FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alleenn
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alleenn » 08 apr 2016, 21:52

@ScoutInternational moguce je da se nece sa Nedom Turkovicem produziti saradnja jer mu sad nekad istice ugovor ako me sjecanje sluzi. A da Pozder dolazi mjesto njega

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 apr 2016, 22:04

Ovo je vec znak da ce Lendric na kraju sezone mozda biti prodat. Ne postoji nijedan logican zakljucak oko toga. I ako bi bilo tako, nije mi drago ko god da je dosao,
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 08 apr 2016, 22:26

amazon je napisao/la:Ovo je vec znak da ce Lendric na kraju sezone mozda biti prodat. Ne postoji nijedan logican zakljucak oko toga. I ako bi bilo tako, nije mi drago ko god da je dosao,

Nemoj ti zakljucivati svegati, zasto bi bio lendric prodat?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 apr 2016, 22:29

kyrgios je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ovo je vec znak da ce Lendric na kraju sezone mozda biti prodat. Ne postoji nijedan logican zakljucak oko toga. I ako bi bilo tako, nije mi drago ko god da je dosao,

Cuj nemoj ti zakljucivati :urnebes: :urnebes:

Pa ako imas extra napadaca koji trpa, na klupi Mujagica i Djermanovica, sta ce ti jos jedan napadac?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 08 apr 2016, 22:30

amazon je napisao/la:
kyrgios je napisao/la:

Cuj nemoj ti zakljucivati :urnebes: :urnebes:

Pa ako imas extra napadaca koji trpa, na klupi Mujagica i Djermanovica, sta ce ti jos jedan napadac?
Jer Mujagic mozda nece igrati, mozda ode na posudbu ?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 apr 2016, 22:43

kyrgios je napisao/la: Jer Mujagic mozda nece igrati, mozda ode na posudbu ?
A ti znas da ce kao Mujagic na probu?Znaci da pretpostavljas kao ja. Koja je razlika izmedu moje pretpostavke i tvoje? Nemoj ti jarane da razmisljas samo.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 08 apr 2016, 22:47

amazon je napisao/la:
kyrgios je napisao/la: Jer Mujagic mozda nece igrati, mozda ode na posudbu ?
A ti znas da ce kao Mujagic na probu?Znaci da pretpostavljas kao ja. Koja je razlika izmedu moje pretpostavke i tvoje? Nemoj ti jarane da razmisljas samo.
Kako ti znaš da ja nemam informaciju da ide na posudbu? ne na probu

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 apr 2016, 22:51

I hajd ti meni sad objasni koji je tvoj cilj ? Da ti kao imas informacije a ja da ne smijem da napisem svoje misljenje, sad ti pametan? Razguli tamo na forum, vidis da ovdje ljudi fino diskutiju i onda uleti jedan indijanac poput tebe i usere temu.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 08 apr 2016, 22:53

amazon je napisao/la:I hajd ti meni sad objasni koji je tvoj cilj ? Da ti kao imas informacije a ja da ne smijem da napisem svoje misljenje, sad ti pametan? Razguli tamo na forum, vidis da ovdje ljudi fino diskutiju i onda uleti jedan indijanac poput tebe i usere temu.
Da je normalan admin ti bi bio banovan, ali pošto je aco tu ne čudim se

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 apr 2016, 22:56

Takvi poput tebe kompleksasi bi trebali biti banovani. Tebi je indijancu problem sto sam ja napisao da Lendric vjerovatno ide. To je sad lose i ti indijanac dodes da pametujes a veze nemas kao ni ja. S tvojim indijanskim kompleksima mi sad ovdje useremo temu s 10 postova. Zasto? Jer si indijanac.A ti sigurno neces odredivati ko ce biti banovan.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 08 apr 2016, 23:42

@ amazon ti bas imas problem sam sa sobom... Aj malo ukljuci mozak pa skontaj sta pises... Lendric se nece prodavati jer da nasi misle na pradju ne bih mu nudili novi ugovor... Ja sam napisao prije u postu da Turkovicu istice ugovor i to je jedino logicno rijesenje da se mjesto njega dovodi ovaj momak...

I haj ti nama svima objasni koji je tvoj cilj ovde.... Jel to da seres po forumu i drugim proturijecs jer mislis da si najpametniji i da sve znas... Bolje bi ti bilo da odes do fan shop-a i kupis nesto ili pogledas Zeljinu utakmicu uzivo

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 apr 2016, 23:45

Turkovic svakako odavno nije u konkurenciji, znaci uopce frajer ko da ne postoji. Zato mi reci koja je onda logika da dovodis zamjenu za frajera kojeg nema pola godine nigdje? Bicu ti zahvalan da mi pojasnis?

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 08 apr 2016, 23:48

amazon je napisao/la:Turkovic svakako odavno nije u konkurenciji, znaci uopce frajer ko da ne postoji. Zato mi reci koja je onda logika da dovodis zamjenu za frajera kojeg nema pola godine nigdje? Bicu ti zahvalan da mi pojasnis?
Gubis napadaca sa kojim neces da produzis ugovor dovodis drugog na njegovo mjesto da popuni mjesto u ekipi... Zar je tesko shvatiti.... A ko kaze da ce Djermanovic ostati u ekipi jer se ni on nije nesto puno iskazao... Lendric sigurno nece ici jer je doveden za Ligu 12.... Samo ako bude bas ponuda koja se ne moze odbiti moguce je da ode.... Ali to je vrlo tesko jer svi znamo kako kotiramo sa cjenama igraca

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 apr 2016, 23:51

Alleenn je napisao/la:
amazon je napisao/la:Turkovic svakako odavno nije u konkurenciji, znaci uopce frajer ko da ne postoji. Zato mi reci koja je onda logika da dovodis zamjenu za frajera kojeg nema pola godine nigdje? Bicu ti zahvalan da mi pojasnis?
Gubis napadaca sa kojim neces da produzis ugovor dovodis drugog na njegovo mjesto da popuni mjesto u ekipi... Zar je tesko shvatiti.... A ko kaze da ce Djermanovic ostati u ekipi jer se ni on nije nesto puno iskazao... Lendric sigurno nece ici jer je doveden za Ligu 12.... Samo ako bude bas ponuda koja se ne moze odbiti moguce je da ode.... Ali to je vrlo tesko jer svi znamo kako kotiramo sa cjenama igraca
Vidi, logicno mi je da kazes prodat cemo Djermanovica (ili otjerati), prodati Mujagica ili Lendrica. A nikakve logike nema da dovodis zamjenu za Turkovica koji nije tu 6 mjeseci i za kojeg ne treba zamjena. Sasvim je dovoljno da imas u rosteru tri napadaca. Zato je logicno da ce se nesto desiti s ova tri napadaca, sad s kojim vidjet cemo.Ja mislim da ce prodati Lendrica ali to ne znaci da ce se desiti.Znaci sve sto napisem je moje misljenje, a na to imam pravo, kao i ti. A Turkovic je nebitan.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 08 apr 2016, 23:59

@amazon sve to stoji tvoje misljenje... Ali nasi nece dati Lendrica jer da misle tako ne bi mu nudili novi ugovor... Prije ce Djermanovic otici nego Lendra... A uvijek treba imati dobru rezervu i ovo je klasicno popunjavanje mjesta jedan napadac ode dodje drugi

Jer ako bi Lendru prodali mi bi bili slabiji za sledecu sezone sto se tice napadaca

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 apr 2016, 00:05

Alleenn je napisao/la:@amazon sve to stoji tvoje misljenje... Ali nasi nece dati Lendrica jer da misle tako ne bi mu nudili novi ugovor... Prije ce Djermanovic otici nego Lendra... A uvijek treba imati dobru rezervu i ovo je klasicno popunjavanje mjesta jedan napadac ode dodje drugi

Jer ako bi Lendru prodali mi bi bili slabiji za sledecu sezone sto se tice napadaca
Ali nigdje nije napisano da mu se nudio ugovor. Gledao sam intervju na sportsport ili mozda u neki novinama, slagat cu te. Gdje na pitanje novinara do kad planira ostati ovdje, odgovara da ima ugovor do ljeta 2017 i da ce tek poslije toga vidjet sta ce dalje. Opcenito kaze da svako zeli otici u neku jaku ligu ali da je sad okrenut Zelji. Nagadjam da su nasi dobili jako dobro financijsku ponudu i ako je velika lova ja bih ga prodao. Ali da imamo u napadu Lendrica, Djermanovica, Mujagica, Pozdera je previse.Previse je sto ce se financijski puno placati za cetiri napadaca, a drugo niko na svijetu nema cetiri napadaca u rosteru.

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 09 apr 2016, 00:10

Da se ne ulazi u daljnje rasprave, klub jednostavno jača igrački kadar, čovjek će od ljeta "upasti" umjesto Turkovića, broj igrača ostaje isti (nema priče o gomilanju igrača koje je neko spomenuo), a ko će od preostalih napadača izboriti prvu postavu, to ostaje da vidimo.

Na kraju krajeva, svaki ozbiljan klub mora imati 3 kvalitetna igrača na svakoj poziciji, a tek kada se to postigne, možemo očekivati da nas igranje u Evropi neće na početku "osakatiti" 10-ak bodova u ligi, da nam Kup utakmice ne kroje sastav u ligi - i obrnuto, da ne strepimo zbog povrede ili kartona. Vrlo jednostavna računica, postajemo ozbiljan klub, a mnogi dušmani će to željeti da ospore, koliko god očigledno bilo.
|***Against Modern Football***|

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 apr 2016, 00:14

zaboljegzelju je napisao/la:Da se ne ulazi u daljnje rasprave, klub jednostavno jača igrački kadar, čovjek će od ljeta "upasti" umjesto Turkovića, broj igrača ostaje isti (nema priče o gomilanju igrača koje je neko spomenuo), a ko će od preostalih napadača izboriti prvu postavu, to ostaje da vidimo.

Na kraju krajeva, svaki ozbiljan klub mora imati 3 kvalitetna igrača na svakoj poziciji, a tek kada se to postigne, možemo očekivati da nas igranje u Evropi neće na početku "osakatiti" 10-ak bodova u ligi, da nam Kup utakmice ne kroje sastav u ligi - i obrnuto, da ne strepimo zbog povrede ili kartona. Vrlo jednostavna računica, postajemo ozbiljan klub, a mnogi dušmani će to željeti da ospore, koliko god očigledno bilo.
Ne slazem se s tim. Mozes mi reci neku ekipu na svijetu iz 5 top lig da ima cetiri napadaca?

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 09 apr 2016, 00:32

amazon je napisao/la:
zaboljegzelju je napisao/la:Da se ne ulazi u daljnje rasprave, klub jednostavno jača igrački kadar, čovjek će od ljeta "upasti" umjesto Turkovića, broj igrača ostaje isti (nema priče o gomilanju igrača koje je neko spomenuo), a ko će od preostalih napadača izboriti prvu postavu, to ostaje da vidimo.

Ne slazem se s tim. Mozes mi reci neku ekipu na svijetu iz 5 top lig da ima cetiri napadaca?
Sam porto ima 7 napadaca u ekipi... Dinamo ti ima 4 napadaca... Svi klubovi gotov imaju po 4 napadaca

Chelsea - Diego Costa > Loic Remy > Pato > Falcao >

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 09 apr 2016, 00:36

amazon je napisao/la:

Naravno.
Budući da nemam mnogo vremena da tražim, navest ću ti samo nekoliko ekipa, po sjećanju, a ti možeš kasnije još da istražuješ.

Arsenal: Giroud Olivier, Sanchez Alexis, Walcott Theo, Welbeck Danny
Man. City: Aguero Sergio, Bony Wilfried, Iheanacho Kelechi, Sterling Raheem
Juve: Dybala Paulo, Mandzukic Mario, Morata Alvaro, Zaza Simone
Napoli: Callejon Jose, Gabbiadini Manolo, Higuain Gonzalo, Mertens Dries
Real: Benzema Karim, Jese, Mayoral Moya Borja, Ronaldo Cristiano

Eto 5 ekipa koje su mi prve pale na pamet, a ima ih još mali milion. Čak i neke od ovih ekipa, a i drugih, imaju i preko 4 napadača.
|***Against Modern Football***|

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, xinxee i 29 gostiju.