Ma dobro to je vise dekorativni dodatakStole iz Bora je napisao/la:Kakav crni Vukelja, nece to Borac dati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da, ovo sad i jeste vrijeme za te dekorativne dodatke ..pile87 je napisao/la:Ma dobro to je vise dekorativni dodatakStole iz Bora je napisao/la:Kakav crni Vukelja, nece to Borac dati.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Profa najjaci si ti jedini dajes tacne info 
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
-
vjeran1987
- Kontakt:
evo jedna provjerena info tacna dolazi nam alen skoro,odbio je ponudu iz meksika i zeljo mu ponudio prejake uslove sto nije mogao odbiti i ako je veliki pitar,bas bi volio da ga zabje sarajevu u derbiju koji nas ceka za neka 2 mjeseca 
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
Kakav Škoro šta vam je...vjeran1987 je napisao/la:evo jedna provjerena info tacna dolazi nam alen skoro,odbio je ponudu iz meksika i zeljo mu ponudio prejake uslove sto nije mogao odbiti i ako je veliki pitar,bas bi volio da ga zabje sarajevu u derbiju koji nas ceka za neka 2 mjeseca
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Neko je pokusao biti ironicanDinamitaš je napisao/la:Kakav Škoro šta vam je...vjeran1987 je napisao/la:evo jedna provjerena info tacna dolazi nam alen skoro,odbio je ponudu iz meksika i zeljo mu ponudio prejake uslove sto nije mogao odbiti i ako je veliki pitar,bas bi volio da ga zabje sarajevu u derbiju koji nas ceka za neka 2 mjeseca
Za zivot cijeli!
Brate, kako si samo uspio za jedan dan nakucati preko pedeset postova ?Dinamitaš je napisao/la:Kakav Škoro šta vam je...vjeran1987 je napisao/la:evo jedna provjerena info tacna dolazi nam alen skoro,odbio je ponudu iz meksika i zeljo mu ponudio prejake uslove sto nije mogao odbiti i ako je veliki pitar,bas bi volio da ga zabje sarajevu u derbiju koji nas ceka za neka 2 mjeseca
yebo vas beslija , raspadamo se 
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
-
vjeran1987
- Kontakt:
a likova ne vjeruju
pile menadzeru potvrdi ti molim te jer ti znas sigurno i za koje pare je dosao 
i to samo kad bosanac navali na jedno onda ce nas pratiti rijec raspadamo se jos hiljadu stranica
i to samo kad bosanac navali na jedno onda ce nas pratiti rijec raspadamo se jos hiljadu stranica
Ja stvarno ne znam odakle vam ideja da se raspadamo...

M,a nije to ništa dovodio sam ja bolje
btw gdje ima patch naša liga za pes10 ili 8 ili 6te trenutno imam,a dosadno igrat bez Želje 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
DRUG MALO SI SMJESAN ON JE ZA MEKSIKANCE POTPISAO IMA 6 MJESECIvjeran1987 je napisao/la:evo jedna provjerena info tacna dolazi nam alen skoro,odbio je ponudu iz meksika i zeljo mu ponudio prejake uslove sto nije mogao odbiti i ako je veliki pitar,bas bi volio da ga zabje sarajevu u derbiju koji nas ceka za neka 2 mjeseca
-
Jeste debili Bogami vidite da se "vjerni" zeza vi razmisljateZELJO MOJA je napisao/la:DRUG MALO SI SMJESAN ON JE ZA MEKSIKANCE POTPISAO IMA 6 MJESECIvjeran1987 je napisao/la:evo jedna provjerena info tacna dolazi nam alen skoro,odbio je ponudu iz meksika i zeljo mu ponudio prejake uslove sto nije mogao odbiti i ako je veliki pitar,bas bi volio da ga zabje sarajevu u derbiju koji nas ceka za neka 2 mjeseca
- elninho_resTO
- Kontakt:
ali spleen vidis da nam na zadnjoj slici fali 975 poena,znaci da se ipak raspadamo 
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
A da se ne zeza ja bi prestao navijat za Želju na znam ko mi je mrži Alaim ili Škoro ološ pitarskiAvatar je napisao/la:Jeste debili Bogami vidite da se "vjerni" zeza vi razmisljateZELJO MOJA je napisao/la:DRUG MALO SI SMJESAN ON JE ZA MEKSIKANCE POTPISAO IMA 6 MJESECIvjeran1987 je napisao/la:evo jedna provjerena info tacna dolazi nam alen skoro,odbio je ponudu iz meksika i zeljo mu ponudio prejake uslove sto nije mogao odbiti i ako je veliki pitar,bas bi volio da ga zabje sarajevu u derbiju koji nas ceka za neka 2 mjeseca
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
To nam treba do kraja sezone da imamo
to cemo nadoknaditi u grupnoj fazi LP
to cemo nadoknaditi u grupnoj fazi LP
Ne mogu da vjerujem koji idioti posjecuju ovaj forum . Pa zar ste toliko retardirani da ne mozete skontat sta je sala a sta ozbiljnost . Boze sacuvaj , toliko gluposti na jednom mjestu jos nigdje nisam procitao . I dosadili ste sa pricom o cijeni karata , o raspadanju , supljiranju , ajde malo ozbiljnosti . Imal neko konkretne informacije o mogucim pojacanjima 
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
Doso Benzema is Reala.M al ga je Osim odbio.. Nije zadovoljio njegove kriterije 
realno gdje ce Benzema pored Laze igratiLiMvOtElJoZe je napisao/la:Doso Benzema is Reala.M al ga je Osim odbio.. Nije zadovoljio njegove kriterije