Ah, da... Izvini... On igra za Slobodu, a ne Zelju ili Sarajevo...BA1997 je napisao/la:Za njega nema mjesta, svi igraci su bolji od njegaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma kako god da prodje svaka cast momcima! Mozemo proci, ali otom potom. Nego, nadam se da ce sansu dobiti i Nermin Hajdarevic, napadac juniora Slobode, trebao bi biti kadet, ali su ga prekomandovali u juniore. Neki dan zabio 5 golova, 4 u 5 minuta.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
To nema nikakve veze, ima boljih od njega, prvenstveno mislim na Hadžića i Dadića.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ah, da... Izvini... On igra za Slobodu, a ne Zelju ili Sarajevo...BA1997 je napisao/la:Za njega nema mjesta, svi igraci su bolji od njegaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma kako god da prodje svaka cast momcima! Mozemo proci, ali otom potom. Nego, nadam se da ce sansu dobiti i Nermin Hajdarevic, napadac juniora Slobode, trebao bi biti kadet, ali su ga prekomandovali u juniore. Neki dan zabio 5 golova, 4 u 5 minuta.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ovi na svakoj temi pišu o sarajevskom lobiju. Da su crna rasa, a mi bijela, tek tad bi govorili o teorijama zavjere. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kako znas, koliko puta si gledao njega a koliko ove koje si i sam naveo?Rokoko87 je napisao/la: To nema nikakve veze, ima boljih od njega, prvenstveno mislim na Hadžića i Dadića.
Na prvenstvo ide vise igraca nego na onaj kvalifikacijski turnir i bice mjesta za jos nema imena.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Malo ko će gledati kadate i juniore, tako da nisam ni ja obraćao pažnju na njih.kobe24 je napisao/la:Kako znas, koliko puta si gledao njega a koliko ove koje si i sam naveo?Rokoko87 je napisao/la: To nema nikakve veze, ima boljih od njega, prvenstveno mislim na Hadžića i Dadića.
Na prvenstvo ide vise igraca nego na onaj kvalifikacijski turnir i bice mjesta za jos nema imena.
Ali, statistika Dadića u reprezentaciji (5 golova-8 utakmica), Hadžića u mladoj ligi (prvi strijelac lige) mi daje za pravo da ovom, što pokušava nametnuti Sarajevski lobi, odgovorim da to nema nikakve veze i da nije tragedija ako nema tog Tuzlanskog revolveraša.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sve je to totalno neargumentovano, jer zapravo nemas pojma kako ta djeca igraju. Isto sto je i mali Hadzic iz Sarajeva bio nepravedno zapostavljan, pa se ispostavilo da bez njega i njegovih golova ne bi ni vidjeli prvenstva, takav je mozda slucaj i sa Hajdarevicem koji igra jako dobro u starijem uzrastu. Da ne pricam kakvih slucajeva je ranije bilo, gdje su zapostavljani mnogo bolji igraci od onih koji su bili na spiskovima iz nekih lijevih razloga. Ovaj drugi prije tebe sto je replicirao je bio tako uvjerljiv, covjek bi pomislio da je spavao s tim momcima i zna ih u dusu, a veze o zivotu nema. Ne branim nikog, niti kazem da se ovaj Tuzlak treba zvati u reprezentaciju, ali napadate covjeka bez ikakvog opravdanog razloga.Rokoko87 je napisao/la:Malo ko će gledati kadate i juniore, tako da nisam ni ja obraćao pažnju na njih.kobe24 je napisao/la:Kako znas, koliko puta si gledao njega a koliko ove koje si i sam naveo?Rokoko87 je napisao/la: To nema nikakve veze, ima boljih od njega, prvenstveno mislim na Hadžića i Dadića.
Ali, statistika Dadića u reprezentaciji (5 golova-8 utakmica), Hadžića u mladoj ligi (prvi strijelac lige) mi daje za pravo da ovom, što pokušava nametnuti Sarajevski lobi, odgovorim da to nema nikakve veze i da nije tragedija ako nema tog Tuzlanskog revolveraša.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Zašto bi mene trebalo zanimati ko je ranije zapostavljan?
Zašto mene treba zanimati ko je s kim spavao i ko je uvjerljiv?
Meni je samo zasmetalo to što naglašava lobi klubova iz glavnog grada i što ispade da je već pomenuti neki Messi bez kojeg ne možemo, a Boga mi smo uspjeli i bez njega i njemu sličnih.
Meni je samo zasmetalo to što naglašava lobi klubova iz glavnog grada i što ispade da je već pomenuti neki Messi bez kojeg ne možemo, a Boga mi smo uspjeli i bez njega i njemu sličnih.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jednostavno nisi shvatio sta sam napisao jer ne vidis dalje od nosa, a s takvima se ne vrijedi raspravljati. Budi mi pozdravljen.Rokoko87 je napisao/la:Zašto bi mene trebalo zanimati ko je ranije zapostavljan?
Benjamin Hadzic novi gol
Benjamin Ozegovic (Austria), Semir Karalic (Admira), Alexandar Borkovic (Austria), Dario Maresic (Sturm), Elvedin Buljubasic (Admira).Besic je napisao/la:Jel Austrija puna jugosa ?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ova Admira mora da je dobra treba kad svi za nju igraju. Mozes ti jarane promijeniti klub, ali Admira u srcu.sajo10 je napisao/la:Benjamin Ozegovic (Austria), Semir Karalic (Admira), Alexandar Borkovic (Austria), Dario Maresic (Sturm), Elvedin Buljubasic (Admira).Besic je napisao/la:Jel Austrija puna jugosa ?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Znači izgubili smo ovog Radeljića, fino, fino...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kojeg radeljicaVirtu4l je napisao/la:Znači izgubili smo ovog Radeljića, fino, fino...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bivsi-j ... ske/190829phily je napisao/la:kojeg radeljica
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nebitan lik, jedva doceko poziv iz Hrvatske.
Nikakav gubitak. Ni prvi ni poslednji iz Zrinjskog koji je prihvatio poziv iz Hrvatske.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- katalinski
- Kontakt:
A vise nije bitan kvalitet vec kvantitet-svi talentovani mladi igraci koji su dobili sansu zaigrali su za omladinske ekipe Srbije i Hrvatske. neki vec konkurisu ili su igrali za seniore halilovic,gacinovic,jovic,ristic,ozegovic
Ajvatar
ja mu iskreno zelim da polomi obje noge na prvom okupljanju reprezentacije HR,kao i svima drugima koji su rodjeni i odrasli u BiH a nastupaju za nase istocne ili zapadne komsije..A komsijama (i jednim i drugim) zelim sve najbolje 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
zastrasujuca je pomisao kako talentovane golmane imamo
ako sve budu islo po planu, za par godina cemo u A selekciji imat' tri golmana, od koji svaki moze biti prvi golman
ako sve budu islo po planu, za par godina cemo u A selekciji imat' tri golmana, od koji svaki moze biti prvi golman
Karacic, Piric, Kjosevski- to su svi mladi? sva trojica prvi golmani u svojim ekipamaChinaglia je napisao/la:zastrasujuca je pomisao kako talentovane golmane imamo
a pored njih pred Begovicem je jos najmanje 7,8 godina igranja na najvecem nivou
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.