FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

amazing
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la amazing » 08 apr 2016, 15:12

Hvala na odgovorima. :D Ibrahimu brz oporavak.

Mehidić je definitivno zaslužio Anesovo mjesto. Vjerujem da ni Husref neće biti tvrdoglav i da se već protiv Mladosti seli na klupu.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 apr 2016, 15:20

Beduin je napisao/la:Ma nije, nego Skahic je otpisan do kraja sezone pa na njega svakako ne racunamo, dok bi se Merzic trebao vratiti uskoro.

Nadam se da je i Husref dosao tobe i primjetio koliko su svi kivni na Haurdica pa da ga stavi na klupu. Cuj mu fore, koristi ga malo vise jer odmara igrace za kup, posto Haurdic ne moze nastupati tamo. De ba, i bez Haurdica u prvom dijelu sezone je igrao Saric na krilu, dok su Mehidic i Govedarica bili na klupi.
Husref se stidljivo pravdao sto ga je forsirao, jos je priznao da je pogresio ali ne puno. Svakako da ce za Haurdica ova utakmica biti mac sa dvije ostrice, jer moguce je da Husref iskoristi ovaj momentum i pokusa ga motivisati da odigra dobro utakmicu i demantuje navijace ali u suprotnom slucaju, imam osjecaj da ce upoznati drugu stranu zapadne tribine stadiona Tusanj ..sto je dosad izbjegao zbog dobrih rezultata ekipe.
Ja se nadam da ce Mehidic dobit sansu jer vise je nego evidentno da je u dobroj formi i da ga lopta "hoce"
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 08 apr 2016, 15:23, ukupno mijenjano 2 puta.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 apr 2016, 15:22

Sutra Haurdic opet starta,jer se vec u srijedu igra kup sa Zeljom..

Sutra 1:0 dovoljno.. Ordaga :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 08 apr 2016, 15:33

harry_90 je napisao/la:Sutra Haurdic opet starta,jer se vec u srijedu igra kup sa Zeljom..

Sutra 1:0 dovoljno.. Ordaga :kafa:
Ne mora znaciti, moze sutra Mehidic zapoceti, a u Kupu Saric na krilu.
Jedan grad, jedna ljubav!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2016, 15:44

1-0 i ja prezadovoljan... Samo se sačuvat kartona i povreda... Čuj,mogo bi upoznat drugu stranu zapadne tribine... Misliš,tamnu stranu... Ahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 08 apr 2016, 15:46

Samo da mi pobijedimo, jer nista nije u kamen uklesano :think:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 apr 2016, 16:52

Pozitiva je napisao/la:Bice zanimljivo narednih desetak dana. Stoga ne bi bilo lose da se svi kolektivno opustimo, ostavimo se prepucavanja i okrenemo fudbalu. Mada, da budem iskren, ne smeta mi. Znate me bas lijepo nasmijat :-)

Mislim da je svima nama jasno da za titulu iz naredne dvije domace utakmice MORAMO osvojit 6 bodova. Eventualnom pobjedom protiv Sirokog bi manje vise osigurali Evropu. Dobro za tu utakmicu je sto ce se i Siroki trosit u kupu - nadam se vise od nas jer im je zrijeb naklonjen vise nego nama i oni jednostavno moraju 100% ici na kup.

E sad da se priblizim poenti. Iako sam ubjedjen da imamo najjaceg i najiskusnijeg trenera u ligu, nisam siguran da je "naucio" nesto iz prethodnog okrsaja u kupu sa Sarajevom. Ipak mislim da je protiv Zelje umor bio kljucni faktor naseg poraza u zadnjoj domacoj utakmici. Mislim da nema ekipe u ligi koja moze podnijeti taj ritam igranja jakih i odlucujucih utakmica svaka tri dana, a da ne opdne. E sad je pitanje da li se vrijedi u kupu opet istrosit i time rizikovat umor i kao posljedicu istog eventualno gubljenje bodova u ligi. Ukoliko bi prosli Zelju, opet bi nas cekao isti "problem".

Nekako me to bas kopka pa da vidim sta vi mislite? Liga, Kup ili na dva fronta ko Nijemci u kasnim tridesetim proslog stoljeca? :-)
Isključivo Liga prijatelju ,jer rizikujemo ,da ako zapnemo kontra seljobera, ostanemo i bez Lige i Kupa.Možda i bez Evrope.
Ja volim FK Tuzla City

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 apr 2016, 16:57

sloboda72 je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:Bice zanimljivo narednih desetak dana. Stoga ne bi bilo lose da se svi kolektivno opustimo, ostavimo se prepucavanja i okrenemo fudbalu. Mada, da budem iskren, ne smeta mi. Znate me bas lijepo nasmijat :-)

Mislim da je svima nama jasno da za titulu iz naredne dvije domace utakmice MORAMO osvojit 6 bodova. Eventualnom pobjedom protiv Sirokog bi manje vise osigurali Evropu. Dobro za tu utakmicu je sto ce se i Siroki trosit u kupu - nadam se vise od nas jer im je zrijeb naklonjen vise nego nama i oni jednostavno moraju 100% ici na kup.

E sad da se priblizim poenti. Iako sam ubjedjen da imamo najjaceg i najiskusnijeg trenera u ligu, nisam siguran da je "naucio" nesto iz prethodnog okrsaja u kupu sa Sarajevom. Ipak mislim da je protiv Zelje umor bio kljucni faktor naseg poraza u zadnjoj domacoj utakmici. Mislim da nema ekipe u ligi koja moze podnijeti taj ritam igranja jakih i odlucujucih utakmica svaka tri dana, a da ne opdne. E sad je pitanje da li se vrijedi u kupu opet istrosit i time rizikovat umor i kao posljedicu istog eventualno gubljenje bodova u ligi. Ukoliko bi prosli Zelju, opet bi nas cekao isti "problem".

Nekako me to bas kopka pa da vidim sta vi mislite? Liga, Kup ili na dva fronta ko Nijemci u kasnim tridesetim proslog stoljeca? :-)
Isključivo Liga prijatelju ,jer rizikujemo ,da ako zapnemo kontra seljobera, ostanemo i bez Lige i Kupa.Možda i bez Evrope.
Znaci da im pustimo? :urnebes:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 apr 2016, 17:02

solinas je napisao/la:Ako ima ko upuceniji da mi pojasni to oko istocne tribine.
Kakav najbolji projekat. :hmmmmm:
Zar su pravili nove.
Koliko se sjecam napravljen je projekat stadiona,i sada samo ide izgradnja u etapama (sjever,istok blabla).
Kakav sad odabir najboljeg projekta istocne tribine.
Zar su odustali od prvobitnog projekta istocne tribine. :?:
Pretpostavljam da je to ono što se nekad zvalo izvedbani projekat.Dakle, detalji , presjeci, dimenzije itd.Nema sumnje da je idejni projekat urađen još 2009.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 apr 2016, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 08 apr 2016, 17:07

Ma udarit na oba fronta pa sta bude, ne budite cke :P
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 apr 2016, 17:09

Činalja, iskrena sućut.

INO FUDBAL,TOP VIJESTI
DIJAMANT ZABLISTAO: Roma razbila Lazio
03/04/2016 16:02 / by T.A.

Roma je u velikom rimskom derbiju i susretu 31. kola Serije A sa 1:4 kao gost pobijedila Lazio.
Vučica je povela u velikom italijanskom derbiju u 16. minuti. Digne je sjajno ubacio sa lijeve strane, a Stephan El Shaarawy je sjajno pogodio glavom. Vučica je i u nastvaku kontrolisala meča, a u finišu prvog dijela mogla je i do drugog gola. U 40. minuti Pjanić je fenomenalno šutirao sa 16 metara, ali ispriječila se staviva.
Samo što je ušao u igru u 60. minuti, Edin Džeko je zatresao mrežu Lazija četiri minute poslije. Perotti je šutirao, lopta se od stative odbila do Dijamanta, koji je bio priseban i poslao je u mrežu za 0:2.
Lazio se nakon toga probudio, Klose je pogodio stavivu, ali je Parolo u 75. minuti ipak uspio da smanji na 1:2 i vrati dramu. Ervin Zukanović je u igru ušao deset minuta prije kraja, a dvije minute kasnije Florenzi je vrlo preciznim šutem po treći put matirao Marcehetija. Sjajni Perotti je u 87. minuti još jednim lijepim udarcem postavio konačnih 1:4.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 apr 2016, 17:23

DoeTz je napisao/la:Ma udarit na oba fronta pa sta bude, ne budite cke :P
Jučerašnji trening ne daje nam za pravo da razmišljamo tako.
I nakon 5 dana od Mostara naši momci nemaju svježinu.Igrali su na dva gola preko cijelog igrališta.Sporo, kilavo , ni našta nalik.Nema više ni one atmosfere , zezanja.Jesenas su u tim trening utakmicama igrači "letili", golovi i šanse kao na traci .
Osjeti se" u zraku" da nešto nije u redu.Slažem se sa mišljenjem iznesenim ovdje da je pobjeda sa 1:0 puna kapa.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 apr 2016, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 apr 2016, 17:24

sloboda72 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ako ima ko upuceniji da mi pojasni to oko istocne tribine.
Zar su pravili nove.
Koliko se sjecam napravljen je projekat stadiona,i sada samo ide izgradnja u etapama (sjever,istok blabla).
Pretpostavljam da je to ono što se nekad zvalo izvedbani projekat.Dale, detalji , presjeci, dimenzije itd.Nema sumnje da je idejni projekat urađen još 2009.
Izrada glavnog projekta sacinjava sve arhitektonske detaljne nacrte, sve gradevinsko inzinjerske nacrte, masinske nacrte, elektricne nacrte, vodovodne i kanalazicioni projekat, protivpozarni elaborat itd...ova knjiga sluzi za dobijanje gradevinske dozvole. Sve faze mora ovjeriti odgovorni arhitekta i inzinjer jer neko mora odgovarati u slucaju neke greske ili nezgode, slucajno znam za neka pravila kako sto su npr. da se stadion od 7500 sjedecih mjesta u slucaju nezgode mora isprazniti za 60 sekundi itd itd....da se ovaj projekat napravi treba minimalno 60 dana ako ne i vise......eh sad mozda neko radi na projektu ili je vec uradio pa je ovaj javni poziv samo da se zadovolji zakonski segment.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 apr 2016, 17:31

Svako kolo je pobjeda od 1-0 puna kapa. Idemo dobiti Mladost, nadam se nešto lakšoj utakmici nego protiv Veleža, i na Grbavicu po dobar rezultat. Onda vidjeti šta i kako, a ono što je sigurno je da će momci imati strašnu podršku protiv ŠB i protiv Želje u uzvratu a puno će nam to značiti u ovako zgusnutom rasporedu. Ima i ŠB kup isto, a i Željo ima prvenstvo ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 apr 2016, 17:34

Halo ne letite pred rudu cuj na oba fronta pa sta bude.Tako ja imo jednu probo Jos jednu i zijanim obadvije.Nego fatajte se titule lakse van je osvojit nego kup.Nema ovo veze SA Zeljom nego samo Mali savjet.Steta BI bila da ne osvojite titulu.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 apr 2016, 17:37

slana_krv je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Zar su pravili nove.
Pretpostavljam da je to ono što se nekad zvalo izvedbani projekat.Dale, detalji , presjeci, dimenzije itd.Nema sumnje da je idejni projekat urađen još 2009.
Izrada glavnog projekta sacinjava sve arhitektonske detaljne nacrte, sve gradevinsko inzinjerske nacrte, masinske nacrte, elektricne nacrte, vodovodne i kanalazicioni projekat, protivpozarni elaborat itd...ova knjiga sluzi za dobijanje gradevinske dozvole. Sve faze mora ovjeriti odgovorni arhitekta i inzinjer jer neko mora odgovarati u slucaju neke greske ili nezgode, slucajno znam za neka pravila kako sto su npr. da se stadion od 7500 sjedecih mjesta u slucaju nezgode mora isprazniti za 60 sekundi itd itd....da se ovaj projekat napravi treba minimalno 60 dana ako ne i vise......eh sad mozda neko radi na projektu ili je vec uradio pa je ovaj javni poziv samo da se zadovolji zakonski segment.
Zahvaljujem na opširnom i stručnom pojašnjenju.
Ja volim FK Tuzla City

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 apr 2016, 17:38

sloboda72 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Ma udarit na oba fronta pa sta bude, ne budite cke :P
Jučerašnji trening ne daje nam za pravo da razmišljamo tako.
I nakon 5 dana od Mostara naši momci nemaju svježinu.Igrali su na dva gola preko cijelog igrališta.Sporo, kilavo , ni našta nalik.Nema više ni one atmosfere , zezanja.Jesenas su u tim trening utakmicama igrači "letili", golovi i šanse kao na traci .
Osjeti se" u zraku" da nešto nije u redu.Slažem se sa mišljenjem iznesenim ovdje da je pobjeda sa 1:0 puna kapa.
Ti vjerovatno poznajes ekipu bolje od mene, ali mi je nekako logicno da je drugacija atmosfera, jer jesenas smo se borili za opstanak sad za titulu pa je samim tim puno veci pritisak a i blizi se kraj sezone pa donekle je i normalno da nemaju istu svjezinu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 apr 2016, 17:50

Za narusenu atmosferu i nedostatak zezanja na treninzima kriv je kondicioni iz Sarajeva :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 apr 2016, 17:52

Alipasino je napisao/la:Halo ne letite pred rudu cuj na oba fronta pa sta bude.Tako ja imo jednu probo Jos jednu i zijanim obadvije.Nego fatajte se titule lakse van je osvojit nego kup.Nema ovo veze SA Zeljom nego samo Mali savjet.Steta BI bila da ne osvojite titulu.
Da si imao tuki za dvije bile bi i sad tu, izgleda ti nisi imao ni za jednu.

Male savjete dijeli po SA.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.