Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Alipasino
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Alipasino » 08 apr 2016, 17:25

Halo ja Sam proseto SA bijelim Zeljinim carapama Splitom znas sta mi kazu.Zar ti nije vruce kontali ja doso iz Hercegovine.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 apr 2016, 17:26

Svaka cast Zelji na ovome sto rade. Za svaku pohvalu, vidi se da su se pravo uozbiljili :)
ZZ

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 apr 2016, 17:32

Pa vi u Mostaru ste bolesni. Zvuci smijesno, ali poznajem momka koji dolje studira i koji je cini mi se na Rondou zaustavljen od pripadnika Ultrasa zbog malo duze i neuredjene brade i misljenja da je 's druge strane'. Pitali ga za kog navija i kako se zove da bi mu na kraju rekli da se obrije :lol: Ja sam bio dolje 20tak puta, cak i na par utakmica Zrinjskog (mozda bih pogledao i Velez da nije daleko), nisam nikad osobno imao probleme, ali po pricama kojih sam se naslusao nikada ne bih pozelio takav 'derbi' u svom gradu. Vama su klubovi zadnji problem i razlog mrznje, tu se treba pricati o nekim drugim stvarima koje ipak nisu za ovog foruma.

Hodao sam jednom prilikom u dresu Hrvatske po Sarajevu. Imao sam duksericu do pola raskopcanu, nije cak bila nikakva utakmica i nitko me nije ni krivo pogledao. Nisam htio provocirati, jednostavno se slucajno zateklo tako. Nisam uopce razmisljao o tome dok nismo krenuli kuci pa mi netko spomenuo. Mislim da je Sarajevo po toj nacionalnoj netrpeljivosti daleko naprednije od Mostara.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 08 apr 2016, 17:37

Gledao sam malo portale i ni jedan nema da napise neki ozbiljan clanak/tekst o ovome sto se radi na Grbavici. Imaju dvije kolumne i to je to. Sve se svodi na kopiranje teksta sa klupske stranice, bruka i sramota BH novinari.
A kad BHF napravi bakljadu svrsavanje i analize do srzi. I jos to prestave kao pozitivno.
Sloboda od gasenja do dobijanje licence za evropu i osvajanja po prvi put 1 ili 2 trofeja isto jedna pozitivna stvar BH nogometa takodjer nema neki ozbiljan clanak.

Kada treba pohvaliti nigdje, kada treba srati prvi su tu. Ali presutise kupovinu titule.
Zadnja izmjena: Muerte, dana/u 08 apr 2016, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 apr 2016, 17:38

Alipasino je napisao/la:Halo ja Sam proseto SA bijelim Zeljinim carapama Splitom znas sta mi kazu.Zar ti nije vruce kontali ja doso iz Hercegovine.
hahahhaha :urnebes:
Ovaj Mostar prava komedija. Pa nama u Tuzli srce puno sto se nova crkva ( srusena 1987. godine zbog tonjenja tla ) gradi. Jos kad vidim da neki MOSTARCI nisu ni vidili Stari Most u svojih 20 godina .. :urnebes:

Nego, jesu li na jugu postavljene nove stolice ?

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 08 apr 2016, 17:39

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Halo ja Sam proseto SA bijelim Zeljinim carapama Splitom znas sta mi kazu.Zar ti nije vruce kontali ja doso iz Hercegovine.
Ovaj Mostar prava komedija. Pa nama u Tuzli srce puno sto se nova crkva ( srusena 1987. godine zbog tonjenja tla ) gradi. Jos kad vidim da neki MOSTARCI nisu ni vidili Stari Most u svojih 20 godina .. :urnebes:

Davno

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 08 apr 2016, 17:40

Muerte je napisao/la:Gledao sam malo portale i ni jedan nema da napise neki ozbiljan clanak/tekst o ovome sto se radi na Grbavici. Imaju dvije kolumne i to je to. Sve se svodi na kopiranje teksta sa klupske stranice, bruka i sramota BH novinari.
A kad BHF napravi bakljadu svrsavanje i analize do srzi. I jos to prestave kao pozitivno.
Sloboda od gasenja do dobijanje licence za evropu i osvajanja po prvi put 1 ili 2 trofeja isto jedna pozitivna stvar BH nogometa takodjer nema neki ozbiljan clanak.

Kada treba pohvaliti nigdje, kada treba srati prvi su tu. Ali presutise kupovinu titule.
Pa kad bi napisali istinu o tome sta se radi, vi bi opet napustili forum. :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 08 apr 2016, 17:42

Rinuka je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Gledao sam malo portale i ni jedan nema da napise neki ozbiljan clanak/tekst o ovome sto se radi na Grbavici. Imaju dvije kolumne i to je to. Sve se svodi na kopiranje teksta sa klupske stranice, bruka i sramota BH novinari.

Pokusavas ispasti smijesan ?

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 apr 2016, 17:43

Nadam se da ce od silnog stojanja i skakanja po njima ostati citave neko vrijeme :D

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 08 apr 2016, 17:45

Signore je napisao/la:Pa vi u Mostaru ste bolesni. Zvuci smijesno, ali poznajem momka koji dolje studira i koji je cini mi se na Rondou zaustavljen od pripadnika Ultrasa zbog malo duze i neuredjene brade i misljenja da je 's druge strane'. Pitali ga za kog navija i kako se zove da bi mu na kraju rekli da se obrije :lol: Ja sam bio dolje 20tak puta, cak i na par utakmica Zrinjskog (mozda bih pogledao i Velez da nije daleko), nisam nikad osobno imao probleme, ali po pricama kojih sam se naslusao nikada ne bih pozelio takav 'derbi' u svom gradu. Vama su klubovi zadnji problem i razlog mrznje, tu se treba pricati o nekim drugim stvarima koje ipak nisu za ovog foruma.

Hodao sam jednom prilikom u dresu Hrvatske po Sarajevu. Imao sam duksericu do pola raskopcanu, nije cak bila nikakva utakmica i nitko me nije ni krivo pogledao. Nisam htio provocirati, jednostavno se slucajno zateklo tako. Nisam uopce razmisljao o tome dok nismo krenuli kuci pa mi netko spomenuo. Mislim da je Sarajevo po toj nacionalnoj netrpeljivosti daleko naprednije od Mostara.
@FrantoBauzek na aparatima.
Slijedi priča kako je njegov dedo, jednom prilikom, prošetao Ferhadijom u dresu Slobode, što je izazvalo buru negodovanja. Deklarisan je kao četnik zbog takvog akta, što je on naravno spremno dočekao i herojski jurnuo ka neprijateljskim polozajima islamskih radikala. O tome kako se, amoralna skupina sarajevskih miševa ekspresno razbjezala, suvišno je i govoriti.
Legenda kaze, da i dan-danas sarajevske ulice strepe od, sa sabljom za pasom, neustrašivog Jugoslovena rodom iz multi-kulti Tuzle.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 08 apr 2016, 17:46

Fagotstino ne lazi vise forumske mase jer ste u 8 prosli ujutro kad svako spava. Nego ovo sada nije dizanje ovo je ljubav brato koju ti klub nece nikad imat. Ispali prije pola godine a isto u kopu ljudi. Cuj 20 na gostovanju :) jok bit ce 500-600 ljudi :lol: daj bola borite se za titulu dva autobusa skupili za Istocno Sarajevo. Steta je sto se bar jednu sezonu ne borimo za titulu ili jedno 10 da vam dokazemo koja smo sila za vas

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 08 apr 2016, 17:46

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nadam se da ce od silnog stojanja i skakanja po njima ostati citave neko vrijeme :D
Ostale bi one da smo japanci ili svabo. Ali jbg, ne znamo cuvati svoju imovinu. Voli bosnjo slomiti nego se hljeba najesti.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 08 apr 2016, 17:48

Muerte je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:

Pokusavas ispasti smijesan ?
Pusti balavca.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 apr 2016, 17:49

NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Pa nama u Tuzli srce puno sto se nova crkva ( srusena 1987. godine zbog tonjenja tla ) gradi.
Ni ne znamo za drugu reakciju, daleko ispred svih po ovom pitanju :bih:
Kad vidim situaciju u pojedinim bh gradovima po ovom pitanju plače mi se.
Nad tobom sunce najljepše sja

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 apr 2016, 17:50

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Signore je napisao/la:Pa vi u Mostaru ste bolesni. Zvuci smijesno, ali poznajem momka koji dolje studira i koji je cini mi se na Rondou zaustavljen od pripadnika Ultrasa zbog malo duze i neuredjene brade i misljenja da je 's druge strane'. Pitali ga za kog navija i kako se zove da bi mu na kraju rekli da se obrije :lol: Ja sam bio dolje 20tak puta, cak i na par utakmica Zrinjskog (mozda bih pogledao i Velez da nije daleko), nisam nikad osobno imao probleme, ali po pricama kojih sam se naslusao nikada ne bih pozelio takav 'derbi' u svom gradu. Vama su klubovi zadnji problem i razlog mrznje, tu se treba pricati o nekim drugim stvarima koje ipak nisu za ovog foruma.

@FrantoBauzek na aparatima.
Slijedi priča kako je njegov dedo, jednom prilikom, prošetao Ferhadijom u dresu Slobode, što je izazvalo buru negodovanja. Deklarisan je kao četnik zbog takvog akta, što je on naravno spremno dočekao i herojski jurnuo ka neprijateljskim polozajima islamskih radikala. O tome kako se, amoralna skupina sarajevskih miševa ekspresno razbjezala, suvišno je i govoriti.
Legenda kaze, da i dan-danas sarajevske ulice strepe od, sa sabljom za pasom, neustrašivog Jugoslovena rodom iz multi-kulti Tuzle.
i na kraju neka uzrečica uz neku simpatiču igru riječi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 08 apr 2016, 17:54

DENIS POZDER :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 08 apr 2016, 18:07

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:

jeste vi u tuzli ste strasno mulikulti.. najgore gostovaje uvijek kod vas, nisam u zivotu vidio veceg ciganluka.. dodji u mostar i vidi koliko ima crkvi i dzamija, nitko ih ne dira.. ne pisi gluposti
HŠKZ!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 apr 2016, 18:12

Rokoko87 je napisao/la:DENIS POZDER :kafa:
Je li ima neko na forumu da ga je pratio da nam kaze malo o nasem buducem igracu :D
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 08 apr 2016, 18:12

Zar stadion od Bijelim brijegom nije gradski stadion i po tome bi svako mogao igrati. Nesto slicno kao Kosevo, ali Sarajevo igra na njemu citavu historiju. Koliko god je ruzno i lose stvari se radile, po ovome sto sam citao i ono sto sam prije citao, mislim da Velez nije dovoljno uradio da se vrati pod Bijeli brijeg.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 08 apr 2016, 18:14

ajde muerte ne rise. Nit se lome namjerno, nit je kome u cilju da je slome. Da nekad dodjes na Jug shvatio bi
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []