High je napisao/la:Jokeru ćemo dati Šejlu Vrabac.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 09 apr 2016, 02:57, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
puno je to mesa za jednog insana, podjelicemo mi toHigh je napisao/la:Jokeru ćemo dati Šejlu Vrabac.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ovo je lešinar, kakav VrabacPipiDugaCarapa je napisao/la:High je napisao/la:Jokeru ćemo dati Šejlu Vrabac.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zivjela !
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Umjetnica sexa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sejla OroMuhamedTM je napisao/la:Ovo je lešinar, kakav VrabacPipiDugaCarapa je napisao/la:High je napisao/la:Jokeru ćemo dati Šejlu Vrabac.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zivjela !
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Joker, priznaj da redovno komentarišeš po objavama i fotografijama ove heroine.
Ovo bi mogao biti on: " Sejla Tvoj osmjeh lijepi daje nadu vecinih djevojaka zena da malo uvelicaju svoj izgled ali sejla ti si nesto posebno i odudaras od mnogih djevojaka a kamoli zena vodis racuna o svom izgledu i svemu lijepom sto krasi tebe dajuci nadu svakim danom sve bolji izgled koji tebe krasi i minute u minuti iz dana u dan"
Ili pak ovaj: " Selam veliki za Veliku Caricu kojoj ravne nema prekrasnu Šejla Vrabac od srca Baho čuveni hajr ti bio ALLAH MI TE ZAVOLIJO"

Šejla Diskrecija.
Ovo bi mogao biti on: " Sejla Tvoj osmjeh lijepi daje nadu vecinih djevojaka zena da malo uvelicaju svoj izgled ali sejla ti si nesto posebno i odudaras od mnogih djevojaka a kamoli zena vodis racuna o svom izgledu i svemu lijepom sto krasi tebe dajuci nadu svakim danom sve bolji izgled koji tebe krasi i minute u minuti iz dana u dan"
Ili pak ovaj: " Selam veliki za Veliku Caricu kojoj ravne nema prekrasnu Šejla Vrabac od srca Baho čuveni hajr ti bio ALLAH MI TE ZAVOLIJO"
Šejla Diskrecija.
Mnogi su veliki jebbaci na Sejli zube polomili, ovdje bih trebao podrsku drugova sa teme. Napao bih je formacijom 4-5-1, gdje bi @high bio najistureniji. @pipi bi bio na poziciji dmf, da sprijeci bilo koji pokusaj kontre od strane Sejle!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hodi franto sto nas izbjegavas, jel te boli daj bekutan da podmazemo.
Ovdje ga je franto fafo loma.
Samo ateista pisi s pravog acc da ti štembilj zviznemo.
Ovdje ga je franto fafo loma.
Samo ateista pisi s pravog acc da ti štembilj zviznemo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Izvini, ali ja se ne trudio spriječiti njenu kontru.
Probijena je kao @amazonka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Onda selis na klupu, trazim novog razbijaca na dmf. Cilj je uspostaviti dominaciju nad Sejlom, ne dati njoj prostora za manevar, ti ocigledno namjeravas njoj prepustiti inicijativu, sto je nedopustivo.PipiDugaCarapa je napisao/la:Izvini, ali ja se ne trudio spriječiti njenu kontru.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bravo, zaboravi pa bice donna nasa mala.High je napisao/la:Probijena je kao @amazonka.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Šejla sisom trotoar razbija i ja, pored tog fakta, treba da spriječim njenu kontru?
Po krilima ce u ovoj formaciji u Sejlu prodirati Rinuka i brzonogi Doe! Ja cu igrati na poziciji desetke i diktirati temo, naravno kapitenska oko ruke. Muha ce preuzeti poziciju dmf od pipija koji seli na tribine do kraja ugovora. Pastrmka i Probisvijet ce biti ofanzivni bekovi, onako podjebavati iz prikrajka, jer i ako su nekad bili veliki majstori ovog zanata, lagano ih stizu godine. U odbranu ce Franto peddercina, da je smara i ometa joj ofanzivu!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 09 apr 2016, 03:18, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I ti "cepaš" dva Tamica drvaPipiDugaCarapa je napisao/la:Šejla sisom trotoar razbija i ja pored tog fakta treba da spriječim njenu kontru?
Pokazi joj kako Musa dere jarca!
@joker dmf - donji madafaka jok
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Šejli je jednom prilikom ispala sisa na tlo..
Taj dan je nazvan Veliki prasak.
Šejla desnom ubija, a lijeve se i sama plaši.
Taj dan je nazvan Veliki prasak.
Šejla desnom ubija, a lijeve se i sama plaši.
trebo bi bazdarevic dovesti reprezentativce da gledaju taj okrsaj i vide kako se bori ''za sveti dres''joker90 je napisao/la:Po krilima ce u ovoj formaciji u Sejlu prodirati Rinuka i brzonogi Doe! Ja cu igrati na poziciji desetke i diktirati temo, naravno kapitenska oko ruke. Muha ce preuzeti poziciju dmf od pipija koji seli na tribine do kraja ugovora. Pastrmka i Probisvijet ce biti ofanzivni bekovi, onako podjebavati iz prikrajka, jer i ako su nekad bili veliki majstori ovog zanata, lagano ih stizu godine. U odbranu ce Franto peddercina, da je smara i ometa joj ofanzivu!
Ovo je sastav sa kojim bih krenuo na Sejlu! Igrali bi u dresovima Borca u znak podrske nasoj braci na putu za cvajtaru!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
6 igraca jel to 5+1 na male? Daj to ispravi 11 u boj ide.Rinuka je napisao/la:trebo bi bazdarevic dovesti reprezentativce da gledaju taj okrsaj i vide kako se bori ''za sveti dres''joker90 je napisao/la:Po krilima ce u ovoj formaciji u Sejlu prodirati Rinuka i brzonogi Doe! Ja cu igrati na poziciji desetke i diktirati temo, naravno kapitenska oko ruke. Muha ce preuzeti poziciju dmf od pipija koji seli na tribine do kraja ugovora. Pastrmka i Probisvijet ce biti ofanzivni bekovi, onako podjebavati iz prikrajka, jer i ako su nekad bili veliki majstori ovog zanata, lagano ih stizu godine. U odbranu ce Franto peddercina, da je smara i ometa joj ofanzivu!
4-1-2-3 formacija.
Na golu brani donna,
Bekovi Riba I Probisvjet
cb- Pdp I Virto.
Zadnji vezni Knjizevnik High.
Desno krilo Joki
Levo krilo Doetz .
Napad Rinuka ujeda ko Suarez, Rigotina sidraš ko Lazo,
I glavni za zabijanje golova Muha Muki Klajvert.
Klupa za rezervne igrace, @woby,Rokoko87,Beduin, Najgora Bagra,Pino...Dodaj jos.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sto Hilmu stavi medju ove zvijeri..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.