.Rigoletto je napisao/la:čim ga napravimoNYKnicks Fan je napisao/la:Vratite Velezu stadion, a vi sebi pravite...
Vratite ljudima stadion bola.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
PiazzaGrande
Kontradiktoran si brato, hoces da igrate Pod BB a onda kazes sta ima Zrinjski traziti na Musali, neka slavi " na svojoj strani "...hahahaha...ne moze to takoCocaine je napisao/la:Glupa ti konstatacija pravo. Sta ima zrinjski slaviti na musali ili velez na vojnickom ako su geografska stanja grada prije 20 godina izrezirala da u tim dijelovima je vecina onih koji simpatisu razlicite klubove. Glupa ti capriPiazzaGrande je napisao/la:U pravu je @Cocaine...trebao bi kordon murije da osigura Velezovu utakmicu Pod BB ali trebala bi dva kordona murije kada bi npr. Zrinjski odlucio da proslavi titulu prvaka na Musali...
Volim te bola'!
Svaki klub predstavljaju njegovi navijaci a ne prolazne uprave. Trebalo se javno traziti misljenje velezovih navijaca a ne npr u nekom fast foodu mitom kupovati par pilicara i globalizirati stvar kao da je ona stav citave populacije i o tome nakon 10 godina progovoriti i pricati kao ruski heroj koji je postavio zastavu na Reichstag. Daj bola smiješno
- Stone Island
- Kontakt:
Jedi vnago pijuncicu. Hsk kradeze.Rigoletto je napisao/la:Ništa, probajte ponovno iz federalne. Taman kad se vratite bit će stadion u sjevernom pa ćemo popolaStone Island je napisao/la:Bravo. To je to. Nema se sta dalje pricati.Probisvjet je napisao/la: I ja sam skoro prosjaku kada je trazio da mu dam nesto para trazio POS aparat da mu provucem karticu. Nije imao i nisam mu mogao uplatiti markicu.
Hrvatski Šovinisticki Klub Zrinjski
This time next year we'll be millionaires.
Samo sto se navijaci Zrinjskog ne trebaju voditi s tim "pa eto nudili smo i niste htjeli" nego ako se vec prave fini nek pokrenu nesto i sa njihove strane da se opet to ponudi Velezu. Brisanje klubskih obiljezja, da Velez da pola novca koje je Zrinjski ulozio u neke popravke stadiona, nek koriste oba kluba Vrapcice za karantin kada zele i to je to. Na pocetku bi bilo tesko osigurati ali malo po malo bi to sve islo na bolje i smirivalo se.
Kakva bagra se nakotila u Slobodi, Velezu, Celiku, Borcu, Sarajevu i Zeljeznicaru u zadnjih 20 godina to je strasno. Nevjerovatno je da nijednog ex-Yu velikana iz BiH nije zaobisao visegodisnji kriminal u upravama.
Kakva bagra se nakotila u Slobodi, Velezu, Celiku, Borcu, Sarajevu i Zeljeznicaru u zadnjih 20 godina to je strasno. Nevjerovatno je da nijednog ex-Yu velikana iz BiH nije zaobisao visegodisnji kriminal u upravama.
Nad tobom sunce najljepše sja
malo si ti bezobrazan.Stone Island je napisao/la:Jedi vnago pijuncicu. Hsk kradeze.Rigoletto je napisao/la:Ništa, probajte ponovno iz federalne. Taman kad se vratite bit će stadion u sjevernom pa ćemo popolaStone Island je napisao/la: Bravo. To je to. Nema se sta dalje pricati.
-
PiazzaGrande
@Pinoglavi...ko kaze da smo fini, mi smo najgori...fasiti, nacisti, sovinisti, skutori, cigani od zla oca i jos gore matere, svako jutro kao Hellboy brusimo motoflexom rogove, djavolji rep vezemo oko pasa a vrh gurnemo u prkno ,zato se onako zagonetno smjeskamo, ko Mona Lisa, nesto nas golica...samo vise ne nosimo flaster preko cela da sakrijemo U kao prije, sada u ovoj demokraciji mozemo i bez flastera hodati ulicom...kakvi mi bola..
Volim te bola'!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sve to nema veze s mojim postom, nit sam ikada takve stvari pisao, nit sam na to mislio dok sam pisao zadnji post. Samo kazem ako je vec ponudjeno jednom i kako vidim vecina se vas slaze s tim da i Velez igra na gradskom stadionu, ne znam sta je problem da se ponudi i drugi put. A gdje ce bolji poziv nego da se vas UG, UO oglasi da ponuda jos stoji da se njih pita, samo pod nekoliko uslova koji trebaju biti maksimalno neutralni.PiazzaGrande je napisao/la:@Pinoglavi...ko kaze da smo fini, mi smo najgori...fasiti, nacisti, sovinisti, skutori, cigani od zla oca i jos gore matere, svako jutro kao Hellboy brusimo motoflexom rogove, djavolji rep vezemo oko pasa a vrh gurnemo u prkno ,zato se onako zagonetno smjeskamo, ko Mona Lisa, nesto nas golica...samo vise ne nosimo flaster preko cela da sakrijemo U kao prije, sada u ovoj demokraciji mozemo i bez flastera hodati ulicom...kakvi mi bola..
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ja bi najvise volio prodaj zemljiste pod BB,podijeli pare napravi dva manja stadiona i nastavi normalno zivit,nego da grad bude svako drugi vikend paraliziran policijom i kordonima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.