nukleusmember je napisao/la: i toplo se nadam da je zajebancija
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I ja.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nukleusmember je napisao/la: i toplo se nadam da je zajebancija
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Otkud ti znas ko ce doci umjesto njih?hase73 je napisao/la:Haha, ko o cemu **** o postenju. Nasli placenici prozivati ljude sa nekakvim dnevnicama.
Moj jedini motiv je sto volim klub i znam da su ovi ljudi koji su sad tu isti bolesnici ko sto sam i sam i da su sve do sad napravili iz velike ljubavi. Nije problem da oni odu. Mozda im je i vrijeme, dosegli su neke svoje limite.
Mene je samo zao sto na njihovo mjesto nece doci neki bolji i oni koji su nam potrebni u ovom trenutku vec neke gnjide koje se sluze istim metodama, vec vidjenim oko naseg kluba toliko puta, da se uvale i omaste brke.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Pantelija je napisao/la:"Kada navijaci budu trazili da odemo, mi cemo otici prrije nego nas pocnu tjerati" rece Dino (Mehmeda) Selimovic
"Idemo u borbu protiv korupcije u BH fudbalu" rece dino selimovic
"Cilj nam je dupla kruna" Dino selimovic
"Jesic ima punu podrsku tana" ode jesic nakon dva dana
sta je sljedece?![]()
a ovi iz BP i ostala raja iz kafana, samo navalite, samo kada odem na stadion, cujem nesto drugo, cujem 95% navijaca kako kaze
UPRAVA NAPOLJE
DINO ODLAZI!
A upravo oni su najrelevantniji,, a Tan nije vezan popcano za upravu koja je dosla kao totalni anonimusi koje su isti navijaci koji ih danas tjeraju i doveli u klub!
To je samo Dino Selimovic pominjao na medijima !hase73 je napisao/la: Mene je samo zao sto na njihovo mjesto nece doci neki bolji i oni koji su nam potrebni u ovom trenutku vec neke gnjide koje se sluze istim metodama, vec vidjenim oko naseg kluba toliko puta, da se uvale i omaste brke.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
E zamisli sada mentalni sklop,da hvališ čovjeka koji je do jučer želio da ugasi FK Sarajevo i formira FK Sarajevo 1946fico je napisao/la:Ne kontam zašto simpatizere Uprave nazivate plaćenicima. Možda se to furate na BBB ? Onda i ''oni'' vas mogu optužiti da ste plaćenici nekih novih ljudi koji žele doći u Upravu. Znamo i sami ko je prije par dana sa foruma hvalio Gracića, čovjeka koji je dužan skoro svakom bivšem/sadašnjem igraču Olimpica.
Evo ja ne podržavam ni Sjever, ni Upravu. Razmišljam o sutrašnjoj utakmici. Svi se slažemo u jednom, a to je da će Tan odlučiti da li Uprava ostaje ili odlazi. I čemu onda ovolike diskusije oko Uprave ?
SRCE NA TEREN !
Proslo kolo borcuQUARESMA 18<<< je napisao/la:Nek me neko podsjeti kad smo zabili zadnji put gol glavom iz ubacaja kornera ?
sad protiv Borca u zadnjem koluQUARESMA 18<<< je napisao/la:Nek me neko podsjeti kad smo zabili zadnji put gol glavom iz ubacaja kornera ?
Kritikovanjem njegovih gluposti, nisi obratio paznju na svoje gluposti. Tu ste vi negdje u pet grama.IvanOsim je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta pise ovaj svetastrana, mislim da nismo mogli vise gospodski se ponijeti prema ovim desavanjima koja vam se desavaju, niti jedne rijeci o tome ni iz sirih krugova naseg kluba, a kamo li uzih, al eto najlakse je raju pokusati obrlatiti da je Zeljo kriv sto je Azmir ono izjavio, sto je Dino krenuo kod sudija u svlacionicu i sve ostalo sto vam se desava.
I jos spominje portale, a i to se zna da je Dinin nacin poslovanja privolit odredjene medije da pisu onako kako zeli, i to je dokazano sad na zimu kad je platio istom ovom portalu prevoz i smjestaj u tursku, da ne prenose Zelju, nego samo Sarajevo, sto mi nismo nikad radili, nit nam je to nacin rada i razmisljanja..
A cinjenica je da smo mi jedini osteceni ako je ova prica istinita, al opet niko nista ne izjavljuje, ne potpaljuje vatru, a zna se da bi vasi iz uprave voljeli da mi malo dodamo, pa da mogu na nas prebacit..
Jedna je istina, i nama se prosle god slicno desavalo, raja pocela na stadionu UPRAVA NAPOLJE i fino Gredic podnese ostavku (iako potpuno nepotrebno, mnoge stvari koje sad nam se dobre desavaju, on je pokrenuo), ali raja se smirila, malo rezultati, malo pozitivna prica i okrene se na bolje,
A sad vi skontajte, cim se ovo ovoliko zatalasalo, trebao je Dino podnijeti ostavku- da razlog navede losa atmosfera u i oko ekipe koja se bori za titulu, a da ce se pravnim putem ici u rjesavanje situacije.
Ne on ceka da ga raja max zamrzi, pokusava sa ovim nekim likovima na forumu da prebaci krivicu na Zelju, a u svemu tome Sarajevo gubi..
Ali zasto bi Dino podnio ostavku, kad zna da ne moze naci bolji posao, radno vrijeme proizvoljno, putovanja, upoznavanja bitnih ljudi, itd.. a ne razmisljanje o napredku vlastitog kluba..
Pravo je poredjenje Gredic i Dino..
Izvinite na nesto duzem postu i respektujte projekat trening centra, jer je zaista dobar projekat, veoma mi je drago da se krenulo sa trening centrima, jer ce i moj klub prije napravitu vlastiti, kad ste vi vec to realizovali..
Zivjeli..
Ali ovaj je gurbet..A sta je dinino opravdanje sto je glup??miden je napisao/la:Kritikovanjem njegovih gluposti, nisi obratio paznju na svoje gluposti. Tu ste vi negdje u pet grama.IvanOsim je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta pise ovaj svetastrana, mislim da nismo mogli vise gospodski se ponijeti prema ovim desavanjima koja vam se desavaju, niti jedne rijeci o tome ni iz sirih krugova naseg kluba, a kamo li uzih, al eto najlakse je raju pokusati obrlatiti da je Zeljo kriv sto je Azmir ono izjavio, sto je Dino krenuo kod sudija u svlacionicu i sve ostalo sto vam se desava.
I jos spominje portale, a i to se zna da je Dinin nacin poslovanja privolit odredjene medije da pisu onako kako zeli, i to je dokazano sad na zimu kad je platio istom ovom portalu prevoz i smjestaj u tursku, da ne prenose Zelju, nego samo Sarajevo, sto mi nismo nikad radili, nit nam je to nacin rada i razmisljanja..
A cinjenica je da smo mi jedini osteceni ako je ova prica istinita, al opet niko nista ne izjavljuje, ne potpaljuje vatru, a zna se da bi vasi iz uprave voljeli da mi malo dodamo, pa da mogu na nas prebacit..
Jedna je istina, i nama se prosle god slicno desavalo, raja pocela na stadionu UPRAVA NAPOLJE i fino Gredic podnese ostavku (iako potpuno nepotrebno, mnoge stvari koje sad nam se dobre desavaju, on je pokrenuo), ali raja se smirila, malo rezultati, malo pozitivna prica i okrene se na bolje,
A sad vi skontajte, cim se ovo ovoliko zatalasalo, trebao je Dino podnijeti ostavku- da razlog navede losa atmosfera u i oko ekipe koja se bori za titulu, a da ce se pravnim putem ici u rjesavanje situacije.
Ne on ceka da ga raja max zamrzi, pokusava sa ovim nekim likovima na forumu da prebaci krivicu na Zelju, a u svemu tome Sarajevo gubi..
Ali zasto bi Dino podnio ostavku, kad zna da ne moze naci bolji posao, radno vrijeme proizvoljno, putovanja, upoznavanja bitnih ljudi, itd.. a ne razmisljanje o napredku vlastitog kluba..
Pravo je poredjenje Gredic i Dino..
Izvinite na nesto duzem postu i respektujte projekat trening centra, jer je zaista dobar projekat, veoma mi je drago da se krenulo sa trening centrima, jer ce i moj klub prije napravitu vlastiti, kad ste vi vec to realizovali..
Zivjeli..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.